ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Da remiziramo...

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Go down

Da remiziramo... - Page 21 Empty Re: Da remiziramo...

Post by dzango 17/4/2020, 09:26

kaya wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
veća je vjerojatnost da nema nego da ima... samo bcg cjepivo ima jedva 50% učinak na plućni oblik tbc-a, odrasle osobe to cjepivo uopće ne štiti, ni od tbc-a a kamoli od bilo kojeg virusa.... osnovna funkcija tog cjepiva je zaštita djece od meningitisa i milijarne tbc
A što ima onda veze, supergen?

to kod srba

jedino što im gen slabo funkcionira
Super gen se aktivira rakijom inače nikakva korist od njega. Nije dovoljno što si Srbin ako si u isto vreme i Europejac i ne piješ rakiju. Onda ne radi. Ovo ti dođe kao prirodna selekcija.
El šljiva mora biti ili može nešto drugo?
Može i kajsija, dunja... Iz mog iskustva je najbolja divlja kruška, tako iz majčinog rodnog kraja.

dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dzango 17/4/2020, 09:28

marcellus wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
veća je vjerojatnost da nema nego da ima... samo bcg cjepivo ima jedva 50% učinak na plućni oblik tbc-a, odrasle osobe to cjepivo uopće ne štiti, ni od tbc-a a kamoli od bilo kojeg virusa.... osnovna funkcija tog cjepiva je zaštita djece od meningitisa i milijarne tbc

to kod srba

Super gen se aktivira rakijom inače nikakva korist od njega. Nije dovoljno što si Srbin ako si u isto vreme i Europejac i ne piješ rakiju. Onda ne radi. Ovo ti dođe kao prirodna selekcija.

gdje vučko nalazi te kretene poput tog doktora?
To nije problem. Namamiš ih na sendvič i sami se jave. Eno ti Pižon. Da si ga svećom tražio, teško da bi onaku budalu našao.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by marcellus 17/4/2020, 09:30

dzango wrote:
marcellus wrote:
dzango wrote:
marcellus wrote:
kaya wrote:

to kod srba

gdje vučko nalazi te kretene poput tog doktora?
To nije problem. Namamiš ih na sendvič i sami se jave. Eno ti Pižon. Da si ga svećom tražio, teško da bi onaku budalu našao.

da, on je baš ono specijalac, čak i za standarde ovog foruma i interneta općenito... baš sad pričam s jednim davno bivšim forumašem iz amerike, da nije interneta ja bi i dalje mislio da živim među normalnim ljudima, tek te internet osvijesti u kojoj si mjeri okružen psihopatima i idiotima

2014-04-16

Back to top Go down

Post by veber 17/4/2020, 09:34

Eroo wrote:
Legendovich wrote:
Eroo wrote:
vuksadinare wrote:..interesantno...imamo visok prosjek oporavljenih...kao i najmanje umrlih sto se tice ex yu...dakle nasim doktorima plusevi..a nemamo kinske,ruske i ine doktore :tu
Nakon 4 azijske zemlje proglašeni ste kao 5.-i po učinkovitosti liječenja od COVID-19. Ispred Njemaca, zanimljivo...
Logika nalaze da vas je zakacio manje benigni soj ili mutacija Viruza nasega..tehnoloski u medicini ste vi josh iza Svabija tijekom WW2..
Švabama su epidemiolozi i infektolzi uglavnom Hrvati i Slovenci. Stroj ne zna sam ništa učinit...
Je, kako da ne. Očito nisi pročitao gnječov doc.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by marcellus 17/4/2020, 09:34

inače moja teorija o pižonu je da je njemu cajka popila ono malo mozga što je imao... slušat cajku je pogubno za pamet

2014-04-16

Back to top Go down

Post by dzango 17/4/2020, 10:24

marcellus wrote:inače moja teorija o pižonu je da je njemu cajka popila ono malo mozga što je imao... slušat cajku je pogubno za pamet.
Ma taj nikada nije bio normalan. Još dok je imao onaj gej avatar i lizao dupe Tadiću kao Ero Kolindi.
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 10:43

Eroo wrote:
Leviathan2 wrote:ero, jel te stra? :)
Zbog mene osobno? Ne. Na respirator ni mrtav, tako da ste strane nemam brige.
Stra me je za neke moje, to da. Ne bih sad o tome.
Nego, onaj cigojner Gnječ bi mi trebao, tu uvijek  kad mi ne treba.
U poslu sam i mučim se s talijanskim. Velemajstori su za prikrivat greške. Već me glava boli... x-|  :)
dobro, znam i ja nesto talijanskog, ono, ipak sam talijan :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 10:44

michaellcmacha wrote:
Leviathan2 wrote:ero, jel te stra? :)
šta bi ga bilo stra? pa ne mre 5 puta umrijet...
kako nemre, more more, i te kako

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 10:48

marcellus wrote:inače da se mene pita cijepljenje ne bi bilo obavezno, stavio bi da je fakultativno, kao vid prirodne selekcije
tako je,znaci i ti si antivakser :D
bar svi oni koje ja znam su protiv obveznog cjepljenja, ko voli nek izvoli
recimo u plemenu je svega troje ljudi cjepljeno, i to zajebom, recimo mene su cjepili protiv tetanusa al sam prezivio
inace im nebi dao dozvolu da to nijesu ucinili dok sam bio u besvjesnom stanju
ko voli nek izvoli, sloboda izbora,

koji kurac ce vakseri boje ako su cjepljeni, tctctc

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by veber 17/4/2020, 10:52

dzango wrote:
marcellus wrote:inače moja teorija o pižonu je da je njemu cajka popila ono malo mozga što je imao... slušat cajku je pogubno za pamet.
Ma taj nikada nije bio normalan. Još dok je imao onaj gej avatar i lizao dupe Tadiću kao Ero Kolindi.
Ero je klasični obavještajac. Marc nam prolupao. Valjda s godinama dođe.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Eroo 17/4/2020, 11:00

Eroo wrote:Dajem na razmišljanje forumskim "Njemcima": primjer Njemačka (distribucija zaraze!)

Da remiziramo... - Page 21 1-5

Za Bavarsku i Baden-Wurttembberg , posebno za Bavarce, Njemci kažu da su to njihovi Bosanci.
Zanimljiv mi je podatak da gusto naseljeni Berlin  (stanovnika cca HR) ima samo 507 zaraženih.

2016-07-22

Back to top Go down

Post by vili40 17/4/2020, 11:17

vili40 wrote:znaju i da se pomoću rendesivira pacijenti u velikom postotku brže oporavljaju ali još se sve to istražuje jer je dug put do sigurnih brojki.
Američka studija: Eksperimentalni lijek za koronu djeluje, ljudi ozdrave u par dana
PACIJENTI koji su dobili eksperimentalni lijek Remdesivir oporavili su se jako brzo od koronavirusa, a neki su pušteni iz bolnice nakon par dana, objavio je portal STAT News, a prenio CNN.
Riječ je o pacijentima koji su imali teške simptome i temperaturu, a bili su dio eksperimentalnog liječenja u bolnici sveučilišta u Chicagu. Testiranje je izvršeno na 125 ljudi, a njih 113 je imalo teže oblike bolesti. Svih 125 je dobivalo dnevne doze Remdesivira.
"Izgubili smo samo dva pacijenta, a velika većina je puštena kući", izjavila je Kathleen Mullane, specijalistica koja vodi pokusno liječenje koronavirusa.
Čikaško sveučilište priopćilo je da će rezultate eksperimenta objaviti tek nakon što period takvog liječenja završi i nije imalo dodatnih komentara.
Neuspješan protiv ebole, uspješan protiv covida-19
U svijetu još ne postoji odobrena terapija liječenja covida-19, ali američki nacionalni institut za zdravstvo pokreće pokusne terapije s nekoliko lijekova od kojih je jedan i spomenuti Remdesivir. Isti lijek testiran je u liječenju ebole, ali nije bio uspješan. No, testiranja na životinjama pokazala su da bi mogao biti koristan u liječenju covida-19, SARS-a i MERS-a.
WHO je u veljači objavio da Remdesivir ima potencijala u liječenju koronavirusa.
"Većina naših pacijenata ozdravi za u prosjeku šest dana, što nam govori da terapija može trajati manje od deset dana", rekla je Mullane.
Problem u njezinu eksperimentalnom liječenju je što ne postoji kontrolna grupa, odnosno zasad se njihove rezultate nema s čime usporediti i ne može se još utvrditi jesu li pacijenti zaista ozdravili od tog lijeka. Gilead Sciences, američka tvrtka koje je izumila lijek, sponzorira njegovo testiranje na 2400 pacijenata u 152 lokacije diljem svijeta među kojima je i 1600 pacijenata sa simptomima srednje jačine. Iz tvrtke su poručili da rezultate testiranja očekuju do kraja mjeseca.
"Razumijemo koliko je lijek za covid-19 hitan i svjesni smo da Remidesivir pokazuje dobre rezultate. No, još je premalo podataka kako bismo mogli donositi bilo kakve zaključke. Trenutačni podaci nisu dovoljni da bi se ovaj lijek proglasio terapijom za covid-19", stoji u priopćenju Gilead Sciencesa koje je dobio CNN.

Muškarac koji je sudjelovao u studiji: To je čudo
Slawomir Michalak, 57-godišnji radnik iz predgrađa zapadno od Chicaga, bio je među sudionicima studije u Chicagu. Jedna od njegovih kćeri počela je pokazivati simptome krajem ožujka, a kasnije joj je dijagnosticiran blagi covid-19. Michalak je, pak, imao visoku temperaturu, teško je disao i imao je jake bolove u leđima.
"Osjećao sam kao da me netko udara u pluća", rekao je za STAT.
Na poziv supruge Michalak je u petak, 3. travnja, otišao u bolnicu Sveučilišta u Chicagu. Pristao je sudjelovati u istraživanju.
Prvu dozu Remdesivira dobio je u subotu, 4. travnja. "Temperatura mi je pala gotovo odmah i počeo sam se osjećati bolje", rekao je.
Drugu dozu dobio je u nedjelju. Primio je još dvije dnevne doze Remdesivira i oporavio se dovoljno da je u utorak, 7. travnja, otpušten iz bolnice.
"Remdesivir je bio čudo", rekao je.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 11:22

vili40 wrote:
vili40 wrote:znaju i da se pomoću rendesivira pacijenti u velikom postotku brže oporavljaju ali još se sve to istražuje jer je dug put do sigurnih brojki.
Američka studija: Eksperimentalni lijek za koronu djeluje, ljudi ozdrave u par dana
PACIJENTI koji su dobili eksperimentalni lijek Remdesivir oporavili su se jako brzo od koronavirusa, a neki su pušteni iz bolnice nakon par dana, objavio je portal STAT News, a prenio CNN.
Riječ je o pacijentima koji su imali teške simptome i temperaturu, a bili su dio eksperimentalnog liječenja u bolnici sveučilišta u Chicagu. Testiranje je izvršeno na 125 ljudi, a njih 113 je imalo teže oblike bolesti. Svih 125 je dobivalo dnevne doze Remdesivira.
"Izgubili smo samo dva pacijenta, a velika većina je puštena kući", izjavila je Kathleen Mullane, specijalistica koja vodi pokusno liječenje koronavirusa.
Čikaško sveučilište priopćilo je da će rezultate eksperimenta objaviti tek nakon što period takvog liječenja završi i nije imalo dodatnih komentara.
Neuspješan protiv ebole, uspješan protiv covida-19
U svijetu još ne postoji odobrena terapija liječenja covida-19, ali američki nacionalni institut za zdravstvo pokreće pokusne terapije s nekoliko lijekova od kojih je jedan i spomenuti Remdesivir. Isti lijek testiran je u liječenju ebole, ali nije bio uspješan. No, testiranja na životinjama pokazala su da bi mogao biti koristan u liječenju covida-19, SARS-a i MERS-a.
WHO je u veljači objavio da Remdesivir ima potencijala u liječenju koronavirusa.
"Većina naših pacijenata ozdravi za u prosjeku šest dana, što nam govori da terapija može trajati manje od deset dana", rekla je Mullane.
Problem u njezinu eksperimentalnom liječenju je što ne postoji kontrolna grupa, odnosno zasad se njihove rezultate nema s čime usporediti i ne može se još utvrditi jesu li pacijenti zaista ozdravili od tog lijeka. Gilead Sciences, američka tvrtka koje je izumila lijek, sponzorira njegovo testiranje na 2400 pacijenata u 152 lokacije diljem svijeta među kojima je i 1600 pacijenata sa simptomima srednje jačine. Iz tvrtke su poručili da rezultate testiranja očekuju do kraja mjeseca.
"Razumijemo koliko je lijek za covid-19 hitan i svjesni smo da Remidesivir pokazuje dobre rezultate. No, još je premalo podataka kako bismo mogli donositi bilo kakve zaključke. Trenutačni podaci nisu dovoljni da bi se ovaj lijek proglasio terapijom za covid-19", stoji u priopćenju Gilead Sciencesa koje je dobio CNN.

Muškarac koji je sudjelovao u studiji: To je čudo
Slawomir Michalak, 57-godišnji radnik iz predgrađa zapadno od Chicaga, bio je među sudionicima studije u Chicagu. Jedna od njegovih kćeri počela je pokazivati simptome krajem ožujka, a kasnije joj je dijagnosticiran blagi covid-19. Michalak je, pak, imao visoku temperaturu, teško je disao i imao je jake bolove u leđima.
"Osjećao sam kao da me netko udara u pluća", rekao je za STAT.
Na poziv supruge Michalak je u petak, 3. travnja, otišao u bolnicu Sveučilišta u Chicagu. Pristao je sudjelovati u istraživanju.
Prvu dozu Remdesivira dobio je u subotu, 4. travnja. "Temperatura mi je pala gotovo odmah i počeo sam se osjećati bolje", rekao je.
Drugu dozu dobio je u nedjelju. Primio je još dvije dnevne doze Remdesivira i oporavio se dovoljno da je u utorak, 7. travnja, otpušten iz bolnice.
"Remdesivir je bio čudo", rekao je.
chudo
a jebote
a od pocetka simtoma do prestanka simptoma u najnormalnijim okolnostima za teze slucajeve bez terapije ne traje duze od 7 dana maksimalno
LOOOL

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by veber 17/4/2020, 11:23

Eroo wrote:
Eroo wrote:Dajem na razmišljanje forumskim "Njemcima": primjer Njemačka (distribucija zaraze!)

Da remiziramo... - Page 21 1-5

Za Bavarsku i Baden-Wurttembberg , posebno za Bavarce, Njemci kažu da su to njihovi Bosanci.
Zanimljiv mi je podatak da gusto naseljeni Berlin  (stanovnika cca HR) ima samo 507 zaraženih.
Bosančero, Bavarska je država. Bavarci vas sančose nazivaju boske. Bavatska je jedina katolička a ti si i dalje kreten.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vili40 17/4/2020, 11:26

a kaj bi ti levi?Da se prekinu sve studije,istraživanja i traženje lijeka i cijepiva?Kad nešto nađu to neće biti čudo nego rezultat rada.
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2020, 11:28

sad nam puste Ebolu da nas dovrsi... :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 11:28

vili40 wrote:a kaj bi ti levi?Da se prekinu sve studije,istraživanja i traženje lijeka i cijepiva?Kad nešto nađu to neće biti čudo nego rezultat rada.
naaah
ne to, ok je trazit lijek, nu
tekst je senzacionalizam ono, do jaja, ne znam odkud si ga pokupio, kurir, dnevno, klix i pozivaju se na isto takav izvor cnn
ja sam samo skrenuo paznju na nelogicnost, podebljano

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2020, 11:29

ne vjerujem u nish sto zvuci predobro..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 17/4/2020, 11:30

u Israelu su ljude izljecili STEM CELL metodom,ali je to skupo u MP6..definitivno ne na nivou izljecenja cjele zajednice..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 11:30

vili40 wrote:a kaj bi ti levi?Da se prekinu sve studije,istraživanja i traženje lijeka i cijepiva?Kad nešto nađu to neće biti čudo nego rezultat rada.
nego pogledaj prvih deset sekundi ovog klipa, spicu,
ja sam se popisao od smijeha :DD
ostalo nije bitno jer ne kuzis ruski

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 17/4/2020, 11:31

Legendovich wrote:ne vjerujem u nish sto zvuci predobro..
ma novinari i takozvani novinari svasta objavljuju samo da bude zvucno
toliko je dezinformacija da je uistinu tesko donijet neki ispravan zakljucak

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 21 of 50 Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 35 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics