Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
ovo je cecenski @maraepikur37 wrote:18:44 - KADIROV: TURSKA ĆE ZAŽALITI ZBOG OBARANjA RUSKOG AVIONA
Lider Čečena Ramzan Kadirov izjavio je da će Turska "zažaliti zbog onog što je učinila", nakon što su turski lovci danas oborili ruski vojni avion zbog navodnog upada u turski vazdušni prostor.
"Ne sumnjam da će Turska veoma dugo žaliti zbog ovog incidenta", napisao je Kadirov na svom profilu na Instagramu, a preneo je Bi-Bi-Si.
"Oni koji na svakom koraku govore o prijateljstvu i saradnji se ne ponašaju ovako izdajnički", istakao je čečenski vođa.
"Smatram mojom dužnošću da izjavim da smo ja lično, Čečenska Republika i čitav čečenski narod spremni da ispunjavamo naređenja koja nam da predsednik Rusije, a za to imamo volju, odlučnost, veoma obučene snage i hiljade dobrovoljaca! Stalno čekamo na naređenja! Tako to rade prave ruske patriote", napisao je Kadirov.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To ono kaj zamjena za pickice...znas ti na finjakaepikur37 wrote:EmberSpirit wrote:koji Kadriov as, vjerojatno to govori sa "figom u džepu".. njegova familija je "kidala glave rusima sa tupim nožem" a onda se on prvi pridružio rusima kada su ovi nudili "amnestiju pobunjenicima" i sada na račun toga jebava i mali je bog čečenije
Putin zna, kaj ne ;)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
S tim d Putni nije vjerova, nego mora reći nešto narodu, a Erdogan nije nesretan. On je jedan od lidera ovog svijeta što god netko o njemu mislio. Lik točno zna da je EU k... od ovce i da je Amerika slaba (ono ispričavanje Bidena i Baraka) i to koristi maksimalno da gura idela Muslimanskog bratstva. Oboriše zrakoplov jer zna da EU nneće napraviti ništa, a Rusija ako krene ode Bospor.EmberSpirit wrote:pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?jastreb wrote:Turci su zakrabuljeni islamisti.EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Ne mislim da su zakrabuljeni kao Džihadi Džon,koji ne krije da je džihadist,već da ko fol glume neke antiteroriste,a u duši su džihadisti par excellance.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:S tim da Erdogan nije nesretan. On je jedan od lidera ovog svijeta što god netko o njemu mislio. Lik točno zna da je EU k... od ovce i da je Amerika slaba (ono ispričavanje Bidena i Baraka) i to koristi maksimalno da gura idela Muslimanskog bratstva. Oboriše zrakoplov jer zna da EU nneće napraviti ništa, a Rusija ako krene ode Bospor.EmberSpirit wrote:pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?jastreb wrote:Turci su zakrabuljeni islamisti.EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Ne mislim da su zakrabuljeni kao Džihadi Džon,koji ne krije da je džihadist,već da ko fol glume neke antiteroriste,a u duši su džihadisti par excellance.
Edrogan je prgav i gadan lik.. kada je dobio izbore u Turskoj, bio nešto rekao tipa "pozdrav našoj muslimanskoj braći u Sarajevu, Tirani(albaniji) , i Beogradu :D :D
lik je baš ono islamist. iako se sićam ekipa ga je hvalila(čak ovaj as epikur) kada je ovaj zabranjiva facebook i youtube, kao "pravi jaki narodni vođa ima pravo regulirati degenerirani zapadni internet"
Guest- Guest
aj dobro.. sad si već pomalo dosadan, pa mi se ne da više te čitat...Starhemberg wrote:Pa lažeš i izmišljaš, to da se on ikome rugao ili smijao je tvoja interpretacija, poznata vještina izvrtanja tuđih upisa još sa starog foruma...michaellcmacha wrote:ovako jedino si meni dao do znanja da ti je asila poznanik, što meni kao informacija ni po jednoj osnovi nije relevantna niti bitna... i da sam ja po tvojoj profilaciji lažov i da izmišljam, iako je upravo to što ti iznosiš laž i izmišljanje...al dobro.. ko što veliš najbolje da zaključimo ovu raspravu jer ionako ne vodi nikuda...
2015-08-08
Zašto bi EU išta napravila ?gargamel0101 wrote:S tim d Putni nije vjerova, nego mora reći nešto narodu, a Erdogan nije nesretan. On je jedan od lidera ovog svijeta što god netko o njemu mislio. Lik točno zna da je EU k... od ovce i da je Amerika slaba (ono ispričavanje Bidena i Baraka) i to koristi maksimalno da gura idela Muslimanskog bratstva. Oboriše zrakoplov jer zna da EU nneće napraviti ništa, a Rusija ako krene ode Bospor.EmberSpirit wrote:pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?jastreb wrote:Turci su zakrabuljeni islamisti.EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Ja mislim da Francuzi i ostala ekipa jedva čeka da se ovo dvoje pobiju međusobom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
EmberSpirit wrote:koji Kadriov as, vjerojatno to govori sa "figom u džepu".. njegova familija je "kidala glave rusima sa tupim nožem" a onda se on prvi pridružio rusima kada su ovi nudili "amnestiju pobunjenicima" i sada na račun toga jebava i mali je bog čečenije
Pobrkao si nešto. Njegov ćaća je bio isto tako predsjednik Čečenije
a ubili su ga čečenski islamisti u terorističkom napadu.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Evo ona drogirana Jasna Paro iz Bruxellesa javlja da će Turska na sastanku NATO-a večeras pitati zašto Rusia djeluje u tom dijelu Sirije, jer su tamo miroljubivi umjereni pobunjenici....
Hebalo nano :)
Žanji Putine, spali sjevernu granicu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hahaha a zapad i nato sa turskim sulatnom koji zapravo stoji iza cijele ISIL šeme strašno...marcellus wrote:uglavnom ovi su uspjeli srediti da jedan putin, kgb diktator okružen financijskom oligarhijom, ne izgleda loše...
Kermit-
2014-04-17
Paro u normalnim okolnostima ne bi bila spremačica u OŠ Bobotaepikur37 wrote:Evo ona drogirana Jasna Paro iz Bruxellesa javlja da će Turska na sastanku NATO-a večeras pitati zašto Rusia djeluje u tom dijelu Sirije, jer su tamo miroljubivi umjereni pobunjenici....
Kermit-
2014-04-17
Zato jer čačka mečku ispred EU dvorišta. Zato jer je u NATO savezu, a većina EU zemalja je njezina članica. Zato jer ima rat u Ukrajini itd....RayMabus wrote:Zašto bi EU išta napravila ?gargamel0101 wrote:S tim d Putni nije vjerova, nego mora reći nešto narodu, a Erdogan nije nesretan. On je jedan od lidera ovog svijeta što god netko o njemu mislio. Lik točno zna da je EU k... od ovce i da je Amerika slaba (ono ispričavanje Bidena i Baraka) i to koristi maksimalno da gura idela Muslimanskog bratstva. Oboriše zrakoplov jer zna da EU nneće napraviti ništa, a Rusija ako krene ode Bospor.EmberSpirit wrote:pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?jastreb wrote:Turci su zakrabuljeni islamisti.EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Ja mislim da Francuzi i ostala ekipa jedva čeka da se ovo dvoje pobiju međusobom.
2015-07-23
Napao je ISIL koji šuruje sa Erdoganom, pa je Erdogan naredio rušenje rsukog aviona, a isti taj ISIL je napao Pariz znači i parižani su čačkali mečku hahah pa koliki degenrik moraš biti majkomila baš ono...gargamel0101 wrote:Zato jer čačka mečku ispred EU dvorišta. Zato jer je u NATO savezu, a većina EU zemalja je njezina članica. Zato jer ima rat u Ukrajini itd....RayMabus wrote:Zašto bi EU išta napravila ?gargamel0101 wrote:S tim d Putni nije vjerova, nego mora reći nešto narodu, a Erdogan nije nesretan. On je jedan od lidera ovog svijeta što god netko o njemu mislio. Lik točno zna da je EU k... od ovce i da je Amerika slaba (ono ispričavanje Bidena i Baraka) i to koristi maksimalno da gura idela Muslimanskog bratstva. Oboriše zrakoplov jer zna da EU nneće napraviti ništa, a Rusija ako krene ode Bospor.EmberSpirit wrote:pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?jastreb wrote:Turci su zakrabuljeni islamisti.EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Kermit-
2014-04-17
Ma EU je ono svak svoju politiku. Nijemcima se ne ratuje protiv Rusije jer bi im ovi zavrnili pipu. Ništa od vojnog odgovora EU.
2014-04-11
Ako dođe do pičvajza, a sumnjam jer Rusi neće/ ne mogu napraviti ništa, onda će EU morati ratovatiRayMabus wrote:Ma EU je ono svak svoju politiku. Nijemcima se ne ratuje protiv Rusije jer bi im ovi zavrnili pipu. Ništa od vojnog odgovora EU.
2015-07-23
Inside Isis Inc: The journey of a barrel of oil
http://ig.ft.com/sites/2015/isis-oil/
http://ig.ft.com/sites/2015/isis-oil/
Vrlo je vjerojatno i da ruski avion nije ušao u turski zračni prostor ovo je čisto neprijateljski akt Turske na Rusiju i Siriju u namjeri zaštite vehabija kao svojih štićenika i biznisa koji razvijaju s njima preko tog dijela Sirije.
Moj prijedlog predsjedniku Putinu je da sprži tu granicu a čisto iz odmazde skine koji turski avion u turskom zračnom prostoru s400 sustavom.
Pa ako turci se ne smire onda im šibnuti nuklearku ..
Moj prijedlog predsjedniku Putinu je da sprži tu granicu a čisto iz odmazde skine koji turski avion u turskom zračnom prostoru s400 sustavom.
Pa ako turci se ne smire onda im šibnuti nuklearku ..
2015-08-06
Turci su ispalili rakete na ovoga iako ovaj nije napao Tursku. Nek se sami vade iz ghovana.
2014-04-11
Ma nezz čemu tolika dramaturgija oko Rusa. Jesu li strana u ratu? Jesu. Jel se u ratu gine? Gine.
Iranci tam ratuju od početka, izgubili su cca 3000 ljudi, pa ne kmeče.
Zakaj dizati frku zbog dvije uništenje ruske letjelice?
Ok, Srbi su izgubili san o nepobjedivosti velikog brata, ali hej... i o sebi su donedavno mislili da su nebeski narod, pa potiho utuvili sebi u glavu da nisu. Barem tak priča jedan Srbin, ali je doduše bio pošten i naglasio da ne garantira za sve Srbe.
Iranci tam ratuju od početka, izgubili su cca 3000 ljudi, pa ne kmeče.
Zakaj dizati frku zbog dvije uništenje ruske letjelice?
Ok, Srbi su izgubili san o nepobjedivosti velikog brata, ali hej... i o sebi su donedavno mislili da su nebeski narod, pa potiho utuvili sebi u glavu da nisu. Barem tak priča jedan Srbin, ali je doduše bio pošten i naglasio da ne garantira za sve Srbe.
Turska štiti svoj narod u ISIL-u od rusko-sirijske agresije.
crvenkasti-
2014-04-17
AlfaOmega wrote:
Ok, Srbi su izgubili san o nepobjedivosti velikog brata,
Pa u stvari razbili su san o američkoj avijaci, sjećaš se da su im Srbi skinuli nekog F-?
2015-08-06
AlfaOmega wrote:Barem tak priča jedan Srbin, ali je doduše bio pošten i naglasio da ne garantira za sve Srbe.
Kako se izjašnjava, jel Hrvat ili Srbin?
crvenkasti-
2014-04-17
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
Page 8 of 11