Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
AlfaOmega wrote:Barem tak priča jedan Srbin, ali je doduše bio pošten i naglasio da ne garantira za sve Srbe.
Kako se izjašnjava, jel Hrvat ili Srbin?
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Jedva jedvice, nakon koliko ono natpisa sa "TARGET".epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Ok, Srbi su izgubili san o nepobjedivosti velikog brata,
Pa u stvari razbili su san o američkoj avijaci, sjećaš se da su im Srbi skinuli nekog F-?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Kaže da je to sve isti narod, ali da mu nije baš jasno zakaj se malobrojiniji ne izjašnjavaju kao oni mnogobrojniji.crvenkasti wrote:AlfaOmega wrote:Barem tak priča jedan Srbin, ali je doduše bio pošten i naglasio da ne garantira za sve Srbe.
Kako se izjašnjava, jel Hrvat ili Srbin?
gargamel0101 wrote:Jedva jedvice, nakon koliko ono natpisa sa "TARGET".epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Pa u stvari razbili su san o američkoj avijaci, sjećaš se da su im Srbi skinuli nekog F-?
A dobro ovi vaši kozojebi nisu skinuli ni jedan Ruski morali su Turci uskočiti.
U glavnom kaj misle glupi Turci da sad Rusija neće tući na taj dio...može samo još više a oni nek samo pomole nos preko granice. Rusija ima mmandat u Siriji, može ih jebat kakao hoće i to sve po regulama.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Epi, nemoj se osjećat prozvanim kad spomenem Srbe u negativnom kontekstu. Ne mora svak znati da si Srbin. To ti ja prijateljski kažem. ;) I ne brini, kod admina sam sredio da ovo niko ne pročita, samo ti i ja... i admin, ali koji je btw. Miloš.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Neće EU ništa, prije će se EU i NATO raspasti. Taj film se neće gledati.gargamel0101 wrote:Ako dođe do pičvajza, a sumnjam jer Rusi neće/ ne mogu napraviti ništa, onda će EU morati ratovatiRayMabus wrote:Ma EU je ono svak svoju politiku. Nijemcima se ne ratuje protiv Rusije jer bi im ovi zavrnili pipu. Ništa od vojnog odgovora EU.
Guest- Guest
AlfaOmega wrote:Epi, nemoj se osjećat prozvanim kad spomenem Srbe u negativnom kontekstu. Ne mora svak znati da si Srbin. To ti ja prijateljski kažem. ;) I ne brini, kod admina sam sredio da ovo niko ne pročita, samo ti i ja... i admin, ali koji je btw. Miloš.epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Nemam bed s tim....čisto dovršavam paralelu između rušenja onog F i ovog sukhoja, kad je već povučena ;)
2015-08-06
Kak da ne, eno video kako uništavaju helić. Pala granata pobila hrpu Rusa u nekoj bazi u Siriji.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Jedva jedvice, nakon koliko ono natpisa sa "TARGET".epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
U glavnom kaj misle glupi Turci da sad Rusija neće tući na taj dio...može samo još više a oni nek samo pomole nos preko granice. Rusija ima mmandat u Siriji, može ih jebat kakao hoće i to sve po regulama.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Koje su to fiksacije, čak i u ovo petljati Srbe, veze s vezom nema....epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Guest- Guest
gargamel0101 wrote:Kak da ne, eno video kako uništavaju helić. Pala granata pobila hrpu Rusa u nekoj bazi u Siriji.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Jedva jedvice, nakon koliko ono natpisa sa "TARGET".epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Ajde, možda su skinuli jedan eto taj helikopter.
Nakon dva mjeseca milijun preleta i slično a tek će ih zaorati još.
Mislim to je uopće smiješno komentirati, mogu bacat kamenej odozdo :D
2015-08-06
Starhemberg wrote:Koje su to fiksacije, čak i u ovo petljati Srbe, veze s vezom nema....epikur37 wrote:AlfaOmega wrote:
Nisam ja....
Meni je to isto patološki, međutim kolega alfaiomega srbe vidi svuda :)
2015-08-06
zasto nuklearna pa da radijacija leti okolo, zagadjenje i to, bolje ona ekoloska, FOAB,epikur37 wrote:U konačnici, s Turskom nema smisla konvencionalno ratovati. Preveliki gubitci i oteglo bi se.
Ako dođe do toga, sašije im se jedna nuklearna glava i bog te veselio.
I ask not for a lighter burden, but for broader shoulders.
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
Ma ja ne volim od janjetine meso, zna se od čega se sarma pravi...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ma ja ne volim od janjetine meso, zna se od čega se sarma pravi...
75 % svinjetina i 25 % junetina
2015-08-06
ide zima i odmah se o sarmi razmislja:)epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Ma ja ne volim od janjetine meso, zna se od čega se sarma pravi...
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:
ide zima i odmah se o sarmi razmislja:)
treba će ponijeti na skijanje
crvenkasti-
2014-04-17
dijagram wrote:ide zima i odmah se o sarmi razmislja:)epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Ma ja ne volim od janjetine meso, zna se od čega se sarma pravi...
Kupus je gotov i ekstra je i ove godine. Dalmoši ne kisele, ne znaju i ne da im se a onda mjerkaju kad ja izvadim glavu od 3 kg iz bureta :)
2015-08-06
nije tebi lose dolje, nijeepikur37 wrote:dijagram wrote:ide zima i odmah se o sarmi razmislja:)epikur37 wrote:Starhemberg wrote:Ma ja ne volim od janjetine meso, zna se od čega se sarma pravi...
Kupus je gotov i ekstra je i ove godine. Dalmoši ne kisele, ne znaju i ne da im se a onda mjerkaju kad ja izvadim glavu od 3 kg iz bureta :)
dijagram-
2015-08-09
epikur37 wrote:
onda mjerkaju kad ja izvadim glavu od 3 kg iz bureta :)
Jel ti uvijek ima 3 kg, ili samo dok misliš?
crvenkasti-
2014-04-17
cija treba, epijeva? ma on je sretno ozenjen:)crvenkasti wrote:dijagram wrote:
ide zima i odmah se o sarmi razmislja:)
treba će ponijeti na skijanje
dijagram-
2015-08-09
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» EU produljila sankcije Rusiji do sredine iduće godine, čeka se reakcija Putina
» Dara iz Jasenovca - prva minuta prva srpska laž
» Desničari zabili svoje kandže u HRT
Page 9 of 11