Desničari zabili svoje kandže u HRT
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Desničari zabili svoje kandže u HRT
NAKON što je sjednica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije Hrvatskoga sabora prvo otkazana, ona je ipak održana, s početkom u 11 sati.
> Posvađali se HDZ i MOST? Netom prije početka otkazana sjednica o razrješenju Radmana
Podsjetimo, na dnevnom redu Odbora bilo je i utvrđivanje prijedloga odluke o razrješenju glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije GoraČna Radmana.
13:13 Sa 7 glasova za i tri protiv prihvaćena je odluka o Siniši Kovačiću kao novom v.d. ravnatelja HRT-a.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odbor-predlozio-smjenu-radmana-sinisa-kovacic-predlozen-za-vd-ravnatelja-hrta/878689.aspx
Predloženi je predsjednik HNIP-a,sklonog desničarskim novinarima i publicistima,ukoliko ovo imenovanje prođe,možemo očekivati daljnje zatiranje medijskih sloboda na HRT-u,te urušavanje svih demokratskih normi postigniutih u proteklim godinama.
> Posvađali se HDZ i MOST? Netom prije početka otkazana sjednica o razrješenju Radmana
Podsjetimo, na dnevnom redu Odbora bilo je i utvrđivanje prijedloga odluke o razrješenju glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije GoraČna Radmana.
13:13 Sa 7 glasova za i tri protiv prihvaćena je odluka o Siniši Kovačiću kao novom v.d. ravnatelja HRT-a.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/odbor-predlozio-smjenu-radmana-sinisa-kovacic-predlozen-za-vd-ravnatelja-hrta/878689.aspx
Predloženi je predsjednik HNIP-a,sklonog desničarskim novinarima i publicistima,ukoliko ovo imenovanje prođe,možemo očekivati daljnje zatiranje medijskih sloboda na HRT-u,te urušavanje svih demokratskih normi postigniutih u proteklim godinama.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Desničari zabili svoje kandže u HRT
Čuo sam da kane prekinuti prikazivanje ruskih filmova na HRT 3.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Izgleda kako će nas ova nova vlast potpuno zaviti u crno i to doslovno.
2015-07-23
Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Vjerovatno neće puštati ni narodnjake.
2014-04-22
Doviđenja a ne zbogom druže.jastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Zar misliš da će ovakvo stanje dugo potrajati ?
Kada mi antifašisti ponovno preuzmemo vlast,zbog progona antifašizma sa HRT-a,napravit ćemo protu-odmazdu i progon prikazivanja nedjeljne mise i ostalih katolčadskih gluposti.
2015-07-23
jastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
2014-04-12
Samo se veselite.Kad mi antifašisti ponovno zagospodarimo,odmazda će biti strašna.
2015-07-23
Uopće nisi taktičan. Kad se to dogodi mi ćemo i svećenike privući na našu stranu.Iknarov svjedok wrote:Doviđenja a ne zbogom druže.jastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Kada mi antifašisti ponovno preuzmemo vlast,zbog progona antifašizma sa HRT-a,napravit ćemo protu-odmazdu i progon prikazivanja nedjeljne mise i ostalih katolčadskih gluposti.
Tako ćemo svake nedjelje pratiti svete mise na kojima će svećenici držati propovijedi u kojima će uspoređivati svece katoličke crkve sa narodnim herojima.
2014-04-22
jastreb wrote:Uopće nisi taktičan. Kad se to dogodi mi ćemo i svećenike privući na našu stranu.Iknarov svjedok wrote:Doviđenja a ne zbogom druže.jastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Tako ćemo svake nedjelje pratiti svete mise na kojima će svećenici držati propovijedi u kojima će uspoređivati svece katoličke crkve sa narodnim herojima.
Ja bih radije promovirao novu antifašističku religiju,umjesto ulizivanja toj pedofilskoj sekti.
2015-07-23
Crkvu moramo pridobiti na našu stranu.Iknarov svjedok wrote:jastreb wrote:Uopće nisi taktičan. Kad se to dogodi mi ćemo i svećenike privući na našu stranu.Iknarov svjedok wrote:Doviđenja a ne zbogom druže.jastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Ja bih radije promovirao novu antifašističku religiju,umjesto ulizivanja toj pedofilskoj sekti.
Ako je to uspjelo Tuđmanu i Če Gevari,može i nama.
Treba iskoristiti i papu Franju. Imamo sreće što je on došao na čelo Crkve. Kod onog Venediktusa to ne bi išlo.
2014-04-22
Gadi mi se glupi Papa Franjo,dadam se da će ga muslimani silovati nasred trga sv.Petra.
Ne sviđa mi se tvoj koncept odnosa prema religiji.Nije dovoljno antifašistički,osobno,puno mi je draži Staljinov revolucionarni model.
Ne sviđa mi se tvoj koncept odnosa prema religiji.Nije dovoljno antifašistički,osobno,puno mi je draži Staljinov revolucionarni model.
2015-07-23
cestitke sinisi na kaseti brokav u koje je upa
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
A kaj bu onda slušalo pol HDZ-a.? Josipa Rimac bu ridalajastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
Guest- Guest
Ewita,znaš li da kovaju plan o ukidanju prikazivanja ciklusa sovjetskog filma na HRT 3?Eva wrote:A kaj bu onda slušalo pol HDZ-a.? Josipa Rimac bu ridalajastreb wrote:Zbogom partizanske serije i filmovi.Iknarov svjedok wrote:A ja čujem da će kvazipovjesničar Jurjević dobiti neku značajnu funkciju na HRT-u.
2014-04-22
Eto,desničarska revolucija pomela je demokratsko vodstvo HRT-a.Antifašizam će znat uzvratit udarac.
2015-07-23
ufff tragedija.jastreb wrote:Čuo sam da kane prekinuti prikazivanje ruskih filmova na HRT 3.
doduše ne gledam tv, pa me živo libo racku.
vjerovatno neki partizanski?
2014-12-30
jastreb wrote:Ewita,znaš li da kovaju plan o ukidanju prikazivanja ciklusa sovjetskog filma na HRT 3?
pametni znaju čemu služe torrenti...
Bilo je i filmova o Velikom Domovinskom ratu (Bitka za Moskvu)ali tu je bilo i pravih remek djela poznatog sovjetskog režisera Georgija Danelije.veber wrote:ufff tragedija.jastreb wrote:Čuo sam da kane prekinuti prikazivanje ruskih filmova na HRT 3.
doduše ne gledam tv, pa me živo libo racku.
vjerovatno neki partizanski?
Bila su tu i kultna djela poput Ivan Grozni,Moskva,ljubavi moja,ili Huckleberry Fiin. Ili vrhunska komedija Afonja.
2014-04-22
sve to i puno više ima na torrentima...
za primjer našao sam afonju u 2 sekunde
https://torrentz.eu/767d070748069a55563694a9b4e12e135cd5f0d7
za primjer našao sam afonju u 2 sekunde
https://torrentz.eu/767d070748069a55563694a9b4e12e135cd5f0d7
Similar topics
» Kurdi optužuju Amerikance da su im “zabili nož u leđa”
» Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
» Ovaj je zlonamjeran,lud,slijep!Suljo opet opleo po komsijama.Zabili ste nam noz u ledja
» A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
» Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa
» Ovaj je zlonamjeran,lud,slijep!Suljo opet opleo po komsijama.Zabili ste nam noz u ledja
» A ONDA JE POČEO MASAKR:'Pobijeni za dvadesetak minuta,jednom su zabili sjekiru u šljem'
» Dritan i URA zabili nož u leđa koalicijskim partnerima!Neće glasati za ukidanje Zakona o slobodi veroispovesti!
Page 1 of 2