ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Go down

Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa - Page 7 Empty Re: Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa

Post by Guest 24/11/2015, 18:15

michaellcmacha wrote:
Starhemberg wrote:
michaellcmacha wrote:
Starhemberg wrote:
michaellcmacha wrote:
Starhemberg wrote:
michaellcmacha wrote: ko i asila što je sad već znamo što...
Što?
ljubitelj saše sabadoša... a to što je etnički mađar nebitno je ko što je nebitno i što je saša rusin... i ti si srbin pa ni približno nisi sličan ni jednom ni drugom... nedvojbeno sam uvjeren da se ne slažeš sa činom institucionalnog nasilja koji je doveo do smrtne posljedice. ako sam u krivu a ti me opovrgni...
Pa jesi u krivu...asila, njegovi rođaci su ginuli u ratu, kuća mu je srušena, proveo je najgore ratne godine u Osijeku... ti sebi uzimaš za pravo suditi o nekome da da ga ni ne pznaješ, to nije u redu.
ma to može tebi pričati, i ti u to povjerovati... meni ne može... i da puno ne raspravljamo on u svakoj konverzaciji počinje sa uvredama i omalovažavanjem, neovisno da li sam ja u pitanju ili netko drugi... ali ok nisi u nikakvoj obvezi biti neutralan niti bi to bilo nešto što bi meni išta značilo... uglavnom ja ga osobno smatram dnom sa dna kace, kojem želim sve najgore u životu što bi mu se moglo dogoditi pa nek se onda smije do mile volje.... da je imalo čovjek onda se ne bih ismijavao nad mrtvim darkom koji mu ništa nažao nije učinio i po njegovoj priči bio brat po oružju nekih od njegovih članova obitelji--- ali to me ne tangira ni najmanje jer on je bio balo od 12 godina dok sam ja u to vrijeme ratovao i krvario diljem Hrvatske tako da se može poklopiti ušima po bezosjećajnoj glavurdi i začepiti labrnju... takvi likovi djeluju nagonski i sada vrijeđaju sve hrvatsko a dao bih se kladiti da su tijekom rata maltretirali sve živo oko sebe (srpsko jel) ne bi li se dokazali, znam to pouzdano jer sam imao prilike sa takvima tijekom rata dolaziti i u sukob... a sad su najveći pobornici rošavog i rankovića i općenito hrvatske koja raste.... tako da zajebi te spike kako je on fini i dobri dečko iz osijeka...
Samo kažem da ti profiliranje nije ni prije bilo jača strana, pa nije ni u ovom slučaju, posebno što si sada dodatno natovario nečega što nema veze s njim niti je ikad nešto slično napisao.
pa kaži šta god ti je volja, a to da li sam ga ja procijenio i kako, ti nisi pozvan da o tom donosiš prosudbu i ocjenu... i ne znam koji kurac se ti stavljaš u poziciju njegovog advokata... jel ti to možda priprema da me baniraš ili što li već... ako je, mogo si to i odmah odraditi bez ove predigre......
Dobro, ne moraš se sad odmah pretvarati u jadnu žrtvu, neće te nitko banirati... Ustvrdio si kako svi znamo da je Asila nešto, pa me zanimalo što je to što svi znamo, jednostavna stvar...ne stavljam se ni u kakvu poziciju, samo znam bolje osobu koju blatiš neizazvan na posve nevezanoj temi... no očito je kako si ti jedini pozvan profilirati sve i svakoga kako ti dođe, onda izvoli, ali nemoj se čuditi ako ti netko u tome bude proturječio.

Guest
Guest

Back to top Go down

Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa - Page 7 Empty Re: Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa

Post by marcellus 24/11/2015, 18:16

uglavnom ovi su uspjeli srediti da jedan putin, kgb diktator okružen financijskom oligarhijom, ne izgleda loše...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/11/2015, 18:29

a kako si ti uspio zaključiti da se ja čudim u slučajevima kad mi netko proturječi... jebiga i tvoji zaključci o pismenosti pojedinih forumaša su ishitreni, pa onda netragom nestaneš jer ostaneš bez teksta...kad skužiš da baš i nisu nepismeni... a što se tiče konkretno vezanog za ovo u vezi asile... odi tamo na temu pa pogledaj što je tražio i što mu je podastrto i procijeni da li se ponio ok ili je nastupao uvredljivo i omalovažavajući, isključivo jer nije imao protuargumenta... tražio je informaciju gdje je bio horvat  dok je pajčić ležao u krvi i dobio ju, međutim odmahse pokupio sa teme i zbrisao a naknadno je uletio i počeo vrijeđati.... a ovaj uvod s kojim si nastavio konverzaciju ti je bzvz jer me živo boli krc hožeš li me ili nećeš banirati, tak da si ne umišljaj previše....

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:39

michaellcmacha wrote:a kako si ti uspio zaključiti da se ja čudim u slučajevima kad mi netko proturječi... jebiga i tvoji zaključci o pismenosti pojedinih forumaša su ishitreni, pa onda netragom nestaneš jer ostaneš bez teksta...kad skužiš da baš i nisu nepismeni... a što se tiče konkretno vezanog za ovo u vezi asile... odi tamo na temu pa pogledaj što je tražio i što mu je podastrto i procijeni da li se ponio ok ili je nastupao uvredljivo i omalovažavajući, isključivo jer nije imao protuargumenta... tražio je informaciju gdje je bio horvat  dok je pajčić ležao u krvi i dobio ju, međutim odmahse pokupio sa teme i zbrisao a naknadno je uletio i počeo vrijeđati.... a ovaj uvod s kojim si nastavio konverzaciju ti je bzvz jer me živo boli krc hožeš li me ili nećeš banirati, tak da si ne umišljaj previše....
Neću se raspravljati s tobom, napisao sam što sam imao. Samo ću dodati da lažeš i izmišljaš, a pitanje bana si sam pokrenuo, tako da sam te samo umiri...ni mene nije apsolutno briga boli li tebe nešto ili ne, vjerujem da smo s ovim zaključili stvar.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/11/2015, 18:43

Šta je Miha napisao? Ja ga stavio na ignore. Ništa ne vidim.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/11/2015, 18:43

koji si mi se onda uopće i obratio... mogao si nadalje raspravljati sa regočom, moguće bi nešto od čovjeka i naučio...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Brain32 24/11/2015, 18:49

marcellus wrote:uglavnom ovi su uspjeli srediti da jedan putin, kgb diktator okružen financijskom oligarhijom, ne izgleda loše...
Da loše, sama činjenica da nisam nikada vidio toliko amerikanaca koji podržavaju jednog ruskog predsjednika govori u koliko smo sjebanom svijetu i koliko su političari udaljeni od nacija koje vode...
Brain32
Brain32

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:50

michaellcmacha wrote:koji si mi se onda uopće i obratio... mogao si nadalje raspravljati sa regočom, moguće bi nešto od čovjeka i naučio...
To je onaj što piše nepostojećim pravopisom? Da, od takvih se štošta da naučiti, slažem se.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 24/11/2015, 18:50

ovako jedino si meni dao do znanja da ti je asila poznanik, što meni kao informacija ni po jednoj osnovi nije relevantna niti bitna... i da sam ja po tvojoj profilaciji lažov i da izmišljam, iako je upravo to što ti iznosiš laž i izmišljanje...al dobro.. ko što veliš najbolje da zaključimo ovu raspravu jer ionako ne vodi nikuda...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by jastreb 24/11/2015, 18:50

EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Turci su zakrabuljeni islamisti.

Ne mislim da su zakrabuljeni kao Džihadi Džon,koji ne krije da je džihadist,već da ko fol glume neke antiteroriste,a u duši su džihadisti par excellance.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:51

jastreb wrote:
EmberSpirit wrote:onda idu li Ruski Tupoljevi sa krstarećim raketama na Turke ili?
Turci su zakrabuljeni islamisti.

Ne mislim da su zakrabuljeni kao Džihadi Džon,koji ne krije da je džihadist,već da ko fol glume neke antiteroriste,a u duši su džihadisti par excellance.
pa to je svima jasno, ali eto i Putin je vjerovao u neko "bratstvo" sa nesretnim Edroganom gdje su zajedno otvarali đamije po Moskvi(kako ih edrogan voli zvati "kasarne islama"), sada kao u čudu.. WHY OH WHY?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/11/2015, 18:51

Brain32 wrote:
marcellus wrote:uglavnom ovi su uspjeli srediti da jedan putin, kgb diktator okružen financijskom oligarhijom, ne izgleda loše...
Da loše, sama činjenica da nisam nikada vidio toliko amerikanaca koji podržavaju jednog ruskog predsjednika govori u koliko smo sjebanom svijetu i koliko su političari udaljeni od nacija koje vode...

Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa - Page 7 PutinExplained5
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:52

michaellcmacha wrote:ovako jedino si meni dao do znanja da ti je asila poznanik, što meni kao informacija ni po jednoj osnovi nije relevantna niti bitna... i da sam ja po tvojoj profilaciji lažov i da izmišljam, iako je upravo to što ti iznosiš laž i izmišljanje...al dobro.. ko što veliš najbolje da zaključimo ovu raspravu jer ionako ne vodi nikuda...
Pa lažeš i izmišljaš, to da se on ikome rugao ili smijao je tvoja interpretacija, poznata vještina izvrtanja tuđih upisa još sa starog foruma...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 24/11/2015, 18:55

18:44 - KADIROV: TURSKA ĆE ZAŽALITI ZBOG OBARANjA RUSKOG AVIONA

Lider Čečena Ramzan Kadirov izjavio je da će Turska "zažaliti zbog onog što je učinila", nakon što su turski lovci danas oborili ruski vojni avion zbog navodnog upada u turski vazdušni prostor.
"Ne sumnjam da će Turska veoma dugo žaliti zbog ovog incidenta", napisao je Kadirov na svom profilu na Instagramu, a preneo je Bi-Bi-Si.
"Oni koji na svakom koraku govore o prijateljstvu i saradnji se ne ponašaju ovako izdajnički", istakao je čečenski vođa.
"Smatram mojom dužnošću da izjavim da smo ja lično, Čečenska Republika i čitav čečenski narod spremni da ispunjavamo naređenja koja nam da predsednik Rusije, a za to imamo volju, odlučnost, veoma obučene snage i hiljade dobrovoljaca! Stalno čekamo na naređenja! Tako to rade prave ruske patriote", napisao je Kadirov.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 24/11/2015, 18:55

Eto što ti je država, dok po zapadu muslimani kolju i razbijaju po gradovima i uništavaju države u Rusiji su domoljubi i služe naciji!

Putin zna :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:57

koji Kadriov as, vjerojatno to govori sa "figom u džepu".. njegova familija je "kidala glave rusima sa tupim nožem" a onda se on prvi pridružio rusima kada su ovi nudili "amnestiju pobunjenicima" i sada na račun toga jebava i mali je bog čečenije
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by marcellus 24/11/2015, 18:57

crvenkasti wrote:
Brain32 wrote:

Prva reakcija Putina: Zabili su nam nož u leđa - Page 7 PutinExplained5

odlična

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 24/11/2015, 18:57

Zar se Čečenija svojedobno odcijepila od Rusije?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 24/11/2015, 18:58

EmberSpirit wrote:koji Kadriov as, vjerojatno to govori sa "figom u džepu".. njegova familija je "kidala glave rusima sa tupim nožem" a onda se on prvi pridružio rusima kada su ovi nudili "amnestiju pobunjenicima" i sada na račun toga jebava i mali je bog čečenije

Putin zna, kaj ne ;)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Guest 24/11/2015, 18:59

The Kadyrovtsy were formed during the First Chechen war when Akhmad Kadyrov launched the jihad against Russia. The Kadyrov clan defected to the Moscow side at the beginning of the Second Chechen War in 1999. Since then, Kadyrov led his militia with support from Russia's FSB state security service (including service ID cards) becoming the head of the Chechen Presidential Security Service. The militia later became known as the Kadyrovites.

ovaj Kadirov je nešto kao onaj Stanimirović kod nas
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 24/11/2015, 19:00

epikur37 wrote:

18:44 - KADIROV: TURSKA ĆE ZAŽALITI ZBOG OBARANjA RUSKOG AVIONA

Lider Čečena Ramzan Kadirov izjavio je da će Turska "zažaliti zbog onog što je učinila", nakon što su turski lovci danas oborili ruski vojni avion zbog navodnog upada u turski vazdušni prostor.
"Ne sumnjam da će Turska veoma dugo žaliti zbog ovog incidenta", napisao je Kadirov na svom profilu na Instagramu, a preneo je Bi-Bi-Si.
"Oni koji na svakom koraku govore o prijateljstvu i saradnji se ne ponašaju ovako izdajnički", istakao je čečenski vođa.
"Smatram mojom dužnošću da izjavim da smo ja lično, Čečenska Republika i čitav čečenski narod spremni da ispunjavamo naređenja koja nam da predsednik Rusije, a za to imamo volju, odlučnost, veoma obučene snage i hiljade dobrovoljaca! Stalno čekamo na naređenja! Tako to rade prave ruske patriote", napisao je Kadirov.
ovo je cecenski @mara
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 11 Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next

Back to top

- Similar topics