Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 32 of 43
Page 32 of 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Isti soj ce bit u drugom? Opet ce samo starcad padat? Na ovaj soj se imunitet stiče?mutava baštarda wrote:U slučaju drugog oni će proći mnogo bolje nego mi, osim toga oni se čude kako je krenulo popuštanje mjera i smatraju da to još nije mudro. Svoje starije i bolesne štite i dalje, a veliku smrtnost između ostalog imaju "zahvaliti" staračkim domovima većeg kapaciteta nego što su to Norveški.AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
zato će u utorak biti 150
i dobit ćeš prosjek 80ak po danu
izgleda jebeno, međutim i dalje ništa od exponencijalnog rasta kakav je trebao biti..
Ako krene drugi val oni će imunitetom krda štititi starije i bolesne, a mi ćemo naše pustiti niz kanalizaciju...
Švedska još nije popunila sve kapacitete u bolnicama, a mobilne što su pripremili su netaknute...
Heh, puno pitanja, a ti ni na jedno nemas odgovor...al donosis zakljucke iz rukava. Ko i yoda.
Last edited by Noor on 26/4/2020, 18:16; edited 1 time in total
vidiš, ovo ispod je pravo novinarstvo a ne marčelo i ostali nounari neljudi sa raznom mentalnim poremećajima iz septičke jame laži kaosa i prevara. što niti jedan novinar u vječno vam smrdljivoj distopijskoj udbo-ustaškoj-klerofašistokomunističkoj rvackoj nije objavio ovu vijest:
Chinese city of Harbin goes into lockdown as new coronavirus clusters emerge
A Chinese city with more than 10 million residents has implemented draconian lockdown measures after new clusters of coronavirus.
april 24 2020
A large city in China has been put into lockdown after new clusters of coronavirus cases emerged in the area.
The city of Harbin in China’s northeast has taken on draconian new measures after a cluster of 70 coronavirus cases was detected in the city. In the province of Heilongjiang, which shares a border with Russia, up to 537 confirmed domestic cases and another 384 imported cases were reported this week.
Local Chinese media is attributing the outbreak to a student who travelled into the city from the United States and who is said to have “imported” the virus back to China from New York City.
In the city of Harbin more than 4000 people are now being tested for the virus according to multiple reports.
https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-city-of-harbin-goes-into-lockdown-as-new-coronavirus-clusters-emerge/news-story/dfe6b292820844f7553525806e49e59a
Chinese city of Harbin goes into lockdown as new coronavirus clusters emerge
A Chinese city with more than 10 million residents has implemented draconian lockdown measures after new clusters of coronavirus.
april 24 2020
A large city in China has been put into lockdown after new clusters of coronavirus cases emerged in the area.
The city of Harbin in China’s northeast has taken on draconian new measures after a cluster of 70 coronavirus cases was detected in the city. In the province of Heilongjiang, which shares a border with Russia, up to 537 confirmed domestic cases and another 384 imported cases were reported this week.
Local Chinese media is attributing the outbreak to a student who travelled into the city from the United States and who is said to have “imported” the virus back to China from New York City.
In the city of Harbin more than 4000 people are now being tested for the virus according to multiple reports.
https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/chinese-city-of-harbin-goes-into-lockdown-as-new-coronavirus-clusters-emerge/news-story/dfe6b292820844f7553525806e49e59a
Guest- Guest
šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
Guest- Guest
nema zime, pa imat će imunitet, bar tako kažu mutavi i yodaGnječ wrote:šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
Noor wrote:nema zime, pa imat će imunitet, bar tako kažu mutavi i yodaGnječ wrote:šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
kad umru bit će imuni na sve viruse.
Guest- Guest
Deaths in Sweden surge past the USA, per capita
Sweden, the nation typically cited by pandemic denialists who claim lockdowns aren’t necessary, is now seeing deaths surge far beyond the per capita death rate in the United States. As of today, Sweden has now confirmed 192 deaths per million residents, far beyond the 144 per million recorded in the United States, or the 174 per million in Switzerland. (Source accessed on April 22nd, 2020)
This is what happens, of course, when a nation fails to take the pandemic seriously. For a while, everything looks fine, and then the numbers explode.
It turns out that denialism isn’t a good way to handle a pandemic. We wonder how long Brasil’s Bolsonaro will take to figure out the same thing… (or will the dead bodies in the streets overwhelm his presidential palace first?).
This “success story” cited by pandemic denialists looks more like a death wish
Amazingly, pandemic denialists across America are still citing Sweden as a “success story,” claiming its outstanding handling of the outbreak proves that lockdowns aren’t necessary. But that narrative fell apart over the last 7 days as Sweden’s deaths skyrocketed.
Most U.S. states are nowhere near Sweden’s per capita death rate, meaning that if lockdowns are ended prematurely, deaths have a tremendous amount of room to explode across the population in various U.S. states.
Texas, for example, has so far only experienced 20 deaths per million residents. California is currently at 37. Georgia, where the governor wants to end the lockdowns and re-open gyms and fitness centers, so far only has 82 deaths per million. If the lockdowns are ended without proper precautions, all these states will see deaths surge past Sweden as they head toward New York numbers, where over 1,000 deaths per million people have already been recorded.
That’s the other lesson in all this: Even with all the deaths in New York (around 700 – 800 per day lately), so far only 1 in 1,000 New Yorkers have been killed by the virus. Covid-19 is just getting started. It has barely begun to penetrate the population at large, especially in states like California which initiated early lockdowns that avoided the New York scenario (NY was ahead of California by around two weeks in terms of infection penetration).
Those who are calling for an ending of the lockdowns but who refuse to wear masks or take other precautions are begging for a death wish.
The current rally cry is, “Give me liberty or give me death!” The coronavirus is happy to oblige on the latter request for anyone stupid enough to not take this pandemic seriously.
The viral brain-eating disease known as Stupid-19, it turns out, is often fatal.
Sweden, the nation typically cited by pandemic denialists who claim lockdowns aren’t necessary, is now seeing deaths surge far beyond the per capita death rate in the United States. As of today, Sweden has now confirmed 192 deaths per million residents, far beyond the 144 per million recorded in the United States, or the 174 per million in Switzerland. (Source accessed on April 22nd, 2020)
This is what happens, of course, when a nation fails to take the pandemic seriously. For a while, everything looks fine, and then the numbers explode.
It turns out that denialism isn’t a good way to handle a pandemic. We wonder how long Brasil’s Bolsonaro will take to figure out the same thing… (or will the dead bodies in the streets overwhelm his presidential palace first?).
This “success story” cited by pandemic denialists looks more like a death wish
Amazingly, pandemic denialists across America are still citing Sweden as a “success story,” claiming its outstanding handling of the outbreak proves that lockdowns aren’t necessary. But that narrative fell apart over the last 7 days as Sweden’s deaths skyrocketed.
Most U.S. states are nowhere near Sweden’s per capita death rate, meaning that if lockdowns are ended prematurely, deaths have a tremendous amount of room to explode across the population in various U.S. states.
Texas, for example, has so far only experienced 20 deaths per million residents. California is currently at 37. Georgia, where the governor wants to end the lockdowns and re-open gyms and fitness centers, so far only has 82 deaths per million. If the lockdowns are ended without proper precautions, all these states will see deaths surge past Sweden as they head toward New York numbers, where over 1,000 deaths per million people have already been recorded.
That’s the other lesson in all this: Even with all the deaths in New York (around 700 – 800 per day lately), so far only 1 in 1,000 New Yorkers have been killed by the virus. Covid-19 is just getting started. It has barely begun to penetrate the population at large, especially in states like California which initiated early lockdowns that avoided the New York scenario (NY was ahead of California by around two weeks in terms of infection penetration).
Those who are calling for an ending of the lockdowns but who refuse to wear masks or take other precautions are begging for a death wish.
The current rally cry is, “Give me liberty or give me death!” The coronavirus is happy to oblige on the latter request for anyone stupid enough to not take this pandemic seriously.
The viral brain-eating disease known as Stupid-19, it turns out, is often fatal.
Guest- Guest
Noor wrote:nema zime, pa imat će imunitet, bar tako kažu mutavi i yodaGnječ wrote:šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
imat će kurac max 15 posto ih ima imunitet i to je napuhano...
a treba 70 posto za "imunitet krda"... ok mogu oni doć do toga ako im pokrepa pol milijuna ljudi...
ja sam se pridružio švedskom modelu.
sunce tatino je radilo pokemon pljeskavice dok je otac stavljao vratinu na žar.
uz vratinu omakli se krmići i ražnjići.
na užas majke za slijedeći tjedan dogovorili srdelu na kvasini.
sunce tatino je radilo pokemon pljeskavice dok je otac stavljao vratinu na žar.
uz vratinu omakli se krmići i ražnjići.
na užas majke za slijedeći tjedan dogovorili srdelu na kvasini.
2014-12-30
naravno, al ne kuže to dečkimarcellus wrote:Noor wrote:nema zime, pa imat će imunitet, bar tako kažu mutavi i yodaGnječ wrote:šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
a treba 70 posto za "imunitet krda"... ok mogu oni doć do toga ako im pokrepa pol milijuna ljudi...
Gnječ wrote:
Koliko sam ja citao , imunitet krda je u biti mit tj floskula. Moguce postici jedino masovnovom vakcinacijom ali onda ne zvuci ovako jako, robusno ili sto ja znam.marcellus wrote:Noor wrote:nema zime, pa imat će imunitet, bar tako kažu mutavi i yodaGnječ wrote:šta sad? gdje će švedi? u Valhallu?
Da, kolega na prijasnji post. Poslao sam vam na PP proslog ljeta jedan zanimljiv dogadjaj koji ocrtava ono sta ste vi pisali. Progurajte kroz translate i bit ce vam jasni razmjeri ludila. Osobno ne mogu prepoznati zemlju. Zemlja izvrsnosti je postala zemlja mediokriteta svake vrsta koji su ufurani u neku izvrsnost. Zao mi je ove nekada jako zanimljive i lijepe zemlje. Ovo je sada stvarno zemlja krda. Kila mozga....Da, zbunjuje ono sta vam govore kada su sami sa vama ili popiju pa se oslobode. Medjutim cim ih je vise , odmah prebace na pk sprancu.
2014-04-14
abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
izgleda jebeno, međutim i dalje ništa od exponencijalnog rasta kakav je trebao biti..
Ma vrati se vamo. Jesmo glupi ko kurac i nepodnošljivi do bola, ali barem nismo u najvećoj mjeri pustili starčad da krepava u agoniji... a vjerujem da ćeš njihovom mirovinom ovdi uvik biti beg, jedino ako si se skroz odvikao od našeg sjebanog mentaliteta, ali nam je barem klima zakon za razliku od Švecke...
darth_vader-
2014-04-17
ako ikad probijem plafon, kaj se tiče mog osobnog shvaćanja novca.jasambrend wrote:abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
Ma vrati se vamo. Jesmo glupi ko kurac i nepodnošljivi do bola, ali barem nismo u najvećoj mjeri pustili starčad da krepava u agoniji... a vjerujem da ćeš njihovom mirovinom ovdi uvik biti beg, jedino ako si se skroz odvikao od našeg sjebanog mentaliteta, ali nam je barem klima zakon za razliku od Švecke...
preselit ću se u dalmaciju. potopit ću gliser i kupit ću kaić s tri cilindra pentom od 8ks.
zorom ću otići na pošte, a uvećer ću frigat ribu.
ipak sam german pa mi neće maslina biti neobrana.
ujutro ću se probudit i udahnut, neopisivio.
onaj miris dalmacije.
2014-12-30
E, kolega, stvari nisu tako bajne. Ekonomija ovdje je crkla. Od nove godine moram do mirovine raditi jos dvije godine vise. Mirovina ce mi biti u razini socijale a DNRH ako uvede euro ce biti skupa za mene. Naime svedska kruna je u zadnje dvije godine propala cca 25% u odnosu na euro i dolar . Predvidjanja za mirovinu su smanjena , radni vijek produzen a kruna propala.... Ne zelim biti katastrofican ali mi se crno pise, ukoliko budem cekao na drzavu kao takovu. Daklem radno mjesto-eutanazija-groblje. Muhahahahaaa Kila mozga....TKZV svecki model, jelte......jasambrend wrote:abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
2014-04-14
jasambrend wrote:abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
sa šveckom pemzijom si ovdje car, a u šveckoj bijelac kojeg treba utamanit...
a uostalom ovdje uvijek možeš urođenicima srat s visoka "kod nas u švedskoj..."
urođenici to puše, njima je švedska ko mojoj mlađoj kćerki (1,5 godina) moja starija kćer (5 godina), uzor, idol, yoda, vulkanac...
iako je realno još uvijek zapravo kokoš, kolko god da je napredna (a je) za svoje godine
kolega, vi imate jugo-mentalitet da bute živjeli od mirovine.abraham wrote:E, kolega, stvari nisu tako bajne. Ekonomija ovdje je crkla. Od nove godine moram do mirovine raditi jos dvije godine vise. Mirovina ce mi biti u razini socijale a DNRH ako uvede euro ce biti skupa za mene. Naime svedska kruna je u zadnje dvije godine propala cca 25% u odnosu na euro i dolar . Predvidjanja za mirovinu su smanjena , radni vijek produzen a kruna propala.... Ne zelim biti katastrofican ali mi se crno pise, ukoliko budem cekao na drzavu kao takovu. Daklem radno mjesto-eutanazija-groblje. Muhahahahaaa Kila mozga....TKZV svecki model, jelte......jasambrend wrote:abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
radite disperziju kapitala, malo uložite, ne bu vas nitko ugrizao.
2014-12-30
Koji su mi k wrote:Koji su mi kurac onda odbijali za mirovinu... Ja se ufao da ce doktori arapi, somalijci i afganistanci zaraditi pemziju za mene i da me ceka ugodna starost. Nista,zajeb, kila mozga..... Muahahahahahahaha
2014-04-14
Lakše je preboliti gripu bilo koji soj ako si je već prebolio u prošlosti, nego kada ti je to prvi put.... Tako je sa svakim virusom i ne vidim razloga zašto bi bilo drugačije s ovim... Od početka tvrdim da su trebali zaštiti bolesne i stare, a zdrave pustiti, večini to imunitet riješi da i ne zna da je bila bolesna. A imunitet se ne stiče tako da stojiš u stanu i pratiš 24 sata ništa nas ne smije iznenaditi popraćeno izvještajima mrtvih iz svake zemlje... uostalom šta će biti sada sa našim bakama i djedovima kada se relaksiraju mjere i možda budu blaže od Švedskih?Noor wrote:Isti soj ce bit u drugom? Opet ce samo starcad padat? Na ovaj soj se imunitet stiče?mutava baštarda wrote:U slučaju drugog oni će proći mnogo bolje nego mi, osim toga oni se čude kako je krenulo popuštanje mjera i smatraju da to još nije mudro. Svoje starije i bolesne štite i dalje, a veliku smrtnost između ostalog imaju "zahvaliti" staračkim domovima većeg kapaciteta nego što su to Norveški.AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
Ako krene drugi val oni će imunitetom krda štititi starije i bolesne, a mi ćemo naše pustiti niz kanalizaciju...
Švedska još nije popunila sve kapacitete u bolnicama, a mobilne što su pripremili su netaknute...
Heh, puno pitanja, a ti ni na jedno nemas odgovor...al donosis zakljucke iz rukava. Ko i yoda.
danas švedska 80 mrtvih, jučer 2, prekjučer 40. čekamo sutra, utorak bude udarni dan za njihovu ekipu koja broji
inače čisto da ponovim
mi imamo sve ove kineske karantene radi "ravnanja krivulje"
naime svi naši stručnjaci su govorili -- ako ne poravnamo krivulju, smrtnost je 3% pa čak i 8%, dakle odjedanput će biti na stotine tisuća i milijuni zaraženih čak i u RH, virus se širi exponencijalno, a samo u RH će umrijeti njih možda 60 -70 000 glasača HDZa i SDPa, pardon penzića i nitko neće doći do medicinske skrbi
međutim, švedska nije uvela kinesku karantenu, i iako imaju dnevno u prosjeku 80-90 mrtvih, prvo velika većina kao i u italiji su bili jednom nogom u grobu, i dalje imaju manje mrtvih per capita od hrpe zapadnih zemalja koje koriste kineske metode karantene, a najbolje od svega izgleda da ništa od exponencijalnog rasta mrtvih , šveđani su izravnali crtu bez zatvaranja ekonomije. usput njihov zdravstveni sustav se nije skršio, i njihova je vojska kao i naša i američka , izgradili dodatne bolnice -koje zajape prazne na sreću
naravno --- ostaje jedini zajeb za švedsku ako se vrati drugi val -- i šveđani nebudu imuni
međutim , ako se vrati i drugi val , u tom drugom valu - mi nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije, jer evo državna rupa bi mogla ove godine biti teška 10milijardi €,
ali ako dođe drugi val i švedi budu imuni, onda će ispasti da su bili najpametniji
usput u bjelorusiji ima mrtvih per capita koliko i kod nas, a nemaju ništa od karantene
inače čisto da ponovim
mi imamo sve ove kineske karantene radi "ravnanja krivulje"
naime svi naši stručnjaci su govorili -- ako ne poravnamo krivulju, smrtnost je 3% pa čak i 8%, dakle odjedanput će biti na stotine tisuća i milijuni zaraženih čak i u RH, virus se širi exponencijalno, a samo u RH će umrijeti njih možda 60 -70 000 glasača HDZa i SDPa, pardon penzića i nitko neće doći do medicinske skrbi
međutim, švedska nije uvela kinesku karantenu, i iako imaju dnevno u prosjeku 80-90 mrtvih, prvo velika većina kao i u italiji su bili jednom nogom u grobu, i dalje imaju manje mrtvih per capita od hrpe zapadnih zemalja koje koriste kineske metode karantene, a najbolje od svega izgleda da ništa od exponencijalnog rasta mrtvih , šveđani su izravnali crtu bez zatvaranja ekonomije. usput njihov zdravstveni sustav se nije skršio, i njihova je vojska kao i naša i američka , izgradili dodatne bolnice -koje zajape prazne na sreću
naravno --- ostaje jedini zajeb za švedsku ako se vrati drugi val -- i šveđani nebudu imuni
međutim , ako se vrati i drugi val , u tom drugom valu - mi nećemo moći priuštiti zatvaranje ekonomije, jer evo državna rupa bi mogla ove godine biti teška 10milijardi €,
ali ako dođe drugi val i švedi budu imuni, onda će ispasti da su bili najpametniji
usput u bjelorusiji ima mrtvih per capita koliko i kod nas, a nemaju ništa od karantene
Last edited by AssadNaPodmornici on 27/4/2020, 16:27; edited 1 time in total
Page 32 of 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 32 of 43