Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 31 of 43
Page 31 of 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
fakat si kreten.Legendovich wrote:eto vidis..Glup is..ne kusish stavku,a zahvali njoj sto josh dises..veber wrote:ufff, kaj si parirao.Legendovich wrote:ti imas srece sto te nitko ozbiljno ne shvaca..veber wrote:ti imaš sreće kaj si dimento.Legendovich wrote:ameri u panici,jerbo viruz izaziva zgrusavanje krvi,i povecava mogucnost mozdana udara,a Laus otvara sampanjac...ajd dobro..
kaj ono veliš ti, menee, gnječ, vili, mara i tibuje ste prvi počeli pisat o koroni.
dimento, odi gledat mjesec.
podsjeti me na priliku,kad si se isprepadao od Ere,pa kao najveca pizda pobjego sa foruma,sasran od straha,moleci Kica da ti izbrise znake postojanja.,...
o jebotibog oca kretenskog,kolikoputa te treba trisnuti,da shvatis kolika si picketina..
ali ok.
ero je stari udbaški doušnik koji živi u novom mestu.
cinkao je uzduž i poprek.
a, tvoje projekcije i želje su
tvoje želje i projekcije.
kao i rujka i kita od pol metra.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
..i josh je povremeno u kolicima..zato mi je ijeste sve tako nadrealno...ostalo,slobodno si cijedi zuć...i kupuj frendove i prileznice tanjirem svinjetine...veber wrote:fakat si kreten.Legendovich wrote:eto vidis..Glup is..ne kusish stavku,a zahvali njoj sto josh dises..veber wrote:ufff, kaj si parirao.Legendovich wrote:ti imas srece sto te nitko ozbiljno ne shvaca..veber wrote:
ti imaš sreće kaj si dimento.
kaj ono veliš ti, menee, gnječ, vili, mara i tibuje ste prvi počeli pisat o koroni.
dimento, odi gledat mjesec.
podsjeti me na priliku,kad si se isprepadao od Ere,pa kao najveca pizda pobjego sa foruma,sasran od straha,moleci Kica da ti izbrise znake postojanja.,...
o jebotibog oca kretenskog,kolikoputa te treba trisnuti,da shvatis kolika si picketina..
ali ok.
ero je stari udbaški doušnik koji živi u novom mestu.
cinkao je uzduž i poprek.
a, tvoje projekcije i želje su
tvoje želje i projekcije.
kao i rujka i kita od pol metra.
Guest- Guest
7 je uri a nisam danas učio ništa od matematike niti statistike niti programiranja. tuka bauštelu, pa ubio oko, pa sada drkam po forumu uru vremena. odoh napravit kavu, učit, 2 ure, pa trening :D
AssadNaPodmornici wrote: 7 je uri a nisam danas učio ništa od matematike niti statistike niti programiranja. tuka bauštelu, pa ubio oko, pa sada drkam po forumu uru vremena. odoh napravit kavu, učit, 2 ure, pa trening :D
Guest- Guest
ja budno pratim matematiku 4r SŠ jer moja kćer me stalno zaskoči nekim postupkom.AssadNaPodmornici wrote: 7 je uri a nisam danas učio ništa od matematike niti statistike niti programiranja. tuka bauštelu, pa ubio oko, pa sada drkam po forumu uru vremena. odoh napravit kavu, učit, 2 ure, pa trening :D
ne priznaje mi rezultat bez postupka
2014-12-30
švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
zato će u utorak biti 150
i dobit ćeš prosjek 80ak po danu
izgleda jebeno, međutim i dalje ništa od exponencijalnog rasta kakav je trebao biti..
švedska danas 2 mrtvih
izgleda jebeno, međutim i dalje ništa od exponencijalnog rasta kakav je trebao biti..
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
U slučaju drugog oni će proći mnogo bolje nego mi, osim toga oni se čude kako je krenulo popuštanje mjera i smatraju da to još nije mudro. Svoje starije i bolesne štite i dalje, a veliku smrtnost između ostalog imaju "zahvaliti" staračkim domovima većeg kapaciteta nego što su to Norveški.AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
Ako krene drugi val oni će imunitetom krda štititi starije i bolesne, a mi ćemo naše pustiti niz kanalizaciju...
Švedska još nije popunila sve kapacitete u bolnicama, a mobilne što su pripremili su netaknute...
ne pratish..viruz nash se preselio u Rusiju..u 24 sata vise od 6000 zarazenih...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
Guest- Guest
Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
2014-04-14
Objaviti da su samo dvije zrtve nije samo neozbiljno vec iznimno bezobraznoi i drsko. Tako se vodi cijela kampanja uz nevjerojatno pumpanje PK medija. Uzas.
Sto kaze Trump??????? Covjek je genijalac za ove svjetske strucnjake....
Sto kaze Trump??????? Covjek je genijalac za ove svjetske strucnjake....
2014-04-14
AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
je samo jučer su imali rekordan broj novozaraženih
svugdje u svijetu broj zaraženih pada, u švedskoj raste
svugdje broj mrtvih pada, pa i u italiji i španjolskoj, a u švedskoj raste
plus Rusija..jucer preko 6000 novozarazenih..marcellus wrote:AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
je samo jučer su imali rekordan broj novozaraženih
svugdje u svijetu broj zaraženih pada, u švedskoj raste
svugdje broj mrtvih pada, pa i u italiji i španjolskoj, a u švedskoj raste
Guest- Guest
abraham wrote:Kolega, da vama netko lupa ovako broj umrlih, jebali bu majku adz-ovsku nesposobnu i sve po spisku. Ovako, nejjacoj it zemlji se tako omakne u izvjestavanju i tako svaki vikend ali vi iz nekog razloga imate razumijevanje. Koliko primjetim ne mozete podnijeti krivu procjenu. Razumljivo ali dajte si neku pauzu da vriijeme uradi svoje. Svi grijesimo, zar ne. Bilo kako bilo Svedska ima 200+ mrtvih na milijun stanovnika. Mjere ne postoje i zaraz se jos nije prosirila na cijelu zemlju punim intenzitetom. Starcad je bukvalno pustena niz vodu i cijeli sustav socijalne drzave bi (po meni) trebao biti poljuljan ali posto je svijet ovdje ispranog mozga, vjerojatno ce se dijeliti medalje. Drzva u kojoj je de fakcto prohibicija i gdje je pozeljno biti u manjini i drugaciji pusta one koji su sve to izgradili i financirali da crkavaju kao stoka. Mislim da su i zasluzili. Kod mene ce biti nekih promjena u vidu placanja poreza ili ne placanja u buducnosti. Posto sam je u iducoj "coroni" otpisan, jebe mi se da placam skolu i zdravstvo za tudju kopliad. Nek im roditelji plate Koliko para toliko muzike bi se reklo... Kila mozga...AssadNaPodmornici wrote:švedska jučer 40mrtvih
švedska danas 2 mrtvih
amen.
inače u švedskoj bude dnevno blizu 200 mrtvih a novine arogantno i bezobrazno, pa i bezobzirno, stavljaju naslove tipa u čemu je njihova tajna, nisu poduzeli mjere a nisu ni blizu talijanskog scenarija
nisu kurac krasni, u italiji na najgore dane nije bilo više od 900 i nešto mrtvih na 60 milijuna stanovnika
u švedskoj bude i blizu 200 službeno (lažiraju podatke, jebiga, i umrle od korone pripisuju koječemu) na 10 milijuna stanovnika a vjerojatno i preko 500 (neslužbeno) a to je ekvivalent 1200 mtvih u italiji (prema službenoj švedskoj) i cca 3000 neslužbeno... ali jebiga to je za jutarnji viša matematika
nisu kurac krasni, u italiji na najgore dane nije bilo više od 900 i nešto mrtvih na 60 milijuna stanovnika
u švedskoj bude i blizu 200 službeno (lažiraju podatke, jebiga, i umrle od korone pripisuju koječemu) na 10 milijuna stanovnika a vjerojatno i preko 500 (neslužbeno) a to je ekvivalent 1200 mtvih u italiji (prema službenoj švedskoj) i cca 3000 neslužbeno... ali jebiga to je za jutarnji viša matematika
multikulti i prodressivno..zaboravili smo??' javnost po svaku cijenu treba umiriti..
Guest- Guest
Pajdo doletio iz Makedonije prosli tjedan. Pun avion "svedjana" makedonaca i sipaca. Na aerodromu niti ih je tko docekao niti sto pitao .... Sve normalno,uzmi prtljagu i fataj taxi ili bus doma. Jedna crtica.... Bahtost???? Ludost???? Genijalnost???? bumo videli... Po meni kila mozga.....
2014-04-14
abraham wrote:Pajdo doletio iz Makedonije prosli tjedan. Pun avion "svedjana" makedonaca i sipaca. Na aerodromu niti ih je tko docekao niti sto pitao .... Sve normalno,uzmi prtljagu i fataj taxi ili bus doma. Jedna crtica.... Bahtost???? Ludost???? Genijalnost???? bumo videli... Po meni kila mozga.....
abe, kad sam ja bio klinac švecka je bila zemlja bogatih ljudi, sisatih i jebozovnih plavuša, zemlja slobode i svega što valja
danas je to zemlja - bar je tako mi ovdje vidimo - no go zona, nadrkanih babetina u burkama, kozojeba s čakijama, agresivnih pedera i usranih socijalista koji ljudima zabranjuju sve što im mogu zabraniti.
ne znam, moj nekakav dojam o švedskoj se jako promijenio od vremena politički nekorektnog benny hilla
Last edited by marcellus on 26/4/2020, 17:51; edited 1 time in total
marcellus wrote:inače u švedskoj bude dnevno blizu 200 mrtvih a novine arogantno i bezobrazno, pa i bezobzirno, stavljaju naslove tipa u čemu je njihova tajna, nisu poduzeli mjere a nisu ni blizu talijanskog scenarija
pa u režimskim zločinačkim novinama su tvoji kolege zločinci psihopate novinari sijači laži i kaosa. kaj se čudiš ko pura dreku jebote? treba vas sve poubijati. sve do zadnjeg jebo vam pas mater psihopatsku.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:inače u švedskoj bude dnevno blizu 200 mrtvih a novine arogantno i bezobrazno, pa i bezobzirno, stavljaju naslove tipa u čemu je njihova tajna, nisu poduzeli mjere a nisu ni blizu talijanskog scenarija
pa u režimskim zločinačkim novinama su tvoji kolege zločinci psihopate novinari sijači laži i kaosa. kaj se čudiš ko pura dreku jebote? treba vas sve poubijati. sve do zadnjeg jebo vam pas mater psihopatsku.
gnječo, da ne znam da si stalni gost na rabu ovo bih ti zamjerio... ali vi s problemima imate kod mene popust, ja sam u biti tolerantan
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:inače u švedskoj bude dnevno blizu 200 mrtvih a novine arogantno i bezobrazno, pa i bezobzirno, stavljaju naslove tipa u čemu je njihova tajna, nisu poduzeli mjere a nisu ni blizu talijanskog scenarija
gnječo, da ne znam da si stalni gost na rabu ovo bih ti zamjerio... ali vi s problemima imate kod mene popust, ja sam u biti tolerantan
ma zamjeri glupane! nisam na rabu nikada bio pička ti materina smrdljiva. sve vas novinare pobio bi bez problema i svatko tko ubije novinara ima moje poštovanje. a ti koji si novinar da izvučem iz net arhive koje si sve lažne i huškačke tekstove pisao trebalo bi te izrezati motornom pilom na šnite. mrš jebo ti pas mater rvacku psihopatsku smeće huškačko novinarsko.
Guest- Guest
Page 31 of 43 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 37 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 31 of 43