Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 37 of 43
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Subota=2veber wrote:to si napisao 53 puta ili si mislio napisati da ih je umrlo još 53?T. wrote:Super im je krivulja...AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40
Subota 2
Dakle umjesto da umiru na tisuće dnevno, izgleda da im je prosjek pao.
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
Broj mrtvih im je skočio 53x u 4 dana...
ako si mislio 53 puta to više nije ni geometrijska progresija u 4 dana bi bilo mrtvo pola eu, a ne švedska.
2×53 =106
Srijeda =107
Subota: 1 nedjelja, 2 ponedjeljak, 3 utorak, 4 srijeda...
Još sam bio dobre ruke...
Last edited by T. on 29/4/2020, 19:43; edited 1 time in total
T.- Posts : 17600
2014-04-14
Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
2014-04-14
zapravo korona će im učvrstiti tu degeneriranu paradigmu, jer to je jedna od rijetkih stvari gdje mislim da ludi šveđani će ispasti pametni.. možda prvi put pametni nakon 30godina, i zadnjih put idućih 30godina
ali dovoljno da ove njihove luđake učvrste na vlasti to je istina.. ali da će tu ispasti pametni oće
ali dovoljno da ove njihove luđake učvrste na vlasti to je istina.. ali da će tu ispasti pametni oće
Kolega dajte se saberite. To drugo tijelo je smokvin list i neka izlazna solucija iz sranja u koje su se uvukli. Mislim da je broj zatamnjenih smrti najmanje 30-40% umanjen. Svi misle tako ali eto, rekli ovi na presici, Stas. Na radiju, na putu doma sa posla, vise ni ne javljaju koliko je dreknulo. Kuhana zaba ili noga ili koji kurac. Nedam se da sam ja u krivu sta se strategije tice i nadam se da cu prezivjeti ali me razocaravate(smtrao sam vas ozbiljnijim) sta gurate jednu jako klimavu pricu. Te sve varijable sta ih vi prikazujete vrijede za neke druge stvari i drugo vrijeme, drugo podneblje i sl. Reci cu vam samo jedno. Ukoliko bi se zemlja u kojoj vi i vasi zivite, u bilom kojem kontekstu, moze svrstati sa Sjevernom Korejom, Bjelorusijom i Turkmenistanom..... Bjeste noge usra vas guzica.AssadNaPodmornici wrote:abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah
ok , umanjene su cifre za 10%, dakle nije umrlo 80 nego 88.
ali nisu umanjene za 5000% kao u Kini.
drugo švedska je po standardnim modelima trebala imati sada na tisuće i tisuće mrtvih dnevno, a sve šatorske bolnice su trebale biti dupkom pune, a trebali su zakapati ljude u masovne grobnice. a ništa od toga se ne događa
sve ostalo o švedskoj stoji o kozojebima, o afganistancima, o ekonomiji, to je istina.
2014-04-14
Noor wrote:volim tvoje upise...iz prve ruke :)abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah
Bome da ... oridjidji je ... i drzim ga boljim Svedjaninom (naturaliziranim) od onih plavokosih pedercina rego.
Guest- Guest
abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Abrahame ... ti gibaj iz SveCke, a ja gibam iz DNRH .... ali pitanje je kamo?
Imas predlog?
Guest- Guest
Samo USASovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
2014-04-14
Nazalost, prestar sam za nov pocetak a i korjenje je pusteno. Inace USA jos jucer....
2014-04-14
u slavoniju, cijela imanja za 5 tauzenki s vinogradom, ja dofuram kazanče i da vidiš veseljaSovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
Hahaha, drze me i svedi a ja im kazem, nemojte me vrijedjati.Sovak wrote:Noor wrote:volim tvoje upise...iz prve ruke :)abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah
Bome da ... oridjidji je ... i drzim ga boljim Svedjaninom (naturaliziranim) od onih plavokosih pedercina rego.
2014-04-14
abraham wrote:Samo USASovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
Moze ... ali tam 'de su republikanci na vlasti. Cvrsto.
Demokrati su debili zesci.
Guest- Guest
abraham wrote:Hahaha, drze me i svedi a ja im kazem, nemojte me vrijedjati.Sovak wrote:Noor wrote:volim tvoje upise...iz prve ruke :)abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah
Last edited by Sovak on 29/4/2020, 20:02; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre wrote:u slavoniju, cijela imanja za 5 tauzenki s vinogradom, ja dofuram kazanče i da vidiš veseljaSovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
Ak' bih se ikad preselil unutar Hrvatske .... Vukovar prvi izbor.
Guest- Guest
Sovak wrote:abraham wrote:Hahaha, drze me i svedi a ja im kazem, nemojte me vrijedjati.Sovak wrote:Noor wrote:volim tvoje upise...iz prve ruke :)abraham wrote:Daklem danas glavni "virolog" zacudio da je ovoliko riknulo a nije se nadao. Druga drzavna ustanova jucer objavljuje da su objavljene cifre najmanje 10% umanjene sta znaci da netko laze. NA stranu ispravnost metoda ili ne ali (mene)sjebava da arogantni kako jesu znaju za sto je nebo kukama zakaceno. Sole pamet Poljacima, Madjarima(Fasisti) Kinezima, Rusima , jamerimai svima pod kapom nebeskom a ne mogu rijesiti pravovremeno izvjestavanje. To je misterija i to ne treba ispitivati. Kao ni ekonomsku isplativost uvoza arapa i somalijaca. Misterija je i kako otkriti koliko djeca iz afganistana godina imaju,25,35 ..... Tko je fasaista, nacista, homofob i sl .. e to znaju. Ostalo ce pokazati vrijeme. Ekonmski pad ce biti veci nego u zemljama koje su bile "zakljucane; nezaposlenost u srpnju(danasnja prognoza) 11%. Daklem... Mozak kila dvije krune, svedske krune ili 2,5 turskih lira. Muhahahahahahahahahahah
Zakaj ne vidim smajleke?
Guest- Guest
Sovak wrote:Sovak wrote:abraham wrote:Hahaha, drze me i svedi a ja im kazem, nemojte me vrijedjati.Sovak wrote:Noor wrote:
volim tvoje upise...iz prve ruke :)
Zakaj ne vidim smajleke?
A sad ih vidim!!!
Guest- Guest
USA je ruku na srce najpravednija zemlja. Samo je nebo granica ako hoces i znas raditi. Treba se drzati manjih rupa (cca 100 00-200 00) stanovnika, po mogucnosti ne daleko od nekog megapolisa zasukati rukave i to je to. Jako ugodan svijet. Nemam nekih bitnih zamjerki. Ovo sve u europi(osim bivsih istocnih provincija) se vise ne zna tko kosi a tko vodu nosi., tko je konj a tko kocijas i tako to. Sta si sjebaniji i "uvrnutiji, tj manjina to bolje. Uglavno kila mozga??????Sovak wrote:abraham wrote:Samo USASovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
2014-04-14
Djakovo-Brod-Pozega....Sovak wrote:tre wrote:u slavoniju, cijela imanja za 5 tauzenki s vinogradom, ja dofuram kazanče i da vidiš veseljaSovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
2014-04-14
sve mi je to do 1 h vožnje udaljeno, ako se ikada odlučite za to šaljite pp i ima da bude dernek :)))abraham wrote:Djakovo-Brod-Pozega....Sovak wrote:tre wrote:u slavoniju, cijela imanja za 5 tauzenki s vinogradom, ja dofuram kazanče i da vidiš veseljaSovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
ma kakva USA,.... u rusiju tamo neđe oko crnog mora, ili u kinu srednji dio toka jangce velike rijeke.... to su brutalna podneblja gdje se naziru superplodonosna polja ili plantaže i mogućnosti kojima se kraj ne nazire... a i onako će američki hegemon pokleknuti pred slobodarskom Kinom i poštenom Rusijom... jebote i odkud ti da su ameri dionici najpravednijeg konteksta "biti i imati"... a sory valjda zato što to uistinu je upravo tako...abraham wrote:USA je ruku na srce najpravednija zemlja. Samo je nebo granica ako hoces i znas raditi. Treba se drzati manjih rupa (cca 100 00-200 00) stanovnika, po mogucnosti ne daleko od nekog megapolisa zasukati rukave i to je to. Jako ugodan svijet. Nemam nekih bitnih zamjerki. Ovo sve u europi(osim bivsih istocnih provincija) se vise ne zna tko kosi a tko vodu nosi., tko je konj a tko kocijas i tako to. Sta si sjebaniji i "uvrnutiji, tj manjina to bolje. Uglavno kila mozga??????Sovak wrote:abraham wrote:Samo USASovak wrote:abraham wrote:Do sada nisam htio prihvatiti ocito. rijetko bahata i arogantna nacija. I ovo sta uvoze dno-dna nije neko dobro djelo vec ono mi cemo njima pokazati kako se povlaci voda u wc i kako imamo pokretne stepenice automatska vrata i sl.Zvuci banalno ali istinito. Cesta izreka i to od svih slojeva koju sam sam dozivio je, mi u ovoj zemlji radimo tako i tako. Bilo kako bilo da vas podsjetim da je ova zemlja dala Bild-a i Gretu. Pametnom dosta. Stvorili su kastu sljama koji ne radi nista i zivi na tudjoj grbi. Za stolom jebu mater strancima i znaju sve ali javno i u glasackoj postaji druga prica. Nema tu vise vikinga, radnika i istrazivaca iz proslosti. Corona bi ovdje (narocito) trebala pokrenuti lavinu pitanja. Od mizerne organizacije, do nacina prioteriranja ali nece. Nece se ovdje desiti nista nova, kako god zavrsi. Isti ce ostati na vlasti,dijelit ce se ordenja i nagrade, pljustat ce nominacije za osobu vijeka, milenija, naj ovog i naj onog . Da cekaj ovo zvuci poznato. Deja vu??????DNRH vuce utege iz socijalizma a Svedska srlja u isti. rezultat..... Isti....Kila mozga....
Imas predlog?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:Super im je krivulja...AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40
Subota 2
Vjerojatno da je bilo raditi evidenciju koliko je ljudi umrlo sa ili od virusa gripe kladim se da ne bi bilo puno više razlike
nije baš skočila, nego vikendom neki labaratoriji nisu prijavljivali sve rezultate.. pa bi vikendom uvijek bilo 40ak, a onda utorak, srijedu, ponedjeljak 130 ... pa ostatak tjedna 100.. prosjek 100
međutim sada im ovaj tjedan pada prosjek za sada..
nije mi jasno zašto većina vas navija da što više njih umre i da su "izabrali krivu strategiju", kao da hoćete da ovo sranje traje i traje
kamo sreće da su šveđani u pravu, lipo ćemo vanka i vratiti se u normalu i sanirati ekonomsku štetu
inače što se tiče #ostanidoma reklama i propagande, evo ja niti jedan jebeni dan nisam ostao doma svaki dan sam bio vanka
Švedska statistika broja umrlih za zadnjih 5 god. I to samo za prva četiri mjeseca ( od 01. 01. do 24. 04.):
2015. – 31.540 umrlih
2016.- 30.270 umrlih
2017. – 31.103 umrlih
2018.- 32.130 umrlih
2019. – 28.818 umrlih
2020. – 31.066. umrlih
mutava baštarda wrote:AssadNaPodmornici wrote:T. wrote:Super im je krivulja...AssadNaPodmornici wrote:Švedska danas. +107
Jučer 80
Prekjučer 80
Nedilja 40
Subota 2
nije baš skočila, nego vikendom neki labaratoriji nisu prijavljivali sve rezultate.. pa bi vikendom uvijek bilo 40ak, a onda utorak, srijedu, ponedjeljak 130 ... pa ostatak tjedna 100.. prosjek 100
međutim sada im ovaj tjedan pada prosjek za sada..
nije mi jasno zašto većina vas navija da što više njih umre i da su "izabrali krivu strategiju", kao da hoćete da ovo sranje traje i traje
kamo sreće da su šveđani u pravu, lipo ćemo vanka i vratiti se u normalu i sanirati ekonomsku štetu
inače što se tiče #ostanidoma reklama i propagande, evo ja niti jedan jebeni dan nisam ostao doma svaki dan sam bio vanka
Švedska statistika broja umrlih za zadnjih 5 god. I to samo za prva četiri mjeseca ( od 01. 01. do 24. 04.):
2015. – 31.540 umrlih
2016.- 30.270 umrlih
2017. – 31.103 umrlih
2018.- 32.130 umrlih
2019. – 28.818 umrlih
2020. – 31.066. umrlih
nešto neštima.. po ovim modelima što su nama uvalili i #ostanidoma reklamama (fala bogu nisam niti jedan jedini dan ostao doma nikada u životu nisam se više kretao i izlazio nego ovih misec dana) u švedskoj je trebalo sada biti barem 100 000 mrtvih, + 50 000 do 100 000 još novih .. samo od corone
a ono , gle
AssadNaPodmornici- Posts : 22332
2018-06-14
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 37 of 43