Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
Page 17 of 43
Page 17 of 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Re: Zbunjuje li Svedska svojim mjerama borbe protiv korone ostatak Europe
veber wrote:stvar ukusa. meni je ružna nova sedmica.
radili su je za kineze, a kinezi su ono cajka style
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Super izgleda, ako zadrže TT-ejca unutra i ne podlegnu downsize-ingu bit će neuništiv...
EDIT: Mislim na novi Galant...
EDIT: Mislim na novi Galant...
Brain32-
2014-04-15
Noor wrote:aha, znači nisam fulala :)veber wrote:kolega brain vozi malo stariji model.Noor wrote:a gle, meni je ružna trojka, još kad onaj integrirani spojler otraga kad vidimBrain32 wrote:Taljigam BMW 3-ojku a kada je nešto ružno i loše, ružno je i loše, to što nekima a osobito ženama možeš prodat govno ako je na njemu značkica je druga stvar...Noor wrote:
ma i sad već vrlo vjerojatno traglja neku trulju..ovo sa slike može sanjati, al bitno je pljuvati
ima takvih likova na šlepere
Tomić je pred novu godinu davao i dobar popust, hvala...niti s njim
i di si ti vidjela spojler integrirani na trojki?
nova izgleda super i bmw nije pomodno ko mercedes ugradio tablete i PS4
nova od napred izgleda odlično, a rit joj je bezveze. spojler integriran u poklopac bunkera...odvratan je
ducktail je meni OK iako je malo sedamdesete
ali meni je baš prednji dio ko da je dizajniran sa sekirom
danas rade tako užasno oštre linije i previše "radi" dizajn kod većine auta
Ovo bi bio nasljednig moga.. XR-PHEV
Guest- Guest
Legendovich wrote:eto more..
cigići..marcellus wrote:Legendovich wrote:eto more..
Guest- Guest
iznutra je super, samo ne vidim logiku 3 reda sjedala u SUV-u (u biti 7a je pravi terenac) od 200 000€Brain32 wrote:Meni je ok, jedino X7 je ciganija za nepovjerovat...veber wrote:stvar ukusa. meni je ružna nova sedmica.
ono, muž žena i 8ero djece idu u minken prosit...
vozački dio je super napravlljen za razliku od pokemon mercedesa.
2014-12-30
ŠVEDSKA posljednja dva dana bilježi najmanji broj mrtvih od koronavirusa u posljednja dva tjedna.
Jučer je od koronavirusa u toj zemlji preminulo 17 osoba, dok je danas taj broj još manji - svega 12 osoba. To je veliki pad broja mrtvih u odnosu na dane prije, posebno u odnosu na srijedu kada je umrlo više od sto ljudi. Od srijede do petka u Švedskoj je svaki dan umiralo više od 90 ljudi.
Osim toga, u Švedskoj se bilježi i veliki pad broja novih slučajeva. U nedjelju je zabilježeno 466 novih slučajeva zaraze, dok su danas zabilježena 332 nova slučaja. U usporedbi s nekoliko dana ranije, to je gotovo dvostruko manje. Podsjetimo, u četvrtak i petak zabilježeno je po više od 720 novih slučajeva.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-svedskoj-vec-dva-dana-jako-pada-broj-mrtvih-i-zarazenih-koronavirusom/2174607.aspx
Jučer je od koronavirusa u toj zemlji preminulo 17 osoba, dok je danas taj broj još manji - svega 12 osoba. To je veliki pad broja mrtvih u odnosu na dane prije, posebno u odnosu na srijedu kada je umrlo više od sto ljudi. Od srijede do petka u Švedskoj je svaki dan umiralo više od 90 ljudi.
Osim toga, u Švedskoj se bilježi i veliki pad broja novih slučajeva. U nedjelju je zabilježeno 466 novih slučajeva zaraze, dok su danas zabilježena 332 nova slučaja. U usporedbi s nekoliko dana ranije, to je gotovo dvostruko manje. Podsjetimo, u četvrtak i petak zabilježeno je po više od 720 novih slučajeva.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/u-svedskoj-vec-dva-dana-jako-pada-broj-mrtvih-i-zarazenih-koronavirusom/2174607.aspx
debotoijusto- Posts : 31651
2014-04-12
vidit ćemo
ja sam o tome pisao na drugoj temi pa me napalo da širim lažni optimizam
sada sam dobio komentare od raznih ljudi da švedska manje ljudi prijavljuje vikendom, da će zato sutra i idućih dana biti "nadoknada". vidit ćemo .
sada sam dobio komentare od raznih ljudi da švedska manje ljudi prijavljuje vikendom, da će zato sutra i idućih dana biti "nadoknada". vidit ćemo .
Poznati švedski virolog prije 3 dana...AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo
Vidljivo pod stresom i uplašen 'mjerama' švedske vlade...
Švedska lijevo-zelena vlada protiv epidemije se 'bori' ideologijom umjesto znanstvenim metodama, ukratko to je to...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
nema lažnog optimizma, niti lažnog pesimizma, kakve su to konstrukcije:)AssadNaPodmornici wrote:vidit ćemo
no svakako optimisticno, pozitivno, to je ok
dijagram-
2015-08-09
Haha Švedska - mekani liberalni pristup.
Bjelorusija - čvrsta diktatorska ruka
Bjelorusija - čvrsta diktatorska ruka
catabbath-
2015-08-22
Ako se ovo u Švedskoj nastavi u sljedećim danima, oni su uspjeli...
red wolf-
2016-02-10
neće...hahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Mislim da hoće...Legendovich wrote:neće...hahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
Guest- Guest
To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
Vakcine NEMA najmanje josh godinu,tako su geneticari rekli,sto znaci,na neodredjeno stavi nadu..
Israel je pronasao nacin za 100% izljecenje sTEM CELL terapijom,ali ce to koshtati,skupo kao Jesusova joojca(Boze me prosti)
Guest- Guest
Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
Vakcine NEMA najmanje josh godinu,tako su geneticari rekli,sto znaci,na neodredjeno stavi nadu..
Israel je pronasao nacin za 100% izljecenje sTEM CELL terapijom,ali ce to koshtati,skupo kao Jesusova joojca(Boze me prosti)
red wolf-
2016-02-10
kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
Guest- Guest
Slabo to tebi ide...Legendovich wrote:kopam gdje god mogu,a i nisam sam u tome..imas hrpu temija..red wolf wrote:Velika je vjerojatnost da ćemo imati cjepivo na jesen...Ne znam gdje ti tražiš činjenice, ali nebitno je...Legendovich wrote:Steta..nisi pratio ono sto sam pisao,.prije svega predvidio,i sve se potvrdilo...red wolf wrote:To će ići na jesen...Mislim da imamo 4 ili 4,5 mjeseca prilike da nađemo cjepivo. Ako se uspije naći lijek, to će biti uspjeh...Alli, neke stvari se ne mogu zaustaviti...Ovaj virus je samo sporedna stvar u tektonskim poremećajima koji slijede za ljudsku vrstu...Legendovich wrote:ide drugi i treci val..nisi gledo moj video...hahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
Page 17 of 43 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 43
Similar topics
» Presuda pioniru borbe protiv islamizacije Europe
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
» Prva članica EU koja je ‘zabranila‘ ruski plin: ‘Ako možemo mi, može i ostatak Europe!‘
» Švedska: da udome emigrante oduzimat će domove svojim građanima
» EU: nove sankcije protiv Rusije i Irana usmjerene protiv Europe
» Muslimanski i jevrejski „barbari“ su pred vratima Europe sa svojim „ritualnim“ noževima za klanje
Page 17 of 43