ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Go down

u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše - Page 5 Empty Re: u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše

Post by danni1 30/3/2020, 19:25

U jbote. Koliko moralnih vertikala koji bi mijenjali navike civilizacije stare 5000god.

mamu vam jebem, sve vas treba potrovat tim kineskim virusom.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše - Page 5 Empty Re: u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše

Post by Leviathan2 30/3/2020, 19:29

Legendovich wrote:uzgred receno,Kaya i ja smo se jucer prilicno dohvatili i pocastili..cijenim je jer nije proracunata i jer jednostavno i zdravo razmislja..ponekad se pofajtamo..
Takve vise sigurno postivam i cijenim,nego one koji uvijek imaju med na jeziku i slatkorjecivi su,a dok okrenes ledja....Levi...ti si uvijek onako slatkorjeciv.. Suspect
ne, ja nisam slatkorjeciv ni prema komu, osim sto sam ljubazan prema megy
kaya je usijana glava koja nije sklona dublje razmisliti o vlastitim mislima
tebe zajebavam
a neke druge pokusavam navesti da dublje razmisljaju
nu
sizifovski posao, lakse radit na mjesalici nego radit na uzdizanju ljudi

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2020, 19:31

danni1 wrote:U jbote. Koliko moralnih vertikala koji bi mijenjali navike civilizacije stare 5000god.

mamu vam jebem, sve vas treba potrovat tim kineskim virusom.
ja prebolio, jebse ;P

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:33

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
neznam sto pise u toj knjizi,znam sto pleme zna i sto misli
kud svi Turci tud i mali Mujo..a cuj,drz se svojeg,a ja cu svojeg i sve 6..
Ljude toleriram i podnosim,zivotinje volim i postivam..
il se uvlacis kayi affraid
Ponestalo argumenata,pa se prihvatio logike onih,koji su prilicno umno deficitarni??
jok svetac
znam da si mesozder i to pobija sve te price , isto ko i kajine
za razliku od vas, udio mesa u mojoj iskrani ne prelazi 5% godisnje (ribu ne racunam mesom a nje malo jedem, dva tri puta godisnje)
medjutim, nikad nebih pobio djecu kako je kaya par puta izjavljivala tu
i recimo, postavio sam joj pitanje, lav ili roditelji
dvojbe u zivotu treba uciniti da nisu dvojbe a vi se dvojite i jednostavno ste u trendu ljubitelja svega zivotinjskog s tim da bi cinili cak gore stvari ljudima nego zivotinjama
opet se referiram na kayu
za razliku od vas, ja sam odrastao u sumi i prirodi , sa zivotinjama sam na dobar dan i bez potrbe necu ozlijedit ni jednu, cak pazim da ne pogazim nekog puza na putu
no, jeli potreba, nema razmisljanja ili kao u slucaju lava, mrtav je cim procjenim da je opasnost za covjeka a ako je opasnost za zebru ili gazelu, to je njihov problem
kaya bi naprimjer isla zastiti nevinu gazelu od lava
a mozda cak i ti
iz krajnosti u krajnost..nish sa nicim..natezanje ekstremima..

Gdje je Kaya rekla da ide zastititi gazelu od Lava?

Da,jedem meso,ali postoje neka pravila..biljozderi,i opcenito ono sto ne narusava kvantitetom prirodni balans iono sto je najekonomicnije za prirodu i ocuvanje vrste,a nesto je i zabranjeno..zeca pojesti-nema bas smisla..malo mesa ima,kao i macka..nijel bolje masovno uzgajati pajceke i krave i koristiti njihovo meso..??
GRANICE covjeku u svemu moraju postojati,a ja ih postivam..
Vidim ovdje svrsavaju sami sebi u krilo,kad se napise VRUCA JANJETINA(ovcin bebač-sto reci.. No No No )
a vamo se predstavljaju vjernicima koji volu sve oko sebe(najcesce ono sto mogu progurati kroz supak,ikoji istome prija)..
ima josh toga pofanj,ali nisam tu da se opravdavam nego da kazem svoj stav..TI,niti itko drugi ga nece niti za milimetar poljuljati i natjerati me da ispred zivotinja stavim licemjerno biće covjeka,tak oda,ustedi si truda..ti imas svoje,ja svoje.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 30/3/2020, 19:35

mutava baštarda wrote:
omni wrote:Ja mogu shvatiti da oni to jedu stoljecima i mogu shvatiti da postoje razne teorije o pocetku pandemije ali jbt zaustavi to i izbaci iz kalkulacija. Ne vaznije je zderat to. Jesu li toliko gladni?
Vidiš da su u kurcu... Mogu razumit da su jeli sa štapićima, ali kad su došli evropljani i pokazali im vilicu, oni opet udri po svom..  
Di su bili Europljani dok su Kinezi imali svoje carstvo 1500 g. prije nove ere?

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:36

kaya wrote:
Leviathan2 wrote:
kaya wrote:Ne, talijani ne jedu mačke, jeli su mačke za vrijeme ww2 od gladi kao što folksdojčeri u logoru jeli miševe , od gladi.
Ježeve jedu jedino cigani .
Puževe jedu svi.
A pse, šišmiše jedino ova kosoka đubrad ..trump poludi više jebote..
talijani su jeli macke i prije i poslije ww2,  jos uvijek imas tradicionalista, to potvrdjeno znam
jebo te cigan, cigan i nezna kako jez izgleda a kamoli kako se sprema
puzeve i zabe jedu svi, a mojoj finoj bivsoj zeni svicarki se gade dok ih bivsa zena cehinja tamani u slast
a sismise jedu u indiji, u juznoj americi neka lokalna plemena a pse jedu svi pod janjetinu
Ne, ne, ne izmišljaj.
Talijani ne jedu nikakve mačke, niti prodaju mačke za jelo. Što netko dohvati nešto u gladnim godinama pa pojede ne znači da mu je to specijalitet.
Ježeve jedu cigani, zbog nomadskog načina života i siromaštva proždrli su iz prirodnog resursa što su uhvatili, lovci nisu pa im je jež bio potaman. Jako korisna životinja i nitko normalan ga ne jede. Drugo su morski.
Šišmiše pak ne jede nitko osim ovih bolesnika, isto jako korisna životinja, pojede na tisuće komaraca.

kad se jednom neki stereotip ukorijeni više nitko ne pita odakle je i kako nastao. talijani ne jedu mačke nikad ih nisu jeli možda koji sporadičan slučaj zbog gladi u vrijeme kuge ili neke druge elementarne nepogode ali to je zanemarivo. pojam mangigatti je nastao u doba mletačke republike. venecijanci su poznati po vulgarizmima tipa magnagiasso, magnamaroni, magnacarta, magnamocoli, magnamerda itd. koje imaju isti glagol jesti tj. tal. mangiare. razne pokrajine i gradovi imaju svoj specifičan dijalekt pa tako venecijanci a i mi ovdje u Istri kažemo: ti ga magnà? tal. hai mangiato hrv. jesi li jeo? dok recimo u Vicenzi se to isto kaže malo u rikverc: gatu magnà? . venecijanci su ih zvali magnagatu ili magnagati od gatu magna? ili gati magna?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 30/3/2020, 19:37

Noor wrote:ma nee...koji odvtatni nakot je to..pa to samo pobacat otrov u vodovod, iz zraka ih zasut ricinom  i ćao
A koja je razlika u IQ-u između pesa i pajceka?

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Oh_Femder 30/3/2020, 19:38

Ringo10 wrote:
Noor wrote:
Ringo10 wrote:
Noor wrote:ma nee...koji odvtatni nakot je to..pa to samo pobacat otrov u vodovod, iz zraka ih zasut ricinom  i ćao
Znas sta , nemam nista protiv Azijata ali njihov manir zderanja svega i svacega toliko mi je ogavan da rijeci nemam.
Odere macku i jos zivu baci je u kipucu vodu 
Gledao sam kako zivome psu deru kozu 

Obozavam zivotinje kao i biljke i smatram ih darom bozjim

Znam da neke koristimo za prehranu ZA SADA ali tretman mora biti human cak i kad ih se ubija

Prije nekoliko godina sam upao u pravu psihicku krizu kad sam vidio kako u Kini tretiraju neku vrstu medvjeda od kojih uzimaju tecnost iz zucne kese za njihovu kretensku kinesku tradicionalnu takozvanu medicinu. 
Plakao sam od muke i bolje da to ne vidis u kakvim kavezima i uvjetima te sirote mede provode zivot.

Cuven je slucaj kad se zenka uspjela otrgnuti i usmrtila svoje vlastito mladunce samo da ne bi zivjelo u onakvoj patnji.
Ipak cak i u Aziji je to izazvalo proteste da se sa takvim divljastvom prestane. 

Azijati mi djeluju kao stvorovi bez ikakvih emocija ...osobno su mi odvratni...

Ali to sad ne treba mijesati sa politikom i geostrategijom.
isti osjećaj i u meni bude...
Samo sto jos govna ne zderu

A mozda i zderu
Nađi mi ovdje jednog jedinog forumaša koji dnevno ne jede govna, i to ne u prenesenom, već u doslovnom smislu  :P

2016-11-08

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:46

uglavnom,ovdje na forumu ima tak oprimitivnih likova,da bi im mrtvo-ladno sprasio metak u celenku.a i onom jadu sto su napravili svojim sjemenom.ne onima sa koima se kacim,nego koji se predstavljaju kao velik ivjernici,nece zenu jebati zguza,iako civilizacija vec 5000 godina stavlja taj zenski dio na oltar erockih vrijednosti..i svi vole to raditi spomenutoj Guzi,pozderali bi sve sto vide,a ako ne mogu,onda su alergicni na to i blablablas..uglavnom licemjeri par eksalans..mulj drustva ionako shebanog..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2020, 19:48

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:
kud svi Turci tud i mali Mujo..a cuj,drz se svojeg,a ja cu svojeg i sve 6..
Ljude toleriram i podnosim,zivotinje volim i postivam..
il se uvlacis kayi affraid
Ponestalo argumenata,pa se prihvatio logike onih,koji su prilicno umno deficitarni??
jok svetac
znam da si mesozder i to pobija sve te price , isto ko i kajine
za razliku od vas, udio mesa u mojoj iskrani ne prelazi 5% godisnje (ribu ne racunam mesom a nje malo jedem, dva tri puta godisnje)
medjutim, nikad nebih pobio djecu kako je kaya par puta izjavljivala tu
i recimo, postavio sam joj pitanje, lav ili roditelji
dvojbe u zivotu treba uciniti da nisu dvojbe a vi se dvojite i jednostavno ste u trendu ljubitelja svega zivotinjskog s tim da bi cinili cak gore stvari ljudima nego zivotinjama
opet se referiram na kayu
za razliku od vas, ja sam odrastao u sumi i prirodi , sa zivotinjama sam na dobar dan i bez potrbe necu ozlijedit ni jednu, cak pazim da ne pogazim nekog puza na putu
no, jeli potreba, nema razmisljanja ili kao u slucaju lava, mrtav je cim procjenim da je opasnost za covjeka a ako je opasnost za zebru ili gazelu, to je njihov problem
kaya bi naprimjer isla zastiti nevinu gazelu od lava
a mozda cak i ti
iz krajnosti u krajnost..nish sa nicim..natezanje ekstremima..

Gdje je Kaya rekla da ide zastititi gazelu od Lava?

Da,jedem meso,ali postoje neka pravila..biljozderi,i opcenito ono sto ne narusava kvantitetom prirodni balans iono sto je najekonomicnije za prirodu i ocuvanje vrste,a nesto je i zabranjeno..zeca pojesti-nema bas smisla..malo mesa ima,kao i macka..nijel bolje masovno uzgajati pajceke i krave i koristiti njihovo meso..??
GRANICE covjeku u svemu moraju postojati,a ja ih postivam..
Vidim ovdje svrsavaju sami sebi u krilo,kad se napise VRUCA JANJETINA(ovcin bebač-sto reci.. No No No )
a vamo se predstavljaju vjernicima koji volu sve oko sebe(najcesce ono sto mogu progurati kroz supak,ikoji istome prija)..
ima josh toga pofanj,ali nisam tu da se opravdavam nego da kazem svoj stav..TI,niti itko drugi ga nece niti za milimetar poljuljati i natjerati me da ispred zivotinja stavim licemjerno biće covjeka,tak oda,ustedi si truda..ti imas svoje,ja svoje.. :cleanteeth
ne napisah  da je napisala, nego je to sablon razmisljanja, ne samo kaye nego i velike vecine ljudi, dva lava sklepetaju gazelu i svi uzdahnu, jadna gazela :) i da pitas ljude, klepnuli bi lavove da spasu gazelu
svetac, ne trebas se ti men pravdat, ja ne trazi od tebe
ljudi uzgajaju zivotinje iz razloga da imaju osigurane zalihe hrane kao sto uzgajaju zito, povrce i slicno, to sto neki svrsavaju na janjetinu, to je isto usablonito kao moj yaro bosanac, pozove me  u goste u bosnu,
kad sam dosao zove na cevape, ajd jebali te cevapi pristanem, nemos coeka uvrijedit, vodi on mene na "eko" cevape , reko jarane, kaki su to eko cevapi, pa znas to ti sad ide ovde kod nas, ekoloski, peku se na drvemom uglju
cuj, meni mrak pao, dosli tamo ja narucio zeljanicu a cevape cu ako mogne, on narucio cevape, uzmem ja jedan cevap od njega, reko jbte, ovo mi malo smrdi po katranu
jest, to ti miris drvenog ugljena, prirodno
reko, jbti seb mater bosansku, jel znas koliko si katrana sad pojeo u odnosu da su peceni na elektricnom il plinskom rostilju, za par mjeseci ces pocet srat ljepenku
joooj, trebo si mu vidit facu, tako je i sa janjetinom, dok ne skuzis da si jeo janjetinu na mjestu gdje je odjedared pocelo nestajanje pasa :D
da ti pisem preporuke plemena o ishrani trebala bi knjiga koja to u stvari i jest
sto mislsi otkud velika dugovjecnost i zivahnost i zdravlje u plemenu
zato sto smo budale il zato sto pazimo sto jedemo, pazimo na higjenu, pazimo na fizicku kondiciju , pazimo na mentalno ocvrscavanje

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:51

Levi,pretoostavka je majka svih zajeba..to prvo..NE PRETPOSTAVLJAJ sto bi netko ucinio...to drugo..
rekoh,nemoj se truditi Levi..ti imas svoje,ja svoje..jel,ne pokusavaj me uvjeriti u suprotno,jer ja to tebi ne radim....iskreno,samo sam procitao 1-2 redak..
dalje nisam,NE SUDIM JA NIKOM,NITI TEBi..,samo izjasnjavam svoje..
Dakle,nema potrebe da pises nadalje.. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2020, 19:52

Gnječ wrote:
kaya wrote:
Leviathan2 wrote:
kaya wrote:Ne, talijani ne jedu mačke, jeli su mačke za vrijeme ww2 od gladi kao što folksdojčeri u logoru jeli miševe , od gladi.
Puževe jedu svi.
talijani su jeli macke i prije i poslije ww2,  jos uvijek imas tradicionalista, to potvrdjeno znam
puzeve i zabe jedu svi, a mojoj finoj bivsoj zeni svicarki se gade dok ih bivsa zena cehinja tamani u slast
a sismise jedu u indiji, u juznoj americi neka lokalna plemena a pse jedu svi pod janjetinu
Ne, ne, ne izmišljaj.
Talijani ne jedu nikakve mačke, niti prodaju mačke za jelo. Što netko dohvati nešto u gladnim godinama pa pojede ne znači da mu je to specijalitet.
Ježeve jedu cigani, zbog nomadskog načina života i siromaštva proždrli su iz prirodnog resursa što su uhvatili, lovci nisu pa im je jež bio potaman. Jako korisna životinja i nitko normalan ga ne jede. Drugo su morski.
Šišmiše pak ne jede nitko osim ovih bolesnika, isto jako korisna životinja, pojede na tisuće komaraca.

kad se jednom neki stereotip ukorijeni više nitko ne pita odakle je i kako nastao. talijani ne jedu mačke nikad ih nisu jeli možda koji sporadičan slučaj zbog gladi u vrijeme kuge ili neke druge elementarne nepogode ali to je zanemarivo. pojam mangigatti je nastao u doba mletačke republike. venecijanci su poznati po vulgarizmima tipa magnagiasso, magnamaroni, magnacarta, magnamocoli, magnamerda itd. koje imaju isti glagol jesti tj. tal. mangiare. razne pokrajine i gradovi imaju svoj specifičan dijalekt pa tako venecijanci a i mi ovdje u Istri kažemo: ti ga magnà? tal. hai mangiato hrv. jesi li jeo? dok recimo u Vicenzi se to isto kaže malo u rikverc: gatu magnà? . venecijanci su ih zvali magnagatu ili magnagati od gatu magna? ili gati magna?

kazi na hrvatskom, mackojed, govnojed, i slicno
nu, u svakom stereotipu ima istine :D
festa delle rane  diciamo per esempio

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2020, 19:53

Legendovich wrote:Levi,pretoostavka je majka svih zajeba..to prvo..NE PRETPOSTAVLJAJ sto bi netko ucinio...to drugo..
rekoh,nemoj se truditi Levi..ti imas svoje,ja svoje..jel,ne pokusavaj me uvjeriti u suprotno,jer ja to tebi ne radim....iskreno,samo sam procitao 1-2 redak..
;D
znam da nema potrebe al mi dosadno jebote :)

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:55

Leviathan2 wrote:
Legendovich wrote:Levi,pretoostavka je majka svih zajeba..to prvo..NE PRETPOSTAVLJAJ sto bi netko ucinio...to drugo..
;D
O yebotey,gori si od moje bivse cure..TA JE MORALA PRICATI.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 30/3/2020, 19:58

Legendovich wrote:uzgred receno,Kaya i ja smo se jucer prilicno dohvatili i pocastili..cijenim je jer nije proracunata i jer jednostavno i zdravo razmislja..ponekad se pofajtamo..
Takve vise sigurno postivam i cijenim,nego one koji uvijek imaju med na jeziku i slatkorjecivi su,a dok okrenes ledja....Levi...ti si uvijek onako slatkorjeciv.. Suspect
Na jednoj temi se ne slažemo, na drugoj slažemo 🙂. To tako ide. Ne moramo isto misliti , ništa to nije bilo osobno nego ja malo temperamentnija 😅
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 19:58

Leviathan2 wrote:
Gnječ wrote:
kaya wrote:
Leviathan2 wrote:
Puževe jedu svi.
Ne, ne, ne izmišljaj.

kazi na hrvatskom, mackojed, govnojed, i slicno
nu, u svakom stereotipu ima istine :D
festa delle rane  diciamo per esempio

jesi glup u pičku materinu. taj naziv je izveden iz običnog pitanja u dijalektu tuga magna? i gatu magna? tako i mi u Istri govorimo jel smo onda i mi magnagati?

nema u tom stereotipu ni zrna istine to je najobičnija lingvistička fabrikacija nastala izrugivanjem određenog dijalekta.

štaš prevest na rvacki bogtejebo? nemožeš to prevesti na rvacki jer ima sasvim drugo značenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 30/3/2020, 20:00

Legendovich wrote:
Leviathan2 wrote:
;D
O yebotey,gori si od moje bivse cure..TA JE MORALA PRICATI.. lol! lol! lol!
danas sam isao trazit da mi daju nalaz da sam prebolio coronu,  ovi zvali murju, murji neugodno a ja uzivao a znaju da ne smiju na mene
onda se picke od murje pokupile ko fol hitno nekuda, onda se doktori i sestre vise nisu htjeli razgovaat s menom
pa jebemti, vracajuci se nazad stanem u tabakinu da kupim cigarete, zapricam se s likom unutra, nakon pola sata skuzimo da vani ceka 20 ljudi, i svi drhture al paze na razmak 
vrnem se doma i onda vidim sto, kako serete protiv kinezica, pa ko se nebi umjesao :D

Male
2015-10-04

Back to top Go down

Post by kaya 30/3/2020, 20:00

Levi ne filozofiraj nego nam reci gdje si jeo mačke, maloprije si rekao da talijani jedu mačke, pa molim lijepo..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by danni1 30/3/2020, 20:05

https://www.index.hr/magazin/clanak/poslastica-za-gurmane-slozenac-od-macjeg-mesa/476120.aspx

Male
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 20:06

kaya wrote:
Na jednoj temi se ne slažemo, na drugoj slažemo 🙂. To tako ide. Ne moramo isto misliti , ništa to nije bilo osobno nego ja malo temperamentnija 😅
respect..TO i cijenim..ne moras ti misliti kao i ja i vice versa..temperament je oke,emotivna si..to je zdravo.. :tu :tu :tu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/3/2020, 20:09

danny,jel znas da Zene vole najvise odostraga se seksati.??.naravno za to moras ipak imati prilican Kardan.. ..inace ostaje ono,da morash klitorijus gnjaviti do beskraja..a i nije TO TO..barem zene tako kazu..to mogu i same.. :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Back to top

- Similar topics