u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše
Page 9 of 9
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše
Leviathan2 wrote:gnjec, znas cemu sam se najbolje smijao kad sam dosao u italiju
san pietro nel bosco
pa u picku materinu i naziv mjesta
onda godinama poslije skuzim da ima u istri sveti petar u sumi
ajupickumaterinu s nazivima
je imamo taj hamlet zovemo ga na tri načina dva si napisao a treći je Saint Peter in the wood.
Guest- Guest
Re: u Kini ponovo rade tržnice gdje tamane mačke ,pase, divlje životinje, i šišmiše
es vidla ovo, ebes koronu i politiku :DMaggie19 wrote:Odvojila bih politiku od ljudi.Leviathan2 wrote:
virus je virus, nit slusa kineza nit amerikanca
Kao ljudi su ok. Imam neke poznanike, sasvim su korektni ljudi.
:-)
prvo sam se uzasnuo a ondda cerekao ko budala
je imamo taj hamlet zovemo ga na tri načina dva si napisao a treći je Saint Peter in the wood.
a ima ih svakakvih...
Guest- Guest
Migranti ko migranti.Leviathan2 wrote:pa realnoMaggie19 wrote:Preduhitrio si me, levi..taman se mislim o tome ;-))Leviathan2 wrote:da pustis japance na njih, od japana ni onaj vulkan nebi ostao, nit je japan sto je bio nit su kinezi ono sto bijahujasambrend wrote:Leviathan2 wrote:
zabrani rizu
Ždere to i plastičnu rižu... kažem, pustiti Japance da opet malo guštaju...
i meni su kinezi ok ljudi, znam ih dosta i sasma sam zadovoljan s njima
kinezi su ljudi ko i svaki drugi
za razliku od arapa i crnaca,, nisu nametljivi
sad svi zinuli na kineze a u biti kinezi nisu ucinili nikom nis nazao
a virus, ako je i od njih dosao, cisto sumnjam da su ga razaslali po svijetu
virus je virus, nit slusa kineza nit amerikanca
naravno, voli on dodat malodanni1 wrote:Levi i njegova imunizacija.Noor wrote:veli Levi protiv koroneOh_Femder wrote:Imunizaciju protiv čega?Noor wrote:
đes nabavio imunizaciju, krava te ubola (sna)lažljivog
Sere ko grlica. Nitko nikad nije vidio antitjela od tog virusa.
Ak nema virusa ideš doma.
Proučavajući sve ovo,mislim da je najispravniji zakon o prehrani dat u Bibliji. Koga zanima neka pročita odredbe o dozvoljenim i zabranjenim životinjama u 3.knjizi Mojsijevoj,iliti Levitskom zakoniku.
Znam,sad će slaninari i čvarkaši poludjeti,ali da se svi pridržavaju tih odredbi zdravlja bi bilo kudikamo više,a za neke boleštine ne bi ni znali.
Znam,sad će slaninari i čvarkaši poludjeti,ali da se svi pridržavaju tih odredbi zdravlja bi bilo kudikamo više,a za neke boleštine ne bi ni znali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 9 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Tko su bivsi Udbasi i Kosovci?Gdje su,sto rade i koliko ih ima?
» Toooo Senfe hebes smece daj macke:'Uskoro cemo imati azil za macke'
» '' Hrvatska SVE ZA UHLJEBE MINISTARSTVO SPREMA STRAŠAN ZAKON, AKO IM OVO PROĐE, GDJE ĆEMO NABAVLJATI KNJIGE? ‘Ovo što rade je tragedija’''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
» Toooo Senfe hebes smece daj macke:'Uskoro cemo imati azil za macke'
» '' Hrvatska SVE ZA UHLJEBE MINISTARSTVO SPREMA STRAŠAN ZAKON, AKO IM OVO PROĐE, GDJE ĆEMO NABAVLJATI KNJIGE? ‘Ovo što rade je tragedija’''
» Gdje su šatori, gdje Glogoški, gdje su plinske boce?
» Dok Vatikan gura cijepljenje, što rade istaknuti članovi Crkve u Hrvatskoj? Plaše vjernike da cjepivo rade od fetusa
Page 9 of 9