drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: drugi tjedan izolacije ?? (s) čim se bavite ?
Paa, ne sjedim kući i ne čekam smak svijeta. Kada se probudim odradim nešto, provozam se gdje već moram, malo na kompu, pa doma. E da, i dozvolu za izlaz iz grada imam od jučer, tako da ni nisam bila u njemu cijeli dan .. Eto...
Last edited by kaya on 29/3/2020, 11:26; edited 2 times in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber wrote:free huntingjasambrend wrote:veber wrote:sada kada sve ode u tri pm, prvo njega u šumu.jasambrend wrote:Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
Hawk hunting... zanimljivo...
Ako Kaja odobri... znaš kako je osjetljiva na te... zvjerke..
darth_vader-
2014-04-17
I boli me kurac za koronu više.
2015-08-15
A je ih lijepo vidjeti u prirodi, a tišina svugdjejasambrend wrote:veber wrote:free huntingjasambrend wrote:veber wrote:sada kada sve ode u tri pm, prvo njega u šumu.jasambrend wrote:Nemoj mi na aboliranog... mene malo podsjeti na Servanetesa iz Malog Mista kad pjesnički zabrije...
Hawk hunting... zanimljivo...
Ako Kaja odobri... znaš kako je osjetljiva na te... zvjerke..
2015-08-15
Dobro jutro. Pijen kavu jer san se diga maloprije. Šta radin ? Pa isto šta i prije korone , ležin doma , izlečavan se , kradem Bogu dane , čitam vijesti da usporedim podatke iz sadašnjosti s podacima iz budućnosti da dobijem bolji uvid kad će se urušit ovaj sistem a s njime i matrijahart.
U prevodu meni korona nije promijenila ništa , već san tri godine doma , zabija san se u kuću i ne izlazim vanka.
Potpuno san istreniran za ovu situaciju. Ja čak n kućni prag ne prelazim , nit na ulicu ispred kuće ako ne moram , tjednima tako da nit na ulicu ispred kuće ne zakoračim ako ne moram.
Susjedi misle da san otiša u Njemačku jer me nikad ne vide a doma san.
Ovo je igra preživljavanja i tko može ovako godinama bez kontakta s vanjskim svijetom taj će preživit.
Ostali Fuck you.
U prevodu meni korona nije promijenila ništa , već san tri godine doma , zabija san se u kuću i ne izlazim vanka.
Potpuno san istreniran za ovu situaciju. Ja čak n kućni prag ne prelazim , nit na ulicu ispred kuće ako ne moram , tjednima tako da nit na ulicu ispred kuće ne zakoračim ako ne moram.
Susjedi misle da san otiša u Njemačku jer me nikad ne vide a doma san.
Ovo je igra preživljavanja i tko može ovako godinama bez kontakta s vanjskim svijetom taj će preživit.
Ostali Fuck you.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ni meni, al sad me uhvatilo, jer ne znam kad ću opet imati toliko vremena :)Maggie19 wrote:Istina, ali moja poanta je bila da se meni nikad ne da ;-DNoor wrote:vi ostale to mozete svakim danom...bilo kada, doma ste :)Maggie19 wrote:Vecina zena u ovakvim uvjetima dobije poriv za ciscenjem.epikur37 wrote:Noor wrote:
sutra ću sve kupaone temeljito izribati svaki milimetar, svaku fugu
koliko po satu, plaćam putne troškove i marendu :D
Kod mene ga nista ne pojacava. Cak ni extremne situacije. ;-D
meni je prilika
radim ponude za rekonstrukciju.
sad svi dave s potresom, stotine pitanja
do jucer kad bi se nesto o tome kazalo bilo je njah, mora li bas tako
moze li bez ovog ili onog, jeftinije je:)
sutra neki dimnjak vidit na novogradnji, ostecen iako je star desetak godina
navecer moram obrisati prasinu s Ibaneza i prisjetiti se ponekog akorda:)
sad svi dave s potresom, stotine pitanja
do jucer kad bi se nesto o tome kazalo bilo je njah, mora li bas tako
moze li bez ovog ili onog, jeftinije je:)
sutra neki dimnjak vidit na novogradnji, ostecen iako je star desetak godina
navecer moram obrisati prasinu s Ibaneza i prisjetiti se ponekog akorda:)
dijagram-
2015-08-09
ne znašGnječ wrote:mortal wrote:pa na to sam i mislilaGnječ wrote:mortal wrote:nego koji fax ide za rad na bušotinamaGnječ wrote:
ja te ne razumijem. tu u Istri mi baš ne razumijemo vas hrvate preko Učke sorry.
geološki
za bušotine mora bit neki jebački faks rudarsko geološki faks valjda.
mislila sam da možda ti imaš
nešto me zanima u vezi tog veleznanja
šta treba da ti izbušim bunar za vodu? pitaj možda znam štogod.
immortal-
2014-04-16
a kad mi godinama spominjemo masoneriju i žide smijete nam seGnječ wrote:mortal wrote:jel naiđete u tim pustinjama na što zanimljivo ili samo pijesak
svjetluca li se
ma nisam u pustinji mislim, jesam ustvari ovo izgleda sad kao prava pustinja samo nema deva. ako mi za deset dana ne otvore birc vidjet ću fatamorgane i oaze pune piva a možda će to ustvari biti samo lokva vode na cesti.
prokleta općina i virusi i kinezi i merikani i njihovi laboratoriji za proizvodnju virusa. a cijeli svijet puši spiku da je virus dopalio od šišmiša. da od mog kurca je dopalio.
vidjet ćeš krize iza ovog slučaja
ljudi će htjet raditi a gdje ??
pomišljam da je netko svjesno i namjerno podmetnuo virus na utakmici italija španjolska i zarazio mnoge
zašto- obje izrazito kršćanske zemlje
ne mislim da je uzrok prisutnost par oboljelih nego baš namjerno širenje zaraze
ni muslimani ne nadiru u EU slučajno
Last edited by mortal on 29/3/2020, 14:02; edited 2 times in total
immortal-
2014-04-16
prepucavanje iz dosademutava baštarda wrote:veber wrote:blažen život u stanu. nemam ni cvijeće.mutava baštarda wrote:mutava baštarda wrote:Sve je na programer... Možeš birati dane u tjednu, sate, koliko dugo da pušta tokom dana... Dobra stvar kad nemaš vremena zalivati...epikur37 wrote:
Ovaj kap....na kap...to ti je na špini programer ili u šahtu?
Jutro je pametnije od večeri ... Imam u šahti oba sustava... Skinem ih preko zime, iako sam je izolira...
kakvo zalijevanje kakvi bakraći.
Kod mene dolazi do sukoba, frau i ja... Čije biljke imaju prioritet, bolju poziciju, moje ili njene...
immortal-
2014-04-16
eto, radim kremšnite...nisam ih radila ima 5 g
teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
2014-12-30
Noor wrote:eto, radim kremšnite...nisam ih radila ima 5 g
daj svoj recept... volim one prozračne lagane
e, moje su baš takve...nikakav pudingmarcellus wrote:Noor wrote:eto, radim kremšnite...nisam ih radila ima 5 g
bum, prepišem čim nađem toliko vremena
Last edited by Noor on 29/3/2020, 14:33; edited 1 time in total
veber wrote:teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
jučer je bil riblji dan, losos ručak i skuše večera (klinke pohani oslić), danas bu neki eksperiment sa želatinom i gulaš za ponedeljak utorak, gulaše radim jebene
uostalom znaš
Noor wrote:
ni meni, al sad me uhvatilo, jer ne znam kad ću opet imati toliko vremena :)
u penziji, a i to je pitanje ak ti natovare unuke za čuvat (moja stara se šverca pa ih nemamo kome uvalit, a bilo bi super da su s njom u baški sad, prazna plaža nema pesa)
nije da se hvalim, al i meni idu gulaši, sarme i grah...tko dog naleti jede po 2-3 tanjuramarcellus wrote:veber wrote:teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
jučer je bil riblji dan, losos ručak i skuše večera (klinke pohani oslić), danas bu neki eksperiment sa želatinom i gulaš za ponedeljak utorak, gulaše radim jebene
uostalom znaš
Završavam brudet od sipe na banjski...na žlicu.
https://www.uredisvojdom.com/article/600/banjski_brudet_od_sipa
https://www.uredisvojdom.com/article/600/banjski_brudet_od_sipa
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:e, moje su baš takve...nikakav pudingmarcellus wrote:Noor wrote:eto, radim kremšnite...nisam ih radila ima 5 g
bum, prepišem čim nađem toliko vremena
ajde daj pa napravim deci koji dan (mi baš ne smijemo slatko, malo smo ono lchf)
meni do penzije treba još pun kusur godina, tak da...da, čuvat ću unuke, ovi moji ne planiraju ništ tak skoro...samo chillajumarcellus wrote:Noor wrote:
ni meni, al sad me uhvatilo, jer ne znam kad ću opet imati toliko vremena :)
u penziji, a i to je pitanje ak ti natovare unuke za čuvat (moja stara se šverca pa ih nemamo kome uvalit, a bilo bi super da su s njom u baški sad, prazna plaža nema pesa)
meni je buraz kuhar pa se prpucavamo jer nam je dosadno. u biti meni nije jer sam završio davni projekt pa ga sada printam. verzija 06marcellus wrote:veber wrote:teletina u umaku od češnjaka, nemam njoke, a ne da mi ih se radit pa bu tjestenina.
uostalom znaš
samp imam još dve role filamenta...
2014-12-30
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Ne bavite se kurcem, bavite se svojom djecom
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx
» "Točka na tjedan" s Dodikom
» Advent, prvi tjedan
» Izaći iz izolacije je kao imati pištolj kojim želite ubiti nekog
» svaki tjedan jedan vol. xxx