aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Imaj u vidu da su prije jeli samo rižu pa sad sve šta je komadić mesa to je ukusno.
1959-1962
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Veliki_skok_naprijed
43 miljona mrtvih
1959-1962
43 miljona mrtvih
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Noor wrote:odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:Lakoća postojanja
govno bolesno sigurno voli i sirovu ribu...
e, ja bi mu u čvalje nabila živu piranu, ne jednu...bar 3...i labrnju prelijepila ljepljivom trakom oko glave, a ruke iza leđa
jedu dobro i kineska je kuhinja odlična
ti gusko promjeni dućan
teta-Sora,pogledaj Yodin video..
Last edited by Legendovich on 18/4/2020, 18:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
a ti šlampačo ako ne osjetiš kako smrde ti dućani..svi od reda, onda si na takav smrad očito navikla i domaSora wrote:Noor wrote:odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:Lakoća postojanja
e, ja bi mu u čvalje nabila živu piranu, ne jednu...bar 3...i labrnju prelijepila ljepljivom trakom oko glave, a ruke iza leđa
ti gusko promjeni dućan
Diga san se maloprije , čeka me kokoš u špakeru al mi se ne da sad jist jer san se tek diga pa pijen kavu.
Čitam vas već.mjesec dana kako pričate o kineskoj prehrani ...nisan van to tija govorit jer ja očekujem da vi to znate no danas san gleda predmete na vojnom učilištu pa jedan od njih i vojna povijest.
Dobro.
Ovako.
Kinezi su do jučer jeli samo rižu. Početkom 60 godina u Kini je od gladi umrlo 43 miljona ljudi.
To je urezano u kiinesku kolektivnu svijest posebno u ruralnim sredinama. Kako su se razvijali onda su sve više jeli bolje i za njih je to nešto više od hrane , neka vrst klasnog luksuza tako da jedu sve a sve šta je meso je ekstra.
Zbog promjene u ishrani prosječna visina Kineza se povećala za nekoliko centimetara i sad su viši jer ljudski DNK ima dva lanca od kojih je jedan taj DNK a drugi RNK
RNK prima podražaje iz okoline i šalje ga u DNK. Tako funkcionira evolucija. I sad oni dobro papaju i bolje se hrane i to je rezultiralo da danas prosječni Kinez novije mlađe generacije je za nekoliko centimetara viši od svojih predaka.
Nemojte da vam sve moram objašnjavati , ispadam doktor pametnjakovic a to mi sse ne sviđa. Morate malo učit. Psihologiju , povijest itd. Inače nećete nikad dobit nikakvi čin u Gf nego ćete cili život prat zahode.
Čitam vas već.mjesec dana kako pričate o kineskoj prehrani ...nisan van to tija govorit jer ja očekujem da vi to znate no danas san gleda predmete na vojnom učilištu pa jedan od njih i vojna povijest.
Dobro.
Ovako.
Kinezi su do jučer jeli samo rižu. Početkom 60 godina u Kini je od gladi umrlo 43 miljona ljudi.
To je urezano u kiinesku kolektivnu svijest posebno u ruralnim sredinama. Kako su se razvijali onda su sve više jeli bolje i za njih je to nešto više od hrane , neka vrst klasnog luksuza tako da jedu sve a sve šta je meso je ekstra.
Zbog promjene u ishrani prosječna visina Kineza se povećala za nekoliko centimetara i sad su viši jer ljudski DNK ima dva lanca od kojih je jedan taj DNK a drugi RNK
RNK prima podražaje iz okoline i šalje ga u DNK. Tako funkcionira evolucija. I sad oni dobro papaju i bolje se hrane i to je rezultiralo da danas prosječni Kinez novije mlađe generacije je za nekoliko centimetara viši od svojih predaka.
Nemojte da vam sve moram objašnjavati , ispadam doktor pametnjakovic a to mi sse ne sviđa. Morate malo učit. Psihologiju , povijest itd. Inače nećete nikad dobit nikakvi čin u Gf nego ćete cili život prat zahode.
2014-04-11
Dašta je...Noor wrote:a ti šlampačo ako ne osjetiš kako smrde ti dućani..svi od reda, onda si na takav smrad očito navikla i domaSora wrote:Noor wrote:odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:
ti gusko promjeni dućan
Znaš kako smrdi kod muslimana u kući...
Nešto između kuvane bravetine i smrdljivih nogu...
Izuvaju se i kuvaju taj smrad...
Plus zve zakapijano...
Užas...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ajojT. wrote:Dašta je...Noor wrote:a ti šlampačo ako ne osjetiš kako smrde ti dućani..svi od reda, onda si na takav smrad očito navikla i domaSora wrote:Noor wrote:odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:
al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...
ti gusko promjeni dućan
Znaš kako smrdi kod muslimana u kući...
Nešto između kuvane bravetine i smrdljivih nogu...
Izuvaju se i kuvaju taj smrad...
Plus zve zakapijano...
Užas...
zato Sori ništa ne smrdi, navikla
smrdi mi samo glupost, rasizam i pizdarije s foruma
za retarde
aj nurka zabavljaj mladiće
koristi koronu, jebiga dok nekom ne omrkne drugom ne svane
za retarde
Šta je za tebe rasizam ? Kad netko kaže da neka podvrsta čovjeka ima određene karakteristike ? 99% crnaca je glupo.Sora wrote:smrdi mi samo glupost, rasizam i pizdarije s foruma
za retarde
2014-04-11
zaboravi si da sam bila u kiniLegendovich wrote:teta-Sora,pogledaj Yodin video..
vidjela tu tržnicu gdje nude insekte itd
no, mi smo jeli odlično u hotelima
ostavili su mi naviku da svaki obrok ima više tanjurića
i bez kruha
a je kukac, jedem kruh ..
a čujRayMabus wrote:Šta je za tebe rasizam ? Kad netko kaže da neka podvrsta čovjeka ima određene karakteristike ? 99% crnaca je glupo.Sora wrote:smrdi mi samo glupost, rasizam i pizdarije s foruma
za retarde
malo je to 99 posto
105 , može..
i uostalom , šta ti misliš što to je pamet ...
podvrste čovjeka...
a moj ray ..
a moj ray ..
Reci mi jednoga crnca koji nešto izmislija u zadnjih deset stoljeća eto.Sora wrote:a čujRayMabus wrote:Šta je za tebe rasizam ? Kad netko kaže da neka podvrsta čovjeka ima određene karakteristike ? 99% crnaca je glupo.Sora wrote:smrdi mi samo glupost, rasizam i pizdarije s foruma
za retarde
malo je to 99 posto
105 , može..
2014-04-11
Pasmine.Sora wrote:podvrste čovjeka...
a moj ray ..
2014-04-11
hahahahahaha..a yebote..RayMabus wrote:Pasmine.Sora wrote:podvrste čovjeka...
a moj ray ..
Guest- Guest
Čekam. Da ti pomognem malo , imaš u Americi žensku , crnkinja , profesor kvantne fizike al vidiš to je opet netko tko je u civiliziji koju je osnova bijeli čovjek izdigao se iznad mase. To je tih 1%.RayMabus wrote:Reci mi jednoga crnca koji nešto izmislija u zadnjih deset stoljeća eto.Sora wrote:a čujRayMabus wrote:Šta je za tebe rasizam ? Kad netko kaže da neka podvrsta čovjeka ima određene karakteristike ? 99% crnaca je glupo.Sora wrote:smrdi mi samo glupost, rasizam i pizdarije s foruma
za retarde
malo je to 99 posto
105 , može..
Nije sramota ne znat nego tvrdit da su činjenice laž.
2014-04-11
pa ...izmislili su hip-hop..kasnije RAP mjuzik..eto....neshto...
Guest- Guest
Da. Opće je poznato da test inteligencije najbolje rješiš tako da odložiš olovku , ustaneš i počmeš plesat rep.Legendovich wrote:pa ...izmislili su hip-hop..kasnije RAP mjuzik..eto....neshto...
2014-04-11
dobar..usput se drmati kao Manky i plesati..RayMabus wrote:Da. Opće je poznato da test inteligencije najbolje rješiš tako da odložiš olovku , ustaneš i počmeš plesat rep.Legendovich wrote:pa ...izmislili su hip-hop..kasnije RAP mjuzik..eto....neshto...
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 37 of 50