aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Djeca se malo odmorila, ako ništa drugo...dojadilo im ono "ostavi to, izmlatit ću te ko vola, jesil čuo?":Leviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivuljuLeviathan2 wrote:logika, logika i opet logikaLegendovich wrote:JEDNO PITANJE..ovim Optimistima...
AKO kazu da u biti ne umire vise ljudi nego standardno,ZASTO se kopaju,primjer u Njujorku MASOVNE GROBNICE?
etoc..
zasto u italiji voze kamionima mrtve
isti razlog
ako skupis po njujorku sve bolesne i natrpas u par bolnica onda dobijes kosmar, zarazavanje na zarazavanje
tako su i italijani skupili sve starceke iz starackih domova u bolnice i dobili pomor na jednom mjestu
individualne sahrane su zabranjene , talijani svoje kure u krematorijima a ameri svoje voze u grobnice ala auschvic
etoc
sad se dogadja oni cemu se svi smiju, imunitet krda, ko prezivi prezivi i epidemija ce se ugasit
a ovo sto su cinili je isto kao da su hrpu tuberana smjestili u jednu sobu pa ih pokusavaju izlijecit,
sjecam se kad su mi klinci bili mali, jedan zavrsi sa anginom drugi pocne, i tako unedogled, onda sam popizdio, jedno djete doma, jedno kod jedne bake, drugo kod druge, i ozdravili
Onda ozdravio i ti. Mislim, unormalio se. Bake servis, jebiiga, nemaš bolje.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ma ozdravili svi, poslije ih strpa 3 mjeseca kod bake u pleme,sto priroda cini za zdravlje to je cudoEroo wrote:Djeca se malo odmorila, ako ništa drugo...dojadilo im ono "ostavi to, izmlatit ću te ko vola, jesil čuo?":Leviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivuljuLeviathan2 wrote:logika, logika i opet logikaLegendovich wrote:JEDNO PITANJE..ovim Optimistima...
AKO kazu da u biti ne umire vise ljudi nego standardno,ZASTO se kopaju,primjer u Njujorku MASOVNE GROBNICE?
etoc..
isti razlog
ako skupis po njujorku sve bolesne i natrpas u par bolnica onda dobijes kosmar, zarazavanje na zarazavanje
tako su i italijani skupili sve starceke iz starackih domova u bolnice i dobili pomor na jednom mjestu
individualne sahrane su zabranjene , talijani svoje kure u krematorijima a ameri svoje voze u grobnice ala auschvic
etoc
sad se dogadja oni cemu se svi smiju, imunitet krda, ko prezivi prezivi i epidemija ce se ugasit
a ovo sto su cinili je isto kao da su hrpu tuberana smjestili u jednu sobu pa ih pokusavaju izlijecit,
sjecam se kad su mi klinci bili mali, jedan zavrsi sa anginom drugi pocne, i tako unedogled, onda sam popizdio, jedno djete doma, jedno kod jedne bake, drugo kod druge, i ozdravili
Onda ozdravio i ti. Mislim, unormalio se. Bake servis, jebiiga, nemaš bolje.
dosli mi krajem ljeta po njih a oni u potoku , voda ko iz frizidera, ni za najtoplijih dana ne prelazi 12celzija, punica koja dosla s nama dozivjela sok kad je probala vodu, pocela ih tjerat van, razboljet ce se, LOOL
onda se moja zena (tadasnja) skinula i bucnula kraj njih, ovoj oci iskocile, no uspjela je shvatit nakon par dana da djeca nisu ni smrcnula
o kakvom crnom kolektivnom imunitetu se uopce prica, ako se zna da za respiratorne infekcije imuniteta nema, ako se pouzdano zna da kod ostalih koronaviruse koje već znamo ne postoji kolektivni imunitet, a na jesen ide novi val koroneLeviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivuljuLeviathan2 wrote:logika, logika i opet logikaLegendovich wrote:JEDNO PITANJE..ovim Optimistima...
etoc..
isti razlog
etoc
ako ne dođe cjepivo, tko ce biti imun? po svemu sudeći samo starčad u kanalizaciji
kak to odjedared nemaNoor wrote:o kakvom crnom kolektivnom imunitetu se uopce prica, ako se zna da za respiratorne infekcije imuniteta nema, ako se pouzdano zna da kod ostalih koronaviruse koje već znamo ne postoji kolektivni imunitet, a na jesen ide novi val koroneLeviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivuljuLeviathan2 wrote:logika, logika i opet logikaLegendovich wrote:JEDNO PITANJE..ovim Optimistima...
etoc..
isti razlog
etoc
ako ne dođe cjepivo, tko ce biti imun? po svemu sudeći samo starčad u kanalizaciji
a brate mili sad me ustrasi :D
jebate, vakseri su vakseri, nis bez vaksanja
a starcad, pa i starcad prezivljava koliko citam,
u stvari cujem u baru od konobara da mu je baka prezivjela, jest joj bilo frka, al zilava baba :D
vakserica, neboj se
znas, citao sam prije 20tak godina one tarabice,
"pojavice se neka nova bolest u svijetu a lijeka joj nece niko znati i svi ce vikat ja znam , ja znam a nitko od njih pojma nece imat,
onda ce jedan mudri covjek naci lijek al ce u pocetku biti optuzen da je prevarant jer nece imat potvrdu da je doktor"
onda sam se smijao a smijem se i sad, koliko je lijepo opisano lajanje "strucnjaka" po medijima i svuda, svi sve znaju da dobiju svoj komadic slave u medijima
ne boj se vakserica, ne boj, se, strah ti je veci neprijatelj od ove gripe
u mom postu se ne radi o strahu, nego baš o ovom boldanomLeviathan2 wrote:kak to odjedared nemaNoor wrote:o kakvom crnom kolektivnom imunitetu se uopce prica, ako se zna da za respiratorne infekcije imuniteta nema, ako se pouzdano zna da kod ostalih koronaviruse koje već znamo ne postoji kolektivni imunitet, a na jesen ide novi val koroneLeviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivuljuLeviathan2 wrote:
logika, logika i opet logika
isti razlog
etoc
u stvari cujem u baru od konobara da mu je baka prezivjela, jest joj bilo frka, al zilava baba :D
vakserica, neboj se
"pojavice se neka nova bolest u svijetu a lijeka joj nece niko znati i svi ce vikat ja znam , ja znam a nitko od njih pojma nece imat,
onda ce jedan mudri covjek naci lijek al ce u pocetku biti optuzen da je prevarant jer nece imat potvrdu da je doktor"
onda sam se smijao a smijem se i sad, koliko je lijepo opisano lajanje "strucnjaka" po medijima i svuda, svi sve znaju da dobiju svoj komadic slave u medijima
no, da te pitam kurajberu , kad se već toliko izruguješ cijepljenjima, bi li ovako razmišljao da se, ne daj Bože, pojavi variola vera ili još gore...ebola?
varola vera, jel to mislis na kugu?Noor wrote:u mom postu se ne radi o strahu, nego baš o ovom boldanomLeviathan2 wrote:kak to odjedared nemaNoor wrote:o kakvom crnom kolektivnom imunitetu se uopce prica, ako se zna da za respiratorne infekcije imuniteta nema, ako se pouzdano zna da kod ostalih koronaviruse koje već znamo ne postoji kolektivni imunitet, a na jesen ide novi val koroneLeviathan2 wrote:ma nije tehnikalija, logika epidemiologije je ful zakazalamichaellcmacha wrote:
ma dobro to je samo tehnikalija... bitno je da se situacija stabilizirala... sad nemamo puno mrtvih dnevno za koji mjesec bude skroz se izvuklo iz ravni u sliaznu krivulju
vakserica, neboj se
no, da te pitam kurajberu , kad se već toliko izruguješ cijepljenjima, bi li ovako razmišljao da se, ne daj Bože, pojavi variola vera ili još gore...ebola?
nebih se rugao jel bi stvarno puno ljudi pomrlo od toga
ebola, o eboli znam malo, znam uglavnom po svjedocenju strucnjaka da su ih pobili vise eksperimentiranjem da najdu lijek nego ih ubila ebola
a kuga, pleme se kuge ne boji,
recimo blizu bosanskog dijela plemena postoji groblje koje se zove kuzno, tamo su sahranjivali ljude umrvse od kuge jos za vrijeme turaka, tamo gdje se pleme uspjelo probit do susjednih sela, kuga je stala
5 sela, bio je jako velik problem zbog turskih vojnika koji su ubijali svakog ko je pokusavao da se makne iz svog sela, na tom groblju su krisom sahranjivali mrtve, katolici uglavnom, dok su muslimani svoje palili
i vi to svi znate al se podsvjesno hvatate za slamku
jedino da se svi ljudi cjepe isti momenat, e onda bi mozda cjepivo i bilo korisno ili ako virus ima jako slabu mutaciju kao malarija recimo
njoj treba duze vremena da mutira
pravdate to mutacijom, mutacija se dogadja svakim prelaskom s nosioca na drugog u lancu, i vec drugi dan ti je cjepivo beskorisno
jedino da se svi ljudi cjepe isti momenat, e onda bi mozda cjepivo i bilo korisno ili ako virus ima jako slabu mutaciju kao malarija recimo
postoji i odgovornost prema drugima..ne samo sebi..mosh biti otporan na virus,ali zarazan,i siriti bolestinu...eto zato..Inace,ja sam na ovo mrtav ladadan ali rACIONALAN,a vidim ti se ne rjesavas autizma,nit pod razno..Da ti pojasnim..prihvatjam i ja cinjenicu da ono sto te ne ubije to te ojaca-bar dosada,ali ovaj Lola,primarno nije izgleda napravljen za ubijanja,e ti i slicni se uhvatili iskljucivo za mrtve...ignoranti ste do bola..Leviathan2 wrote:inace, kad ste toliko sigurni u cjepljenje, zasto se bojite necjepljenih
pravdate to mutacijom, mutacija se dogadja svakim prelaskom s nosioca na drugog u lancu, i vec drugi dan ti je cjepivo beskorisno
sto ako cilj virusa,kako vec rekoh zilijun puta,NIJE DA UBIJE,nego nesto drugo..Mozda trajnu ujebe imunitet..Mozda da utaba trasu za nesto trece...??
A vi se uvatili mrtvih pa mrtvih...
Inace,dosadasnje osobine virusa se ne mogu usporediti za bilo cim drugim,ZATO TREBA BITI SUZDRZAN I OPREZAN..
a kurciti se da kao smijes biti blizu zarazenih ili necjepljenih,je vise stvar logalne gluposti i tvrdoglavosti,nego neceg razumnog..
Inace likovi kao ti su hrabri i bahati i argoantni u ovim situacijama,ali samo dok njia ne klepi kuga,e tad pocinje kmecanje i trcanje seoskom vracu..
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:
varola vera, jel to mislis na kugu?
ebola, o eboli znam malo, znam uglavnom po svjedocenju strucnjaka da su ih pobili vise eksperimentiranjem da najdu lijek nego ih ubila ebola
a kuga, pleme se kuge ne boji
ne mislim, variola vera nije kuga, nego velike boginje
da dođe do epidemije, bi li se cijepio?
jer ste potencijalni rasadnici zaraze, a ona može prijeći na još neprocijepljenu populacijuLeviathan2 wrote:inace, kad ste toliko sigurni u cjepljenje, zasto se bojite necjepljenih
Noor wrote:Leviathan2 wrote:
Ma primio je Levi u guzicu u mišku sve moguce vakcine...samo,sramota je reci,sto ce selo misliti???
Guest- Guest
Legendovich wrote:Noor wrote:Leviathan2 wrote:
Ma primio je Levi u guzicu u mišku sve moguce vakcine...samo,sramota je reci,sto ce selo misliti???
zato i sluzi seoski vracLegendovich wrote:postoji i odgovornost prema drugima..ne samo sebi..mosh biti otporan na virus,ali zarazan,i siriti bolestinu...eto zato..Inace,ja sam na ovo mrtav ladadan ali rACIONALAN,a vidim ti se ne rjesavas autizma,nit pod razno..Da ti pojasnim..prihvatjam i ja cinjenicu da ono sto te ne ubije to te ojaca-bar dosada,ali ovaj Lola,primarno nije izgleda napravljen za ubijanja,e ti i slicni se uhvatili iskljucivo za mrtve...ignoranti ste do bola..Leviathan2 wrote:inace, kad ste toliko sigurni u cjepljenje, zasto se bojite necjepljenih
sto ako cilj virusa,kako vec rekoh zilijun puta,NIJE DA UBIJE,nego nesto drugo..Mozda trajnu ujebe imunitet..Mozda da utaba trasu za nesto trece...??
Inace,dosadasnje osobine virusa se ne mogu usporediti za bilo cim drugim,ZATO TREBA BITI SUZDRZAN I OPREZAN..
a kurciti se da kao smijes biti blizu zarazenih ili necjepljenih,je vise stvar logalne gluposti i tvrdoglavosti,nego neceg razumnog..
Inace likovi kao ti su hrabri i bahati i argoantni u ovim situacijama,ali samo dok njia ne klepi kuga,e tad pocinje kmecanje i trcanje seoskom vracu..
nego, jesi li se cjepio protiv aidsa :D
koloko je godina prisutan vec
niti protiv gripe nema efektnog cjepiva, samo muda pod bubrege od farmaceuta
koje je jos cjepivo efikasno ?
protiv vodenijeh kozica, jes kurac
aj dalje
sami sebe uvjeravate u nesto
sigurni ste dok vam se ne zalomi da naletite na virus
nego, opet pitanje, ako si cjepljen, zasto se bojis necjepljenih
T.- Posts : 17552
2014-04-14
ne,Noor wrote:Leviathan2 wrote:
mene su jednom cjepili dok sam bio u besvjesnom stanju, protiv tetanusa
i nikad vise ni pod kojim izgovorom
Ono,ja prvi bih volio da je sve ovo brzoprolazno,da mogu doli zapiciti,bez ogranicenja,ali...treba biti realista..u ovoj jednadzbi puno toga nedostaje,puno toga je nejasno..sVE treba uzeti u obzir,trudimo se i tu,ali,situacija je josh uvijek na puno podrucja nejasna..
DOSADA,je scenarij bio prilicno slican,cak gotovo identican španjolskoj "gripi",cak u prvom valu je bilo i manje zarazenih i umrlih,no drugi i treci val su napravili raspasoj...
ne treba se prerano radovati..(iako bih volio da mogu)
DOSADA,je scenarij bio prilicno slican,cak gotovo identican španjolskoj "gripi",cak u prvom valu je bilo i manje zarazenih i umrlih,no drugi i treci val su napravili raspasoj...
ne treba se prerano radovati..(iako bih volio da mogu)
Guest- Guest
cukundjed nije bio cjepljen, spokoj mu dushiT. wrote:Jbg. ugrozio bi čukundedu inače koji je rođen prije izuma injekcije...
ni pradjed
ni djed
ni otac
ja protiv tetanusa
i svima nam ok
aj i tu variolu veru sto spominjete, jest gadna bolest
al brate gripa
ajme
Protiv aids-a nisam,protiv vodenih kozica jesam,..u Titino doba,nije bilo hocu necu,nego u kino dvoranu i sibaj...sve moguce vakcine su primljene,i za Polio,i za Boginje iza sve...osim ovih modernih kuga...Leviathan2 wrote:zato i sluzi seoski vracLegendovich wrote:postoji i odgovornost prema drugima..ne samo sebi..mosh biti otporan na virus,ali zarazan,i siriti bolestinu...eto zato..Inace,ja sam na ovo mrtav ladadan ali rACIONALAN,a vidim ti se ne rjesavas autizma,nit pod razno..Da ti pojasnim..prihvatjam i ja cinjenicu da ono sto te ne ubije to te ojaca-bar dosada,ali ovaj Lola,primarno nije izgleda napravljen za ubijanja,e ti i slicni se uhvatili iskljucivo za mrtve...ignoranti ste do bola..Leviathan2 wrote:inace, kad ste toliko sigurni u cjepljenje, zasto se bojite necjepljenih
nego, jesi li se cjepio protiv aidsa :D
koloko je godina prisutan vec
niti protiv gripe nema efektnog cjepiva, samo muda pod bubrege od farmaceuta
koje je jos cjepivo efikasno ?
protiv vodenijeh kozica, jes kurac
aj dalje
sami sebe uvjeravate u nesto
sigurni ste dok vam se ne zalomi da naletite na virus
nego, opet pitanje, ako si cjepljen, zasto se bojis necjepljenih
Opet kazem..odgovornost prema sebi i drugima..osim toga,vakcine za negdaske sojeve i viruze,su nesh drugo,nego za ove nove..i da pelcovat cu se ako bude trebalo..
Guest- Guest
Levi cudi me malo to tvoj stav prema pelcovanju..U biti,primas oslabljeni virus,i tjelo sve drugo odradjuje...cisto prirodno...kad naidje pravi viruz,ti vec imas formiranu odbranu..u cemu je problem?
Guest- Guest
ok, aj sad vakoNoor wrote:jer ste potencijalni rasadnici zaraze, a ona može prijeći na još neprocijepljenu populacijuLeviathan2 wrote:inace, kad ste toliko sigurni u cjepljenje, zasto se bojite necjepljenih
pol ljudi odluci da se cjepi, pol ljudi kaze da ne
ok
i u cem je problem
prisilit pol da se i oni cjepe
?
il se bojite za svoje guzice
drugog opravdanja nema
pelcovanje s oslabljenim virusima se ne koristi vec dugoLegendovich wrote:Levi cudi me malo to tvoj stav prema pelcovanju..U biti,primas oslabljeni virus,i tjelo sve drugo odradjuje...cisto prirodno...kad naidje pravi viruz,ti vec imas formiranu odbranu..u cemu je problem?
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 43 of 50