aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 36 of 50
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:Lakoća postojanja
govno bolesno sigurno voli i sirovu ribu...
e, ja bi mu u čvalje nabila živu piranu, ne jednu...bar 3...i labrnju prelijepila ljepljivom trakom oko glave, a ruke iza leđa
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kaže svinjoglavi bujanec da je na čelu who bivši pripadnik neke terorističke organizacije...
Pa ako se kome dade googlat...
Ne bi bilo ništa čudno nego eto, da se provjeri...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Magazin NIŠTA OD 'IMUNITETA KRDA' WHO OBJAVIO: Nismo sigurni da antitijela štite od ponovne zaraze koronavirusom
Ovo je jedna zajebana beštija...
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote: Magazin NIŠTA OD 'IMUNITETA KRDA' WHO OBJAVIO: Nismo sigurni da antitijela štite od ponovne zaraze koronavirusom
ne oponasaj me..yeboteIrud..
Guest- Guest
Pa je, ja sam to objavio ovdje ima 3 mjeseca.T. wrote:Kaže svinjoglavi bujanec da je na čelu who bivši pripadnik neke terorističke organizacije...
Lik je bio član dvije maoisticke terorističke organizacije organizacije, koje su 90tih potpisale primirje i postale normalne stranke
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
malo vas jebe matematika a malo coravost je damichaellcmacha wrote:bude reko da to nije bilo jučer...Legendovich wrote:a dje je nash Eronja,da nam objasni,kako je to izljecenje magicno izljecilo sve u Kini..
edit
il ste prirodno glupi :D
etoooo..pojeba nas argumentima....Leviathan2 wrote:malo vas jebe matematika a malo coravost je damichaellcmacha wrote:bude reko da to nije bilo jučer...Legendovich wrote:a dje je nash Eronja,da nam objasni,kako je to izljecenje magicno izljecilo sve u Kini..
edit
Guest- Guest
spamaj uzput na drugoj temi..ovu pokusavamo odrzati cistom,no kojekakvi papci upadnu pa kenjaju...obavi nuzdu druđe..
Guest- Guest
matematika, matematikaLegendovich wrote:etoooo..pojeba nas argumentima....Leviathan2 wrote:malo vas jebe matematika a malo coravost je damichaellcmacha wrote:bude reko da to nije bilo jučer...Legendovich wrote:a dje je nash Eronja,da nam objasni,kako je to izljecenje magicno izljecilo sve u Kini..
edit
Counter-Strike- Posts : 4231
2018-03-12
jest WHO je bestija,zato ce Tramp zavrnuti pipu i bestija ce se morati primiritired wolf wrote: Magazin NIŠTA OD 'IMUNITETA KRDA' WHO OBJAVIO: Nismo sigurni da antitijela štite od ponovne zaraze koronavirusom
Legendovich wrote:u 8 sati oko 30000 novoinficiranih...
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:Lakoća postojanja
e, ja bi mu u čvalje nabila živu piranu, ne jednu...bar 3...i labrnju prelijepila ljepljivom trakom oko glave, a ruke iza leđa
imali smo obilaske Fuyao corporation-a u Leingartenu...ekipa se ustrcala ,smjeskovi od uva do uva..na pauzi,vade iz frizidera one diht plastcne posude sa ruckom..ovako,vizuelno cu opisati..neki čorbuljak prozirni boje tamnozeleno-plavo,unutra neki bledunjavi nedefinirani ostaci mesa(kosti?)..u drugoj posudi kuana riza..jedu li jedu sve cmokcu..pitao sam jednog sto jede to..rece...mmmmm..fino je..supa od svinjskih nogica i papaka...jebate,meni lici na ono u horrorima sto zapusi odvode "sudopera" za obdukciju,sa zaostalom prljavom vodom i ostacima prstiju i ekstremitea..uzas zivi..Noor wrote:odvratna nacija...uđi im u dućan, pa ugušiš se od smrada, tko zna šta žderu otraga iza paravanamichaellcmacha wrote:al takvih milijuni... valjda znaš da su kinezi veliki ovisnici o okladama i nadmetanju... sin mi je skinuo još tih kretenluka ali iako nisam gadljiv to mi se gadi...Noor wrote:michaellcmacha wrote:Lakoća postojanja
Guest- Guest
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Imaj u vidu da su prije jeli samo rižu pa sad sve šta je komadić mesa to je ukusno.
1959-1962
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Veliki_skok_naprijed
43 miljona mrtvih
1959-1962
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Veliki_skok_naprijed
43 miljona mrtvih
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 36 of 50 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 36 of 50