aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
zasto?Pa napisu ovi,koliko Kinezici puste informacija..kao pala uspjesna borba protiv viruza..mosh misliti..kaya wrote:Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
Guest- Guest
Ma da, odjednom 0.Legendovich wrote:zasto?Pa napisu ovi,koliko Kinezici puste informacija..kao pala uspjesna borba protiv viruza..mosh misliti..kaya wrote:Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
Mada i u ovoj tablici kada ostale pogledaš, vidi se da u Italiji nije nešto u redu. Tamo su stvarno pisali svakoga tko je umro od drugih bolesti sa koronom uzrok smrti korona. Što su htjeli ne znam..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mpfff...nemam pojma..pristup drugaciji..naime svaka drzava ima svoj pristup problemu...ili znaju nesh sto ostali ne,ili ne znaju u sustini josh nista..rezultat zbrka i nedosljednostkaya wrote:Ma da, odjednom 0.Legendovich wrote:zasto?Pa napisu ovi,koliko Kinezici puste informacija..kao pala uspjesna borba protiv viruza..mosh misliti..kaya wrote:Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
Mada i u ovoj tablici kada ostale pogledaš, vidi se da u Italiji nije nešto u redu. Tamo su stvarno pisali svakoga tko je umro od drugih bolesti sa koronom uzrok smrti korona. Što su htjeli ne znam..
Guest- Guest
pa i mi josh bauljamo u mraku ko slijepci,jer j puno toga proturjecno po pitanju broja zarazenih i ostalo..ne tjesi bash niti cinjenica da sve ono sto se otkrije o virusu,samo potvrdjuje moje najcrnje projekcije..
Lola je sazdan u labu..ostalo je Gnječo pravo profešurski dobro objasnio odakle,kako,zasto i na koji nacin..ako to sve i realno stoji i tocno je bar 60%,mislim da imamo gadnih problema..
Lola je sazdan u labu..ostalo je Gnječo pravo profešurski dobro objasnio odakle,kako,zasto i na koji nacin..ako to sve i realno stoji i tocno je bar 60%,mislim da imamo gadnih problema..
Guest- Guest
nesh sto se slaze opet sa Mihinim projekcijama po pitanju sigurnosti....Po ruskim izvorima,imali su u zadnjem periodu 10tak pokusaja proboja ruskog zracnog prostora,no odbijeni su i ovi dripci potjerani..intenzivno se prati zracni prostor i poduzete su mjere i protiv dronova..
Guest- Guest
to i je ono o čemu sam pričao, a piše u onom švapskom rizikanalize dokumentu... cilj svim ekipama koje rukovode krizom je da ljude drže mirnima jer na toliko lošu eoidemiološku situaciju, bilo kakvi nemiri, masovnije otkazivanje poslušnosti bi sustave odvelo u nekontrolirani kaos... miljon se i stavlja ali polako uz ciljano doziranje.... zato te ne zabrinjavaju brojevi jer polako otupljujemo na iste...ali brojevi su neumoljivi, do pika koji su predvidjeli negdje u mjesecu lipnju će ti brojevi biti užasni, ali do tada ćemo toliko oguglati da će nas boljeti ona stvar... tad ćemo već biti više u razmišljanju jesmo li mi ponaosob u banani i za primiti kisik... i posljednju pomast.... putem video linka....kaya wrote:Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
a razlika je sad već drastična... jer imamo 500 000 oporavljenih ali u usporedbi sa ovom gore tabelom i 2 i pol puta toliko više oboljelih... i to samo onih koje smo registrirali... crna brojka je uvijek 3x3 plus veća...michaellcmacha wrote:to i je ono o čemu sam pričao, a piše u onom švapskom rizikanalize dokumentu... cilj svim ekipama koje rukovode krizom je da ljude drže mirnima jer na toliko lošu eoidemiološku situaciju, bilo kakvi nemiri, masovnije otkazivanje poslušnosti bi sustave odvelo u nekontrolirani kaos... miljon se i stavlja ali polako uz ciljano doziranje.... zato te ne zabrinjavaju brojevi jer polako otupljujemo na iste...ali brojevi su neumoljivi, do pika koji su predvidjeli negdje u mjesecu lipnju će ti brojevi biti užasni, ali do tada ćemo toliko oguglati da će nas boljeti ona stvar... tad ćemo već biti više u razmišljanju jesmo li mi ponaosob u banani i za primiti kisik... i posljednju pomast.... putem video linka....kaya wrote:Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
2015-08-08
michaellcmacha wrote:
a razlika je sad već drastična... jer imamo 500 000 oporavljenih ali u usporedbi sa ovom gore tabelom i 2 i pol puta toliko više oboljelih... i to samo onih koje smo registrirali... crna brojka je uvijek 3x3 plus veća...
Ti, ako dobiješ, ti si gotov.
Već si u kurcu sa zdravljem...
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam već u terminalnoj fazi, u slijedećih 24h sam u škruti... Aj sad odi u poljski wc i popuši si krc... I sjeti se sendviča i soka od vindije...
2015-08-08
zanimljivo kako toj ekipi domovnica nije mrska.michaellcmacha wrote:Ja sam već u terminalnoj fazi, u slijedećih 24h sam u škruti... Aj sad odi u poljski wc i popuši si krc... I sjeti se sendviča i soka od vindije...
onda ne pljuju po hrvatskoj.
tetrjebu je milo biti u mirovini u mrskoj mu državi hrvatskoj, ali mirovine ili domovnice se ne bi odrekao.
isto i ovo govno četničko.
2014-12-30
pa bilo bi im duplo teže, da im nije hrvatskih srba koji pak imaju hrvatske dokumente i prek njih bolja primanja, aki kao rekoh ko ih/ga jebe.... nek si popuši krc u poljskom wceuveber wrote:zanimljivo kako toj ekipi domovnica nije mrska.michaellcmacha wrote:Ja sam već u terminalnoj fazi, u slijedećih 24h sam u škruti... Aj sad odi u poljski wc i popuši si krc... I sjeti se sendviča i soka od vindije...
tetrjebu je milo biti u mirovini u mrskoj mu državi hrvatskoj, ali mirovine ili domovnice se ne bi odrekao.
2015-08-08
možda im smrtnost poraste u doba korone.
malo se popiknu, padnu na armaturu, zapikne im se stilus zapikne u oko, nikad ne znaš u doba korone.
malo se popiknu, padnu na armaturu, zapikne im se stilus zapikne u oko, nikad ne znaš u doba korone.
2014-12-30
po hrvatskoj ne da treba pljuvativeber wrote:zanimljivo kako toj ekipi domovnica nije mrska.michaellcmacha wrote:Ja sam već u terminalnoj fazi, u slijedećih 24h sam u škruti... Aj sad odi u poljski wc i popuši si krc... I sjeti se sendviča i soka od vindije...
nego treba hračkati
bar ovoj koju vi prezentirate
šta kurac domovnica , koliki su je je s odrekli
šta kurac bjedna mirovina
šta kurac četnici s ustašama
koju pičku materinu sve to uopće čini državu
državu.... jbt bez naroda , slugani i lopovi i smećad koja se 25 godina kurči jednom policijsko-vojnom operacijom
ma bljuuuv
prestanite ucjenjivati i prijetiti manjinama
kad su muslimani bili hrvatsko cvijeće, kad su u domovinskom ratu ginuli u većem postotku nego ijedna manjina..onda su bili dobri
prestanite govna bez glave više se baviti drugima
ova je država nakaradna tvorba o kojoj će povijest izreći sud
kao sranju nastalom na povijesnom smetlištu
kad su muslimani bili hrvatsko cvijeće, kad su u domovinskom ratu ginuli u većem postotku nego ijedna manjina..onda su bili dobri
brljom protiv koroneSora wrote:po hrvatskoj ne da treba pljuvativeber wrote:zanimljivo kako toj ekipi domovnica nije mrska.michaellcmacha wrote:Ja sam već u terminalnoj fazi, u slijedećih 24h sam u škruti... Aj sad odi u poljski wc i popuši si krc... I sjeti se sendviča i soka od vindije...
nego treba hračkati
bar ovoj koju vi prezentirate
šta kurac domovnica , koliki su je je s odrekli
šta kurac bjedna mirovina
šta kurac četnici s ustašama
koju pičku materinu sve to uopće čini državu
državu.... jbt bez naroda , slugani i lopovi i smećad koja se 25 godina kurči jednom policijsko-vojnom operacijom
ma bljuuuv
brljom ujutro
brljom u podne
brljom za večeru
brljom do jutra i novog nesuvislog upisa.
2014-12-30
a znala sam da ćeš to odgovoriti
ajd pijanduro smisli nešto novo
bjedo krpeljska
bjedo krpeljska
i ti si bila u sustavu obrazovanja?Sora wrote:prestanite ucjenjivati i prijetiti manjinama
daj se kao prava mujka od doma raznesi.
i vjera ti brani pit alkohol, ali ne, sora mora lokat.
babetino komunjarska daj se s kolegom novinarom poveži i širite bratsvo i jedinstvo.
ti se držiš one berlinske; bolje rus u meni nego amer nadamnom.
2014-12-30
kad ćete se već jednom prestati kurčiti s 4dnevnom operacijom oko knina
kad kad
prije nego nova virusna infekcija dođe ili isus siđe među ljude
kad kad
ajd prestani fantazirativeber wrote:i ti si bila u sustavu obrazovanja?Sora wrote:prestanite ucjenjivati i prijetiti manjinama
daj se kao prava mujka od doma raznesi.
i vjera ti brani pit alkohol, ali ne, sora mora lokat.
babetino komunjarska daj se s kolegom novinarom poveži i širite bratsvo i jedinstvo.
ti se držiš one berlinske; bolje rus u meni nego amer nadamnom.
možeš ti bolje samo te šokira da netko veli istinu
jebi se prepotentni govnaru
kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?Sora wrote:a znala sam da ćeš to odgovoriti
bjedo krpeljska
zanimljivi ste. alkići tipa ti, ero, tetrjeb projicirate vaše navike na druge forumaše.
no, moram vas razočarat. ne pijem pivo. neki put popijrm vino ili finu rakiju.
ne konzumiram vaš pristup iza trgovine na zidiću.
jebga. izgleda da je alkoholizaz raširen kod antifa.
2014-12-30
a kaj hoćeš bosansko govno?Sora wrote:kad ćete se već jednom prestati kurčiti s 4dnevnom operacijom oko knina
kad kad
između tebe i ere nema nikakve razlike.
govna bili, govna ostali.
2014-12-30
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 26 of 50