aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
a kaj hoćeš bosansko govno?Sora wrote:kad ćete se već jednom prestati kurčiti s 4dnevnom operacijom oko knina
kad kad
prije nego nova virusna infekcija dođe ili isus siđe među ljude
između tebe i ere nema nikakve razlike.
govna bili, govna ostali.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?Sora wrote:a znala sam da ćeš to odgovoriti
ajd pijanduro smisli nešto novo
bjedo krpeljska
zanimljivi ste. alkići tipa ti, ero, tetrjeb projicirate vaše navike na druge forumaše.
no, moram vas razočarat. ne pijem pivo. neki put popijrm vino ili finu rakiju.
ne konzumiram vaš pristup iza trgovine na zidiću.
jebga. izgleda da je alkoholizaz raširen kod antifa.
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
a antife.. čovječe , pa to pokazuje koliko ste oboljeli vi budaletine bez povijesti, bez pravnih osnova za državu, bez dostojanstva i morala
pljuc pljuc
šizofreničari
da vidimo novosti...
https://www.trackcorona.live/
https://www.trackcorona.live/
Guest- Guest
dobro je do 15. travnja imat ćemo samo 2 milijuna evidentiranih oboljelih i samo 150 000 mrtvih i optimizma na tone... i nadolasku lijepog vremena...Legendovich wrote:zarazenih...1,736,713
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
https://twitter.com/i/status/1238794673906421761
2015-08-08
to je poso, al to se nama ne mre dogoditi... mi smo malo jači igrači...michaellcmacha wrote:https://twitter.com/i/status/1238794673906421761
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?Sora wrote:a znala sam da ćeš to odgovoriti
bjedo krpeljska
zanimljivi ste. alkići tipa ti, ero, tetrjeb projicirate vaše navike na druge forumaše.
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
a antife.. čovječe , pa to pokazuje koliko ste oboljeli vi budaletine bez povijesti, bez pravnih osnova za državu, bez dostojanstva i morala
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
ti nemreš dobit upalu pizde, tebi je upalo pola prve partizanske.
i za razliku od tebe kamenjarko moja obitelj ima povijest.
jebote ero i svetoje u pakšu muslimanski, kravo pijana.
2014-12-30
nek,nek..Sora je izgleda tebe odabrala..ne bih ti htio oduzimati prednost...veber wrote:kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?Sora wrote:a znala sam da ćeš to odgovoriti
bjedo krpeljska
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
Guest- Guest
i kaj sada tvoj upis znači?Legendovich wrote:nek,nek..Sora je izgleda tebe odabrala..ne bih ti htio oduzimati prednost...veber wrote:kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?Sora wrote:a znala sam da ćeš to odgovoriti
bjedo krpeljska
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
što si htio artikulirat, a manjak inteligencije te spriječio.
daj nam malo elaboriraj.
2014-12-30
rekao ti je da si dobio šamarčinuveber wrote:i kaj sada tvoj upis znači?Legendovich wrote:nek,nek..Sora je izgleda tebe odabrala..ne bih ti htio oduzimati prednost...veber wrote:kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:
kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
daj nam malo elaboriraj.
nemaš tu kaj elaborirati
to ti samo zazvoni u uhu
pljaaas ..
obicno na kraju stavim..pametnom dovoljno..tebi ocito ne,..znaci problem do inteligencije je do tebe,a ja necu lijeciti tvoj problem..Od Ere si vec dobio dijagnozu..veber wrote:i kaj sada tvoj upis znači?Legendovich wrote:nek,nek..Sora je izgleda tebe odabrala..ne bih ti htio oduzimati prednost...veber wrote:kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:nemam veze s jastrebovim navikamaveber wrote:
kaj bute ti i srbenda tetrjeb kada ponestane brlje?
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
daj nam malo elaboriraj.
Ali hajde,uvijek sam bio osjetljiv po umno deficitarne..poanta jest...ne,ne bi shvatio...
Guest- Guest
kako ti, ero, evo i pijana sora imate po defaultu neke zaključke.Legendovich wrote:obicno na kraju stavim..pametnom dovoljno..tebi ocito ne,..znaci problem do inteligencije je do tebe,a ja necu lijeciti tvoj problem..Od Ere si vec dobio dijagnozu..veber wrote:i kaj sada tvoj upis znači?Legendovich wrote:nek,nek..Sora je izgleda tebe odabrala..ne bih ti htio oduzimati prednost...veber wrote:kravetino povlašteno, tvoja i tetrjebova stoka ste u bazenu mog djeda držali ovce.Sora wrote:
nemam veze s jastrebovim navikama
niti pijem na zidiću
dobila bi upalu pizde
pljuc pljuc
šizofreničari
ali sve se plaća.
daj nam malo elaboriraj.
Ali hajde,uvijek sam bio osjetljiv po umno deficitarne..poanta jest...ne,ne bi shvatio...
jebote živiš u getu jer ti plaća ne omogućuje više. hraniš se kod sestre. rata za auto te ubija.
frend ti ero živi u novom mestu, odbačen od djece koja se srame čefurskog porjekla.
pijana sora bulazni o titu i vremenima kada su je jebali šumadinci.
ljudi, nebitni ste.
2014-12-30
aktualno stanje sve kompliciranije... kako sam jučer rekao da će sa koncem današnjeg dana ameri preuzeti apsolutno vodstvo i u oboljelima i u mrtvima to je evo sad gotova stvar... međutim imamo mi u našoj blizini tak tak blizini neke probleme koji se provlače ispod radara..... a to su nizozemska i belgija koji svaki dan bilježe značajan broj mrtvih a čini mi se da se UK zahuktava... njemci izgleda nešto pakljaju odnosno iznalaze nekakav način da one koji su krenuli dolinom smrti održe na životu, a i iznenađujuće im se sve veći i veći broj ljudi oporavlja u odnosu na sve druge zemlje... tu pogotovo treba uzeti u obzir da je kod njih naglo narastao broj oboljelih, francuzi imaju revelik broj kritičnih, tako da je i nnjihov pad mrtvih za 140% u jednom danu malo vjerojatan a puno friziran... do kraja dana odnosno zadnjeg ažuriranja bit ćemo na 1 800 000 - /+ 7500... i 110 000 mrtvih....
2015-08-08
2015-08-08
utorak ili srijeda najkasnije će biti zanimljivi po podacima.
2014-12-30
upragvo ono sto sam na samom pocetku govorio,i po zdravoseljacki i laicki receno, Korona ima sposobnost da nepovratno unisti ljucki imuni sustav(t-limfociti)..@Serbinho-3 wrote:Obistinio se strah mnogih naučnika: Korona virus ipak ima jednu veliku sličnost sa HIV-omNajnovije otkriće koje je uznemirilo naučnike i lekare širom sveta
Naučnici koji istražuju korona virus otkrili su da njegove ćelije imaju sposobnost da unište zdrave ćelije koje imaju za cilj da se bore protiv njega.
Tim istraživača sa Univerziteta Fudan u Šangaju i njujorškog Centra za transfuziju istraživao je sposobnost virusa da ubija najsnažnije imune ćelije, odnosno one koje su zadužene za borbu sa korona virusom.
Njihova otkrića su objavljena ove nedelje u medicinskom časopisu Cellular and Molecular Immunology, a time su se, nažalost obistinili strahovi koje su lekari prethodno izrazili da bi virus mogao da nanese štetu sličnu onoj koja je viđena kod pacijenata obolelih od HIV-a.
U svom eksperimentu, naučnici su „pričvrstili“ ćelije korona virusa na laboratorijski uzgajane T ćelije.[size=13]T-ćelije ili T-limfociti igraju sastavnu ulogu u sposobnosti tela da pronađe i uništi strane ćelije u organizmu.
Obično, T-ćelije su sposobne da zarobe ćeliju inficiranu virusom, izbuše rupu i ubrizgaju hemikalije u membranu koja potom uništava i virus, i ćeliju.
Međutim, ono čemu se nisu nadali jeste da je korona virus „uzeo za taoce“ T-ćelije, koje su potom bile nesposobne da vrše svoju funkciju.
Sličan eksperiment izveden je i na virusu SARS-a, ali on nije imao isti efekat na T-ćelije.
Upravo je to razlog zašto su obdukcijski izveštaji pokazali da su svi preminuli pacijenti mali jako nizak broj T-ćelija.
- Ovi i drugi testovi pružiće nam nijansiran pristup upravljanju bolešću – rekao je vodeći istraživač i profesor Meno van Zelm.
[/size]
to i potvrdjuje onu moju tvrdnju da viruz Korona,moze ostati u ljuckom organimu,ali i nakon "ozdravljenja" se ponovno vratiti u isti,koji je bio zarazen,a potvrda tome je potpuno unisten imunoloski sustav u covjeka...
sto josh nisam fulao??..cekam da znanstvenici otkriju..
Guest- Guest
i dalje si nepismen
i kada prođe korona ti ćeš i dalje biti pomoćni radni.
brojevima iskazano čovječanstvo je pretrpilo i gore stvari.
recimo od kuge je potvrđeno umrlo trećina populacije istočnog carstva, a po nekim zapisima i 50%
da sada kako god to zvučalo okrutno, rikne 80% populacije opet će ostati više od milijardu stanovnika.
a ti odi burek manđat dok je topao.
i kada prođe korona ti ćeš i dalje biti pomoćni radni.
brojevima iskazano čovječanstvo je pretrpilo i gore stvari.
recimo od kuge je potvrđeno umrlo trećina populacije istočnog carstva, a po nekim zapisima i 50%
da sada kako god to zvučalo okrutno, rikne 80% populacije opet će ostati više od milijardu stanovnika.
a ti odi burek manđat dok je topao.
2014-12-30
Daj odite u kurac više s tom koronom i 20 mrtvih, u hrvatskoj godišnje umre 10-12 000 ljudi samo od raka..jebala ih korona i 20 mrtvih više...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
veber-
2014-12-30
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 27 of 50