ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Go down

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 25 Empty Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Post by Guest 10/4/2020, 17:41

tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
Legendovich wrote:
tre wrote:
ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivca
a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..
Jel stampedo iz okolice izraela pogoduje izraelu ili ne, nemoj mi tu palamuditi s raznoraznim pričama.DA ili NE?
Svijet nije crno bijel Tre,,mozda da se malo zamislis oko onoga sto pisem..Stampedo??...pa nikad u sustini nije niti stajao,samo malo usporio..
Kakogod,vasi Srbi,su kamilica,naspram nabrijanih araba i turcadije...Israel je navikao na stvari,i nosi se sa istima,tisucljecima..nema razloga za brigu..
nose se i hrvati sa pizdarijama i atacima 1300 godina no nije to poanta.
Ajmo to onda ovako, reci mi kome je najveći interes i tko najviše profitira pražnjenjem bliskog istoka od arapčuga svih vrsta?
ne znam..jel posteno..?..ocigledne stvari nisu casto najtocnije..mozda nekom kome je u cilju bas stvoriti takvo vidjenje..TOLIKU moc nema niti jedna drzava...nesh internacionalno..e to je vec druga stvar,no necu da sad me netko optuzi za teoriju urota...
ajmo vako..NAJBOGATIJI LJUDI Svijeta...za njih ne postoji nacionalnost,boja koze,ovo ili ono..postoji samo vidjenje bOGAT ILI SIROMASAN...sve ostalo je nebitno..tko donosi mogatstvo..odnosno generira ga?..98% stanovnika svijeta..2 % ga prisvaja i kreira globalnu politiku...
Koda je takvima bitno jel netko Židov ili Hrvat ili svabo...
Ako do sranja dojde,bit ce bitno jel IMAS ili NEMAS..bit ce bitno SA KAKVIM NAMJEREAMA TI NETKO Prilazi,a ne jel camuga ili Japanac..kujis..u raspadu drustva,drugei parametri pocinju vredjeti..odoh sad pojesi domaci soup od povrca..ajte zdravo.. :D

Guest
Guest

Back to top Go down

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 25 Empty Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19

Post by Šandor Winnetou 10/4/2020, 18:46

jebote što bježiš od otvorenog odgovora kao đavo od križa

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 20:01

tre wrote:
Gnječ wrote:
tre wrote:
RayMabus wrote:
michaellcmacha wrote:to je ono što sam ja rekao, ali društvo sa zagorskih brega tvrdoglvo tjera po svom... kako su brojevi sve veći linearnost postaje nebitna... danas ćemo imati u 24 sata više od 100 000 novoboljelih... za 5 dana će dnevni priljev biti četvrt milijuna... kad se aktivno u igranku uključe i mnogoljudne države gotovo je sa brojanjem oboljelih, onda prelazimo samo na brojanje MRTVIH.. ne umrlih... onda to više nije zdravstvena kriza nego bitka za opstanak...
Da , lakše je onda brojat mrtve. Očekujem ih puno sad kad se u igranku ukljuće i zemlje treće svijeta.
Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.

a vojnici se nemogu zaraziti? kakav rat s čime s kime protiv koga?
Ostati će dovoljan broj fanatika koji su spremni na sve a ako pogledaš broj vojnika u ovom trenu u okolici izraela što misliš da će arape zaustaviti ako ne bude izrael pod američkim kišobranom?

nema tamo ničeg vrijednog.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 23:16

tre wrote:jebote što bježiš od otvorenog odgovora kao đavo od križa
jer su situacije i scenariji sve samo ne crno-bijeli,ili samo DA ili NE..ne bjezim,nego cekam strpljivo razvoj situacije..trcati pred rudo odgovorom,koji god bio,mudro nije :starac
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2020, 23:51

deseci tisca se vise niti ne registriraju..brojimo stotine tisca.

1,691,783
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/4/2020, 00:22

aktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 25 Tabela12

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 00:28

vrlo znakovito..do prije neki dan je bilo U SVIJETU 500000..sad samo Jusa ima toliko..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/4/2020, 00:41

Legendovich wrote:vrlo znakovito..do prije neki dan je bilo U SVIJETU 500000..sad samo Jusa ima toliko..
prije 13 dana usa je imala... ma evo pa uspoređujte top ten ekipuaktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 25 28032020
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 11/4/2020, 01:06

Legendovich wrote:vrlo znakovito..do prije neki dan je bilo U SVIJETU 500000..sad samo Jusa ima toliko..
pa ti kao inžinjer i ljepitelj slikica i bubanja bezveze bi trebao znati zakaj je bilo 500, a sada je 1,5 a sužavanjem vremenskog roka bit će ih sve više.
ti i ero dva inžinjera junačka to nam lako pojasnite.
ako prijeđe 5 milja bit će "veselo"

zato drži se kratog rusa i ne tipkaj bez veze. žali bože resursa.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 01:09

@ Svapski isprdak...aj pusi kurac,al dosadan si u picku mater..os se otkacim ili nastavim nadalje??.Ne obracam se tebi jer si umno deficitaran i ako cije misljenje postivam to su Gnjeco i Miha..koji se kurac ti javljas?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 11/4/2020, 01:26

što ono reče o algoritmu?
sada su ti gnječ i miha frendovi?

glup si ko kurac.
lažeš uzduž i poprek.

IQ tebe i ere ne prelazi 80K.

daj se probaj koncentrirat i u laži biti dosljedan.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/4/2020, 01:52

u biti mi smo već debelo prešli broj od 5 milijuna oboljelih samo on zbog malog broja testiranih i blagih simptoma s početka, te asimptomatike kod poprilično velikog broja ljudi nije evidentiran... moja računica je da je u ukupnoj populaciji, trenutno oboljelih oko 22 100 000...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 11/4/2020, 01:58

michaellcmacha wrote:u biti mi smo već debelo prešli broj od 5 milijuna oboljelih samo on zbog malog broja testiranih i blagih simptoma s početka, te asimptomatike kod poprilično velikog broja ljudi nije evidentiran... moja računica je da je u ukupnoj populaciji, trenutno oboljelih oko 22 100 000...
gle, ti i gnječ i vili pozitivno pretjerujete. ne puno, ali u dobrom smjeru. svetoje ne zna di bi da i, piškiokakio.
ero hita dječje crteže. spajanje točkica. ono spoji od 1 do 52 i dobiješ koronu.
onda imamo zelenooku i novinara i rentera apartmana i brodica po kojima to je kurac, od kolovoza hans i getrude će da navale na jadran.

sada, već mogu počet upisivat podatke i dobiti neki rezultat.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 02:11

michaellcmacha wrote:u biti mi smo već debelo prešli broj od 5 milijuna oboljelih samo on zbog malog broja testiranih i blagih simptoma s početka, te asimptomatike kod poprilično velikog broja ljudi nije evidentiran... moja računica je da je u ukupnoj populaciji, trenutno oboljelih oko 22 100 000...
gadna brojka..no ne i nemoguca..ako obratimo pozornost na karakteristike virusa(blagi simptomi koji vise podsjecaju na prehladu),puno ljudi je opisalo upravo to..blaga temperatura,osjecaj kao pocetka gripe u grudima(filing na granici boli u gornjim disnim putevima),kasalj onako bez nekog posebnog razloga..i ondanishta..ima puno njih koji su rekli,da su to osjetili,pa je nestalo odjednom,da bi onda nakon izvjesnog vremena iste simptome opisali..
prehlada kad te dohvati,i pusti,miran si poduzi period,osim ako ne skaces vruh u hladnu vodu..
Ovdje je nesto cudno..vidim i ljude ,koji skrivaju kasalj,onako vise sebi u grudi,zgrcnu se,pocrvene u licu..moguce svasta,ali..ako bi sve takve slucajeve ubrojali,sasvim su moguci,prilicno sumanuti brojevi..
Vjerujem i da puno ljudi krije simptome i ako ih imaju..e sad,jel to dobro.ili je dobro zapiciti u klinuku,ne znam..zasad vise mrtvih izlazi iz bolnica..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/4/2020, 02:42

veber wrote:
gle, ti i gnječ i vili pozitivno pretjerujete. ne puno, ali u dobrom smjeru. svetoje ne zna di bi da i, piškiokakio.
ero hita dječje crteže. spajanje točkica. ono spoji od 1 do 52 i dobiješ koronu.
onda imamo zelenooku i novinara i rentera apartmana i brodica po kojima to je kurac, od kolovoza hans i getrude će da navale na jadran.

gle gnječ je malo kopao kojekuda i po koječemu i tu je za moj pojam kralj, car šta god hoćeš... preko informacija koje je on iskopao ja čitajući pokušavam složit mozaik, to radi i on ali na svom levelu... moguće da obojica svak na svoj način i u vezi svojih razmišljanja griješimo... ali kvaka je u tom da sam ja računao 01.04. i izračunao da će 15.04. biti oko 2-2,5 milijuna oboljelih i oko 100 000 mrtvih... eto zbog optimizma kojim sam se zarazio ovdje na forumu, dao sam lufta 5 dana virusu, bar kad su u pitanju ovi uniformni podaci... e jebiga kad bi bar on nama (ukupnoj populaciji) dao predaha bar 5 dana... ali ništa od toga... do kraja dana 15.travnja imat ćemo oko 150 000 mrtvih i preko 2 milijuna oboljelih, a do konca mjeseca travnja opasno ćemo se približiti nekoj od boljih cjelogodišnjih žetvi gripe... a to je oko 250 000 mrtvih... pik bi trebao biti neki datum u mjesecu lipnju do tad bi linearnom računicom, bez značajnog povećanja broja mrtvih u mnogoljudnim državama, moglo biti oko 494 673 mrtva... to ti je veberu, prijatelju moj ugrubo računica sa linearnim rastom ako bi pik bio 01.06.2020. bit če preko 500 000 ali eto ovaj prvo navedeni broj djeluje zanimljivo pa rekoh ajde de neka ga....

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 11/4/2020, 02:54

Legendovich wrote:
gadna brojka..no ne i nemoguca..ako obratimo pozornost na karakteristike virusa(blagi simptomi koji vise podsjecaju na prehladu),puno ljudi je opisalo upravo to..blaga temperatura,osjecaj kao pocetka gripe u grudima(filing na granici boli u gornjim disnim putevima),kasalj onako bez nekog posebnog razloga..i ondanishta..ima puno njih koji su rekli,da su to osjetili,pa je nestalo odjednom,da bi onda nakon izvjesnog vremena iste simptome opisali..
prehlada kad te dohvati,i pusti,miran si poduzi period,osim ako ne skaces vruh u hladnu vodu..
Ovdje je nesto cudno..vidim i ljude ,koji skrivaju kasalj,onako vise sebi u grudi,zgrcnu se,pocrvene u licu..moguce svasta,ali..ako bi sve takve slucajeve ubrojali,sasvim su moguci,prilicno sumanuti brojevi..
Vjerujem i da puno ljudi krije simptome i ako ih imaju..e sad,jel to dobro.ili je dobro zapiciti u klinuku,ne znam..zasad vise mrtvih izlazi iz bolnica..
u stvari to ne znamo... povrh ove situacije ljudi umiru u poodmakloj dobi i to u svijetu godišnje oko 16 milijuna
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by veber 11/4/2020, 07:55

michaellcmacha wrote:
veber wrote:

gle gnječ je malo kopao kojekuda i po koječemu i tu je za moj pojam kralj, car šta god hoćeš... preko informacija koje je on iskopao ja čitajući pokušavam složit mozaik, to radi i on ali na svom levelu... moguće da obojica svak na svoj način i u vezi svojih razmišljanja griješimo... ali kvaka je u tom da sam ja računao 01.04. i izračunao da će 15.04. biti oko 2-2,5 milijuna oboljelih i oko 100 000 mrtvih... eto zbog optimizma kojim sam se zarazio ovdje na forumu, dao sam lufta 5 dana virusu, bar kad su u pitanju ovi uniformni podaci... e jebiga kad bi bar on nama (ukupnoj populaciji) dao predaha bar 5 dana... ali ništa od toga... do kraja dana 15.travnja imat ćemo oko 150 000 mrtvih i preko 2 milijuna oboljelih, a do konca mjeseca travnja opasno ćemo se približiti nekoj od boljih cjelogodišnjih žetvi gripe... a to je oko 250 000 mrtvih... pik bi trebao biti neki datum u mjesecu lipnju do tad bi linearnom računicom, bez značajnog povećanja broja mrtvih u mnogoljudnim državama, moglo biti oko 494 673 mrtva... to ti je veberu, prijatelju moj ugrubo računica sa linearnim rastom ako bi pik bio 01.06.2020. bit če preko 500 000 ali eto ovaj prvo navedeni broj djeluje zanimljivo pa rekoh ajde de neka ga....
gnječ je osebujna osoba, dio foruma od stoljeća sedmog kada su njegovi od histra postali rvati. to im on nemre oprostiti.
kakav god osebujan bio, argumentira za razliku od nekih kolega nam. i kolegica.

stvar je u tome da, a vidi se i ovdje na forumu-vidio sam jučer kada sam bio kod ex, ljudi fešte rade-ne shvaća se ozbiljno, a nije bez vraga ovakav pritisak na stanovništvo.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 08:35

https://www.trackcorona.live/
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 08:36

divlja....

1,703,857
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 11/4/2020, 08:39

michaellcmacha wrote:
prije 13 dana usa je imala... ma evo pa uspoređujte top ten ekipuaktualno stanje u realnom vremenu COvID19 - Page 25 28032020
Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 11/4/2020, 08:40

kaya wrote:
michaellcmacha wrote:
Nije da me zabrinjavaju brojke, mogu miljon staviti nego palo mi u oko nešto drugo. Svugdje slično osim kod ovih zaraznih šišmišara , kod njih prazna kolona..
zasto?Pa napisu ovi,koliko Kinezici puste informacija..kao pala uspjesna borba protiv viruza..mosh misliti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 25 of 50 Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics