aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
michaellcmacha wrote:ma nek on samo poživi... naići će neki njegov čejen i poravnat mu diskove...kaya wrote:Nemoj se ti sekirat, hebeš sekiraciju..michaellcmacha wrote:ma nek si crv jebe mater, misli mene isprovocirati... najviše se skot grize jer dobro zna da je moja savjest za razliku od savjesti njegovog ćaće čista ko suza...kaya wrote:I tebe isto?crvenkasti wrote:
Ovozemaljski život je samo priprema za vječnost.
Vrijeme smrti je samo tren u kojem se obavi prijelaz.
Za one koji nisu griješili i savjest im je čista, smrt je oslobođenje i odlazak u savršenstvo.
Za one koji kojima je duša mračna i savjest nečista, vječnost je užasavajuća. Nema više mogućnosti za popravke.
Što ćeš reći kad staneš pred zadnji sud?
crvenkasti- Posts : 29696
2014-04-17
Šandor Winnetou-
2017-12-31
https://nypost.com/2020/04/10/coronavirus-is-now-the-leading-cause-of-death-in-america/?utm_source=browser&utm_medium=push-notification&utm_campaign=coronavirus-is-now-the-leading-cause-of-death-in-america
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..tre wrote:i ti stvarno misliš da neće biti ratova ako ovo sranje potraje 3 godine? Projekcije imaš, 3 godine neizvjesnosti i tjeskoba i trebaš biti naivac da misliš kako one silone arapske zemlje oko izraela neće nahrupiti na isti a vatra toga sukoba bi se mogla proširiti na cijeli svijet. Evo srbi će recimo napasti kosovo bez pardona čim i ako osjete da je amerika skrenula pogled na drugu stranu ili da ima daleko važnija posla, svaka vlada srbije će neimaštinu i glad i unutarnje nemire pokušati kanalizirati u smjeru koji bi za vlast bio najbezbolniji i gdje bi najlakše dobili sve srpske luđake na svoju stranu. Na RH ne bi udarili jer i oni znaju s kim imaju posla i kako su prošli u uvjetima kad nismo imali ništa ma kako se oni sad lagali i tješili da je to američka ujdurma u pitanju, osim toga smo suverena država kao i CG ili BiH, Kosovo im je jedina opcija u uvjetima gdje jako puno zemalja nije priznalo legalitet i legitimnost Kosova kao države. E sad na tebi je biti naiva do ibera i vjerovatio da si sve predvidio i osigurao se ili ćeš pogledati i iz drugih kutova na cijelu situaciju, tvoj izbor.Legendovich wrote:njukovi ako ce letjeti,letjet ce posvuda..nije situacija vise kao potkraj WW2,a ja doista ne kuzim,odakle izvlacite te ekstremne scenarije,koji nisu nish drugo,nego scenariji sa potpuno medjusobno unistenje...e pa sad,ljucka vrsta je prilicno sjebana,ali ipak josh postoji strah za vlastitu guzicu i svoje potomstvo ako nish drugo..nesh ici nekog ubiti,bez stvarne potrebe(osim ako on ne krece na tebe sa tom idejom),svjestan da ga ti u tome neces nadzivjeti,kao niti svoje potomstvo..tre wrote:Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.RayMabus wrote:Da , lakše je onda brojat mrtve. Očekujem ih puno sad kad se u igranku ukljuće i zemlje treće svijeta.michaellcmacha wrote:to je ono što sam ja rekao, ali društvo sa zagorskih brega tvrdoglvo tjera po svom... kako su brojevi sve veći linearnost postaje nebitna... danas ćemo imati u 24 sata više od 100 000 novoboljelih... za 5 dana će dnevni priljev biti četvrt milijuna... kad se aktivno u igranku uključe i mnogoljudne države gotovo je sa brojanjem oboljelih, onda prelazimo samo na brojanje MRTVIH.. ne umrlih... onda to više nije zdravstvena kriza nego bitka za opstanak...
scenarij ce prije biti potpuna anarhija,pad u neorganizirano drustvo,a "njukanje2 ce zamjeniti medjusobno istrebljivanje bandi i lokalnih "guvernera" za moc i vlast i koji kamijun kontzervija..
Evo,moj filing i moje misljenje(ne obvezuje druge naravno)..NAKON 3 godine,NITKO nece imati volje organizirano ratovati,a ako i bude neko sranje,to ce biti izazvano nepaznjom,panikom ili slicno,nish u smislu dobro organizirane ratne strategije..
dakako,nisu iskljuceni lokalni sukobi radi resursa,ali kako vidimo,percepcija Kozojebskih drzava,sve vise ide u drugom smjeru..realno,Israel je polupustinja,i tu nema prezivljavanja na konto prirodnih resursa,slicno kao i Japan..dakle prodaje se pamet i strucnost,nesto sto, ako bi Israelci bili pregazeni u hipotetickom smislu,ne bi moglo biti prisvojeno,opljackano ili slicno..
davno su Židovi naucili da je najstetnije lovu drzati u prirodnim resursima i nekretninama(zanimljiva logika,jel),ali,to ti pokupi svatko tko te moze pregaziti..
dakle,vizura arapskih,pa cak i osmanlijskih,moje misljenje,predstavlja europa,iapk bogata vodnim,zemnim,pa i drugim prirodnim resursima..to je na dugorocno...
Osim toga,ako bi doslo do pada i gazenja Israela,on josh uvijek ima i previse resurasa da osigura scvenarij,po kojem bi se najvecem dijelu islama zatro svaki trag..i Židovi i Arapi,Turcadija je svjesna toga,pa se sve kao i u uvijek zavrsava na malim,beskranim oruzanim carkama,niskog intenziteta..koje nisu fatalne po nikoga-cisto ispusni ventil..
TIEJKOM te 3 godine,ekonomije koje budu stradale,ce svakako doci na milosti nemilost,ucjene,nekih novih igraca,sve bude podnosljivo kolikotoliko,a kako vec rekoh,opstanak covjecanstva i hajmo reci civiliziranog drustva,ovisi i Produkciji dobara..sVE DOK,najveci dio stanovnika Planeta,ima kolikotoliko za normalan zivot,neki vid stabilne civilizacije je osiguran..
nadalje budemo vidjeli...previse je promjenjivih faktora u cijeloj jednadzbi,pa je pogresni scenarij vrlo lako kreirati..
Guest- Guest
ma šalim se miha, jasno je da je covid gazda i bome će mnogima uzeti mjeru u cijelom svijetu ali će najviše zaboliti ove navijače kontra USA. No valja ljudima polako dozirati stvarnost, ne može se mozak priviknuti u trenu na velike promjene i realnost u kojoj bi shvatili koliki su dio života proveli u zabludimichaellcmacha wrote:
https://nypost.com/2020/04/10/coronavirus-is-now-the-leading-cause-of-death-in-america/?utm_source=browser&utm_medium=push-notification&utm_campaign=coronavirus-is-now-the-leading-cause-of-death-in-america
ma nisam stavio link pa reko evo sa zakašnjenjem... nije ovo bio tebi odgovor....tre wrote:ma šalim se miha, jasno je da je covid gazda i bome će mnogima uzeti mjeru u cijelom svijetu ali će najviše zaboliti ove navijače kontra USA. No valja ljudima polako dozirati stvarnost, ne može se mozak priviknuti u trenu na velike promjene i realnost u kojoj bi shvatili koliki su dio života proveli u zabludimichaellcmacha wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)Legendovich wrote:Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..tre wrote:i ti stvarno misliš da neće biti ratova ako ovo sranje potraje 3 godine? Projekcije imaš, 3 godine neizvjesnosti i tjeskoba i trebaš biti naivac da misliš kako one silone arapske zemlje oko izraela neće nahrupiti na isti a vatra toga sukoba bi se mogla proširiti na cijeli svijet. Evo srbi će recimo napasti kosovo bez pardona čim i ako osjete da je amerika skrenula pogled na drugu stranu ili da ima daleko važnija posla, svaka vlada srbije će neimaštinu i glad i unutarnje nemire pokušati kanalizirati u smjeru koji bi za vlast bio najbezbolniji i gdje bi najlakše dobili sve srpske luđake na svoju stranu. Na RH ne bi udarili jer i oni znaju s kim imaju posla i kako su prošli u uvjetima kad nismo imali ništa ma kako se oni sad lagali i tješili da je to američka ujdurma u pitanju, osim toga smo suverena država kao i CG ili BiH, Kosovo im je jedina opcija u uvjetima gdje jako puno zemalja nije priznalo legalitet i legitimnost Kosova kao države. E sad na tebi je biti naiva do ibera i vjerovatio da si sve predvidio i osigurao se ili ćeš pogledati i iz drugih kutova na cijelu situaciju, tvoj izbor.Legendovich wrote:njukovi ako ce letjeti,letjet ce posvuda..nije situacija vise kao potkraj WW2,a ja doista ne kuzim,odakle izvlacite te ekstremne scenarije,koji nisu nish drugo,nego scenariji sa potpuno medjusobno unistenje...e pa sad,ljucka vrsta je prilicno sjebana,ali ipak josh postoji strah za vlastitu guzicu i svoje potomstvo ako nish drugo..nesh ici nekog ubiti,bez stvarne potrebe(osim ako on ne krece na tebe sa tom idejom),svjestan da ga ti u tome neces nadzivjeti,kao niti svoje potomstvo..tre wrote:Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.RayMabus wrote:
Da , lakše je onda brojat mrtve. Očekujem ih puno sad kad se u igranku ukljuće i zemlje treće svijeta.
scenarij ce prije biti potpuna anarhija,pad u neorganizirano drustvo,a "njukanje2 ce zamjeniti medjusobno istrebljivanje bandi i lokalnih "guvernera" za moc i vlast i koji kamijun kontzervija..
Evo,moj filing i moje misljenje(ne obvezuje druge naravno)..NAKON 3 godine,NITKO nece imati volje organizirano ratovati,a ako i bude neko sranje,to ce biti izazvano nepaznjom,panikom ili slicno,nish u smislu dobro organizirane ratne strategije..
dakako,nisu iskljuceni lokalni sukobi radi resursa,ali kako vidimo,percepcija Kozojebskih drzava,sve vise ide u drugom smjeru..realno,Israel je polupustinja,i tu nema prezivljavanja na konto prirodnih resursa,slicno kao i Japan..dakle prodaje se pamet i strucnost,nesto sto, ako bi Israelci bili pregazeni u hipotetickom smislu,ne bi moglo biti prisvojeno,opljackano ili slicno..
davno su Židovi naucili da je najstetnije lovu drzati u prirodnim resursima i nekretninama(zanimljiva logika,jel),ali,to ti pokupi svatko tko te moze pregaziti..
dakle,vizura arapskih,pa cak i osmanlijskih,moje misljenje,predstavlja europa,iapk bogata vodnim,zemnim,pa i drugim prirodnim resursima..to je na dugorocno...
Osim toga,ako bi doslo do pada i gazenja Israela,on josh uvijek ima i previse resurasa da osigura scvenarij,po kojem bi se najvecem dijelu islama zatro svaki trag..i Židovi i Arapi,Turcadija je svjesna toga,pa se sve kao i u uvijek zavrsava na malim,beskranim oruzanim carkama,niskog intenziteta..koje nisu fatalne po nikoga-cisto ispusni ventil..
TIEJKOM te 3 godine,ekonomije koje budu stradale,ce svakako doci na milosti nemilost,ucjene,nekih novih igraca,sve bude podnosljivo kolikotoliko,a kako vec rekoh,opstanak covjecanstva i hajmo reci civiliziranog drustva,ovisi i Produkciji dobara..sVE DOK,najveci dio stanovnika Planeta,ima kolikotoliko za normalan zivot,neki vid stabilne civilizacije je osiguran..
nadalje budemo vidjeli...previse je promjenjivih faktora u cijeloj jednadzbi,pa je pogresni scenarij vrlo lako kreirati..
gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..tre wrote:gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)Legendovich wrote:Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..tre wrote:i ti stvarno misliš da neće biti ratova ako ovo sranje potraje 3 godine? Projekcije imaš, 3 godine neizvjesnosti i tjeskoba i trebaš biti naivac da misliš kako one silone arapske zemlje oko izraela neće nahrupiti na isti a vatra toga sukoba bi se mogla proširiti na cijeli svijet. Evo srbi će recimo napasti kosovo bez pardona čim i ako osjete da je amerika skrenula pogled na drugu stranu ili da ima daleko važnija posla, svaka vlada srbije će neimaštinu i glad i unutarnje nemire pokušati kanalizirati u smjeru koji bi za vlast bio najbezbolniji i gdje bi najlakše dobili sve srpske luđake na svoju stranu. Na RH ne bi udarili jer i oni znaju s kim imaju posla i kako su prošli u uvjetima kad nismo imali ništa ma kako se oni sad lagali i tješili da je to američka ujdurma u pitanju, osim toga smo suverena država kao i CG ili BiH, Kosovo im je jedina opcija u uvjetima gdje jako puno zemalja nije priznalo legalitet i legitimnost Kosova kao države. E sad na tebi je biti naiva do ibera i vjerovatio da si sve predvidio i osigurao se ili ćeš pogledati i iz drugih kutova na cijelu situaciju, tvoj izbor.Legendovich wrote:njukovi ako ce letjeti,letjet ce posvuda..nije situacija vise kao potkraj WW2,a ja doista ne kuzim,odakle izvlacite te ekstremne scenarije,koji nisu nish drugo,nego scenariji sa potpuno medjusobno unistenje...e pa sad,ljucka vrsta je prilicno sjebana,ali ipak josh postoji strah za vlastitu guzicu i svoje potomstvo ako nish drugo..nesh ici nekog ubiti,bez stvarne potrebe(osim ako on ne krece na tebe sa tom idejom),svjestan da ga ti u tome neces nadzivjeti,kao niti svoje potomstvo..tre wrote:
Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.
ostalo,pa logicki sam ti pojasnio neke stvari..europa se trpa kozojebima i camugama,a vrlo osjetljivi detonaror,i vrlo opaki su Turcadija u EU..pa kako rekoh,nadalje pratimo..
Guest- Guest
tre wrote:Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.RayMabus wrote:Da , lakše je onda brojat mrtve. Očekujem ih puno sad kad se u igranku ukljuće i zemlje treće svijeta.michaellcmacha wrote:to je ono što sam ja rekao, ali društvo sa zagorskih brega tvrdoglvo tjera po svom... kako su brojevi sve veći linearnost postaje nebitna... danas ćemo imati u 24 sata više od 100 000 novoboljelih... za 5 dana će dnevni priljev biti četvrt milijuna... kad se aktivno u igranku uključe i mnogoljudne države gotovo je sa brojanjem oboljelih, onda prelazimo samo na brojanje MRTVIH.. ne umrlih... onda to više nije zdravstvena kriza nego bitka za opstanak...
a vojnici se nemogu zaraziti? kakav rat s čime s kime protiv koga?
Guest- Guest
ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivcaLegendovich wrote:gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..tre wrote:gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)Legendovich wrote:Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..tre wrote:i ti stvarno misliš da neće biti ratova ako ovo sranje potraje 3 godine? Projekcije imaš, 3 godine neizvjesnosti i tjeskoba i trebaš biti naivac da misliš kako one silone arapske zemlje oko izraela neće nahrupiti na isti a vatra toga sukoba bi se mogla proširiti na cijeli svijet. Evo srbi će recimo napasti kosovo bez pardona čim i ako osjete da je amerika skrenula pogled na drugu stranu ili da ima daleko važnija posla, svaka vlada srbije će neimaštinu i glad i unutarnje nemire pokušati kanalizirati u smjeru koji bi za vlast bio najbezbolniji i gdje bi najlakše dobili sve srpske luđake na svoju stranu. Na RH ne bi udarili jer i oni znaju s kim imaju posla i kako su prošli u uvjetima kad nismo imali ništa ma kako se oni sad lagali i tješili da je to američka ujdurma u pitanju, osim toga smo suverena država kao i CG ili BiH, Kosovo im je jedina opcija u uvjetima gdje jako puno zemalja nije priznalo legalitet i legitimnost Kosova kao države. E sad na tebi je biti naiva do ibera i vjerovatio da si sve predvidio i osigurao se ili ćeš pogledati i iz drugih kutova na cijelu situaciju, tvoj izbor.Legendovich wrote:
njukovi ako ce letjeti,letjet ce posvuda..nije situacija vise kao potkraj WW2,a ja doista ne kuzim,odakle izvlacite te ekstremne scenarije,koji nisu nish drugo,nego scenariji sa potpuno medjusobno unistenje...e pa sad,ljucka vrsta je prilicno sjebana,ali ipak josh postoji strah za vlastitu guzicu i svoje potomstvo ako nish drugo..nesh ici nekog ubiti,bez stvarne potrebe(osim ako on ne krece na tebe sa tom idejom),svjestan da ga ti u tome neces nadzivjeti,kao niti svoje potomstvo..
ostalo,pa logicki sam ti pojasnio neke stvari..europa se trpa kozojebima i camugama,a vrlo osjetljivi detonaror,i vrlo opaki su Turcadija u EU..pa kako rekoh,nadalje pratimo..
a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..tre wrote:ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivcaLegendovich wrote:gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..tre wrote:gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)Legendovich wrote:Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..tre wrote:
i ti stvarno misliš da neće biti ratova ako ovo sranje potraje 3 godine? Projekcije imaš, 3 godine neizvjesnosti i tjeskoba i trebaš biti naivac da misliš kako one silone arapske zemlje oko izraela neće nahrupiti na isti a vatra toga sukoba bi se mogla proširiti na cijeli svijet. Evo srbi će recimo napasti kosovo bez pardona čim i ako osjete da je amerika skrenula pogled na drugu stranu ili da ima daleko važnija posla, svaka vlada srbije će neimaštinu i glad i unutarnje nemire pokušati kanalizirati u smjeru koji bi za vlast bio najbezbolniji i gdje bi najlakše dobili sve srpske luđake na svoju stranu. Na RH ne bi udarili jer i oni znaju s kim imaju posla i kako su prošli u uvjetima kad nismo imali ništa ma kako se oni sad lagali i tješili da je to američka ujdurma u pitanju, osim toga smo suverena država kao i CG ili BiH, Kosovo im je jedina opcija u uvjetima gdje jako puno zemalja nije priznalo legalitet i legitimnost Kosova kao države. E sad na tebi je biti naiva do ibera i vjerovatio da si sve predvidio i osigurao se ili ćeš pogledati i iz drugih kutova na cijelu situaciju, tvoj izbor.
Guest- Guest
izrael je postao dovoljno ekonomski jak da ne ovisi više o pomoći USA.. dobro dođe to, ali hipotetski izrael bi mogao preživjeti.
a isto tako ne treba zaboraviti da je opozicija Izraelu nikada razjedinjenija.. prije su svi arapi zajedno napadali izrael..
danas, od kada je izrael(teška srca) vratio sinaj egiptu, ovi su ih priznali i odnosi su "ok". Sirija je razjebana u tolikoj mjeri da uz ogromnu rusku i iransku pomoć jedva se nose sa par desetaka tisuća lako naoružanih kozojeba. iran mrzi izrael, ali iran se raspada.. američke sankcije + kineski virus i iran se raspada. saudijska arabija i izrael čak i imaju neko tajno savezništvo protiv irana.. jordan i izrael su se smirili.. ugl izrael i više nema direktnih neprijatelja, tu je turčin erdogan možda i najopasniji, ali on je daleko.. i ima svojih problema.
nema tko ugroziti izrael više, čak i da USA ukine pomoć...
godišnja USA pomoć ovako iz glave je 5-6milijardi $, a izraelska ekonomija je teška koliko ono?
350milijardi $ hahah. ne treba njima USA. Izrael evo gledam državica veličine naše Slavonije, ima bruto društveni proizvod 350milijardi $, a Slavonija vjerojatno nema niti 10milijardi
a isto tako ne treba zaboraviti da je opozicija Izraelu nikada razjedinjenija.. prije su svi arapi zajedno napadali izrael..
danas, od kada je izrael(teška srca) vratio sinaj egiptu, ovi su ih priznali i odnosi su "ok". Sirija je razjebana u tolikoj mjeri da uz ogromnu rusku i iransku pomoć jedva se nose sa par desetaka tisuća lako naoružanih kozojeba. iran mrzi izrael, ali iran se raspada.. američke sankcije + kineski virus i iran se raspada. saudijska arabija i izrael čak i imaju neko tajno savezništvo protiv irana.. jordan i izrael su se smirili.. ugl izrael i više nema direktnih neprijatelja, tu je turčin erdogan možda i najopasniji, ali on je daleko.. i ima svojih problema.
godišnja USA pomoć ovako iz glave je 5-6milijardi $, a izraelska ekonomija je teška koliko ono?
350milijardi $ hahah. ne treba njima USA. Izrael evo gledam državica veličine naše Slavonije, ima bruto društveni proizvod 350milijardi $, a Slavonija vjerojatno nema niti 10milijardi
4 miljarde pomoci..evo recimo odnosa...RH je posudila 14 miljardi ojrova za financiranje drzavnog aparata,koji je to Izjio u 3 mjeseca..sto cemo sada?AssadNaPodmornici wrote:izrael je postao dovoljno ekonomski jak da ne ovisi više o pomoći USA.. dobro dođe to, ali hipotetski izrael bi mogao preživjeti.
Guest- Guest
Israel DANAS ima oko 80 miljardi dolara sTRANIH investicija..uglavnom u hajteh,koji se prodaje sirom svijet.a.
Guest- Guest
osim toga,sad je najveca trpacina iz africkih drzava,afganistana i pakistana..
Guest- Guest
Ostati će dovoljan broj fanatika koji su spremni na sve a ako pogledaš broj vojnika u ovom trenu u okolici izraela što misliš da će arape zaustaviti ako ne bude izrael pod američkim kišobranom?Gnječ wrote:tre wrote:Rey oko izraela u narednim godinama će letjeti njukovi, požar će se proširiti na cijelu kuglu zemaljsku a onda dolazi "spsitelj" svjetska vlada.RayMabus wrote:Da , lakše je onda brojat mrtve. Očekujem ih puno sad kad se u igranku ukljuće i zemlje treće svijeta.michaellcmacha wrote:to je ono što sam ja rekao, ali društvo sa zagorskih brega tvrdoglvo tjera po svom... kako su brojevi sve veći linearnost postaje nebitna... danas ćemo imati u 24 sata više od 100 000 novoboljelih... za 5 dana će dnevni priljev biti četvrt milijuna... kad se aktivno u igranku uključe i mnogoljudne države gotovo je sa brojanjem oboljelih, onda prelazimo samo na brojanje MRTVIH.. ne umrlih... onda to više nije zdravstvena kriza nego bitka za opstanak...
a vojnici se nemogu zaraziti? kakav rat s čime s kime protiv koga?
Jel stampedo iz okolice izraela pogoduje izraelu ili ne, nemoj mi tu palamuditi s raznoraznim pričama.DA ili NE?Legendovich wrote:a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..tre wrote:ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivcaLegendovich wrote:gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..tre wrote:gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)Legendovich wrote:
Postoji zilijun projekcija,scenarija,a sveje to jako medjuovisno o drugim uvjetima...u biti,jako je tesko napraviti realan scenarij..
Svijet nije crno bijel Tre,,mozda da se malo zamislis oko onoga sto pisem..Stampedo??...pa nikad u sustini nije niti stajao,samo malo usporio..tre wrote:Jel stampedo iz okolice izraela pogoduje izraelu ili ne, nemoj mi tu palamuditi s raznoraznim pričama.DA ili NE?Legendovich wrote:a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..tre wrote:ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivcaLegendovich wrote:gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..tre wrote:
gle zi si navijač pa ti de teško odmaknuti od toga, ja nisam navijač pa ću ti reći da ti koji navijaš kontra USA ćeš prvi zaplakati ako amerika klekne jer će sve one silne arapčuge krenuti na Izrael a kako ne bude velikog brata da ga štiti Izrael će potegnuti sve sa čim raspolaže a ti i svi mi ostali držmo gaće jer taj požar se teško gasi, dida za babu, pas za didu, mačka za psa ali isčupati se ne može ;)
Kakogod,vasi Srbi,su kamilica,naspram nabrijanih araba i turcadije...Israel je navikao na stvari,i nosi se sa istima,tisucljecima..nema razloga za brigu..
Guest- Guest
nose se i hrvati sa pizdarijama i atacima 1300 godina no nije to poanta.Legendovich wrote:Svijet nije crno bijel Tre,,mozda da se malo zamislis oko onoga sto pisem..Stampedo??...pa nikad u sustini nije niti stajao,samo malo usporio..tre wrote:Jel stampedo iz okolice izraela pogoduje izraelu ili ne, nemoj mi tu palamuditi s raznoraznim pričama.DA ili NE?Legendovich wrote:a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..tre wrote:ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivcaLegendovich wrote:
gle,josh se nijednom dok ovaj viruz rula,ne poradovah niti jednoj smrti u Jus-i..jel..kontra sam opcenito politike hegemona,BILO KOGA N APLANETI..da je u pitanju KINA,,bio bih protiv nje..vec sam podosta radi ovog viruza zaostrio poglede prema njoj,a ijosh neki drugih stvari..
Kakogod,vasi Srbi,su kamilica,naspram nabrijanih araba i turcadije...Israel je navikao na stvari,i nosi se sa istima,tisucljecima..nema razloga za brigu..
Ajmo to onda ovako, reci mi kome je najveći interes i tko najviše profitira pražnjenjem bliskog istoka od arapčuga svih vrsta?
ne znam..jel posteno..?..ocigledne stvari nisu casto najtocnije..mozda nekom kome je u cilju bas stvoriti takvo vidjenje..TOLIKU moc nema niti jedna drzava...nesh internacionalno..e to je vec druga stvar,no necu da sad me netko optuzi za teoriju urota...tre wrote:nose se i hrvati sa pizdarijama i atacima 1300 godina no nije to poanta.Legendovich wrote:Svijet nije crno bijel Tre,,mozda da se malo zamislis oko onoga sto pisem..Stampedo??...pa nikad u sustini nije niti stajao,samo malo usporio..tre wrote:Jel stampedo iz okolice izraela pogoduje izraelu ili ne, nemoj mi tu palamuditi s raznoraznim pričama.DA ili NE?Legendovich wrote:a brate,pa nije rijec o stotinama miljuna,koje ionako ne mos isprazniti..hajmo reci da 100 miljuna pohodi Europu,ostane josh stotina i stotina miljuna u arapskim drzavma..teorija ti ne drzi vodu..To je zamislio netko tko bi rusio cijenu rada u europi i razbio nacionalne drzave,da sve ima pod laksom kontrolom,i to je to..tre wrote:
ajmo onda ovako kad već spominješ trpačinu, kome najviše pogoduje pražnjnje bliskog istoka od tih silnih arapčuga? Kad nađeš motiv naći ćeš i krivca
Ajmo to onda ovako, reci mi kome je najveći interes i tko najviše profitira pražnjenjem bliskog istoka od arapčuga svih vrsta?
ajmo vako..NAJBOGATIJI LJUDI Svijeta...za njih ne postoji nacionalnost,boja koze,ovo ili ono..postoji samo vidjenje bOGAT ILI SIROMASAN...sve ostalo je nebitno..tko donosi mogatstvo..odnosno generira ga?..98% stanovnika svijeta..2 % ga prisvaja i kreira globalnu politiku...
Koda je takvima bitno jel netko Židov ili Hrvat ili svabo...
Ako do sranja dojde,bit ce bitno jel IMAS ili NEMAS..bit ce bitno SA KAKVIM NAMJEREAMA TI NETKO Prilazi,a ne jel camuga ili Japanac..kujis..u raspadu drustva,drugei parametri pocinju vredjeti..odoh sad pojesi domaci soup od povrca..ajte zdravo..
Guest- Guest
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» aktualno stanje u realnom vremenu COvID19
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
» Kinezi u realnom vremenu nadziru američke zračne luke
» Svaki radnik u realnom sektoru mora zaraditi za najmanje još tri osobe.
» rimljani u kampovima za sad imuni na covid19
» Covid19, capital20 i Madonna u banji
Page 24 of 50