Ravna crta?Vidjet ćemo
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Ravna crta?Vidjet ćemo
meni jedino nije jasno kako se netko samo zakašlje a netko umre, koji je to spoj koji ti koji završe u bolnici imaju da to bude toliko kobno.
ne, al film je stravičan, isto do u detalje, osim ovoga što sam rekla
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
ako krepam, hoću da znate..sve vas volim
genetska predispozicija ili do srži narušeno zdravlje ili oboje...kaya wrote:meni jedino nije jasno kako se netko samo zakašlje a netko umre, koji je to spoj koji ti koji završe u bolnici imaju da to bude toliko kobno.
Last edited by max123 on 1/4/2020, 21:56; edited 1 time in total
max123- Posts : 2853
2015-10-28
haha, koje crno oprastanjeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
nije valjda strah u kostima
dijagram-
2015-08-09
za sebe se ne bojim, al nikad ne znašdijagram wrote:haha, koje crno oprastanjeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
ma daj nemoj zezatNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
2015-08-15
nema straha, to sam i svoje naucioNoor wrote:za sebe se ne bojim, al nikad ne znašdijagram wrote:haha, koje crno oprastanjeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
neko jutro potres, gledaju zbunjeno sto je ovo
prvo sto kazem mirno, sigurno, autoritativno
ne bojte se, potres :)
i ne boje se
slicno sam radio devedesetih
dijagram-
2015-08-09
tako samo :)dijagram wrote:nema straha, to sam i svoje naucioNoor wrote:za sebe se ne bojim, al nikad ne znašdijagram wrote:haha, koje crno oprastanjeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
i ne boje se
Jbga.kaya wrote:meni jedino nije jasno kako se netko samo zakašlje a netko umre, koji je to spoj koji ti koji završe u bolnici imaju da to bude toliko kobno.
Netko umre kad pojede kikiriki il jagodu a netko dobije samo mali osip, največi dio ništa od toga.
Svatko drugačije reagira na neke stvari.
vavijek bilo i bit ceNoor wrote:tako samo :)dijagram wrote:nema straha, to sam i svoje naucioNoor wrote:za sebe se ne bojim, al nikad ne znašdijagram wrote:haha, koje crno oprastanjeNoor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
i ne boje se
barem kod mene
dijagram-
2015-08-09
schatzi,nemreš ti bona šterbenit dok nismo barem jednom ljubovali.ja sam ća se toga tiče abosolutni optimist..;)Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
2015-10-28
Optimisti i ovi što se ne boje prvi odlaze.max123 wrote:schatzi,nemreš ti bona šterbenit dok nismo barem jednom ljubovali.ja sam ća se toga tiče abosolutni optimist..;)Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
max123 wrote:schatzi,nemreš ti bona šterbenit dok nismo barem jednom ljubovali.ja sam ća se toga tiče abosolutni optimist..;)Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
hehe, dok karantena bude vorbei, werden wir zu alt fur Liebe
to se zove psihologija volje.ja odlučujem kad ću ići...danni1 wrote:Optimisti i ovi što se ne boje prvi odlaze.max123 wrote:schatzi,nemreš ti bona šterbenit dok nismo barem jednom ljubovali.ja sam ća se toga tiče abosolutni optimist..;)Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
2015-10-28
karantene,konvencije,tvoj muž i bojna zrinski nemere mi nikaj,ako se naljutim,onako pravo.eto mene doli...;)Noor wrote:
2015-10-28
max123 wrote:karantene,konvencije,tvoj muž i bojna zrinski nemere mi nikaj,ako se naljutim,onako pravo.eto mene doli...;)Noor wrote:
A ha.max123 wrote:to se zove psihologija volje.ja odlučujem kad ću ići...danni1 wrote:Optimisti i ovi što se ne boje prvi odlaze.max123 wrote:schatzi,nemreš ti bona šterbenit dok nismo barem jednom ljubovali.ja sam ća se toga tiče abosolutni optimist..;)Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
Svi tako misle pa odu prije nego su mislili i htjeli.
Puno ste depresivni danas, moram se odlogirati da ne poludim. Da se ne javim sutra sa tik tak tik tak..ehehehehe
Doviđorno.
Doviđorno.
2015-08-15
kaya wrote:meni jedino nije jasno kako se netko samo zakašlje a netko umre, koji je to spoj koji ti koji završe u bolnici imaju da to bude toliko kobno.
H2O voda.
Guest- Guest
Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
jel ćemo naslijedit štogod? nemoj nam uvalit dugove i kredite...
Guest- Guest
platila sam osiguranje da ako krepam nitko ne nasljeđuje dug po kreditu :)Gnječ wrote:Noor wrote:najbolje da se polako počnemo opraštati međusobno, pa tko živ, tko mrtav
jel ćemo naslijedit štogod? nemoj nam uvalit dugove i kredite...
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Ravna crta?Vidjet ćemo
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
» Karamarko zestoko po Grbinu i SDP-u:'Grbin i ja vidjet cemo se na sudu.On se ponasa kao neki mali mostovac ili Dalija.'
» Aplauz za Trumpa u Varšavi: 'Suočit ćemo se s terorizmom i pobijedit ćemo'
» Petrov: Za četiri dana ćemo otkriti jamstva koja ćemo tražiti od drugih stranaka
» Duhacekova 'misao':Mi homici cemo opstati a vi homofobi,nazadnjaci,desnicari ce te izumrijeti i mi cemo vam se onda smijati na grobu'
Page 28 of 50