Preminuo 59godišnji Srbin od korone
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Preminuo 59godišnji Srbin od korone
https://www.klix.ba/vijesti/regija/prva-zrtva-koronavirusa-u-srbiji-preminuo-59-godisnji-muskarac/200320215
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Preminuo 59godišnji Srbin od korone
to se ocekivalo
laka mu zemlja
svako ko ima hronicne probleme
laka mu zemlja
Last edited by pizzon on 20/3/2020, 21:07; edited 1 time in total
Guest- Guest
https://www.novosti.rs/vesti/naslovna/drustvo/aktuelno.290.html:854083-Norveska-Srbiji-dala-5-miliona-evra-Suljo-Hvala-na-ogromnoj-pomoci
hvala
hvala
Guest- Guest
a geni? ha? ništa? nešto?
A koliko je to svako tko ima kronične probleme kad je riječ o Srbiji ?pizzon wrote:to se ocekivalo
laka mu zemlja
10% populacije !?!?!?!
2014-04-11
ko to znaRayMabus wrote:A koliko je to svako tko ima kronične probleme kad je riječ o Srbiji ?pizzon wrote:to se ocekivalo
laka mu zemlja
10% populacije !?!?!?!
to je samo prognoza
zivot ima svoja pravila
Guest- Guest
https://www.rtv.rs/sr_lat/politika/borel-razgovarao-s-vucicem;-pomoc-eu-od-7-5-miliona-evra_1104850.html
Guest- Guest
longi ocekuje da nestane
10% srbije.
nisi citao da amer ostao kod nas.
vise veruje srbiji nego americi
rece da je tamo haos, da nisu navikli na bilo sta sl.
vi srbi znate da se izborite
sa nevoljom i nedacama, dokazano.
ostao sam ovde.
10% srbije.
ostao sam ovde.
Guest- Guest
A uglavnom moja je okvirna procjena da je to otprilike ; puno.pizzon wrote:ko to znaRayMabus wrote:A koliko je to svako tko ima kronične probleme kad je riječ o Srbiji ?pizzon wrote:to se ocekivalo
laka mu zemlja
10% populacije !?!?!?!
to je samo prognoza
zivot ima svoja pravila
Ima puno kroničnih bolesnika u Srbiji plus tu nadodaj penzionere i da imate staračko stanovništvo itd itd itd a koronu ne možete obuzdat i eto bit će puno mrtvih i smrtnost od korone u Srbiji bit će velika.
Nije drukčija situacija ni u Hrvatskoj više manje da se razumimo iako možda zbog nekih stvari nama je lakše kontrolirat širenje zazaraze ( otoci , regije , manja gustoća naseljenosti i slično ).
2014-04-11
ma znam teRayMabus wrote:A uglavnom moja je okvirna procjena da je to otprilike ; puno.pizzon wrote:ko to znaRayMabus wrote:A koliko je to svako tko ima kronične probleme kad je riječ o Srbiji ?pizzon wrote:to se ocekivalo
laka mu zemlja
10% populacije !?!?!?!
to je samo prognoza
zivot ima svoja pravila
Ima puno kroničnih bolesnika u Srbiji plus tu nadodaj penzionere i da imate staračko stanovništvo itd itd itd a koronu ne možete obuzdat i eto bit će puno mrtvih i smrtnost od korone u Srbiji bit će velika.
Nije drukčija situacija ni u Hrvatskoj više manje da se razumimo iako možda zbog nekih stvari nama je lakše kontrolirat širenje zazaraze ( otoci , regije , manja gustoća naseljenosti i slično ).
popusices nam ko corona
Guest- Guest
Ne očekujem ja ništa. Da se mene pita ja bi bija najsritniji da nitko u Hrvatskoj i oko nje nema koronu i da nas zaobiđe.pizzon wrote:longi ocekuje da nestane
10% srbije.
ostao sam ovde.
Neke moje procjene da s obzirom na staračku populaciju i velik udio pušaća i kroničnih bolesnika , slabu zdrastvenu skrb na razini države , nediscipliniranlo i neuko stanovništvo , centraliziranost , loše rukovodstvo i druge faktore da će bit puno mrtvih od korone u Srbiji.
2014-04-11
ti nemas pojma o srbiji
nakenjao si same gluposti
procitaj zasto je amerikanac
ostao kod nas, nakon sto je
video kako se odvija situacija.
nakenjao si same gluposti
procitaj zasto je amerikanac
ostao kod nas, nakon sto je
video kako se odvija situacija.
Last edited by pizzon on 20/3/2020, 21:32; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znam dovoljno. Centralizirani ste i sve se vrti oko Bg koji ima oko dva miljona stanovnika i ova korona jednostavno će vas polako sve zarazit i to je to.pizzon wrote:ti nemas poima o srbiji
Ja san ti realista. Teško da ću falit procjene. Imat ćete dosta mrtvih u Srbiji.
2014-04-11
pusi qRayMabus wrote:Znam dovoljno. Centralizirani ste i sve se vrti oko Bg koji ima oko dva miljona stanovnika i ova korona jednostavno će vas polako sve zarazit i to je to.pizzon wrote:ti nemas pojma o srbiji
Ja san ti realista. Teško da ću falit procjene. Imat ćete dosta mrtvih u Srbiji.
Guest- Guest
Ne ljuti se na mene. Bolje bit svjestan opasnosti pa spriječiti. Vidim da misliš da sam zlonamjeran il imam takve namjere. Nekad da kad mi netko opravdano digne živce no to nije ova situacija.
Pripremite se na to da ćete se uskoro svi zarazit u Srbiji.
2014-04-11
Ima da svi stanu pod jednu šljivuRayMabus wrote:Ne ljuti se na mene. Bolje bit svjestan opasnosti pa spriječiti. Vidim da misliš da sam zlonamjeran il imam takve namjere. Nekad da kad mi netko opravdano digne živce no to nije ova situacija.
Možda je ovaj iz Kikinde bio Hrvat.Noor wrote:a geni? ha? ništa? nešto?
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» U Zagrebu od korone preminuo dečak (11), najmlađa žrtva u Hrvatskoj: Došlo je do komplikacija
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Eksplozija korone u Indiji
» antifašizmom protiv korone
» 'Ja..osećati da sam Srbin..tata Hrvat..mama Srbin..ne razgovarati sa tata famili jer..oni braniti se od Srba..mama rekla Hrvat..ustaša..pa ja čimp..sorry..Serbin'
» Najliberalniji Srbin je opet Srbin, najliberalniji Hrvat je opet Hrvat, a liberalni Bošnjak kaže da je Bosanac
» Eksplozija korone u Indiji
» antifašizmom protiv korone
Page 1 of 3