U Zagrebu od korone preminuo dečak (11), najmlađa žrtva u Hrvatskoj: Došlo je do komplikacija
Page 1 of 1
U Zagrebu od korone preminuo dečak (11), najmlađa žrtva u Hrvatskoj: Došlo je do komplikacija
https://www.telegraf.rs/vesti/jugosfera/3292791-u-zagrebu-preminuo-decak-11-najmladja-zrtva-korone-u-hrvatskoj
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Re: U Zagrebu od korone preminuo dečak (11), najmlađa žrtva u Hrvatskoj: Došlo je do komplikacija
Počivao u miru i moja sućut roditeljima i obitelji.
Ovo je upozorenje svim onima koji šetaju okolo i viču Covid je laž i svim onima koji pričaju kako korona napada samo stare i bolesne.
Matematička vjerojatnost da će umrijeti netko mlad i zdrav nije velika al postoji i tu nema ništa sigurno pa da možeš tvrdit kako tebi neće ništa jer si mlad i zdrav.
Triba se paziti. I radi sebe i radi svojih bližnjih.
Ovo je upozorenje svim onima koji šetaju okolo i viču Covid je laž i svim onima koji pričaju kako korona napada samo stare i bolesne.
Matematička vjerojatnost da će umrijeti netko mlad i zdrav nije velika al postoji i tu nema ništa sigurno pa da možeš tvrdit kako tebi neće ništa jer si mlad i zdrav.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
darth_vader likes this post
Re: U Zagrebu od korone preminuo dečak (11), najmlađa žrtva u Hrvatskoj: Došlo je do komplikacija
Policija treba okolo da ide i lupa kazne.
Izbiju svakom 10 eura iz dzepa, pa da vidis.
Sve ovo je uzalud, zatvaranja i slicno.
Izbiju svakom 10 eura iz dzepa, pa da vidis.
Sve ovo je uzalud, zatvaranja i slicno.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Pa umre ih 30, 40 dnevno. To ne spriječava medicinske radnike da proslave s tamburom u sobi do kao nekidan u covid bolnici.
Prema tome otvorite sve i pustite nas više u kurac. Pa nećemo mi taoci biti više jer ovi nisu nabavili cijepivo i da im ne stvori opterećenje u bolnici
Prema tome otvorite sve i pustite nas više u kurac. Pa nećemo mi taoci biti više jer ovi nisu nabavili cijepivo i da im ne stvori opterećenje u bolnici
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaj veli EU za cjepivo ... nema?
Kad netko misli da bu bog prvo drugima delal bradu pa tek onda sebi.
Sad lijepo idemo ... na dursanje.
Guest- Guest
Treba se pazit i u prometu pa se promet opet odvija uobičajeno...RayMabus wrote:Počivao u miru i moja sućut roditeljima i obitelji.
Treba se pazit i kad hodaš ulicom da se ne posklizneš ili ti crijep ne padne na glavu, pa se i dalje hoda ulicom...
Treba se pazit ali treba živit a ne se zaključat i ne izlazit iz kuće i ko ovca buljit u tv slušat truta i capaka, jer je jedan dječak preminuo od komplikacija...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Nema vele, da sjedimo doma i čekamo.Sovak wrote:Kaj veli EU za cjepivo ... nema?
Da ovi u covid bolnici mogu predahnuti uz tamburaše i hanku paldum.
2015-08-15
Ja sam istrpila mjesec, pa i dva. Al sad mi je već pun kufer
2015-08-15
drugarice, osudimo pojave, a ne mjere koje naš stožer i dragi premijer propisuju.kaya wrote:Ja sam istrpila mjesec, pa i dva. Al sad mi je već pun kufer
nemoj da te s puta revolucije skrene jedna svirka na hramonici devijantnih drugova.
Similar topics
» Žrtva na oltaru znanosti: Od COVID-a preminuo 6x cijepljeni Žirinovski
» Preminuo 59godišnji Srbin od korone
» Kako je došlo do rasta fašizma u Hrvatskoj ?
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
» Preminuo 59godišnji Srbin od korone
» Kako je došlo do rasta fašizma u Hrvatskoj ?
» Od korone je u Hrvatskoj umrlo 203 ljudi, a od raka 6 tisuća
» Tragedija u Zagrebu: Dvojici specijalaca pozlilo na trčanju tijekom prvoga dana obuke, jedan preminuo u bolnici
Page 1 of 1