Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
Page 11 of 20
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Re: Nema posla u Irskoj , štakori napuštaju brod
gledam naslov haha a kod nas cveta cveće u naše preduzeće,kod nas štakori ne moraju napuštati brod jer ih drugi štakori štite
vili40- Posts : 11074
2015-08-02
vuksadinare wrote:nemaš..mogu te izanaliziratijasambrend wrote:vuksadinare wrote:nemaš ti ni kučeta ni mačeta zato si takav..a imas 40 i kusur godina..taman za grintavostjasambrend wrote:vuksadinare wrote:
ma za crvekastog znam da smo mu neprijatelji...ta nece neprijatelju zeljeti dobro...ali zbog osobnih ili nekih drugih problema zeljeti zlo svojima e to nije u redu..jebes hdz,sdp nisu oni centar svijeta trebamo s esvi stisnuti i ovo nekako prebroditi...
Projiciraš kao prvo. Tu likujete što su neki ljudi prisiljeni se vraćati zbog izvanredne situacije u nakaradni sustav iz kojeg su pobjegli u nemogućnosti ostvariti ikakvu egzistenciju... a defetizam širite prvenstveno vi koji branite političke elite i njihove odluke ma koliko bile degenerične...razina domoljublja, uhljeb vulgaris...
Gle, glup si ko trista kuraca i nemaš elementarnog znanja za profilranje nekog tako da radije nemoj... odi radije liži pakšu nekom "domoljubu"...
jesi ozenjen?
je li imas djece?
koliko ti je godina?
sto si stekao u zivotu?
ajmo ako imas petlju odgovori
Taman posla da ti se ispovidam.
darth_vader-
2014-04-17
mozes i na pp...jasambrend wrote:vuksadinare wrote:nemaš..mogu te izanaliziratijasambrend wrote:vuksadinare wrote:nemaš ti ni kučeta ni mačeta zato si takav..a imas 40 i kusur godina..taman za grintavostjasambrend wrote:
Projiciraš kao prvo. Tu likujete što su neki ljudi prisiljeni se vraćati zbog izvanredne situacije u nakaradni sustav iz kojeg su pobjegli u nemogućnosti ostvariti ikakvu egzistenciju... a defetizam širite prvenstveno vi koji branite političke elite i njihove odluke ma koliko bile degenerične...razina domoljublja, uhljeb vulgaris...
Gle, glup si ko trista kuraca i nemaš elementarnog znanja za profilranje nekog tako da radije nemoj... odi radije liži pakšu nekom "domoljubu"...
jesi ozenjen?
je li imas djece?
koliko ti je godina?
sto si stekao u zivotu?
ajmo ako imas petlju odgovori
Taman posla da ti se ispovidam.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
gledam bandića na tv ajooooooooooj,taj se sad javlja kad je napravio milijardu minusa u zdravo vrijeme i uhljebio vojsku neradnika.I što će sad?
vili40-
2015-08-02
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-i-europska-unija-vise-nikad-nece-biti-iste-zastupnik-u-bundestagu-opisao-sto-nas-ceka-nakon-zavrsetka-pandemije-koronavirusa/10111105/
2015-09-08
vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-i-europska-unija-vise-nikad-nece-biti-iste-zastupnik-u-bundestagu-opisao-sto-nas-ceka-nakon-zavrsetka-pandemije-koronavirusa/10111105/
Jedna od glavnih posljedica bit će vraćanje proizvodnih pogona koji su otvarani u nerazvijenim zemljama i novo jačanje nacionalnih ekonomija te slabljenje globalizacijskih trendova.
di je marčelo da objasni njegove talibanske ratove protiv proizvodnje, poljoprivrede, tvornica, brodogradilišta...
Guest- Guest
ajd..nemamo mi pojma..Mačem i Perom se povijest pise..Gnječ wrote:vuksadinare wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-i-europska-unija-vise-nikad-nece-biti-iste-zastupnik-u-bundestagu-opisao-sto-nas-ceka-nakon-zavrsetka-pandemije-koronavirusa/10111105/
Jedna od glavnih posljedica bit će vraćanje proizvodnih pogona koji su otvarani u nerazvijenim zemljama i novo jačanje nacionalnih ekonomija te slabljenje globalizacijskih trendova.
di je marčelo da objasni njegove talibanske ratove protiv proizvodnje, poljoprivrede, tvornica, brodogradilišta...
Guest- Guest
nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
2015-09-08
uglavnom logicno..nece u krizi svabo dozvoliti da njemac ne radi a srbin,hrvat,indonezanin radi u njihovim pogonima koliko bili jeftina snaga..bolje platiti vise a nemati socijalne nemire
2015-09-08
vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
šta bereš na OPG-u banane?
Guest- Guest
jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
pa kad sve to stigneš kad si non stop na forumu jebotebog?
Guest- Guest
kompjutor i forumvuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
to si zaboravio
immortal-
2014-04-16
kak si ljubomoranGnječ wrote:vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
immortal-
2014-04-16
Pa ja...Fuk igra onaj simulator za poljoprivrednike..mortal wrote:kompjutor i forumvuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
to si zaboravio
Guest- Guest
mortal wrote:kak si ljubomoranGnječ wrote:vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
pa to je nemoguće. da ima sve to što tvrdi ne bi on imao vremena ni za se prekrižit a kamoli forum.
Guest- Guest
rakije ???vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
immortal-
2014-04-16
obiteljGnječ wrote:mortal wrote:kak si ljubomoranGnječ wrote:vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:
pa to je nemoguće. da ima sve to što tvrdi ne bi on imao vremena ni za se prekrižit a kamoli forum.
immortal-
2014-04-16
vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
Odlično. I ne likuj onda nad nesretnim sunarodnjacima koji su iz nevolje morali otići u svijet, a sad su ostali bez posla. Poljoprivreda je odlična stvar, ako ti krene, super... daj Bože da se svi izvuku sa što manje posljedica, a biti će ih, tog moramo biti svjesni...
darth_vader-
2014-04-17
stari ja radim od 4 do 8..dizem se u pola cetri..utovarim robu u kombi iz hladnjace...do 8 je razvozim a od 8 do 14 sin..od 14 do 18 jedan honorarni radnik inace penzic..u plasteniku radimo svi ovisno o radnomremnu zene..i imam dvije najamne radnice ...mene nesto kicma jebe pa ja razvozim od ranig jutra prvi do 8..poslije fajruntGnječ wrote:vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
2015-09-08
vuksadinare wrote:stari ja radim od 4 do 8..dizem se u pola cetri..utovarim robu u kombi iz hladnjace...do 8 je razvozim a od 8 do 14 sin..od 14 do 18 jedan honorarni radnik inace penzic..u plasteniku radimo svi ovisno o radnomremnu zene..i imam dvije najamne radnice ...mene nesto kicma jebe pa ja razvozim od ranig jutra prvi do 8..poslije fajruntGnječ wrote:vuksadinare wrote:jok..imam deset plastenika..salata,mrkva,paradajz,krastavci,paprika....vani sdim krumpir...imam peradi kokosi,patke,guske....prudajem pilice,jaja...i imam 120 komada kunicaGnječ wrote:vuksadinare wrote:nekako imam predosjecaj da ce poljoprivrednik biti trazena roba...dobro je sto sam otvorio opg i kupovao zemlju dok su je drugi prodavali...danas imam potraznju ko nikad...ne mogu ni dostavljati svima na kucna vrata od potraznje...dostavljam robu onima koji narucuju vise i placaju vise..jbg...bi i drugima ali onda ja i mali i jos jedan radnik trebali bi raditi 24 sata a i bojazan od zaraze..ja sam zadovoljan...
ne vjerujem ti. zato jer sam taj posao i sam radio neko vrijeme pa znam da je nemoguće ovo što ti pričaš. prodavaj ti te priče nekom drugom koji nema pojma o poljoprivredi recimo marčelu.
osim toga rekao si da ti sin radi kod onog ratnog profitera đenerala.
Guest- Guest
Page 11 of 20 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 20
Similar topics
» štakori prvi napuštaju brod koji tone...
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
» brod štakori
» Brod, štakori...
» Jutarnji, brod, štakori, uhljebistan...
» NEMA POSLA, NEMA PARA Nezaposlenost u Hrvatskoj porasla na velikih 15,4% u siječnju
Page 11 of 20