Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
Nemere, mora da se brine za bracko jedinstveni antifašistički kršćanski evropski narod, ne sme se da dozvoli da iz drugi kraj sveta naseljava tuđince, mora da ustanemo proti togAntif_No1 wrote:Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Re: Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
Evropski narodi izvorno su paganski a nekada davno i oni su bili tuđinski naseljenici.Pobjeda antifašizma biti će kada se oslobodimo klerofašizma u svim oblicima.udba wrote:Nemere, mora da se brine za bracko jedinstveni antifašistički kršćanski evropski narod, ne sme se da dozvoli da iz drugi kraj sveta naseljava tuđince, mora da ustanemo proti togaAntif_No1 wrote:Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Tj. kada dođe Mesija
Guest- Guest
Ne, prvo pustimo klerofašiste da se bore i ginu, a kad pobijedu mi samo stavimo zvezdu na zastavu, to je ko kad su Rusi ofarbali mesec u crveno, a amerikanci preko toga napisali Coca ColaAntif_No1 wrote:Evropski narodi izvorno su paganski a nekada davno i oni su bili tuđinski naseljenici.Pobjeda antifašizma biti će kada se oslobodimo klerofašizma u svim oblicima.udba wrote:Nemere, mora da se brine za bracko jedinstveni antifašistički kršćanski evropski narod, ne sme se da dozvoli da iz drugi kraj sveta naseljava tuđince, mora da ustanemo proti togaAntif_No1 wrote:Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...
O tome i govorim a do tadaudba wrote:Ne, prvo pustimo klerofašiste da se bore i ginu, a kad pobijedu mi samo stavimo zvezdu na zastavu, to je ko kad su Rusi ofarbali mesec u crveno, a amerikanci preko toga napisali Coca ColaAntif_No1 wrote:Evropski narodi izvorno su paganski a nekada davno i oni su bili tuđinski naseljenici.Pobjeda antifašizma biti će kada se oslobodimo klerofašizma u svim oblicima.udba wrote:Nemere, mora da se brine za bracko jedinstveni antifašistički kršćanski evropski narod, ne sme se da dozvoli da iz drugi kraj sveta naseljava tuđince, mora da ustanemo proti togaAntif_No1 wrote:Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...
2015-07-23
Koji,tvoj ili moj ?Eva wrote:Tj. kada dođe Mesija
2015-07-23
Stop verbalnim napadima na muslimane, ništa nije gore od dobacivanja i kritike.
Zato se muslimani i radikaliziraju, jer ih ružne riječi europljana jako bole, osjećaju neizmjernu patnju u sebi zbog uvreda, na koje moraju reagirati.
Zato se muslimani i radikaliziraju, jer ih ružne riječi europljana jako bole, osjećaju neizmjernu patnju u sebi zbog uvreda, na koje moraju reagirati.
Guest- Guest
dsikriminacija stvara stres, stres je tihi ubojica...
2014-04-15
Upravo treba pritisnuti muslimane da se izjasne s kim su, s nama ili s njima. Velika većina "umjerenih" muslimana, uključujući sve koji su bili na ovom forumu, što uključuje muslimane ateiste, muslimane komuniste, muslimane titoiste, podržava terorizam bilo preštutnim odobravanjem i pravdanjem istog ovim ili onim bilo aktivno. Najgore što među europljanima ima apologeta terorizma
Antif_No1 wrote:Koji,tvoj ili moj ?Eva wrote:Tj. kada dođe Mesija
Katolibani bi rekli da čekate istog.
Guest- Guest
marcellus wrote:Upravo treba pritisnuti muslimane da se izjasne s kim su, s nama ili s njima. Velika većina "umjerenih" muslimana, uključujući sve koji su bili na ovom forumu, što uključuje muslimane ateiste, muslimane komuniste, muslimane titoiste, podržava terorizam bilo preštutnim odobravanjem i pravdanjem istog ovim ili onim bilo aktivno. Najgore što među europljanima ima apologeta terorizma
to nije terorizam nego porba protiv kjafira, alah vam je poslao kaznu veliku i podarit će svojim slugama pobjedu, neće biti mira na zemlji dok se ne iskorjene svi nevjernici i licemjeri
evo da sutra svi povjeruju, preobrate se na islam, počnu klanjat i poštivat zakone... bio bi tisućljetni mir na svijetu
Guest- Guest
Taman kad mi omiliš pa te primim u Epijevu i svoju stranku ti odmah bezrazložno po Predsjednici. Pusti curu na miru, zar si toliko ljubomorna na nju?Eva wrote:Priča se i da Kolinda voli ćelavi look
Mala, već je stigao. Imao 2015 godinah. Ne budi Godot.Eva wrote:Tj. kada dođe Mesija
Tito nije mesija, već sovjetski špijun.Antif_No1 wrote:Koji,tvoj ili moj ?Eva wrote:Tj. kada dođe Mesija
Eto, i naspram ovoga treba biti tolerantan. U prvi avion pa ispustiti na ćabu.soroš wrote:alah vam je poslao kaznu veliku i podarit će svojim slugama pobjedu
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Po prvi put više ateista u Velikoj Britaniji
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Pandemija pogodila i pčele...alarmantno u Velikoj Britaniji
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Pandemija pogodila i pčele...alarmantno u Velikoj Britaniji
Page 3 of 3