Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
Pa ne znam zašto ih ne bi podržavao i u slučaju Pariza.Londona ?Ero wrote:Kao prvo nisu sebe raznosili, a dijelovi Britanije su još uvijek Britanija.marcus-t wrote:Aha to je onda u redu? Kad je ostalo "unutar kuće"? E jesi legenda. Usput, raznosili su ih po ostalim djelovima Britanije.Ero wrote:Pa nisu to radili po Rimu, Parizu i slično...marcus-t wrote:Kad je IRA radila pizdarije i raznosila explozivnim napravama Protestante po Irskoj i Engleskoj, jel tad cijeli svijet prezirao Katolike i smatrao sve Katolike potencijalnim teroristima?
De ti malo nabildaj i mozak.
Kao drugo, ne zamjerim ja ISILovcima kad se raznose doma...Ustvari podržavam ih u tom slučaju.
S obzirom koliko su Pariz i London radili a i dan danas rade sranja diljem svijeta,nije mi niti žao šta su napokon dobili ono što su zaslužili.Koliko su zla nanosili u svojim kolonijama,nije ni čudo da su probudili gnjev i želju za osvetom.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Nakon Pariza: Muslimani u Velikoj Britaniji izloženi mržnji i diskriminaciji
U pravu si.Antif_No1 wrote:Pa ne znam zašto ih ne bi podržavao i u slučaju Pariza.Londona ?Ero wrote:Kao prvo nisu sebe raznosili, a dijelovi Britanije su još uvijek Britanija.marcus-t wrote:Aha to je onda u redu? Kad je ostalo "unutar kuće"? E jesi legenda. Usput, raznosili su ih po ostalim djelovima Britanije.Ero wrote:Pa nisu to radili po Rimu, Parizu i slično...marcus-t wrote:Kad je IRA radila pizdarije i raznosila explozivnim napravama Protestante po Irskoj i Engleskoj, jel tad cijeli svijet prezirao Katolike i smatrao sve Katolike potencijalnim teroristima?
Kao drugo, ne zamjerim ja ISILovcima kad se raznose doma...Ustvari podržavam ih u tom slučaju.
.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ubosni su izloženi sve većoj ljubavi, svako zlo za neko dobro.
A zamisli koliko tek ljepote skriva svaki drugi hijab? Znaš da su one sve izdepilirane, od trepavica pa na dole, nema dlaka. Sve glatko i slatko.marcus-t wrote:Tebe bi bilo grijeh zamotati. Naprotiv, tebe treba odmotavati i to veoma polagano, ko neki fini slatkiš.Eva wrote:Ako za istok vrijedi da se ja moram zamotat, onda treba samo primjeniti reciprocitet. Ja niti u jednu crkvu, džamiju ili hram bilo koji, nisam ušla a da se nisam odjećom prilagodila. Također i za putovanja, kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin. Ili, ako te nemreš, čuči doma.
Guest- Guest
Pedofilija.Eva wrote:A zamisli koliko tek ljepote skriva svaki drugi hijab? Znaš da su one sve izdepilirane, od trepavica pa na dole, nema dlaka. Sve glatko i slatko.marcus-t wrote:Tebe bi bilo grijeh zamotati. Naprotiv, tebe treba odmotavati i to veoma polagano, ko neki fini slatkiš.Eva wrote:Ako za istok vrijedi da se ja moram zamotat, onda treba samo primjeniti reciprocitet. Ja niti u jednu crkvu, džamiju ili hram bilo koji, nisam ušla a da se nisam odjećom prilagodila. Također i za putovanja, kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin. Ili, ako te nemreš, čuči doma.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Evo si zagolicala deda Erinu maštu.Ero wrote:Pedofilija.Eva wrote:A zamisli koliko tek ljepote skriva svaki drugi hijab? Znaš da su one sve izdepilirane, od trepavica pa na dole, nema dlaka. Sve glatko i slatko.marcus-t wrote:Tebe bi bilo grijeh zamotati. Naprotiv, tebe treba odmotavati i to veoma polagano, ko neki fini slatkiš.Eva wrote:Ako za istok vrijedi da se ja moram zamotat, onda treba samo primjeniti reciprocitet. Ja niti u jednu crkvu, džamiju ili hram bilo koji, nisam ušla a da se nisam odjećom prilagodila. Također i za putovanja, kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin. Ili, ako te nemreš, čuči doma.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Priča se i da Kolinda voli ćelavi look
Guest- Guest
Ovaj marcus koliko sam shvatio je je otvoreno kozoheb?
Guest- Guest
Ko ti je to rekao!?
Kurac si ti shvatio. Yoda je bio pametniji. Vrati stari nick.EmberSpirit wrote:Ovaj marcus koliko sam shvatio je je otvoreno kozoheb?
2015-10-07
Guest- Guest
Ti, kaj se ne sjećaš?Stanojko wrote:Ko ti je to rekao!?
Guest- Guest
hoće li sada klošare sa ostrva da pogodi ,,milosrdni anđeo''?
Guest- Guest
He, he, he... Naravno da se secam... Pazi, ta fotka je ko reklama za neki film Tinta Brasa... Koli odlicna, znaju oni djenerali po NATO sta valja!Eva wrote:Ti, kaj se ne sjećaš?Stanojko wrote:Ko ti je to rekao!?
Zar tako ti o našoj predsjednici Čedo? Jebo te Draža.Stanojko wrote:He, he, he... Naravno da se secam... Pazi, ta fotka je ko reklama za neki film Tinta Brasa... Koli odlicna, znaju oni djenerali po NATO sta valja!Eva wrote:Ti, kaj se ne sjećaš?Stanojko wrote:Ko ti je to rekao!?
2015-10-07
Svi smo Joda, tj. Đoda. To ti je ime simbol otpora neoliberalnom kapitalizmu. Kao nekad Tito.EmberSpirit wrote:tko je joda
Guest- Guest
Ludace, pa ja sam ljubomoran do jaja! Vi imate rasnu plavusu koja fura brazilku, a mi soma koji razmerava parcele po groblju...marcus-t wrote:Zar tako ti o našoj predsjednici Čedo? Jebo te Draža.Stanojko wrote:He, he, he... Naravno da se secam... Pazi, ta fotka je ko reklama za neki film Tinta Brasa... Koli odlicna, znaju oni djenerali po NATO sta valja!Eva wrote:Ti, kaj se ne sjećaš?Stanojko wrote:Ko ti je to rekao!?
Svatko dobi kaj zasluži!Stanojko wrote:Ludace, pa ja sam ljubomoran do jaja! Vi imate rasnu plavusu koja fura brazilku, a mi soma koji razmerava parcele po groblju...marcus-t wrote:Zar tako ti o našoj predsjednici Čedo? Jebo te Draža.Stanojko wrote:He, he, he... Naravno da se secam... Pazi, ta fotka je ko reklama za neki film Tinta Brasa... Koli odlicna, znaju oni djenerali po NATO sta valja!Eva wrote:Ti, kaj se ne sjećaš?Stanojko wrote:Ko ti je to rekao!?
Guest- Guest
Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...Ero wrote:U pravu si.Antif_No1 wrote:Pa ne znam zašto ih ne bi podržavao i u slučaju Pariza.Londona ?Ero wrote:Kao prvo nisu sebe raznosili, a dijelovi Britanije su još uvijek Britanija.marcus-t wrote:Aha to je onda u redu? Kad je ostalo "unutar kuće"? E jesi legenda. Usput, raznosili su ih po ostalim djelovima Britanije.Ero wrote:Pa nisu to radili po Rimu, Parizu i slično...marcus-t wrote:Kad je IRA radila pizdarije i raznosila explozivnim napravama Protestante po Irskoj i Engleskoj, jel tad cijeli svijet prezirao Katolike i smatrao sve Katolike potencijalnim teroristima?
.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nemere, mora da se brine za bracko jedinstveni antifašistički kršćanski evropski narod, ne sme se da dozvoli da iz drugi kraj sveta naseljava tuđince, mora da ustanemo proti togAntif_No1 wrote:Eto vidiš kako se razumijemo. neka nas zaobiđu a za ove boli me kiki...
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Po prvi put više ateista u Velikoj Britaniji
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji
» Pandemija pogodila i pčele...alarmantno u Velikoj Britaniji
» Wokizam i mentalno zdravlje u Velikoj Britaniji
» Od danas u Velikoj Britaniji počinje masovno cjepljenje
» Rusija prijeti vojnom odmazdom Velikoj Britaniji