Duel HDZ-ovaca na RTL
Page 1 of 1
Duel HDZ-ovaca na RTL
Mislim kako je don Anemio najbolje što ta nakupina iz zločinačke ima.Onaj Kovač djeluje blago retardiran,cijelo vrijeme slaže nekakve grimase i debilno smješkanje.
Što li Plenky stalno kašlje,da nije i on negdje pobrao koronu.
Što li Plenky stalno kašlje,da nije i on negdje pobrao koronu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Duel HDZ-ovaca na RTL
Mislim da je Penava teško zlo. Čak i veće od Karamarka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bilo na RTL,te preko Indexa uživo.epikur37 wrote:daj video
https://www.facebook.com/vijesti.hr/videos/210741300132328/
2015-07-23
Dobro je Plenky rekao Kovaču,on je profil političara za one strančice gdje je Hasanbegović.jastreb wrote:Mislim da je Penava teško zlo. Čak i veće od Karamarka.
Kovač,Brkić,Penava u kombinaciji s Hasanbegovićem,Zekanovićem i sličnima,ajme majko pa zar ovako mala državica ima toliko krepila i aveti.
2015-07-23
Plenčević je najbolje što se HDZ-u dogodilo u zadnjih 15-tak let,ali mnogi sa tih desnih frakcija i zastranjenja,zapravo njegove vrline pretvaraju u mane i na taj ga način nastoje ocrnjeti,pa mu onda kopaju po prošlosti,pa mu se smiju zbog nesluženja vojske i nesudjelovanja u ratu,pa mu diraju roditelje i sl.סמאל wrote:Dobro je Plenky rekao Kovaču,on je profil političara za one strančice gdje je Hasanbegović.jastreb wrote:Mislim da je Penava teško zlo. Čak i veće od Karamarka.
Kovač,Brkić,Penava u kombinaciji s Hasanbegovićem,Zekanovićem i sličnima,ajme majko pa zar ovako mala državica ima toliko krepila i aveti.
jako zločesto od tih avetinja.
2014-04-22
Plenky je najbolje što imamo, treba uzeti u obzir i ovu desniju struju pa možda ju malo bolje izartikulirati kroz stranačku politiku, ali to je to.
Kormilo nije za njih, niti politički niti akdrovski nisu sposobni za to.
Kome se ne sviđa eno mu škoro i hasanče...
Kormilo nije za njih, niti politički niti akdrovski nisu sposobni za to.
Kome se ne sviđa eno mu škoro i hasanče...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Gledaj,na HDZ stvarno ne vrijedi trošit riječi,svi sve znam,čak i njihovi članovi i birači,ali taj Kenwood Kenon ne samo da je najbolje što HDZ ima,već nažalost on je najbolje što ima na hrvatskoj političkoj sceni.jastreb wrote:Plenčević je najbolje što se HDZ-u dogodilo u zadnjih 15-tak let,ali mnogi sa tih desnih frakcija i zastranjenja,zapravo njegove vrline pretvaraju u mane i na taj ga način nastoje ocrnjeti,pa mu onda kopaju po prošlosti,pa mu se smiju zbog nesluženja vojske i nesudjelovanja u ratu,pa mu diraju roditelje i sl.סמאל wrote:Dobro je Plenky rekao Kovaču,on je profil političara za one strančice gdje je Hasanbegović.jastreb wrote:Mislim da je Penava teško zlo. Čak i veće od Karamarka.
jako zločesto od tih avetinja.
Tko da bude premijer,onaj degenerik Kovač,ili ljigavi Škoro,onda onaj mostov beskičmenjak Petrov,ludi Pernar ii Sinčić.
S ljevo liberalnog spektra,Mrak Sataraš je najbolje što ima,Bero ne zna obrisat nos kak spada a onog provalnika Beljaka miti ne znam gdje svrstat.
Da je Picula umjesto Bere,SDP bi možda i imao šansi,ali najbolje od SDP-a trenutno je na Pantovčaku i Briselu,tak da ja ne vidim tko bi umjesto Plenkya bio bolji premijer.
Plenki je nažalost najbolje što hrvatska plitička scena ima.
Da je Kenwood Kenon u nekoj normalnoj stranci,te nije okružen rodijacima,krimosima i krkanima,to bi bila jedna europska i civilizirana stranka poput CDU.Tko zna,možda nakon sutrašnjih izbora Kenwood Kenon počisti taj klatež i pošalje ih Suverenistima i sličnima.
Ima Kenwood Kenon i solidnih ministara,evo recimo Marić sasvim solidno radi svoj posao,onda Horvat se isto nešto trudi,pa i ovaj novi ministar zdravstva.Takvima se Kenwood Kenon treba okružit a Vase Brkiće potjerat iz stranke.
2015-07-23
Jebalo vas više ovo Kenwodom,stvarno više nije fora.
2015-07-23
Dobro mu Plenky kaže....di mu je mjesto i da je u krivoj stranci...odi tamo u HOP, NZSH, Škoru i sl.
2015-08-06
Bero Premijer... baš se radujem. I Zoki će popizditi, a i kradezovci... Win-win...
darth_vader-
2014-04-17
epikur37 wrote:Plenky je najbolje što imamo
onda najbolje da se kolektivno samoubijete...
A dobro,ča bi ti otel???marcellus wrote:epikur37 wrote:Plenky je najbolje što imamo
Karamarka i Hasanbegovića,ili pak Škoru, Ilčića,Zekanovića i onu mumiju.
2014-04-22
jastreb wrote:A dobro,ča bi ti otel???marcellus wrote:epikur37 wrote:Plenky je najbolje što imamo
Mark bi htio lustraciju, pomalo opsesivno.
2015-08-06
Kad kažem Kenwood Kenon je najbolje što imamao, pri tom ne mislim da je loš, već solidan. Na žalost ne odličan.
2015-08-06
Je.epikur37 wrote:Kad kažem Kenwood Kenon je najbolje što imamao, pri tom ne mislim da je loš, već solidan. Na žalost ne odličan.
To je i sva naša tragedija.
nemamo bolje i to je to.
danni1 wrote:Je.epikur37 wrote:Kad kažem Kenwood Kenon je najbolje što imamao, pri tom ne mislim da je loš, već solidan. Na žalost ne odličan.
To je i sva naša tragedija.
nemamo bolje i to je to.
Nije tragedija, solidan je...u konačnici to su i naši nacionalni limiti kad je kakvoća u pitanju.
2015-08-06
Pa i ne samo Marc. Gledam malo po portalima. Mnogima je važnije tko vodi HDZ,nego tko je predsjednik države i premijer.epikur37 wrote:jastreb wrote:A dobro,ča bi ti otel???marcellus wrote:epikur37 wrote:Plenky je najbolje što imamo
2014-04-22
jastreb wrote:Pa i ne samo Marc. Gledam malo po portalima. Mnogima je važnije tko vodi HDZ,nego tko je predsjednik države i premijer.epikur37 wrote:jastreb wrote:A dobro,ča bi ti otel???marcellus wrote:epikur37 wrote:Plenky je najbolje što imamo
Pa i s razlogom, hdz je država.
2015-08-06
Sad ga malo prećera.epikur37 wrote:jastreb wrote:Pa i ne samo Marc. Gledam malo po portalima. Mnogima je važnije tko vodi HDZ,nego tko je predsjednik države i premijer.epikur37 wrote:jastreb wrote:A dobro,ča bi ti otel???marcellus wrote:
Pa i s razlogom, hdz je država.
2014-04-22
Similar topics
» Klub izbačenih SDP-ovaca veći je od Kluba SDP-a! Koji su SKH? :)
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
» Više nema dovoljno ovaca
» Rektalni alpinizam - omiljeni sport u SDP-ovaca
» BIH NA MUKAMA: Udovice ISIL-ovaca žele se vratiti
» Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
» Više nema dovoljno ovaca
» Rektalni alpinizam - omiljeni sport u SDP-ovaca
Page 1 of 1