Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/napad-vukova-kod-zadra-zaklali-40-ovaca-i-to-dok-ih-je-cuvao-vlasnik-1292892/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Vukovi kod Zadra zaklali 40 ovaca
Napadaju ondje gdje ih ranije nije bilo. Tako više nema napada u G.kotaru ili Lici,već se spuštaju dolje.
Eno čujem kod Bribira (Vinodolsko zaleđe)prilaze i kućama.
Eno čujem kod Bribira (Vinodolsko zaleđe)prilaze i kućama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da si je nabavio 3 kavkaska ovčara, mogao je spavati cijele noći, ne samo 2 sata na prozoru kombija..koštali bi ga cca 1500-2000eur, ovako je popušio 7...samo do sada
mislim, kad ovca čuva ovce
ne to..nego kad si skrt da zastitis svoje interese i ides po onom..'valjda meni nece' i uzdas se u srecu a novac i dalje u kušinuNoor wrote:da si je nabavio 3 kavkaska ovčara, mogao je spavati cijele noći, ne samo 2 sata na prozoru kombija..koštali bi ga cca 1500-2000eur, ovako je popušio 7...samo do sada
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa o tome pričam, davuksadinare wrote:
ne to..nego kad si skrt da zastitis svoje interese i ides po onom..'valjda meni nece' i uzdas se u srecu a novac i dalje u kušinu
pa znam ja dosta primjera di ljudi nece uloziti u nesto da zastite interes jer im je 'preskupo' a onda kad se desi steta plate tri puta skuplje...meni je cak jedan koji ima love i ima stado ovaca od preko 500 komada na upit pa sto ima cetri hrvatska ovcara koje vuk pojede za dorucak...i zasto bar ne uzme sarplanince ili vece pse..rekao..'ajd ti daj velik novac za pse a mogu kupiti polovni auto za te novce'..dakle njemu je vazniji auto od moguce stet..a kad se desi steta onda krivi sve zivo..drzavu,vlast,vukove i sto ti ja znam koga neNoor wrote:pa o tome pričam, davuksadinare wrote:
ne to..nego kad si skrt da zastitis svoje interese i ides po onom..'valjda meni nece' i uzdas se u srecu a novac i dalje u kušinu
2015-09-08
ma koji veliki novac , pa ne trebaju mu psi s rodovnikom i šampionskim porijeklom do u 7. koljeno
a cuj nekima je i soma eura puno...a zaradi mjesecno ciste zarade 3,4 tisuce euraNoor wrote:ma koji veliki novac , pa ne trebaju mu psi s rodovnikom i šampionskim porijeklom do u 7. koljeno
2015-09-08
Zar vukovi nisu istrijebljeni?
crvenkasti-
2014-04-17
.....na koncu svi pricaju da je ovo neka nova vrsta vukova...da su veci i opasniji jer se ne libe prici naseljenim mjestima i ljudima..navodno neki krizanci..postoji prica da su u bosnu i hrvatsku nakon rata uvezli ruske vukove jer se zbog rata smanjila znatno populacija domacih vukova i da su ti ruski vukovi koji su jaci i veci 30% od domaceg vuka upareni sa preostalim zenkama domacih vukova kod nas i u bosni narocito bosni...posto ruski vuk ima velik migracioni obujam i migrira na velike daljine...tako da su danasnji vukovi naslijedili takav gen...pa u dalamciju se spustaju iz bosne kako pricaju strucnjaci...a prije par godina uoceni su i na banovini uz hrvatsku bosansku granicu gdje su pocinili u kracem razdoblju veliku stetu među divljaci i stokom...
2015-09-08
Vukovi imigranti
2016-11-17
vuksadinare wrote:.....na koncu svi pricaju da je ovo neka nova vrsta vukova...da su veci i opasniji jer se ne libe prici naseljenim mjestima i ljudima..navodno neki krizanci..postoji prica da su u bosnu i hrvatsku nakon rata uvezli ruske vukove jer se zbog rata smanjila znatno populacija domacih vukova i da su ti ruski vukovi koji su jaci i veci 30% od domaceg vuka upareni sa preostalim zenkama domacih vukova kod nas i u bosni narocito bosni...posto ruski vuk ima velik migracioni obujam i migrira na velike daljine...tako da su danasnji vukovi naslijedili takav gen...pa u dalamciju se spustaju iz bosne kako pricaju strucnjaci...a prije par godina uoceni su i na banovini uz hrvatsku bosansku granicu gdje su pocinili u kracem razdoblju veliku stetu među divljaci i stokom...
Opet Rusi,tj. Srbi jebu Hrvatice..
Guest- Guest
istina, al za cigare im nije problem potrošiti mjesečno 100-200 eurvuksadinare wrote:a cuj nekima je i soma eura puno...a zaradi mjesecno ciste zarade 3,4 tisuce euraNoor wrote:ma koji veliki novac , pa ne trebaju mu psi s rodovnikom i šampionskim porijeklom do u 7. koljeno
štene kavkaskog košta 500eur...mješanci kangala i kavkasca su eno na njuškalu 900 kn...badava!
je, uložili ne bi, ali profit očekuju..evo ti sad ...-7000 eur
...gle...koliko sam citao ako se radi o tim uvezenim ruskim vukovima oni su mahom uvezeni u bosnu jer je tamo bas nastradala dobrano vucja populacija tijekom rata...a posto takvi vukovi imaju velik migracijski ciklus sto im je je doci iz bosne u hrvatsku,srbiju,crnu goru..pariti se sa domacom populacijm vukova i time nastaje nova vrsta vuka...pismejker wrote:vuksadinare wrote:.....na koncu svi pricaju da je ovo neka nova vrsta vukova...da su veci i opasniji jer se ne libe prici naseljenim mjestima i ljudima..navodno neki krizanci..postoji prica da su u bosnu i hrvatsku nakon rata uvezli ruske vukove jer se zbog rata smanjila znatno populacija domacih vukova i da su ti ruski vukovi koji su jaci i veci 30% od domaceg vuka upareni sa preostalim zenkama domacih vukova kod nas i u bosni narocito bosni...posto ruski vuk ima velik migracioni obujam i migrira na velike daljine...tako da su danasnji vukovi naslijedili takav gen...pa u dalamciju se spustaju iz bosne kako pricaju strucnjaci...a prije par godina uoceni su i na banovini uz hrvatsku bosansku granicu gdje su pocinili u kracem razdoblju veliku stetu među divljaci i stokom...
2015-09-08
vuksadinare wrote:...gle...koliko sam citao ako se radi o tim uvezenim ruskim vukovima oni su mahom uvezeni u bosnu jer je tamo bas nastradala dobrano vucja populacija tijekom rata...a posto takvi vukovi imaju velik migracijski ciklus sto im je je doci iz bosne u hrvatsku,srbiju,crnu goru..pariti se sa domacom populacijm vukova i time nastaje nova vrsta vuka...pismejker wrote:vuksadinare wrote:.....na koncu svi pricaju da je ovo neka nova vrsta vukova...da su veci i opasniji jer se ne libe prici naseljenim mjestima i ljudima..navodno neki krizanci..postoji prica da su u bosnu i hrvatsku nakon rata uvezli ruske vukove jer se zbog rata smanjila znatno populacija domacih vukova i da su ti ruski vukovi koji su jaci i veci 30% od domaceg vuka upareni sa preostalim zenkama domacih vukova kod nas i u bosni narocito bosni...posto ruski vuk ima velik migracioni obujam i migrira na velike daljine...tako da su danasnji vukovi naslijedili takav gen...pa u dalamciju se spustaju iz bosne kako pricaju strucnjaci...a prije par godina uoceni su i na banovini uz hrvatsku bosansku granicu gdje su pocinili u kracem razdoblju veliku stetu među divljaci i stokom...
E daaaa.....eto..Fuk,ispao si iz mode..Ovi ruski su 30% veci,dakle imaju i kitu 30% vecu i deblju,a znas kako to zenke cijene..diljem svijeta...
Guest- Guest
mada po sluzbenim lovackim podacima u hravtskoj konkretno na potezu od gorskog kotara preko like do dalmacije obitava nesto vise od stotinjak vukova sto i nije neka velika brojka..da bi se srusio eko sustav i vukovi zbog nedostatka divljaci napadali stoku...prije bi rekao da su se ovi vukovi prilagodili ljudima..i da svrljaju u blizini ljudskih naselja shvativsi da im je lakse doci do ovcjeg,kravljeg zalogaja nego srneceg ili divlje svinje..plus nemar stocara koji ne zele uloziti u zastitu svojih stada...racunajuci 'da bas njih nece vuk' dok oni ulazu u terence i nabavljajuci pse mjesance i slicne koji nisu genetski preispozicionirani za cuvanje stada a salbiji su daleko od vuka..cast iznimkama od stocara
2015-09-08
Ma samo jednu srčanu gospodičnuNoor wrote:da si je nabavio 3 kavkaska ovčara, mogao je spavati cijele noći, ne samo 2 sata na prozoru kombija..koštali bi ga cca 1500-2000eur, ovako je popušio 7...samo do sada
I nemaju vuci šta onuda švrljat
2014-04-15
i velis, hrvatski ovcari nista...a ja bas htio jednog kupit...vuksadinare wrote:
pa sto ima cetri hrvatska ovcara koje vuk pojede za dorucak...i zasto bar ne uzme sarplanince ili vece pse
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
n_razbojnik wrote:
Ma samo jednu srčanu gospodičnu
I nemaju vuci šta onuda švrljat
hehe, ili nju, da
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srpsku bebu zaklali u kolevci, oca terali da gleda
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
» Četnici zaklali pet časnih sestara te im tijela bacili u Drinu
» Noćni vukovi stigli u RS
» Vukovi i medvjedi su ove zime posve zakazali
» Vukovi siju strah po Dalmatinskoj zagori!
Page 1 of 4