Klub izbačenih SDP-ovaca veći je od Kluba SDP-a! Koji su SKH? :)
Page 1 of 1
Klub izbačenih SDP-ovaca veći je od Kluba SDP-a! Koji su SKH? :)
Klub izbačenih SDP-ovaca veći je od Kluba SDP-a
Objavljeno: 8. listopada 2021., prije 10 sati
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/bernardic-od-sdp-a-ostala-samo-partija-3137817
Objavljeno: 8. listopada 2021., prije 10 sati
Isključeni zastupnici SDP-a osnovali su novi Klub zastupnika
Foto: Patrik Macek / PIXSELL
Nakon što je sinoć na sjednici Predsjedništva stranke odlučeno da se iz SDP-a izbacuje sedmero članova, među kojima i bivšeg predsjednika Bernardića, stižu reakcije. U Saboru je danas osnovan novi klub zastupnika u kojem će biti 18 članova stranke - Klub socijaldemokrata. Predsjednik Kluba bit će Domagoj Hajduković, a potpredsjednica Ivana Posavec Krivec.https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/bernardic-od-sdp-a-ostala-samo-partija-3137817
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Similar topics
» Dječak koji je kulerski otkantao Vučića:'Rijeka je moj klub a na Zvezdi sam zaspao'
» NEVJEROJATNO!Mesic i Kosorica osnivaci 'Podgorickog kluba' tj kluba bivsih sefova drzava nastalih raspadom Jugoslavije
» Hajduk je jedini hrvatski klub koji je dobio pozivnicu na svečani ručak s Macronom
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
» NEVJEROJATNO!Mesic i Kosorica osnivaci 'Podgorickog kluba' tj kluba bivsih sefova drzava nastalih raspadom Jugoslavije
» Hajduk je jedini hrvatski klub koji je dobio pozivnicu na svečani ručak s Macronom
» POMAMA HNS-ovaca NA NATJEČAJ ZA DRŽAVNU SLUŽBU U FONDU KOJI VODI HNS-ovac Niz stranačkih kadrova prošao prvi krug: 'Gledajte, stručan sam!'
» Srpski mediji obrusili se na dizajn autobusa nogometnog kluba iz Vukovora!Smetaju im likovi Blage Zadre i Jean Michela Nickoliera.Nazivaju ih 'domobranima'' 'zlocincima koji su protjerivali Srbe' '
Page 1 of 1