Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
max123 wrote:srči bre pesak.pizda ti materina..Gnječ wrote:max123 wrote:istarski kmečonja u panik modusu...
srbendo kuš.
šta je bre srbo? i da staviš deset ustaških uniformi na sebe opet si srbenda.
Guest- Guest
Re: Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
shatzi,odkad si ti u italiji?
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ako na istru mislis..vec 5 let :)max123 wrote:shatzi,odkad si ti u italiji?
pa ća si skrivila,jadnice...:(Noor wrote:ako na istru mislis..vec 5 let :)max123 wrote:shatzi,odkad si ti u italiji?
2015-10-28
Noor wrote:pa privremeni, da..dok ne završi projekt, nista ja tu ne mogu..to je takav posao, ali nemam se namjeru preseliti, bar ne još. ja potpuno razumijem tvoju ogorčenost i averziju prema došljacima, jer ih stvarno ima previše. to je okupacija otprilike kao migranti u njemackoj, samo sto ipak nema terorizma, al manjinskog kriminala bome ima puno.Gnječ wrote:Noor wrote:pa nije mi kuca, jasna stvar, nisam to ni rekla, imam privremeni boravak samo, gdje je problem?Gnječ wrote:Noor wrote:
a ne, ne..nisam gost, shvati vec jednom da nisam na GO i tu sam od 2015 :)
niti sam arogantna, daj prihvati zafrkanciju jbt, ovo za tunel i Y ti je istina, a ne podjeb
ne ne nije to tvoja kuća ti si gost uvijek ćeš bit furešta isto kao što bih ja bio furešt u nekoj rvackoj ojebini. nemožeš me prevarit ima u tvojim upisima dosta prijezira i arogancije prema istrijanima onako ovlaš lagano površnom oku neprimjetno.
ma daj esko...nisi u pravu, kakav prijezir, meni su istrijani dragi, volim dijalekt, običaje, istarsku kuhinju..prirodu....al ok
privremeni boravak? tko je u Istru došao nikad više nije otišao. evo ti ih ovi iz slavonije i vukovara ima više vukovaraca u puli nego u vukovaru. a još tužnije je to da oni Istru uopće ne doživljavaju ma da su tu već 30 godina nit ih zanima kultura, jezik, običaji itd. ništa od toga oni i dalje šprehaju svojim slavonskim hrvatskim dijalektom isto to rade i đezbari bosanci rvati i svi su se getoizirali nema miješanja slavonci sa slavoncima, bosanci sa bosancima, đezbari sa đezbarima, srbi sa srbima, šiptari sa šiptarima a mi istrijani sa svima njima naravno da se njima MORAMO prilagođavati.
ima ponekad u tvojim upisima arogantnog podbadanja no dobro.
eto, ja cu onda reci da sam ipak gost i da cu ubrzo partiti doma. da, bit ce mi zao, odužilo se to i imala sam dovoljno vremena istru jako zavoljeti :)
ideš tamo gdje te posao zove to je u tvom poslu normalno. meni ne smetaju normalni ljudi bilo koje nacije, vjere, boje svjetonazora itd...meni strahovito smetaju budale a takvih u rvackoj ima pun kurac i ogroman broj tih budaletina se političkom voljom vrha i ratom prelilo u Istru. oni su sada doslovno istisnuli domicilno stanovništvo na margine a to se nije desilo ni pod fašističkom vlašću.
Guest- Guest
znas, iskreno...ja to shvacam nagradom :)max123 wrote:pa ća si skrivila,jadnice...:(Noor wrote:ako na istru mislis..vec 5 let :)max123 wrote:shatzi,odkad si ti u italiji?
tako mi je pao grah, 5 predivnih nezaboravnih godina
ajmo kmečonja,ruke gore.opacupa...
2015-10-28
razumijem te, vidim...čujem, pričam ja s domaćimaGnječ wrote:Noor wrote:pa privremeni, da..dok ne završi projekt, nista ja tu ne mogu..to je takav posao, ali nemam se namjeru preseliti, bar ne još. ja potpuno razumijem tvoju ogorčenost i averziju prema došljacima, jer ih stvarno ima previše. to je okupacija otprilike kao migranti u njemackoj, samo sto ipak nema terorizma, al manjinskog kriminala bome ima puno.Gnječ wrote:Noor wrote:pa nije mi kuca, jasna stvar, nisam to ni rekla, imam privremeni boravak samo, gdje je problem?Gnječ wrote:
ne ne nije to tvoja kuća ti si gost uvijek ćeš bit furešta isto kao što bih ja bio furešt u nekoj rvackoj ojebini. nemožeš me prevarit ima u tvojim upisima dosta prijezira i arogancije prema istrijanima onako ovlaš lagano površnom oku neprimjetno.
ma daj esko...nisi u pravu, kakav prijezir, meni su istrijani dragi, volim dijalekt, običaje, istarsku kuhinju..prirodu....al ok
privremeni boravak? tko je u Istru došao nikad više nije otišao. evo ti ih ovi iz slavonije i vukovara ima više vukovaraca u puli nego u vukovaru. a još tužnije je to da oni Istru uopće ne doživljavaju ma da su tu već 30 godina nit ih zanima kultura, jezik, običaji itd. ništa od toga oni i dalje šprehaju svojim slavonskim hrvatskim dijalektom isto to rade i đezbari bosanci rvati i svi su se getoizirali nema miješanja slavonci sa slavoncima, bosanci sa bosancima, đezbari sa đezbarima, srbi sa srbima, šiptari sa šiptarima a mi istrijani sa svima njima naravno da se njima MORAMO prilagođavati.
ima ponekad u tvojim upisima arogantnog podbadanja no dobro.
eto, ja cu onda reci da sam ipak gost i da cu ubrzo partiti doma. da, bit ce mi zao, odužilo se to i imala sam dovoljno vremena istru jako zavoljeti :)
ideš tamo gdje te posao zove to je u tvom poslu normalno. meni ne smetaju normalni ljudi bilo koje nacije, vjere, boje svjetonazora itd...meni strahovito smetaju budale a takvih u rvackoj ima pun kurac i ogroman broj tih budaletina se političkom voljom vrha i ratom prelilo u Istru. oni su sada doslovno istisnuli domicilno stanovništvo na margine a to se nije desilo ni pod fašističkom vlašću.
ima mafijaških klanova koji obračunavaju po ulicama, jucer je opet nešto bilo
nijedna karantena više nema smisla
od sad ubuduće će se i gripa shvatiti ozbiljni, čim kihneš: aj na bolovanje
i to je dobro
kic wrote:
i to je dobro
mogu se okladit da će bit ovako: čim kihneš: otkaz.
Guest- Guest
max123 wrote:ajmo kmečonja,ruke gore.opacupa...
ajd odjebi sa tim ratnim debilanama.
Guest- Guest
pa evo neki vozač kamiona iz Šibenika je dobio otkaz jer nije htio vozit u ItalijuGnječ wrote:kic wrote:
i to je dobro
mogu se okladit da će bit ovako: čim kihneš: otkaz.
mada suludo je cijelu državu kao Italiju stavit u karantenu, neizvedivo i nema smisla više, cijela Europa je zaražena
jebomater tuđmanu i frendu mu picerijašu.jastreb wrote:Istrijani su sami krivi. Umjesto da ustraju poslije oslobođenja na osnivanje 7.jugoslavenske republike Julijske krajine,koja bi obuhvaćala Istru,Slovensko primorje,pa čak i Trst,Opatiju,a možda i Rijeku,oni su se raskinuli između Italije,Hrvatske i Slovenije.
Eto,nakon raspada SFRJ,imali bi sve temelje za samostalnost.
A sad trubite o nekoj autonomiji,regiji i sličnim bedastoćama.
trebalo nam je dva dana. u biti 36h
2014-12-30
Dosadan si vise s tim pizdarijama.veber wrote:jebomater tuđmanu i frendu mu picerijašu.jastreb wrote:Istrijani su sami krivi. Umjesto da ustraju poslije oslobođenja na osnivanje 7.jugoslavenske republike Julijske krajine,koja bi obuhvaćala Istru,Slovensko primorje,pa čak i Trst,Opatiju,a možda i Rijeku,oni su se raskinuli između Italije,Hrvatske i Slovenije.
Eto,nakon raspada SFRJ,imali bi sve temelje za samostalnost.
A sad trubite o nekoj autonomiji,regiji i sličnim bedastoćama.
trebalo nam je dva dana. u biti 36h
Kako ti vise ne dojadi?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zašto bi mi dojadilo?
jesi li dezerter, abolilran, u mirovini?
još opet propagiraš četnike i stoku od srblja.
ti si za mene i dalje dezerter.
2014-12-30
E sad ću baš u inat.veber wrote:zašto bi mi dojadilo?
Uvijek ste bili ljubomorni i zavidni na one bolje od sebe.
Tu u prvom redu mislim na Židove i Srbe.
Židovi su vam napravili banke,trgovinu i industriju,te razvili znanost,a prije svega fiziku,matematiku i tehniku. Pa i književnost. Onda je došao onaj vaš iskompleksirani kaplar i ostalo je povijest.
Glede Srba,uvijek ste zavidjeli visokoj dinarskoj crnokosoj pojavi,koja je prema vama bila kao jablan među borićima,pa ste se i na njih ustremili 1914,a sve kao hvala što su vam 300 godina čuvali cara i Beč.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
eto.
2014-12-30
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
Page 3 of 3