Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dio-ovog-splitskog-hotela-postao-je-karantena-ondje-ce-se-smjestati-oboljeli-od-koronavirusa/10074859/
DIO OVOG SPLITSKOG HOTELA POSTAO JE KARANTENA Ondje će se smještati oboljeli od koronavirusa
DIO OVOG SPLITSKOG HOTELA POSTAO JE KARANTENA Ondje će se smještati oboljeli od koronavirusa, osobe koje budu donosile hranu bolesnicima i lijekove bit će odjevene u skafandere i totalno zaštićene
Dio splitskog hotela Zagreb na Duilovu postao je karantena za Splitsko-dalmatinsku županiju u kojoj će se smještati oboljeli od koronavirusa, doznaje Hina.
U tom je hotelu, a radi se o bloku C, proteklih dana preuređeno 20 soba u kojima će se od koronavirusa liječiti po jedna osoba u svakoj sobi. Za bolesnike, ali i za liječnike, pripremljeni su svi potrebni uređaji, antiseptici i jednokratna odjeća koja se nakon upotrebe baca i zamjenjuje novom.
Kako doznaje Hina, osobe koje budu donosile hranu bolesnicima i lijekove bit će odjevene u skafandere i totalno zaštićene kako se virus ne bi dalje širio.
Blok C je malo izdvojen od ostatka hotela tako da karantena ne bi trebala predstavljati problem za turiste koji će odsjedati u hotelu.
Na području najveće dalmatinske županije trenutno je pod nadzorom 250 osoba, a u Županijskom stožeru civilne zaštite ne žele detaljnije govoriti o karanteni.
Sutra rano ujutro očekuje se da će u Split stići brod iz Ancone. U slučaju da bilo tko na tom brodu bude sumnjiv bit će odmah prebačen u karantenu.
Hotel Zagreb ima 389 ležajeva, 146 dvokrevetnih, 15 trokrevetnih soba, četiri apartmana, osam obiteljskih soba, te apartman predviđen za osobe s invaliditetom. Cijena sobe se kreće od 250 kuna, pa na više.
U hotelu kažu kako i dalje obavljaju rezervacije gostiju.
DIO OVOG SPLITSKOG HOTELA POSTAO JE KARANTENA Ondje će se smještati oboljeli od koronavirusa
DIO OVOG SPLITSKOG HOTELA POSTAO JE KARANTENA Ondje će se smještati oboljeli od koronavirusa, osobe koje budu donosile hranu bolesnicima i lijekove bit će odjevene u skafandere i totalno zaštićene
Dio splitskog hotela Zagreb na Duilovu postao je karantena za Splitsko-dalmatinsku županiju u kojoj će se smještati oboljeli od koronavirusa, doznaje Hina.
U tom je hotelu, a radi se o bloku C, proteklih dana preuređeno 20 soba u kojima će se od koronavirusa liječiti po jedna osoba u svakoj sobi. Za bolesnike, ali i za liječnike, pripremljeni su svi potrebni uređaji, antiseptici i jednokratna odjeća koja se nakon upotrebe baca i zamjenjuje novom.
Kako doznaje Hina, osobe koje budu donosile hranu bolesnicima i lijekove bit će odjevene u skafandere i totalno zaštićene kako se virus ne bi dalje širio.
Blok C je malo izdvojen od ostatka hotela tako da karantena ne bi trebala predstavljati problem za turiste koji će odsjedati u hotelu.
Na području najveće dalmatinske županije trenutno je pod nadzorom 250 osoba, a u Županijskom stožeru civilne zaštite ne žele detaljnije govoriti o karanteni.
Sutra rano ujutro očekuje se da će u Split stići brod iz Ancone. U slučaju da bilo tko na tom brodu bude sumnjiv bit će odmah prebačen u karantenu.
Hotel Zagreb ima 389 ležajeva, 146 dvokrevetnih, 15 trokrevetnih soba, četiri apartmana, osam obiteljskih soba, te apartman predviđen za osobe s invaliditetom. Cijena sobe se kreće od 250 kuna, pa na više.
U hotelu kažu kako i dalje obavljaju rezervacije gostiju.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
Predmnjevam da je tome tako jer na svojoj internet stranici još uvijek nisu objavili da će turisti dijeliti hotel s zaraženima smrtonosnim virusom...Hektorović wrote:[size=51]U hotelu kažu kako i dalje obavljaju rezervacije gostiju.[/size]
T.- Posts : 17551
2014-04-14
Re: Čardak briljira: Smjestit ćemo karantenu u hotel pored turista, neće im to smetati
To je privremeno rješenje. Nije još sezona.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
...cemu karantana ako nema korone
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
rvati izumili novi oblik turizma: korona turizam.
Guest- Guest
Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
ti muči koronaš talijanski...imas pičkaste gene i zato si virozan kako bi rekao dr.suljo iz begešaGnječ wrote:rvati izumili novi oblik turizma: korona turizam.
2015-09-08
Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
mogu probat čini mi se da bi to bio definitivno kraj republike hrvatske.
Guest- Guest
Ne znam sta da ti kazem, budale su to... :)Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
Stanojko wrote:Ne znam sta da ti kazem, budale su to... :)Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
nebitno kolike su rvati budale mi imamo jako puno praznih fojbi a noći su duge...
Guest- Guest
pa ovi u istri sami traze karantenu ministar bozinovic ne daStanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
2015-09-08
što se mene lično i osobno tiče,more...Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:što se mene lično i osobno tiče,more...Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
lično i personalno
ipak ćemo zadržat taj lipi dio italije..a gnječa sa celom porodicom proterat.a,schatzi;)Noor wrote:max123 wrote:što se mene lično i osobno tiče,more...Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
lično i personalno
2015-10-28
prelijepa je, damax123 wrote:ipak ćemo zadržat taj lipi dio italije..a gnječa sa celom porodicom proterat.a,schatzi;)Noor wrote:max123 wrote:što se mene lično i osobno tiče,more...Gnječ wrote:Stanojko wrote:Bogami, kad ovi dudeci po kazni naprave karantin istrijanima u Istri bice veselo... :)
lično i personalno
a nećemo ga protjerat, Gnječ je naš :)
znam, sad će reći da nije
Last edited by Noor on 10/3/2020, 16:33; edited 1 time in total
ma znam,đava ti ga odnia manita...;)Noor wrote:prelijea je, damax123 wrote:
ipak ćemo zadržat taj lipi dio italije..a gnječa sa celom porodicom proterat.a,schatzi;)
2015-10-28
Gnječ je temperamentan emotivac, bez dlake na jeziku, al ima puno vrlina...i od njega se jako puno može naučitimax123 wrote:ma znam,đava ti ga odnia manita...;)Noor wrote:prelijea je, damax123 wrote:
ipak ćemo zadržat taj lipi dio italije..a gnječa sa celom porodicom proterat.a,schatzi;)
kad ga ovdje dulje nema, bude dosadno :)
Hrvatska uvela karantenu Italiji
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bozinovic-na-presici-kriznog-stozera-potvrdio-prosirenje-zastitnih-mjera-od-sada-svatko-tko-u-rh-dode-iz-bilo-kojeg-dijela-italije-mora-u-karantenu/10075513/
Sad šta se mene tiče Italija se može i jebat.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/bozinovic-na-presici-kriznog-stozera-potvrdio-prosirenje-zastitnih-mjera-od-sada-svatko-tko-u-rh-dode-iz-bilo-kojeg-dijela-italije-mora-u-karantenu/10075513/
Sad šta se mene tiče Italija se može i jebat.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Možda i ne bude sezone...RayMabus wrote:To je privremeno rješenje. Nije još sezona.
mutava baštarda wrote:Možda i ne bude sezone...RayMabus wrote:To je privremeno rješenje. Nije još sezona.
bit će sezona kukumara.
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
» Ode Tetrijeb u karantenu!Dijelovi Rijeke idu u karantenu?!
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
» Bandić se razbacuje obećanjima: Platit ćemo grijanje onima koji neće imati novca
Page 1 of 3