Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
Page 1 of 1
Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
Rusija narednih meseci razmešta sisteme „Avangard“
„Kao odgovor na izgradnju sistema protivraketne odbrane Sjedinjenih Američkih Država, mi usavršavamo svoje udarne sisteme, pri čemu je nekoliko njih već u funkciji, a neki će biti postavljeni u najskorije vreme, narednih meseci. Mislim na sistem ’Avangard‘“, saopštio je Putin.
On je dodao da je Rusija prestigla konkurenciju u stvaranju savremenog hipersoničnog oružja.
„Apsolutno smo prestigli sve naše, takoreći, partnere i konkurente u ovoj oblasti. Niko zasad nema visokoprecizno hipersonično oružje. Neki planiraju da ga testiraju za godinu i po do dve godine, a mi ga već imamo u službi. Ovo je visokotehnološko savremeno oružje, i u tom smislu se osećamo sigurno“, istakao je Putin.
U svom obraćanju Saveznom parlamentu 1. marta predsednik Rusije Vladimir Putin govorio je o novim vrstama naoružanja. On je tada poslanike i javnost obavestio o razvoju hipersoničnog oružja — sistema „Avangard“, koji može da leti u gustim slojevima atmosfere na interkontinentalnoj udaljenosti pri brzini većoj od 20 maha.
O nuklearnom napadu
Koncept upotrebe nuklearnog oružja u Rusiji ne podrazumeva preventivni napad, rekao je Putin.
„U našem konceptu upotrebe nuklearnog oružja nema preventivnog napada“, rekao je on. „Naš koncept je odgovor na kontranapad, što znači da smo spremni da upotrebimo nuklearno oružje samo kada se uverimo da potencijalni agresor napada našu teritoriju“.
[url=safari-reader://rs-lat.sputniknews.com/svet/201809021117047720-SSSR-Kina-1/]Otkriven američki plan uništenja SSSR-a i Kine[/url]
Predsednik Rusije objasnio je da je realizacija ovakvog koncepta moguća zahvaljujući sistemu ranog upozorenja od raketnog napada koji za nekoliko sekundi beleži na globalnom nivou lansiranje raketa na bilo kojoj teritoriji, a i određuje putanju leta i područja pada delova nuklearnih glava.
„Naravno, ovo je svetska katastrofa, ali ponavljam, ne možemo da budemo inicijatori ove katastrofe, jer nemamo preventivni napad. Da, u ovoj situaciji čekamo da prema nama upotrebe nuklearno oružje, ne radeći ništa sami“, rekao je predsednik.
„A agresor mora da zna da je odmazda neizbežna, da će on biti uništen. A mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crći, a neće stići ni da se pokaju“, upozorio je Putin.
Rusija će narednih meseci rasporediti sisteme „Avangard“, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin tokom govora u debatnom klubu „Valdaj“.
(osveženo 18:00 18.10.2018)„Kao odgovor na izgradnju sistema protivraketne odbrane Sjedinjenih Američkih Država, mi usavršavamo svoje udarne sisteme, pri čemu je nekoliko njih već u funkciji, a neki će biti postavljeni u najskorije vreme, narednih meseci. Mislim na sistem ’Avangard‘“, saopštio je Putin.
On je dodao da je Rusija prestigla konkurenciju u stvaranju savremenog hipersoničnog oružja.
„Apsolutno smo prestigli sve naše, takoreći, partnere i konkurente u ovoj oblasti. Niko zasad nema visokoprecizno hipersonično oružje. Neki planiraju da ga testiraju za godinu i po do dve godine, a mi ga već imamo u službi. Ovo je visokotehnološko savremeno oružje, i u tom smislu se osećamo sigurno“, istakao je Putin.
U svom obraćanju Saveznom parlamentu 1. marta predsednik Rusije Vladimir Putin govorio je o novim vrstama naoružanja. On je tada poslanike i javnost obavestio o razvoju hipersoničnog oružja — sistema „Avangard“, koji može da leti u gustim slojevima atmosfere na interkontinentalnoj udaljenosti pri brzini većoj od 20 maha.
O nuklearnom napadu
Koncept upotrebe nuklearnog oružja u Rusiji ne podrazumeva preventivni napad, rekao je Putin.
„U našem konceptu upotrebe nuklearnog oružja nema preventivnog napada“, rekao je on. „Naš koncept je odgovor na kontranapad, što znači da smo spremni da upotrebimo nuklearno oružje samo kada se uverimo da potencijalni agresor napada našu teritoriju“.
[url=safari-reader://rs-lat.sputniknews.com/svet/201809021117047720-SSSR-Kina-1/]Otkriven američki plan uništenja SSSR-a i Kine[/url]
Predsednik Rusije objasnio je da je realizacija ovakvog koncepta moguća zahvaljujući sistemu ranog upozorenja od raketnog napada koji za nekoliko sekundi beleži na globalnom nivou lansiranje raketa na bilo kojoj teritoriji, a i određuje putanju leta i područja pada delova nuklearnih glava.
„Naravno, ovo je svetska katastrofa, ali ponavljam, ne možemo da budemo inicijatori ove katastrofe, jer nemamo preventivni napad. Da, u ovoj situaciji čekamo da prema nama upotrebe nuklearno oružje, ne radeći ništa sami“, rekao je predsednik.
„A agresor mora da zna da je odmazda neizbežna, da će on biti uništen. A mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crći, a neće stići ni da se pokaju“, upozorio je Putin.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
Hahahaha, puno se druži sa mujagama
Re: Putin: mi, žrtve agresije, mi ćemo kao mučenici otići u raj, a oni će jednostavno crknut, a neće stići ni da se pokaju
LOL
oklen si ovo spuknul
il si nadodao sam tekst :)
oklen si ovo spuknul
Pa,u biti,sad je pravo vrijeme da se ponjuka Jemerika..nemaju efikasnu zastitu protiv ruskih njukova hipersonicnih,a Ruje,pak imaju razmjestene baterije S500,posvuda..dakle,nis od jemerickog odgovora..teoretski bi se provuklo niti 4%..teoretski,prakticno mozda niti to..
Preventivno bi ja po Jemerici,jebi ti to...ghovna su to zesca..
Guest- Guest
jebes ih, koncept im je da ne napadaju prvi al zato rusi opako provociraju i rade se grbavi, putin svaki malo amere optuzi onak ispod zhita za nesto, stari kagebeovac koristi taktiku specijalnih ratova kad u naizgled prijateljski govor ubacis malo drugaciji poredak rjeci il intonaciju da izazoves kontraefekt od recenog, a nitko ti ne moze reci da si bio bezobrazanpismejker wrote:Pa,u biti,sad je pravo vrijeme da se ponjuka Jemerika..nemaju efikasnu zastitu protiv ruskih njukova hipersonicnih,a Ruje,pak imaju razmjestene baterije S500,posvuda..dakle,nis od jemerickog odgovora..teoretski bi se provuklo niti 4%..teoretski,prakticno mozda niti to..
za razliku od bahatih amera koji ne paze na rjecnik, stari kagebeovac jako dobro zna kako spustat na fin nacin, i on i lavrov
sto se tice njukanja, rusija nije spremna da se odbrani od mas napada, i to rusi jako dobro znaju samo sto i ameri jako dobro znaju da bi i oni dobili po picki pa nece ni oni prvi
sve dok neko ne pukne i potegne prvi a sve mi se cini da bi moglo zakrvit na relaciji turskagrcka gdje bi rusi bili uvuceni u rat oces neces ili ukrajina
to bi u prijevodu biloTriny wrote:ما شاء الله
alahu ekser
Trinity-
2014-04-17
LOLTriny wrote:Mashallah...Leviathan2 wrote:to bi u prijevodu biloTriny wrote:ما شاء الله
alahu ekser
a znao sam da je alah u igri
u slobodnom prijevodu, mashe alah
Ovo je sam Putin danas izjavio...
2018-04-10
2018-04-10
Similar topics
» Vučic : Ako budemo marljivo radili stići ćemo standard Hrvatske za 15 godina
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: Očistit ćemo Siriju od Obaminih terorista
» ENGLESKI DIPLOMATA VOZI "FIĆU": "S njim se osećam kao sa ženom, ponekad jednostavno neće da sarađuje"
» Plenki nece otici u Brisel sve dok je Vaso Brkic podpredsjednik stranke
» Ili ćemo primati imigranate ili neće biti penzija
» Putin: Očistit ćemo Siriju od Obaminih terorista
Page 1 of 1