Caramba chat
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Caramba chat
Ne mogu uvijek ni skromno;-Ddijagram wrote:Necu te ja hvaliti, rekoh, sama ces ti to:)Maggie19 wrote:Braco, nikad od mene nista pomocno...samo glavno ;-^^dijagram wrote:Au, seka jos malo, pa ko neka pomocna kuharicaMaggie19 wrote:Bob na maslinovo ulje, njammmi.T. wrote:Ja da nemam pojma?
Pa ja sam najveći gurman na daleko...
Pizza miješana, pizza specijal, pizza seljačka s pancetom, pizza iz krušne peći, pizza iz kauflanda, pizza iz lidla, pizza iz konzuma, pizza domaća, pizza od jučer, pizza od prekjučer, pizza s feferonima, pizza bez feferona itd. itd. ...
Slanutak, takodjer.
;-))
Imam ja tijesta moga u zamrzivacu. Ostalo dodam u cas, pizza gotova za 15 min.
Domaca ;-@
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Jučer nas je kolega na poslu, nas malo koji dolazimo, počastio doručkom pored ostalog: šparoge s pancetom i bešamel umakom i kuhana jaja. Onako posložio, razbacao i orelio umakom...te donio toplo.
Ma divota, sutra radim svojima doma.
Ma divota, sutra radim svojima doma.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
ejtre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
jesi se riješio zeta?
Davno, nekako je uspio propusnicu izmudrovati i otići, da nije odavno bi bankrotirao, ono cijedio sam koke da snesu koje jaje više jer bi taj dvaest koimada dnevno mogao sprašiti bez jebemti i to u svim oblicima :DNoor wrote:ejtre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
jesi se riješio zeta?
tre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
ako te burekom zalijepim u lijevi obraz :D
2015-08-06
Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:tre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
ajde, što bi rekli...fala Bogu, sad i koke moru odahnutitre wrote:Davno, nekako je uspio propusnicu izmudrovati i otići, da nije odavno bi bankrotirao, ono cijedio sam koke da snesu koje jaje više jer bi taj dvaest koimada dnevno mogao sprašiti bez jebemti i to u svim oblicima :DNoor wrote:ejtre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
jesi se riješio zeta?
tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:tre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
Stvar navike...neki dan sam baš pravio burek...ali sam previše vode poslije zalio...
finese.
2015-08-06
Ma pijetao mi pao s nogu, bacao sam u vitamine i proteine da izdrži! on je bio najzahvalniji kad je sve to stalo :DDNoor wrote:ajde, što bi rekli...fala Bogu, sad i koke moru odahnutitre wrote:Davno, nekako je uspio propusnicu izmudrovati i otići, da nije odavno bi bankrotirao, ono cijedio sam koke da snesu koje jaje više jer bi taj dvaest koimada dnevno mogao sprašiti bez jebemti i to u svim oblicima :DNoor wrote:ejtre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
jesi se riješio zeta?
epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:tre wrote:Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!Noor wrote:barvečer dobri ljudi
kaj tu ima?
Stvar navike...neki dan sam baš pravio burek...ali sam previše vode poslije zalio...
finese.
kake vode?
jedan pijetao na 20 kokica...hm, treba mu pojačanje :)tre wrote:Ma pijetao mi pao s nogu, bacao sam u vitamine i proteine da izdrži! on je bio najzahvalniji kad je sve to stalo :DDNoor wrote:ajde, što bi rekli...fala Bogu, sad i koke moru odahnutitre wrote:Davno, nekako je uspio propusnicu izmudrovati i otići, da nije odavno bi bankrotirao, ono cijedio sam koke da snesu koje jaje više jer bi taj dvaest koimada dnevno mogao sprašiti bez jebemti i to u svim oblicima :DNoor wrote:ejtre wrote:
Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!
jesi se riješio zeta?
Noor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:tre wrote:
Ma ovaj bosanac napokon pojeo nešto dobro pa se raspametio, ne moš od njega do riječi više doć!
finese.
kake vode?
E kad se burek ispeče i dok je tvrd, poprskam ga malo vrućom vodom i onda pod krpu. Bude mekan...onako fino se otpusti.
2015-08-06
ma to da, al napisao si zalio, pa reko...otkad se burek vodom zalijeva??epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:
finese.
kake vode?
E kad se burek ispeče i dok je tvrd, poprskam ga malo vrućom vodom i onda pod krpu. Bude mekan...onako fino se otpusti.
dobro je da nije još i mrkve i grincajga ubacioNoor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:tre wrote:
finese.
kake vode?
tre wrote:dobro je da nije još i mrkve i grincajga ubacioNoor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:
finese.
kake vode?
sad me navuko..možda ga ja sutra razvučem :)
epi, jesi jufke pravio i razvlačio il si kupio listove za savijače? :)
Noor wrote:ma to da, al napisao si zalio, pa reko...otkad se burek vodom zalijeva??epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:
Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :D
finese.
kake vode?
Ma da...u osnovi jako dobro kuham ali bolna točka mi je tijesto...
Nikako ovladati tijestom do kraja...bilo kruh...burek i sl.
2015-08-06
epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :Depikur37 wrote:
finese.
kake vode?
Sori epi na malo zajebancije, ništa zlonamjerno :)
Noor wrote:tre wrote:dobro je da nije još i mrkve i grincajga ubacioNoor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:
Ma vi pravite samo neke zeljanice što liči na burek i to još urolate u krug kao da zmiju gledam :D
finese.
kake vode?
sad me navuko..možda ga ja sutra razvučem :)
epi, jesi jufke pravio i razvlačio il si kupio listove za savijače? :)
Nisam, to mama radi...kao domaću tjesteninu za juhu...pa pošalje.
ma tko će sve stići...idi bre :D
još sad se uhvatio dalmatinske kuhinje..soljenja ribe i svega..
na kraju najradije ću otvoriti bocu vina, i dodati demižanu treu :D
2015-08-06
tre wrote:epikur37 wrote:Noor wrote:epikur37 wrote:tre wrote:
finese.
kake vode?
Sori epi na malo zajebancije, ništa zlonamjerno :)
ma taman posla ispričavati se sa zahebanciju...šta si već primio dozu ;)
2015-08-06
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50