Caramba chat
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: Caramba chat
Noor wrote:ako ti se kvasac lijepo digo, to ti je već pola poslatre wrote:bome si dobra sa savjetima, meni se već digo čim sam pročitao savjetNoor wrote:bitno da ti je u kužini toplo, ako hoćeš da ti se digne..u hladnom nikako, pa nikakoT. wrote:Ništa mi ne govori...Noor wrote:
bome bio si jako vrijedan
svi ćemo se udebljat u ovoj izolaciji
Taman čekam da mi se digne...
Tijesto za pancerote...
A tek je 8 sati...
Guest- Guest
Šalješ li pouzećem?Ra wrote:Ja ih ovako radim. Od kupaćih kostima.prckov wrote:ja neb nikad igro karata sad u drustvu
jedino akob mi ra sasila neku masku
Ali malo kasniš jer mi je nestalo "kapica" pa ću morati prijeći na donje dijelove bikinija.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Guest- Guest
Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Važi, šaljem isti takvi tariguz...
2014-04-14
T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Neka ne treba. Možeš ga koristiti kao masku, sad više nije tako propustan.
Guest- Guest
Nisam toliki luđak ipak da ga stavim na facu...Ra wrote:T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Samo je s jedne strane korišten...
Pa ga ne bacam još...
2014-04-14
Pa tu korištenu okreni vani. Nema šansi da ti se virus približiT. wrote:Nisam toliki luđak ipak da ga stavim na facu...Ra wrote:T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Pa ga ne bacam još...
Kako znate koji je tvoj a koji gospođin?
Guest- Guest
Zajedničko je to sve...Ra wrote:Pa tu korištenu okreni vani. Nema šansi da ti se virus približiT. wrote:Nisam toliki luđak ipak da ga stavim na facu...Ra wrote:T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:
Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednako
Pa ga ne bacam još...
Bračna stečevina...
Takav je zakon...
2014-04-14
T. wrote:Šalješ li pouzećem?Ra wrote:Ja ih ovako radim. Od kupaćih kostima.prckov wrote:ja neb nikad igro karata sad u drustvu
Ali malo kasniš jer mi je nestalo "kapica" pa ću morati prijeći na donje dijelove bikinija.
korona je poslužila da u javnosti opravdano izađemo s grudnjacima i gaćama na glavama
veliki modni i seksistički iskorak
2014-04-16
steve gaunt, dragovoljac DR koji je došao iz engleske, izgubio stopalo, oženio se i ima 6tero djece svojevremeno je napisao knjigu i sad ću citirati jedan dio: Danas sam dotaknio samo dno, obrisao sam guzicu rabljenim wc papirom!T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Jel ti isto šiješ maske?mortal wrote:T. wrote:Šalješ li pouzećem?Ra wrote:Ja ih ovako radim. Od kupaćih kostima.prckov wrote:ja neb nikad igro karata sad u drustvu
korona je poslužila da u javnosti opravdano izađemo s grudnjacima i gaćama na glavama
2014-04-14
PoštenoT. wrote:Zajedničko je to sve...Ra wrote:Pa tu korištenu okreni vani. Nema šansi da ti se virus približiT. wrote:Nisam toliki luđak ipak da ga stavim na facu...Ra wrote:T. wrote:
Opa, znači korišteno...
Pa ga ne bacam još...
Bračna stečevina...
Takav je zakon...
Guest- Guest
To još nije dno. Dno je kad ga mora obrisati koprivom jer nema ništa drugo pri rucitre wrote:steve gaunt, dragovoljac DR koji je došao iz engleske, izgubio stopalo, oženio se i ima 6tero djece svojevremeno je napisao knjigu i sad ću citirati jedan dio: Danas sam dotaknio samo dno, obrisao sam guzicu rabljenim wc papirom!T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
Guest- Guest
Ovo je trebalo ići na onu temu-pozitivne strane korona virusamortal wrote:
Guest- Guest
šta si poželio naručitiT. wrote:Jel ti isto šiješ maske?mortal wrote:T. wrote:Šalješ li pouzećem?Ra wrote:Ja ih ovako radim. Od kupaćih kostima.prckov wrote:ja neb nikad igro karata sad u drustvu
od grudnjaka, od gaća ili toalet papira... tog upotrebljenog kojeg spominješ ili novog
od gospođinih gaća i grudnjaka ili doniranih iz crvenog križa... ( samo da nije jastreb donirao)
( inače čistim po kući od kada je zahladilo, radila oko vrta dok je bilo toplo)
Last edited by mortal on 25/3/2020, 19:07; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
a jeRa wrote:Ovo je trebalo ići na onu temu-pozitivne strane korona virusamortal wrote:
malo se iznenadila kad je lik iz grada kojeg poznam izvadio bokse i namjestio kao masku
video stavio na javno, zahvalio punici
mislim da bokse ipak nisu od punice
immortal-
2014-04-16
Ra wrote:Pa tu korištenu okreni vani. Nema šansi da ti se virus približiT. wrote:Nisam toliki luđak ipak da ga stavim na facu...Ra wrote:T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:
Pa ga ne bacam još...
njegov je obilno premazan preparatom za rastjerivanje virusa, nije štedio
takvo dno mi se još nije desilo, ali sam s kukuruzovinom bila vrlo blizu :DRa wrote:To još nije dno. Dno je kad ga mora obrisati koprivom jer nema ništa drugo pri rucitre wrote:steve gaunt, dragovoljac DR koji je došao iz engleske, izgubio stopalo, oženio se i ima 6tero djece svojevremeno je napisao knjigu i sad ću citirati jedan dio: Danas sam dotaknio samo dno, obrisao sam guzicu rabljenim wc papirom!T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:Mijenjam za toalet papir. Vrijede otprilike jednakoT. wrote:
Šalješ li pouzećem?
A pusti priču. Ni punice nisu što su nekad bilemortal wrote:a jeRa wrote:Ovo je trebalo ići na onu temu-pozitivne strane korona virusamortal wrote:
malo se iznenadila kad je lik iz grada kojeg poznam izvadio bokse i namjestio kao masku
video stavio na javno, zahvalio punici
mislim da bokse ipak nisu od punice
Guest- Guest
AjojNoor wrote:takvo dno mi se još nije desilo, ali sam s kukuruzovinom bila vrlo blizu :DRa wrote:To još nije dno. Dno je kad ga mora obrisati koprivom jer nema ništa drugo pri rucitre wrote:steve gaunt, dragovoljac DR koji je došao iz engleske, izgubio stopalo, oženio se i ima 6tero djece svojevremeno je napisao knjigu i sad ću citirati jedan dio: Danas sam dotaknio samo dno, obrisao sam guzicu rabljenim wc papirom!T. wrote:Opa, znači korišteno...Ra wrote:
Guest- Guest
u ludim adolescentnim godinama ni šmirgl papir me ne bi smetaoRa wrote:AjojNoor wrote:takvo dno mi se još nije desilo, ali sam s kukuruzovinom bila vrlo blizu :DRa wrote:To još nije dno. Dno je kad ga mora obrisati koprivom jer nema ništa drugo pri rucitre wrote:steve gaunt, dragovoljac DR koji je došao iz engleske, izgubio stopalo, oženio se i ima 6tero djece svojevremeno je napisao knjigu i sad ću citirati jedan dio: Danas sam dotaknio samo dno, obrisao sam guzicu rabljenim wc papirom!T. wrote:
Opa, znači korišteno...
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Page 32 of 50