Godina bez turizma?
Page 15 of 34
Page 15 of 34 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34
Re: Godina bez turizma?
i još te uvjerava da je to super za tebe.jasambrend wrote:Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:jebiga,u hr je moda ne raditi
U HR ti doslovno ne daju raditi, lokalna politička mafija, država, svi te reketare.
Raznorazne udruge i cehovi su još najgori...
pročitao na netu od nekog glasila da i nije tak super kaj benzin ide dolje jerbo uhljebi ne budu imali za kruh.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
veber wrote:i još te uvjerava da je to super za tebe.jasambrend wrote:Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:jebiga,u hr je moda ne raditi
U HR ti doslovno ne daju raditi, lokalna politička mafija, država, svi te reketare.
pročitao na netu od nekog glasila da i nije tak super kaj benzin ide dolje jerbo uhljebi ne budu imali za kruh.
Marić već kmeči i planira trošarine povisiti sa 200 na 400% osnovne cijene goriva... plus PDV ofkors... cijena goriva mora ići na 15 kuna jer će se svi zbog korone manje vozikati, a da bi državni proračun bio održiv i milijun kradezeovaca sito... a onda je tu i Čermak, njega jebe što se preinvestirao u zadnje vrijeme pa da će malo povećati maržu...a barel prema 20 dolara klizi...
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kaj god....dalmatinska obala i arhipelag su čisti tibet...
Kako je stanje vas privatnih rentijera u Zadru?
Neki iz hotelskog biznisa javljaju mi kako se još nadaju da će proći do ljeta a ljudi krenuti na zasluženi odmor nakon čitavog kaosa...
Pa dobro. Prodao sam 50% kapaciteta što u smještaju što iu charteru.
Širim posao na još dva broda po 9 metara.
Ma pravo da ti kažem da malo prdne ova godina odmorio bih se....puno je to posla sve skupa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa paRayMabus wrote:Hektorović wrote:
Vlada bi već sad trebala napraviti plan za vanredno stanje....
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvatska/igor-rudan-pred-svjetskim-vladama-je-odluka-bez-presedana-deseci-tisuca-ljudi-ce-sigurno-umrijeti-moraju-odluciti-od-virusa-ili-od-recesije-1008476
Meni pašu oba scenarija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kaj god....dalmatinska obala i arhipelag su čisti tibet...
Neki iz hotelskog biznisa javljaju mi kako se još nadaju da će proći do ljeta a ljudi krenuti na zasluženi odmor nakon čitavog kaosa...
Ma pravo da ti kažem da malo prdne ova godina odmorio bih se....puno je to posla sve skupa.
Bitno je da financijski možeš sve servisirati bez nekog značajnog turizma ove godine
ako ga uopće i bude...
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kaj god....dalmatinska obala i arhipelag su čisti tibet...
Bitno je da financijski možeš sve servisirati bez nekog značajnog turizma ove godine
ako ga uopće i bude...
bez problema....i u posve hladnom pogonu sam pokriven...turizam je čisti profit.
2015-08-06
Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Hrana, pice i cekat.
Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
Još ako se prekine nastava eto taman vremena za urediti vrt, rekreaciju u prirodi, piturati i pripremiti se za ljeto...
i cugati pomalo
2015-08-06
epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Hektorović wrote:epikur37 wrote:Kaj god....dalmatinska obala i arhipelag su čisti tibet...
ako ga uopće i bude...
bez problema....i u posve hladnom pogonu sam pokriven...turizam je čisti profit.
Odlično
Ja polako pripremam zalihe, i to je to
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Uf, da znas, treba da posadim brsljan pored ograde ka komsiji, jedno 30ak metara...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
Još ako se prekine nastava eto taman vremena za urediti vrt, rekreaciju u prirodi, piturati i pripremiti se za ljeto...
i cugati pomalo
Stanojko wrote:Uf, da znas, treba da posadim brsljan pored ograde ka komsiji, jedno 30ak metara...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
da ga ne vidiš...tioliko ti drag :D
2015-08-06
Ma jok, prodali kucu i plac, a da ne razmisljam kome - da se spremim na vreme... :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Uf, da znas, treba da posadim brsljan pored ograde ka komsiji, jedno 30ak metara...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
Stanojko wrote:Ma jok, prodali kucu i plac, a da ne razmisljam kome - da se spremim na vreme... :)epikur37 wrote:Stanojko wrote:Uf, da znas, treba da posadim brsljan pored ograde ka komsiji, jedno 30ak metara...epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
bit će šiptarima..:p
2015-08-06
Ona divlja loza troskot raste kao luda za 3-5 godina pokrit će ti šta hoćeš
2015-08-06
Ma imam nekog divljaka sa druge strane, presadicu samo...epikur37 wrote:Ona divlja loza troskot raste kao luda za 3-5 godina pokrit će ti šta hoćeš
Mislim da hoce.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
evo, u Istri od sutra zatvorene škole i vrtićiMaggie19 wrote:Mislim da hoce.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
Točno tako....
i cugati pomalo
u kojem omjeru.Maggie19 wrote:Ovo treba samo prezivit.
Hrana, pice i cekat.
ja podržavam lokalne ugostitelje i praktično svaki dan idem na ručak u drag mi restoran.
cijene pale. frigane lignje više nisu 90kn već 45
2014-12-30
Ako bude sreće ovo ljeto će na plaži biti kao 90tih, nešto turista ali ne previše, nikakav mravinjak, čisto more, bez gužve u gradu i sl,,,
veber wrote:
cijene pale. frigane lignje više nisu 90kn već 45
Di to? U Puli a vjerojatno i šire nije pojeftinilo niš (za sada).
catabbath-
2015-08-22
još kada nam turizam ode u kiki.jasambrend wrote:veber wrote:i još te uvjerava da je to super za tebe.jasambrend wrote:Hektorović wrote:Leviathan2 wrote:jebiga,u hr je moda ne raditi
Marić već kmeči i planira trošarine povisiti sa 200 na 400% osnovne cijene goriva... plus PDV ofkors... cijena goriva mora ići na 15 kuna jer će se svi zbog korone manje vozikati, a da bi državni proračun bio održiv i milijun kradezeovaca sito... a onda je tu i Čermak, njega jebe što se preinvestirao u zadnje vrijeme pa da će malo povećati maržu...a barel prema 20 dolara klizi...
čekam marca da nam objasni kako je turizam super bez industrije.
bivša me jebe da stvorim turističke zalihe, pa sam kupio od turista 5kg šećera, isto mi je turist prodao 5 kila brašna. i tamo neki jebeni turist je prodao mom starom 2kg čokse i napolitanke.
kasnije moram otići do turista mljekara, jer sam zaboravio kupit mlijeko od prekupca.
2014-12-30
Page 15 of 34 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 24 ... 34
Similar topics
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
» Hrabra lijecnica 25 godina tragala za ubojicom svog zarucnika i pronasla ga..sad sluzi kaznu od 20 godina zatvora
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» Bez turizma, Bosna.
» Strahote hrvatskog turizma
Page 15 of 34