Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Hajduk Split
Nije im baš svejedno. Ako su 5. onda opet kreću od 1. pretkola i mogli bi opet na moćni United s Malte naletiti. Trebalo bi im puno sreće u ždrijebu da ih izbjegnu.Roland Deschain wrote:Boli vas kurac. Ionako nemate imperativ rezultata. 4. ili 5. tako svejedno.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Nemas frke zekane ako nebude Gzire onda ce torcida rjesit sve bakljadom.Zeko wrote:Nije im baš svejedno. Ako su 5. onda opet kreću od 1. pretkola i mogli bi opet na moćni United s Malte naletiti. Trebalo bi im puno sreće u ždrijebu da ih izbjegnu.Roland Deschain wrote:Boli vas kurac. Ionako nemate imperativ rezultata. 4. ili 5. tako svejedno.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
nije im svejedno niti ako Osijek osvoji kup.Zeko wrote:Nije im baš svejedno. Ako su 5. onda opet kreću od 1. pretkola i mogli bi opet na moćni United s Malte naletiti. Trebalo bi im puno sreće u ždrijebu da ih izbjegnu.Roland Deschain wrote:Boli vas kurac. Ionako nemate imperativ rezultata. 4. ili 5. tako svejedno.
onda je i 4. mjesto kao i peto.
moraju biti najmanje iza rijeke i to im je imperativ.
sitting_bull-
2015-09-28
nije ovo forum sekte naš hajduk.fridrih_niche wrote:Navijači GNK Govna nemaju šta odi radit...
Amo, vožnja odavde, dimi!
:bball:
u sektaškom dvorištu možeš galamiti, ovdje smiri hormone i budi kuco.
sitting_bull-
2015-09-28
Pusi kurac niche
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Samo nastavifridrih_niche wrote:Jebat ga...LUCIANO MOGGI wrote:Pusi kurac, niche
<3
2015-09-13
Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipickafridrih_niche wrote:GNK Govnaru, odjebi s ove svete teme...
Pljuc, tatticarska balego!
:8)
2015-09-13
S tobom se ne slažem,ali ti imaš moralno pravo pisati tu pa makar mene i Hajduk slao u kurac...LUCIANO MOGGI wrote:
Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipicka
Guest- Guest
Krivac trener pa igrači...LUCIANO MOGGI wrote:Ko je sad u nedilju bio kriv.
Jel bila dobro zalivena trava na desnoj strani.
Jel mozda malo jaci vitar puva.
Sta kazu u glavnom stabu Sekte????
Guest- Guest
Ti možeš pisat odi, nisi Tatticar...LUCIANO MOGGI wrote:Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipickafridrih_niche wrote:GNK Govnaru, odjebi s ove svete teme...
<3
Guest- Guest
Nije baš tako. Hajdukovi juniori su na polusezoni bili prvi, ali ih je pola prebačeno u B momčad sad na zimu.Mogli su ganjati rezultat pa dogodine da juniori igraju LP, no možda je bolje da oni najbolji steknu seniorsko iskustvo.LUCIANO MOGGI wrote:Tako je demo.muckodjubre wrote:Rezultat nije bitan to je bitno laicima koji gledaju površnoLUCIANO MOGGI wrote:Sinko kao navijac Dinama i Juventusa niti ne zelim pomisliti koliko ti kuraca pusis navijajuci za Hnk Sektu i onu sramotu sa San Sirafridrih_niche wrote:Ante, puši kurac, juventino!
<3
Dok dinamovi pioniri i juniori imaju priliku i klub im organixira scako malo neke nastupe u europi turneje natjecanja da sticu europsko iskustvo i znanje ditle hajdukovi juniori se natjecu ko ce vise polokati u vanille ili po tropicu na bacama.
Dinamo je klub koji nije cist jer nepostoji osim Juventusa netko da je cist ali Dinamo je klub sa glavom i repom.
Hajduk nit je cist not ima glave nit repa not se znade ko poje ko placa
Po meni je jedino bitno koliko igrača izbacuješ za A momčad, a tribali bi tu biti bolji. Valjda i oćemo...
Guest- Guest
Normalno jer je i vama hajducima cast da tu pise jedan id casnih i istinskih navijaca dinama najveceg hrvatskog klubafridrih_niche wrote:Ti možeš pisat odi, nisi Tatticar...LUCIANO MOGGI wrote:Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipickafridrih_niche wrote:GNK Govnaru, odjebi s ove svete teme...
<3
2015-09-13
LUCIANO MOGGI wrote:Normalno jer je i vama hajducima cast da tu pise jedan id casnih i istinskih navijaca dinama najveceg zagrebackog klubafridrih_niche wrote:Ti možeš pisat odi, nisi Tatticar...LUCIANO MOGGI wrote:Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipickafridrih_niche wrote:GNK Govnaru, odjebi s ove svete teme...
<3
Guest- Guest
Kad me je caca upisa ka bebu u dinamo did dosa u munchen i dobro cacu nije ubijafridrih_niche wrote:Malo vas ima...
;)
2015-09-13
Auuuf taj je bija torcida jebena.fridrih_niche wrote:Dida ti je bija ljudina, vidin ja...
<3
Matosic mu je bija svetinja bajdo bog geza senauer blazenik.
Broketa mu je do smrti visija na zidu.
2015-09-13
Nesicsm se msterina cace ali ksze mi pok ujac da je prvi torcidas bija u posusju
2015-09-13
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 23 of 50