ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hajduk Split

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Go down

Hajduk Split - Page 36 Empty Re: Hajduk Split

Post by Guest Fri 24 Apr - 22:58

8,5 % alkohola...
Metla...
:rasta

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Fri 24 Apr - 23:00

Andreas Goldberger wrote:
scorpion wrote:I sam znaš kako je Dinamo prvak sve ove godine, ne moraš se pravit grbav. Pola lige Dinamova prčija. I još se čudite što je HNL tako loš :coffee:
Bojim se i više od pola...

Dinamo je državni projekt,postao još tamo 90-ih godina. Naravno da su danas jači od Hajduka, no kako je do toga došlo je priča koja je previše puta tu ispričana i nema potrebe ponavljati. No, zbog svega toga su izgubili navijače, i generacije navijača, a stadion će napuniti u europskim utakmicama kad ljudi dođu pogledati dobar nogomet, no jebeš ti to. U HNL-u im je posjeta stvarno ispod svake razine. G. Rangersi su u 4 ligi imali pun stadion. 
Da živim u Zagrebu ili okolici, pa i ja bi došao na utakmicu LP kao obični gledatelj.
veli idiot, dinamo je državni projekt.
ne, dinamo je bio Tuđmanov projekt. zato mu je i promijenio ime u Croatia.
taj je projekt slavno propao nakon Franjine smrti, dapače je dinamo zbog Franjine megalomanije i dugova prema igračima i svim ostalima tada bio u najvećim govnima.

u vrijeme Sanadera 2009. hajduk je bio državni projekt i kao takav je očišćen svih dugova.
slijedi priča o tome tko je to poslije sjebao hajduk.
sigurno nije mamić, nije niti dinamo, nego dečki u hajduka.

dakle, nekoliko godina poslije Tuđmana dinamo je prodajom olića, jerka leke, kranjčara, cesara i pranjića otplatio većinu dugova.
tek 2007. prodajom Eduarda i ćorluke  je kriza u dinamu nadvladana i od tada je dominacija dinama neupitna.
otprilike od tada i traje medijska haranga na dinamo koja se  sa svakim novim uspjehom dinama pojačava, a zlogukih proroka dinamove propasti je sve više. 

u negativnom medijskom okruženju dinamo ima sportski i financijski rezultat.

što ima hajduk?
krpanje proračuna, ekipu koja nije konkurentna dinamu i vrludanje bez strategije i plana.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull Fri 24 Apr - 23:12

fridrih_niche wrote:Dybala i Tominjo su ok navijači Dinama...
Nisu Tatticari i imaju plus...
Iako je Paulo vise realan, a Tominjo zna zabrazdit sa stavovima...
:D

Al Dinamo je politički poligon pokazivanja moći...
To vise nije sport...
To je praonica love za pojedine HDZ moćnike koji koriste narkomana iz Međuzemlja ka marionetu, dvorsku ludu koja će radit predstavu dok oni vuku poteze iz sjene ka prava siva eminencija...
Hajduk je jadan, nikad gori...
Al se ja ka navijač osjećan dobro, nije me sram navijat za svoj klub...
A da san navijač Dinama propa bi u zemlju od srama kad vidin šta se sve radi u HNL-u...
;)
vidi, vidi!
sad više nije mamić gospodar dinama?!

a hajduk bidan i nikad gori???
i onda kao dinamo sa ekipom u kojoj igra pet reprezentativaca hrvatske, dva reprezentativca švicarske, dva reprezentativca bosne i Hercegovine te po jedan reprezentativac slovenije, sjeverne makedonije, irana i poljske se pribija na nekakav stup srama???

idiote niche, vrijeme ti je da potražiš neku komunu za narkiće prije nego si spržiš mozak do kraja.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 1:23

scorpion wrote:
Hajduk će uvijek bit Hajduk, bez obzira na ovu situaciju. A situacija će kad tad doći u normalu i Hajduk će opet bit prvak. Ne može ni ovo rasulo u HNL-u trajat cijelu vječnost. Potencijal lige postoji, ali dok traje Dinamova tiranija, nema napretka :coffee
A već predugo sve to traje. Samo, pravog interesa za promjenama nema. U gotovo svim županijskim savezima su neki lokalni moćnici, političari (uglavnom HDZ) koji imaju u neki svoj interes, a slična ekipa je u strukturi klubova. Pomalo je nevjerojatno da nitko osim Belupa (i Hajduka naravno koji to radi godinama) nije digao glas protiv takvog HNS-a i odnosa prema HNL-u i klubovima. Kažem, sitni interesi i to se neće tek tako lako promjeniti...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion Sat 25 Apr - 1:58

scorpion wrote:
Hajduk će uvijek bit Hajduk, bez obzira na ovu situaciju. A situacija će kad tad doći u normalu i Hajduk će opet bit prvak. Ne može ni ovo rasulo u HNL-u trajat cijelu vječnost. Potencijal lige postoji, ali dok traje Dinamova tiranija, nema napretka :coffee
A već predugo sve to traje. Samo, pravog interesa za promjenama nema. U gotovo svim županijskim savezima su neki lokalni moćnici, političari (uglavnom HDZ) koji imaju u neki svoj interes, a slična ekipa je u strukturi klubova. Pomalo je nevjerojatno da nitko osim Belupa (i Hajduka naravno koji to radi godinama) nije digao glas protiv takvog HNS-a i odnosa prema HNL-u i klubovima. Kažem, sitni interesi i to se neće tek tako lako promjeniti...
Kakva je situacija u državi, takva je i u nogometu, čini mi se u svim ex-yu državama (osim možda u Sloveniji). Zašto bi u sportu bilo drugačije? Mito, korupcija i nepotizam cvjetaju punom parom. Tako je od rata, ali mi se čini zadnjih par godina gore nego ikad. Da će se lako i brzo promjenit, naravno da neće. Ali ničija nije do zore gorila. Pao je Sanader, pao je i Mamić, a past će i HDZ i svi ostali, prije ili kasnije.

A ko će ti se od klubova žalit i dignut glas? Skoro svi su Dinamove podružnice, a Rijeka se zadovoljila sa mrvicama. Dalmatinskih klubova odavno više nema (Zadar, Šibenik, Split) i tako da je Hajduk praktički sam protiv svih u ligi. Pa kad se digne glas u Hajduku, onda je kmečanje i kao svima je dobro, samo Hajduku ne valja. A zapravo samo Dinamu valja, jer ostali su i onako kujice koje moraju slušat. Daleko od toga da je u Hajduku situacija sjajna i da samo drugi ne valjaju, ali kad se ti pored svih problema u vlastitoj kući moraš borit sa nepravdom i neregularnim prvenstvom, onda ga možeš jebat. Uopće nije čudo da Hajduk ne može bit prvak, jer pored svega, Dinamo od starta svake sezone ima 15-ak bodova više. Zato i ne pratim HNL više, jer kad sam skužio o čemu se radi, vidio sam da se nema smisla nervirat. Jbt u Premier ligi BiH su namještaljke manje očigledne nego u HNL-u.

Ali samo opušteno, Hajduk ima dušu, a Dinamo nema. Do boljih vremena:

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 7:25

Odličan zadnji post mladog Scorpije...
Posebno drugi pasus koji odlučno opisuje sadašnji trenutak HNL-a...
:cru
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 8:41

scorpion wrote:
scorpion wrote:
Kakva je situacija u državi, takva je i u nogometu, čini mi se u svim ex-yu državama (osim možda u Sloveniji). Zašto bi u sportu bilo drugačije? Mito, korupcija i nepotizam cvjetaju punom parom. Tako je od rata, ali mi se čini zadnjih par godina gore nego ikad. Da će se lako i brzo promjenit, naravno da neće. Ali ničija nije do zore gorila. Pao je Sanader, pao je i Mamić, a past će i HDZ i svi ostali, prije ili kasnije.

A ko će ti se od klubova žalit i dignut glas? Skoro svi su Dinamove podružnice, a Rijeka se zadovoljila sa mrvicama. Dalmatinskih klubova odavno više nema (Zadar, Šibenik, Split) i tako da je Hajduk praktički sam protiv svih u ligi. Pa kad se digne glas u Hajduku, onda je kmečanje i kao svima je dobro, samo Hajduku ne valja. A zapravo samo Dinamu valja, jer ostali su i onako kujice koje moraju slušat. Daleko od toga da je u Hajduku situacija sjajna i da samo drugi ne valjaju, ali kad se ti pored svih problema u vlastitoj kući moraš borit sa nepravdom i neregularnim prvenstvom, onda ga možeš jebat. Uopće nije čudo da Hajduk ne može bit prvak, jer pored svega, Dinamo od starta svake sezone ima 15-ak bodova više. Zato i ne pratim HNL više, jer kad sam skužio o čemu se radi, vidio sam da se nema smisla nervirat. Jbt u Premier ligi BiH su namještaljke manje očigledne nego u HNL-u.

Ali samo opušteno, Hajduk ima dušu, a Dinamo nema. Do boljih vremena:
:beer
Odlično napisano.
Ni ja više ne pratim druge utakmica HNL-a, prije sam pratio sve. Pratim jedino zbog Hajduka.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo Sat 25 Apr - 9:38

Hahahah...kakve tarabe su navijači Hajduka. Baciš malu kost a oni onda cijelu noć laju oko nje. Tipičan sindrom navijača malog i nebitnog kluba osim njima samima. Očajno si pokušavaju nabiti značaj kojeg davno nema, nesvjesni da sve ostale širom svijeta boli kurac za njihove frustracije. Basketball

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 9:45

:D Kako smo osjetljivi kad se malo više piše o istini. Basketball

Inače su ljudim diljem i širom svijeta zainteresirani za događanje u Hrvatskoj, svaki dan se bave s tim.  lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 25 Apr - 12:54

scorpion wrote:Uopće nije čudo da Hajduk ne može bit prvak, jer pored svega, Dinamo od starta svake sezone ima 15-ak bodova više.

u zadnjih 15 sezona dinamo i hajduk su odigrali 49 prvenstvenih utakmica.

hajduk je dobio 9.

ničijih je bilo 15.

dinamo je dobio 25.

epilog: dinamo je u utakmicama protiv hajduka osvojio 90 bodova, a hajduk 42.

razlika je 48 bodova.

da je situacija obrnuta, onda bi tvoje kmečanje bilo opravdano.

u ovih 15 godina hajduk može, obzirom na žestoke proslave poslije svake pobjede nad dinamom, smatrati kako je 9 puta slavio titulu.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko Sat 25 Apr - 12:56

Dybala wrote:Uf opet sam zakuhao ,a nisam bio ni prisutan ..lvl up :^0

Ali vidim da mnogi ne znaju sto uopce predstavljam

Prvo sprdam se uvijek, ozbiljno sam neozbiljan , iako djelujem maligno , nisam takav, osim prema zenama jer "nogometasice" su mi sumnjive ,a i lakozapaljive su..moj flammenwerfer je gladan -uvijek

Rođen sam 87' ,otkad znam za sebe navijam za Dinamo i pritom mislim i na Croatiu i ono nesto prije da ne bi bilo zabune da slavim valentinovo
Buraz mi navija za Hajduk , vlastita krv , jebena izdaja , ali sam bio na poljudu hvala bogu dosta puta ljeti kad bi pocela sezona, nisu moji ali postujem sto su -drugi najveci hr klub :D  (niche pusi kurac)
Sto se tice mog kluba, uvik cu biti za njega i srce me boli zbog parazita koji su "ukrali" klub raji

Navijam za juve od cca 94'-95'..to mi je prva ljubav van lijepe nase, u kuci su svi za sirotinju crveno crnu iz milana , caca me se odreka na tjedan dana kad je juve skinuo milana par kola prije kraja sezone gdje su momci napravili korak prema naslovu

Simpatiziram fc hollywood(zbog obiteljskih razloga)i galacticose (jer prezirem katalonske licemjere )

Mrzim Barcu,Inter, Osijek,Rijeku, sve premierligase
Pratim nize lige , volim coventry i leeds

Hvala na paznji i pusite kurac, mora da sam bolestan kad mi se ovoliko dalo srati, odoh izmjeriti temperaturu
Fantastično. Rođen si '87., znači od 4. godine si navijač onoga nečega što je bilo prije Croatie, od 5. godine si navijač Croatie, a od 7. godine navijaš za Juventus. To je nešto za veliku pohvalu. Imaš još kaj za izmislit'?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End Sat 25 Apr - 12:59

hahahahaaha ovo je ludara
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 25 Apr - 13:58

Sjebali ste najbolju temu na forumu tako da je i ona otišla u tri pičke materine kao i cijeli forum... jednostavno treba šikniti tu hidrogensku više, aj Putine rokaj te Tsar bombe, jebo me pas ako ih ja ne bi porazbaca po ciloj planeti da ih imam u posjedu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 15:15

Samo napalm i Hajduk žive vječno!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Tominjo Sat 25 Apr - 15:22

Ko preživi, pričat će.

As free as the wind And hopefully learning Why the sea on the tide Has no way of turning

Tominjo
Tominjo

2018-11-10

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 25 Apr - 15:56

fridrih_niche wrote:Samo napalm i Hajduk žive vječno!
<3
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 16:18

jasambrend wrote:
fridrih_niche wrote:Samo napalm i Hajduk žive vječno!
<3
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull Sat 25 Apr - 18:26

jasambrend wrote:Sjebali ste najbolju temu na forumu tako da je i ona otišla u tri pičke materine kao i cijeli forum... jednostavno treba šikniti tu hidrogensku više, aj Putine rokaj te Tsar bombe, jebo me pas ako ih ja ne bi porazbaca po ciloj planeti da ih imam u posjedu...
to kako je ova tema sjebana nije ništa kako ste vi sjebali hajduka.

nešto ste mi psihički labilni, dečki, pa bi takvi bombice bacali?

kaj god, zapnite malo i sredite taj svoj klubić.

nije vam neugodno kaj ste od njega napravili  predmet sprdnje i izrugivanja?
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by darth_vader Sat 25 Apr - 18:38

Aj trisni se...  :facepalm
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sat 25 Apr - 20:27

jasambrend wrote:Aj trisni se...  :facepalm
Lik je glup ka kurac, a ni ne čitan ga...
:(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by scorpion Sat 25 Apr - 21:15

sitting_bull wrote:
scorpion wrote:Uopće nije čudo da Hajduk ne može bit prvak, jer pored svega, Dinamo od starta svake sezone ima 15-ak bodova više.

u zadnjih 15 sezona dinamo i hajduk su odigrali 49 prvenstvenih utakmica.

hajduk je dobio 9.

ničijih je bilo 15.

dinamo je dobio 25.

epilog: dinamo je u utakmicama protiv hajduka osvojio 90 bodova, a hajduk 42.

razlika je 48 bodova.

da je situacija obrnuta, onda bi tvoje kmečanje bilo opravdano.

u ovih 15 godina hajduk može, obzirom na žestoke proslave poslije svake pobjede nad dinamom, smatrati kako je 9 puta slavio titulu.
Jesi ti normalan čovjek? Od kad se to prvenstva dobijaju u derby utakmicama? Prvenstva se osvajaju na malim utakmicama. Ova usporedba od zadnjih 15 sezone je toliko glupa i besmislena, da je retardirano raspravjat o tome. Ne kažem da bi Hajduk osvojio zadnjih 15 prvenstava da je sve regularno, ali bi osvojio 5-6 i bio bi puno konkurentniji. A vi Dinamovci da imate mozga, kužili bi da bi i Dinamo ima veću korist da je Hajduk jači i konkurentniji.

Gdje je stigla Škotska liga i Celtic nakon što je Rangers izbačen u 5. ligu? Došli do toga da nemaju ni jednog kluba u Ligi prvaka, a nekad su imali redovno 2 u osmini finala.
Dinamo igra europu redovno, ali kurko druže. Osigurali jednu sezonu izravnu kvalifikaciju prvaka u LP, ali to će bit prva i jedina sezona, jer sad slijedi veliki pad (čak je i liga Srbije ispred). Da Dinamo nije sjebao ligu, HNL je mogao osigurat takav luksuz na duže staze, a cijela liga bi imala ogromnu korist od toga. Ovako se jebite sad ;)

Male
2014-04-18

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 36 of 50 Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 43 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics