Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Hajduk Split
Nesicsm se msterina cace ali ksze mi pok ujac da je prvi torcidas bija u posusju
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pazi licemjernog venecijanca kako je velikodušan.Andreas Goldberger wrote:S tobom se ne slažem,ali ti imaš moralno pravo pisati tu pa makar mene i Hajduk slao u kurac... :beer:LUCIANO MOGGI wrote:
Ja sigurno nisam tatticar kao ovaj otrov sta pljuje po forumu ili placipicka
prditi u iste diple čak i sektaši toleriraju.
neprocjenjivo.
sitting_bull-
2015-09-28
Sve si reka...LUCIANO MOGGI wrote:Auuuf taj je bija torcida jebena.fridrih_niche wrote:Dida ti je bija ljudina, vidin ja...
<3
Matosic mu je bija svetinja bajdo bog geza senauer blazenik.
Broketa mu je do smrti visija na zidu.
Božo Broketa i njegov gol u zadnjim minutama za 2:1 protiv Zvezde u onoj čuvenoj i povijesnoj utakmici 1950-e godine. Da ništa drugo nije odigra (a odigra je puno utakmica) ulazi u legendu i zaslužuje sliku na zidu...
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/koliko-je-duga-ta-cesta-hajduka/2163918.aspx
vice karin educira sektaše kako se zove duga cesta kojom ide hajduk.
veli vice: kružni tok.
isti onaj vice koji je bez zadrške promovirao sektu, a stigmatizirao dinamo.
uskoro će i on i alač i dea i holiga i topić s ostatkom ekipe dabogda sve izgubili pravac Međugorje i na koljenima prehodati križni put ne bi li izmolili oprost.
kao što vidimo - počelo je.
uskoro će i on i alač i dea i holiga i topić s ostatkom ekipe dabogda sve izgubili pravac Međugorje i na koljenima prehodati križni put ne bi li izmolili oprost.
sitting_bull-
2015-09-28
Glupana bjelosvjetskog. Da bi juniori mogli igrati LP, seniorska ekipa ti se mora plasirati u grupnu fazu LP. A to je za hajdučić šrd naučna fantastika, glupane.Andreas Goldberger wrote:Nije baš tako. Hajdukovi juniori su na polusezoni bili prvi, ali ih je pola prebačeno u B momčad sad na zimu.Mogli su ganjati rezultat pa dogodine da juniori igraju LP, no možda je bolje da oni najbolji steknu seniorsko iskustvo.LUCIANO MOGGI wrote:Tako je demo.muckodjubre wrote:Rezultat nije bitan to je bitno laicima koji gledaju površnoLUCIANO MOGGI wrote:Sinko kao navijac Dinama i Juventusa niti ne zelim pomisliti koliko ti kuraca pusis navijajuci za Hnk Sektu i onu sramotu sa San Sirafridrih_niche wrote:Ante, puši kurac, juventino!
<3
Dok dinamovi pioniri i juniori imaju priliku i klub im organixira scako malo neke nastupe u europi turneje natjecanja da sticu europsko iskustvo i znanje ditle hajdukovi juniori se natjecu ko ce vise polokati u vanille ili po tropicu na bacama.
Dinamo je klub koji nije cist jer nepostoji osim Juventusa netko da je cist ali Dinamo je klub sa glavom i repom.
Hajduk nit je cist not ima glave nit repa not se znade ko poje ko placa
Po meni je jedino bitno koliko igrača izbacuješ za A momčad, a tribali bi tu biti bolji. Valjda i oćemo...
Zeko-
2015-08-26
dok vice lamentira o dugoj cesti i kružnom toku, citirati ću jednu irsku izreku kao savjet:sitting_bull wrote:https://www.index.hr/sport/clanak/koliko-je-duga-ta-cesta-hajduka/2163918.aspx
"Kad prestane uzrok,
prestaje i posljedica."
dakle, dok je našeg hajduka i njegovog upravljanja preko ljudi koje naš hajduk instalira ništa se neće promijeniti.
samo je vrtnja u krug u hajduku stalna.
sitting_bull-
2015-09-28
Danas odluka ne okupljanje poviše 100 ljudi. Jeli incest od kluba još uvik drži stadion otvoren?
Guest- Guest
Ako ništa, ego-manijak je dobio malo više vremena da upozna mogućnosti svojih igrača pošto je rekao da je bilo premalo vremena do sad...
Guest- Guest
Evo, prekinut HNL na točno toliko vremena kol'ko treba da Bjelica odsluži kaznu suspenzije od mjesec dana. HNS-lopovi nogomet ste sjebali.
Zeko-
2015-08-26
Andreas Goldberger wrote:Danas odluka ne okupljanje poviše 100 ljudi. Jeli incest od kluba još uvik drži stadion otvoren?
Dinamo moze domace tekme odraditi bez straha
Guest- Guest
Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:Danas odluka ne okupljanje poviše 100 ljudi. Jeli incest od kluba još uvik drži stadion otvoren?
Dinamo moze domace tekme odraditi bez straha
Guest- Guest
I odrađuje ih. Samo je hajdučić šrd odnio bod iz Zagreba i to da ni sam ne zna kako.
Zeko-
2015-08-26
https://cdn.midas-network.com/Article/IndexAsync/5126091?widgetPortalId=412&articleCampaignId=1&deviceTypeId=3&portalWidgetId=577fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub Hrvatske...
Bez konkurencije...
Kome to nije jasno nek smanji s tripovima...
;)
sitting_bull-
2015-09-28
Isto tako, prijedlog bi mogao biti da se po trenutnom stanju izračunaju i putnici u europska klupska natjecanja. To bi značilo da bi u kvalifikacije Lige prvaka uz Dinamo išla Rijeka koja se pobjedom u Jadranskom derbiju dokopala druge pozicije koja (samo) ove sezone vodi u elitu.
Hajduk je izgubio i treće mjesto na kojeg se popela Lokomotiva, pa će u slučaju da se završi na ovaj način, Lokosi u drugo pretkolo Europske lige, a Hajduk u prvo pretkolo istog natjecanja.
Jebiga, ako HNS ovo prihvati hajdučiću šrd opet prijeti moćni United s Malte. Stvarno nemaju sreće.
Hajduk je izgubio i treće mjesto na kojeg se popela Lokomotiva, pa će u slučaju da se završi na ovaj način, Lokosi u drugo pretkolo Europske lige, a Hajduk u prvo pretkolo istog natjecanja.
Jebiga, ako HNS ovo prihvati hajdučiću šrd opet prijeti moćni United s Malte. Stvarno nemaju sreće.
Zeko-
2015-08-26
Vladimir Galoić - Dugi (preminuo na današnji dan), jedan od osnivača BBB-a o Torcidi:
Hrvatska braća? Sad ču ti je reći ovak. To su svi znali, to je bilo moje. Ja sam uvijek rekel da se više volim obračunati s jednim torcidašem, nego s deset Delija. Tu su došli, uvlačili su nam se, žicali lovu i tak. Kad smo došli dolje, cijeli grad na nas, a i dolje su nas žicali pare. To je brdo kokošara, tak je bilo i bit će. Imali su u ono vrijeme, krajem 70-ih dok je bil Dugi, Kule i kompanija, to je bilo par tih dečki koji su bili mrak i koji su bili dobri s nama i tak dalje, a ovo ostalo su kokošari, nula bodova- Primjer... HSV-ovi navijači bi ih nalupali nasred Rive da nije bilo nas, pa i navijači Totenhama. Išao sam i na Zvezdu dolje i na Waregem, ne znam što sve ne. Na Hajduk-Torino smo se s njima potukli, jer smo uzimali Talijanima šalove, a oni nama: " Dajte vamo šalove", ne damo, mi smo ih uzeli-naši su. Kad sam bio sa njima u Beogradu vidio sam kakvi su zapravo, a imali su par dečki koji su stvarno u redu. Oni su išli u Beograd drhtat, a mi ko' pitbullovi.
-Deda mi je bio kočijaš i Dinamo mi je bio svetinja onda i danas. To da je bio nacionalni klub govori sve da su i Splićani govorili da navijaju za Hajduk, ali da vole Dinamo, jer je bio i ostao pojam hrvatstva.
Hrvatska braća? Sad ču ti je reći ovak. To su svi znali, to je bilo moje. Ja sam uvijek rekel da se više volim obračunati s jednim torcidašem, nego s deset Delija. Tu su došli, uvlačili su nam se, žicali lovu i tak. Kad smo došli dolje, cijeli grad na nas, a i dolje su nas žicali pare. To je brdo kokošara, tak je bilo i bit će. Imali su u ono vrijeme, krajem 70-ih dok je bil Dugi, Kule i kompanija, to je bilo par tih dečki koji su bili mrak i koji su bili dobri s nama i tak dalje, a ovo ostalo su kokošari, nula bodova- Primjer... HSV-ovi navijači bi ih nalupali nasred Rive da nije bilo nas, pa i navijači Totenhama. Išao sam i na Zvezdu dolje i na Waregem, ne znam što sve ne. Na Hajduk-Torino smo se s njima potukli, jer smo uzimali Talijanima šalove, a oni nama: " Dajte vamo šalove", ne damo, mi smo ih uzeli-naši su. Kad sam bio sa njima u Beogradu vidio sam kakvi su zapravo, a imali su par dečki koji su stvarno u redu. Oni su išli u Beograd drhtat, a mi ko' pitbullovi.
-Deda mi je bio kočijaš i Dinamo mi je bio svetinja onda i danas. To da je bio nacionalni klub govori sve da su i Splićani govorili da navijaju za Hajduk, ali da vole Dinamo, jer je bio i ostao pojam hrvatstva.
Zeko-
2015-08-26
Zeko wrote:Vladimir Galoić - Dugi (preminuo na današnji dan 2014-e), jedan od osnivača BBB-a o Torcidi:
Zeko-
2015-08-26
Ovo govno eto koje se predstavlja kao navijac dinama je bio i suradnik Udbe. Znaci nije umro nego krepao.Zeko wrote:Vladimir Galoić - Dugi (preminuo na današnji dan), jedan od osnivača BBB-a o Torcidi:
Ovaj pamflet mrznje i bolesti je tragedija za hr.narod. uzas.
Ja sam svoje najljepse godine dao toj hrvatskoj. Nisam imao niti 18 godina kad sam ucinio nesto sto moj vrsnjak u belgiji njemackoj ili danskoj ni u najgoroj nocnoj mori nijr ucinio.
A nisam mozda trebao Zekane. Jer sam rodjen i odgajan na sigurnom u svabiji.
U munchenu.
I jos nesto da kazem vama koji negirate donoljublje odredjenih navijackih skupina.
Na najtezim polozajima u mostaru i uskoplju su vecinom uza mene bili ti torcidasi. Napuseni nadrogirani nisu balijama davali ni metra da sigurno pridju. Borci pravi. Tako je bilo i 1994 i 1995.
Sve do banja luke u mojoj postrojbi su dominirali torcidasi iz dalmacije i istre.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Najlakse je sada sa sigurne pozicije pricati o tome kakav je tko hrvat bio. Bila su vremena Dinare minus 28 stupnjeva . Jebes majku tovarina oni tebi purgersku ali kad zagusti i ona torcidas mazne cetnika kojega ti nisi vidio a on jeste shvatis da ti je taj torcidas armadas demon kohortoas jedini brat i prijatelj kojega imas
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Ante, skroz si promašio temu. Dugi ne priča o ratu nego o navijačkim skupinama i sve ovo o čemu priča događalo se u jugoslaviji i kaj god ti ovdje lamentirao, priča istinu. I nemoj trabunjati bez veze, Dugog sam osobno poznavao i nikakve on veze sa UDBOM nije imao, nemoj bajke pričati jer ti nitko neće povjerovati u njih.
A kaj se rata tiče, pa valjda je normalno da Hrvat Hrvatu čuva leđa u ratu, to su skroz druge okolnosti. Zajednička borba i zajednički neprijatelj, nemoj to miješati sa navijačkim skupinama jer to ama baš nikakve veze jedno s drugim nema. Veliš da je Torcidaš mazne četnika kojeg nisi vidio? K'o da BBB-ovac ne mazne četnika kojeg Torcidaš nije vidio. Ne zaboravi, ovdje su i jedan i drugi bili hrvatski vojnici i imali su zajednički cilj. A ovo gore su navijačka prepucavanja i navijačka zajebancija kakvih je u vrijeme juge između BBB-a i Torcide bilo pun kurac. Danas toga nažalost nema, već je to borba "na život i smrt". Nemoj miješati kruške i jabuke.
A kaj se rata tiče, pa valjda je normalno da Hrvat Hrvatu čuva leđa u ratu, to su skroz druge okolnosti. Zajednička borba i zajednički neprijatelj, nemoj to miješati sa navijačkim skupinama jer to ama baš nikakve veze jedno s drugim nema. Veliš da je Torcidaš mazne četnika kojeg nisi vidio? K'o da BBB-ovac ne mazne četnika kojeg Torcidaš nije vidio. Ne zaboravi, ovdje su i jedan i drugi bili hrvatski vojnici i imali su zajednički cilj. A ovo gore su navijačka prepucavanja i navijačka zajebancija kakvih je u vrijeme juge između BBB-a i Torcide bilo pun kurac. Danas toga nažalost nema, već je to borba "na život i smrt". Nemoj miješati kruške i jabuke.
Zeko-
2015-08-26
Brate ja kao dragovoljac maloljetni branitelj gledam na to kao svetinju.Zeko wrote:Ante, skroz si promašio temu. Dugi ne priča o ratu nego o navijačkim skupinama i sve ovo o čemu priča događalo se u jugoslaviji i kaj god ti ovdje lamentirao, priča istinu. I nemoj trabunjati bez veze, Dugog sam osobno poznavao i nikakve on veze sa UDBOM nije imao, nemoj bajke pričati jer ti nitko neće povjerovati u njih.
A i svakako mi na zivce ide ovo torcida bbb
Moj suborac Davor S iz Draganica i sad kaze da su mu torcidasi najdrazi neprijatelji. Meni je svetinja to nase jedinstvo. Danasnji klinci to ne kontaju
2015-09-13
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 50