Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
Roland Deschain wrote:Ajde Niče, opet lupetaš gluposti. 90% Slavonaca za Hajduk? Tako ja isto mogu reći da od 10 Slavonaca što ih znam su 6-7 za Dinamo i to je bez izmišljanja za razliku od tebe. Otkad se Osijek digao okrenulo ih se dosta navijanju za Osijek. U Zagrebu će 90% Slavonaca reći da navijaju za Dinamo, dolje obrbuto, a istina je negdje pola pola. Sve drugo je poznata mitomanija budalaša iz sekte ko što je ovaj Baka. Kad ste kurčina u sportskom smislu već 15 godina onda se okrećete mitomaniji i traženju zavjera. Jedna pobjeda i već je euforija, barem do sljedećeg prizemljenja. Već sto puta viđeno.
Osijek ima na tribini ljudi manje od dinama
Aj ne pricajte pizdarije i ti i niche
U slavoniji vecinom navijaju za dinamo...velikoj vecini stovise
Naravno da kad dodju u split ili dubrovnik ce reci da su za hajduk ^^
Jedino osjecke picke navijaju za hajduk , cak je i klub svojevremeno bio nesluzbena filijala splitskog ponosa
Petar Krpan ,Stanko Bubalo,Almir Turkovic ,Mato Neretljak ..bože dragi tek sad vidim..4 asa..ikone
Guest- Guest
Potom je osijek postao rijecka filijala
A sad se nesto dodvoravaju Sauronu u nadi da im on da neki trofej kao sto je pustio Miskovicu i Reci nakon godina vjerne sluzbe
A sad se nesto dodvoravaju Sauronu u nadi da im on da neki trofej kao sto je pustio Miskovicu i Reci nakon godina vjerne sluzbe
Guest- Guest
U prvom redu bespotrebna rasprava koju je započeo nebitna mamićeva izdrkotina, pa se javi ovaj iz ze-ge-a, ne vidi tko je počeo s sranjima si glupostima nešto tu bleji. Kao što sam rekao,nitko ne treba dokazivati veličinu Hajduka,članstvo i podršku u cijeloj zemlji pa i šire.Dybala wrote:
Osijek ima na tribini ljudi manje od dinama
Aj ne pricajte pizdarije i ti i niche
U slavoniji vecinom navijaju za dinamo...velikoj vecini stovise
Naravno da kad dodju u split ili dubrovnik ce reci da su za hajduk ^^
Jedino osjecke picke navijaju za hajduk , cak je i klub svojevremeno bio nesluzbena filijala splitskog ponosa
Petar Krpan ,Stanko Bubalo,Almir Turkovic ,Mato Neretljak ..bože dragi tek sad vidim..4 asa..ikone
Ovo boldano. Ja ne znam odakle tebi taj podatak, radio si istraživanje ili? Na kraju, jedino relevantno je broj članova koji klub ima, te koliko ljudi klub prate pogotovo na gostovanjima. Tu se jako dobro zna tko je broj 1.
Na kraju, Hajduk je jedini klub koji ima organizirane udruge članova kluba diljem države.
Guest- Guest
Hajduk je najveći klub Hrvatske...
Bez konkurencije...
Kome to nije jasno nek smanji s tripovima...
;)
Bez konkurencije...
;)
Guest- Guest
Da nema tebe i onog dalmatinskog forumskog idiota trebalo bi vas izmisliti. Vi tak lijepo uveselite dan čovjeku da to nije za povjerovati, nasmijem se do suza kak' od jednog regionalnog klubića hoćete javnosti predstaviti giganta. A to niste nikada bili, niste sada i nikada nećete ni biti. Morate se pomiriti s time da ste regionalni klubić regije Dalmacije i čim vam prije to dođe iz dupeta u glavu bit će vam lakše. Vaša jedina prednost je ta što ste brojniji na tribinama. Recimo, kod vas će se na utakmici protiv moćnog Uniteda s Malte skupiti 20-ak tisuća ljudi, a u Zagrebu ih ne bi došlo ni 5 tisuća, jer za vas je takva utakmica nesvakidašnja i hrlite ju gledati, dok je za zagrepčane takva utakmica kurac na batini i malo tko će to doći gledati. No, zavaravate se da je brojnost na tribinama JEDINO što čini veličinu nekog kluba a vi se samo i jedino za to možete uhvatiti. Gdje je ostalo: financijska moć, sportski rezultati u Hrvatskoj, sportski rezultati u Europi, vrijednost transfera i izlaznih i ulaznih, broj igrača koji igraju u TOP klubovima u Europi ... U svemu tome ste daleko iza Dinama, bolje rečeno, niste Dinamu ni do gležnja. Znam da je to teško prihvatiti, al' jebiga to je tak' i moridete nam puvat. Kad bi brojnost i galama na tribinama bili glavno mjerilo za veličinu nekog kluba, najveći svjetski klubovi dolazili bi iz Južne Amerike, a nema nijednog među prvih 200.fridrih_niche wrote:Hajduk je najveći klub Hrvatske...
Bez konkurencije...
;)
Zeko-
2015-08-26
Od 1:14
"Fenomenalno predstavljanje Torcide koja je simbol Hajduka, zaštitni znak, ponos ovoga kluba i grada. I mogu biti ljubomorni, moraju biti ljubomorni mnogi u nas jer takvu energiju, takvu emociju gotovo da nema niti jedan klub na svijetu"
Sve je rekao legendarni Drago Čosić i dobro detektirao neke stvari.
Guest- Guest
To Hajduk ima na svakom gostovanju, uključujući i Maksimir.Dybala wrote:
Imali bolju podrsku od domacina
Guest- Guest
Hahaha...vi ni nemate nikakvo navijanje, uglavnom pjevanje žalopojki što je i razumljivo s obzirom na rezultate.
Hahaha...
Na sjeveru su Bad Blue Boysi većinu svojih transparenata okrenuli naopačke, a do 18. minute su - šutjeli.
Nećemo ovu temu zagadit sa minijaturom kluba iz metropole...
Samo Hajduk Split!
<3
Samo Hajduk Split!
<3
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:To Hajduk ima na svakom gostovanju, uključujući i Maksimir.Dybala wrote:
Jesi bio na kojem gostovanju ?
Guest- Guest
Naravno da jesam, do prije cca 4 godina odkad sam odselio sam redovito išao (ne na baš svako, ali sam bio na puno njih).Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:To Hajduk ima na svakom gostovanju, uključujući i Maksimir.Dybala wrote:
I ovo za Maksimir je istina, ne svaki derbi ali u zadnje vrijeme sve češće da je više ljudi na jugu nego sjeveru.
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Naravno da jesam, do prije cca 4 godina odkad sam odselio sam redovito išao (ne na baš svako, ali sam bio na puno njih).Dybala wrote:Andreas Goldberger wrote:To Hajduk ima na svakom gostovanju, uključujući i Maksimir.Dybala wrote:
I ovo za Maksimir je istina, ne svaki derbi ali u zadnje vrijeme sve češće da je više ljudi na jugu nego sjeveru.
Govorim za ovu sezonu..no sve je jasno
Guest- Guest
vuksadinare wrote:odkazuju se iduc dva kola hnl-a zbog korone
Znaci igranje nogometa je rizicni cimbenik za virus?
Guest- Guest
Kazem ti ozbiljno mada mi se gadite vi torsidasi.fridrih_niche wrote:Upozna san tisuću Slavonaca u Dubrovniku i to iz svih slavonskih gradova, sela, naselja...Jack Torrance wrote:Ma pusti starog debila.Dybala wrote:Ne seri zeko ..bile noci se odrzavaju diljem hrvatske. U slavoniji u dosta mjesta.
Stovise imaju vise podruznica nego dinamo
Za rijeku navijaju srbi
Za osijek navijaju samo picke,slavonci ne vole baranjsku sramotu
Vec navijaju za dinamo ili hajduk
Hajduk nije regionalni klub već 50 godina već klub koji je odavno prerasta granice Splita, Dalmacije i Hrvatske. Razumin frustraciju šta GNK Lopov nema više većinu niti u svom gradu, a kamoli van njega, ali to neka zahvali prvenstveno bjeguncu koji ga je ustoličija za skupštinara.
Tako da priče o "plavoj Slavoniji", "plavoj Hercegovini" i ostalu mitomaniju fabriciranu u maksimirskoj tvornici laži mislin da je najbolje ostavit tamo di im je misto, u ropotarnici povijestiU
I ne karikiran, 80-90 % njih je za Hajduka...
Hercegovina je bar 50/50...
Tako da nema druge konstatacije nego da je patološki lažov/marioneta/oportunist/serator gosp. Zekan opet izvadija tešku glupost i prozirnu laž...
Idiot sad puni 60 godina, a još uvik je glup ka kurac...
Oce to tako kad držiš glavu tik do Shittingove, a Tattin sfinkter im ne da disat...
Da u Costa Rici zivi x hrvata vec 5 generacija mnogi od njih nemaju pojma sa kojega otoka im je odselio neki sukunddidov did.
Lik dodje kod mene u kajpu nosi hajdukov dres kaze da je ustasa iz dalmacije da je navijac hajduka a na hrvatskom nezna reci ni dobar dan. Sta dalje reci.
Pa znam po svojoj kuci. Sve bolesno za hajdukom osim mene i cace.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Hajdukovci po svoj prilici imaju ljubav i ponos a mi imano ljubav kad nam dodju bayern real juve barca.
Kad igramo sa goricom imamo 150 ljudi oni inaju 12000
Strah me je i ponisliti sta bi sekta radila da im na poljud dodje real bayern ili juve.
Kad igramo sa goricom imamo 150 ljudi oni inaju 12000
Strah me je i ponisliti sta bi sekta radila da im na poljud dodje real bayern ili juve.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
[url=Hajduk je prešao brojku od 19.000 članova!]Hajduk je prešao brojku od 19.000 članova![/url]
Bilo bi dobro kad bi znali koliko članova imaju drugi hr klubovi, kao i pretplatnika. Pa da malo usporedimo. No neki to kriju, ne znam zašto (ili pak znam )jer se ovakvi podaci klubova na zapadu mogu pronaći.
Znam da je Osijek lani počeo kupiti dosta članova, ali je članarina 0 kuna što znači utipkaš podatke u par koraka i član si.
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50