Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
Briši ovu temu o razbojničkom hajdučiću šrd malenom regionalnom klubiću.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Ja kao navijac ili kako rece stari magarac simpatizer dinama se neslazem sa tobom.Zeko wrote:Briši ovu temu o razbojničkom hajdučiću šrd malenom regionalnom klubiću.
U hrvatskoj postoje dva giganta Dinamo i Hajduk.
Ostali u red kako hoce.
Najveci je Dinamo ali Hajduk je drugi bez sumnje ili rasprave
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
Mala mi obožava Hajduka...
<3
Jadno dite nece do punoljetnosti dozivjeti naslov hajduka
S druge strane..mozda i nije lose da izbjegava stadion i fut balije ^^
Guest- Guest
Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Hajduk je sve...
Mala mi obožava Hajduka...
<3
Jadno dite nece do punoljetnosti dozivjeti naslov hajduka
S druge strane..mozda i nije lose da izbjegava stadion i fut balije ^^
Jedini stadion u RH s dječjom tribinom.
A novi naslov ćemo čekati krače nego što ga je čekao FC Liverpool.
Guest- Guest
jah.
znači u sljedećih 15 godina sigurno prvaci.
čak ćete i prvaci Europe postati prije nego li osvojite 1.hnl.
kao i liverpool, ne?
znači u sljedećih 15 godina sigurno prvaci.
čak ćete i prvaci Europe postati prije nego li osvojite 1.hnl.
kao i liverpool, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Ni ja se ne slažem s tobom. U Hrvatskoj postoji jedan jedini veliki klub ili klub koji nije klub jedne regije, a to je Dinamo Zagreb. Sve ostalo su regionalni klubovi koji navijače van područja iz kojeg potiču mogu brojati, kak' se veli, "na prste jedne ruke".LUCIANO MOGGI wrote:Ja kao navijac ili kako rece stari magarac simpatizer dinama se neslazem sa tobom.Zeko wrote:Briši ovu temu o razbojničkom hajdučiću šrd malenom regionalnom klubiću.
Ostali u red kako hoce.
GNK Dinamo Zagreb - regija cijela Hrvatska
Rijeka - regija Primorje
Osijek - regija Slavonija
Hajdučić šrd - regija Dalmacija
a ostali i tak' nisu bitni jer ni nemaju navijača van svojih gradova
Zeko-
2015-08-26
Ne seri zeko ..bile noci se odrzavaju diljem hrvatske. U slavoniji u dosta mjesta.
Stovise imaju vise podruznica nego dinamo
Za rijeku navijaju srbi
Za osijek navijaju samo picke,slavonci ne vole baranjsku sramotu
Vec navijaju za dinamo ili hajduk
Za rijeku navijaju srbi
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač najvećeg i najboljeg hrvatskog nogometnog kluba - Hajduka iz Splita...
<3
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Jack Torrance wrote:fridrih_niche wrote:fridrih_niche wrote:jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Kako je lipo bit navijač najvećeg i najboljeg hrvatskog nogometnog kluba - Hajduka iz Splita...
<3
Guest- Guest
Dobro ti ionako nisi dinamovac nego mamicevacZeko wrote:Ni ja se ne slažem s tobom. U Hrvatskoj postoji jedan jedini veliki klub ili klub koji nije klub jedne regije, a to je Dinamo Zagreb. Sve ostalo su regionalni klubovi koji navijače van područja iz kojeg potiču mogu brojati, kak' se veli, "na prste jedne ruke".LUCIANO MOGGI wrote:Ja kao navijac ili kako rece stari magarac simpatizer dinama se neslazem sa tobom.Zeko wrote:Briši ovu temu o razbojničkom hajdučiću šrd malenom regionalnom klubiću.
Ostali u red kako hoce.
Rijeka - regija Primorje
Evo da ti malo opisem.tog jadnog ajducica.
Uvjerljivo u rh imaju najvise navijaca.
Dijaspora im nosi 65% hrvata.
Tu di zivim.niti neznaju sa kojega su dalm.otoka otisli njihovi pradjedovi ali navijaju za hajduk.
Imas hrvatske emigrantske klubove koji nose njihovo ime.
Za mene je Hajduk gigant jednako kao i Dinamo.
Mada navijam.za Dinamo ali dodjes u australiju novi zelamd argentinu costa ricu njemacku.... oni su po organizaciji za nas.... SVEMIR. A i daleko ih je vise neho nas
Dapace cesto kao dinamovac odem na hajducku noc tu u san jose.
Mrznja prema dalmaciji ce te ubiti.
Mamic nije dinamo mamic si ti .
Dinamo je Zarko Manjkas Crvenkapa
A ne ti i mamic i ona komunjaretina shitying
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
O cemu ti pricas???Zeko wrote:Ni ja se ne slažem s tobom. U Hrvatskoj postoji jedan jedini veliki klub ili klub koji nije klub jedne regije, a to je Dinamo Zagreb. Sve ostalo su regionalni klubovi koji navijače van područja iz kojeg potiču mogu brojati, kak' se veli, "na prste jedne ruke".LUCIANO MOGGI wrote:Ja kao navijac ili kako rece stari magarac simpatizer dinama se neslazem sa tobom.Zeko wrote:Briši ovu temu o razbojničkom hajdučiću šrd malenom regionalnom klubiću.
Ostali u red kako hoce.
Rijeka - regija Primorje
Po zadnjoj procjeni 53% hrvatske navija za Hajduk
A 65% emigracije.
Jesi li ti glup.
Pa kunem se djecom da pola zagreba navija za Hajduk
2015-09-13
Zeko na stupidity spree
2015-09-13
Dobro, pa što vi uopće citirate i ulazite u raspravu s ovom mamićevom izdrkotinom? On,kao i ona druga izdrkotina imaju copy/paste postove sranja, gluposti i neistina već čitav niz godina. Ništa novo niti pametno nećete vidjeti, pročitati zato vas iskreno molim nemojte ga citirati i raspravljati s njim bar ne na ovoj temi.
Pustite smrada nek se sam guši u svojim govnima, i ne treba nitko dokazivati veličinu Hajduka, koliko isti ima članova i navijača ne samo diljem Hrvatske.
Pustite smrada nek se sam guši u svojim govnima, i ne treba nitko dokazivati veličinu Hajduka, koliko isti ima članova i navijača ne samo diljem Hrvatske.
Guest- Guest
Ma pusti starog debila.Dybala wrote:Ne seri zeko ..bile noci se odrzavaju diljem hrvatske. U slavoniji u dosta mjesta.
Za rijeku navijaju srbi
Hajduk nije regionalni klub već 50 godina već klub koji je odavno prerasta granice Splita, Dalmacije i Hrvatske. Razumin frustraciju šta GNK Lopov nema više većinu niti u svom gradu, a kamoli van njega, ali to neka zahvali prvenstveno bjeguncu koji ga je ustoličija za skupštinara.
Tako da priče o "plavoj Slavoniji", "plavoj Hercegovini" i ostalu mitomaniju fabriciranu u maksimirskoj tvornici laži mislin da je najbolje ostavit tamo di im je misto, u ropotarnici povijesti
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
jah.Jack Torrance wrote:Ma pusti starog debila.Dybala wrote:Ne seri zeko ..bile noci se odrzavaju diljem hrvatske. U slavoniji u dosta mjesta.
Za rijeku navijaju srbi
Hajduk nije regionalni klub već 50 godina već klub koji je odavno prerasta granice Splita, Dalmacije i Hrvatske. Razumin frustraciju šta GNK Lopov nema više većinu niti u svom gradu, a kamoli van njega, ali to neka zahvali prvenstveno bjeguncu koji ga je ustoličija za skupštinara.
Tako da priče o "plavoj Slavoniji", "plavoj Hercegovini" i ostalu mitomaniju fabriciranu u maksimirskoj tvornici laži mislin da je najbolje ostavit tamo di im je misto, u ropotarnici povijesti
split do bukurešta, Beograda, Budimpešte, libereca, malte, shelbourna i to svake godine do velike gospe.
poslije velike gospe samo do solina, stobreča i kaštel sućurca.
tamo gdje je jedan tovar tamo je split kao tovarska inačica srpske krilatice da je srbija tamo gdje je i srpska čizma.
od splitskog identiteta u prvoj momčadi imate samo caktaša, sve ostalo su stranci i dotepenci, ali mit o našoj dici i dalje živi.
sami ste sjebali hajduk, a priče kojima za to okrivljujete druge sve su glasnije što više hajduk gubi na identitetu i pretvara se u legiju stranaca.
hajduk danas postoji samo kao ime, ali hajdučki klub u realnom svijetu više ne postoji.
postoji samo masa frustriranih koja se hrani iluzijama i živi u svom iracionalnom svijetu.
sitting_bull-
2015-09-28
LUCIANO MOGGI wrote:Zeko na stupidity spree
Tragedija je da je on ozbiljan dok to sve piše...
:(
Guest- Guest
Upozna san tisuću Slavonaca u Dubrovniku i to iz svih slavonskih gradova, sela, naselja...Jack Torrance wrote:Ma pusti starog debila.Dybala wrote:Ne seri zeko ..bile noci se odrzavaju diljem hrvatske. U slavoniji u dosta mjesta.
Za rijeku navijaju srbi
Tako da priče o "plavoj Slavoniji", "plavoj Hercegovini" i ostalu mitomaniju fabriciranu u maksimirskoj tvornici laži mislin da je najbolje ostavit tamo di im je misto, u ropotarnici povijestiU
I ne karikiran, 80-90 % njih je za Hajduka...
Hercegovina je bar 50/50...
Tako da nema druge konstatacije nego da je patološki lažov/marioneta/oportunist/serator gosp. Zekan opet izvadija tešku glupost i prozirnu laž...
Idiot sad puni 60 godina, a još uvik je glup ka kurac...
Oce to tako kad držiš glavu tik do Shittingove, a Tattin sfinkter im ne da disat...
Guest- Guest
Ajde Niče, opet lupetaš gluposti. 90% Slavonaca za Hajduk? Tako ja isto mogu reći da od 10 Slavonaca što ih znam su 6-7 za Dinamo i to je bez izmišljanja za razliku od tebe. Otkad se Osijek digao okrenulo ih se dosta navijanju za Osijek. U Zagrebu će 90% Slavonaca reći da navijaju za Dinamo, dolje obrbuto, a istina je negdje pola pola. Sve drugo je poznata mitomanija budalaša iz sekte ko što je ovaj Baka. Kad ste kurčina u sportskom smislu već 15 godina onda se okrećete mitomaniji i traženju zavjera. Jedna pobjeda i već je euforija, barem do sljedećeg prizemljenja. Već sto puta viđeno.
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 7 of 50