Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Hajduk Split
[url=Hajduk je prešao brojku od 19.000 članova!]Hajduk je prešao brojku od 19.000 članova![/url]
Bilo bi dobro kad bi znali koliko članova imaju drugi hr klubovi, kao i pretplatnika. Pa da malo usporedimo. No neki to kriju, ne znam zašto (ili pak znam )jer se ovakvi podaci klubova na zapadu mogu pronaći.
Znam da je Osijek lani počeo kupiti dosta članova, ali je članarina 0 kuna što znači utipkaš podatke u par koraka i član si.
Guest- Guest
Istina je šta Ante kaže...
Nama na euro utakmicu s nekim Indijancima dodje 25 tisuća ljudi...
Zamisli tek da igramo s relevantnim klubovima...
Sve bi gorilo, a ni ovako nije daleko...
;)
;)
Guest- Guest
Pusi kurac ti i hajduk.fridrih_niche wrote:Istina je šta Ante kaže...
;)
Jebote isus starija mi Graciela vec navia za gayduk
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ki bi da bi maštarije.fridrih_niche wrote:Istina je šta Ante kaže...
;)
vi bi neki relevantni klub za protivnika?
kaj niste igrali sa Unitedom?
drugi tjedan vam na poljud dolazi klub iz grupne faze lige prvaka pa si ispunite želju.
sitting_bull-
2015-09-28
Hahaha...ova je dobra...kako da dođu. Relevantni klubovi ne igraju prvo ili drugo kolo kvalifikacija za EL koja su plafon za vas.fridrih_niche wrote:Istina je šta Ante kaže...
;)
I daleko bolje za njih da ne igraju. Koji bi to tek cirkus bil.
Zeko-
2015-08-26
Zadnji put kad smo igrali s relevantnim klubom smo dobili u gostima 2:0...
A nama je EL plafon, to je istina...
U HNL-u bi i Barci igranja u EL bija plafon, toliko o tome...
Guest- Guest
ha ha ha!fridrih_niche wrote:Zadnji put kad smo igrali s relevantnim klubom smo dobili u gostima 2:0...
:bball:
:rasta:
hajduk i barca u istom upisu!
neprocjenjivo!!!
ha ha ha!!!
sitting_bull-
2015-09-28
U hajdučiću počeli sad i preventivno kmečat pred utakmicu s Osijekom. Vidjeli da je prošlo Osijeku i Rijeki, pa i oni.
Ajde ne pizdi. i to nakon neviđenog kemčanja i vrijeđanja dinamovaca nakon Osijeka.
Iz Hajduka nitko već dugo niti je komentirao suđenje niti prozivao ikoga nakon utakmice,čak i kad su bili očite greške na štetu Hajduka.
Ova je reakcija zbog toga jer je delegiran sudac koji do prije neki dan bio na sudu s trenerom Hajduka. Da ovi u HNS-u imaju imalo pameti ne bi ga delegirali jedno vrime ne samo radi Hajduka nego radi njega samog. Pored svih ostalih sudaca...
Iz Hajduka nitko već dugo niti je komentirao suđenje niti prozivao ikoga nakon utakmice,čak i kad su bili očite greške na štetu Hajduka.
Ova je reakcija zbog toga jer je delegiran sudac koji do prije neki dan bio na sudu s trenerom Hajduka. Da ovi u HNS-u imaju imalo pameti ne bi ga delegirali jedno vrime ne samo radi Hajduka nego radi njega samog. Pored svih ostalih sudaca...
Guest- Guest
EVO ZAŠTO POGLED NA DINAMOVU KLUPU IZAZIVA NELAGODU ČAK I U HAJDUKU, RIJECI, OSIJEKU 'Oni za jednog igrača dobiju dva do tri proračuna Hajduka'
I sad se ti bori s njima. Ovdje leži razlog zašto hajdučić šrd nije Dinamu ni do gležnja, a ne u HNS-u, sucima, masonima i ostalim pizdarijama kojima se navijači hajdučića šrd tješe.
I sad se ti bori s njima. Ovdje leži razlog zašto hajdučić šrd nije Dinamu ni do gležnja, a ne u HNS-u, sucima, masonima i ostalim pizdarijama kojima se navijači hajdučića šrd tješe.
Zeko-
2015-08-26
Broj gledatelja na utakmicama 24. kola Hrvatski Telekom Prva HNL:
Inter-Zaprešić - Lokomotiva 669
Slaven Belupo - Varaždin 873
Gorica - Istra 1961 791
Osijek - Hajduk 6.593
Dinamo - Rijeka 5.497
Gorica - Istra 1961 791
Osijek - Hajduk 6.593
Dinamo - Rijeka 5.497
https://telesport.telegram.hr/kolumne/nogomet-narodu/hajduk-protiv-utopije/fridrih_niche wrote:<3Andreas Goldberger wrote:Hajduk živi vječno!
eto, i aco holiga se pomirio da hajduka više nema.
samo naš hajduk - ulica u punom sjaju.
sitting_bull-
2015-09-28
Prije 25 godina san gleda najveću utakmicu Hajduka u svom životu...
Protiv jedne od najvećih momčadi ikad...
40000 ljudi na tribinama, a ja na sjeveru...
Neće se vise nikad ponovit...
Hajduk živi vječno!
<3
Protiv jedne od najvećih momčadi ikad...
40000 ljudi na tribinama, a ja na sjeveru...
Neće se vise nikad ponovit...
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
hajduk je mrtav.
živio naš hajduk.
živio naš hajduk.
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk i gostovanje u HNL-u je teški oksimoron.Andreas Goldberger wrote:Broj gledatelja na utakmicama 24. kola Hrvatski Telekom Prva HNL:
Inter-Zaprešić - Lokomotiva 669
Slaven Belupo - Varaždin 873
Gorica - Istra 1961 791
Osijek - Hajduk 6.593
Dinamo - Rijeka 5.497
Zato mi je smišno kad se to uzima ka neki argument loših rezultata na strani, a bome u zadnje vrime i sve glasnijih priča o pritisku Poljuda.
Nama svaka ekipa koja dođe u goste razleti se Poljudom i odigra debelo iznad svojih mogućnosti, Ismajli kaže kako mu Uzuni i Kastrati na okupljanju reprezentacije govore kako jedva čekaju gostovanje na Poljudu, jedino se našima odsiku noge na svakoj utakmici s više od 10 iljada ljudi
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 50