Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
mutava baštarda wrote:Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:
pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blabla
Bez para...
I odjebat ove Jude što bi nas za par škuda prodale.
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
Jel ima ikoji trenutak u tvom životu da ne kukaš? Ne valja kad smo s drugima, ne valja kad smo sami, ne valja kad nam daju lovu, ne valja kad dajemo lovu, ne valja kad gubimo, ne valja kad pobjeđujemo...tebi treba dobar psihijatar i još bolja šaka lijekova svaki dan.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Ako taj projekat donosi bilo kakvu ekonomsku korist treba ga podrzati.
A ako je samo rijec o nekakvom takozvanom sanitarnom kordonu prema Rusiji bez ikakve ekonomske koristi, onda to treba odjebati.
A ako je samo rijec o nekakvom takozvanom sanitarnom kordonu prema Rusiji bez ikakve ekonomske koristi, onda to treba odjebati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
..u'glavu.tre wrote:Jel ima ikoji trenutak u tvom životu da ne kukaš? Ne valja kad smo s drugima, ne valja kad smo sami, ne valja kad nam daju lovu, ne valja kad dajemo lovu, ne valja kad gubimo, ne valja kad pobjeđujemo...tebi treba dobar psihijatar i još bolja šaka lijekova svaki dan.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Da se resetira na tvorničke postavke :DEroo wrote:..u'glavu.tre wrote:Jel ima ikoji trenutak u tvom životu da ne kukaš? Ne valja kad smo s drugima, ne valja kad smo sami, ne valja kad nam daju lovu, ne valja kad dajemo lovu, ne valja kad gubimo, ne valja kad pobjeđujemo...tebi treba dobar psihijatar i još bolja šaka lijekova svaki dan.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
A plin iz Turske i preko Srbije vam je sasvim ok? Valjda po načelu "okolo je bliže".Ringo10 wrote:Ako taj projekat donosi bilo kakvu ekonomsku korist treba ga podrzati.
Je, baš u Brisbane dolazi plin priko Turske, Ero trisni se...
darth_vader-
2014-04-17
A ti se o'trizni. Kakav te Bisbane snaša?jasambrend wrote:Je, baš u Brisbane dolazi plin priko Turske, Ero trisni se...
logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:
Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.
Bez para...
mutava baštarda wrote:logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:
Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....
I to, ali tradicionalni vazalni odnos nas je i dovea do toga da se još uvijek koprcamo u balkanskoj kaljuži jer "veliki" imaju interes...
darth_vader-
2014-04-17
Zajebanciju na stranu ali zasto je problem biti i u EU i unutar inicijative tri mora??? Nije problem gurati Srbiju , Kosovi Boser u eu a u redu je sjeci kontakte sa centralnom Europom. Protiv cijeg interesa je inicijativa??? Njemackog???? Bilo kako bilo stotinjak miliona dolara...... Gljive ce se saditi u SV Rok-u a "mi" necemo graditi peljeski most. Vec je KGK,na zalost, iskocila iz inicijative na , moje misljenje, pritisak KK. Dakle , mante se centralne Europe a drste se zapadnog Balkna i strteskih interesa da Srbija Kosovo I Boser udju u istu????? Jos vise krvopija, pardon grebatora a sama DNRH kmeci da im se hoce smanjiti lemozina iz EU. Koja jebena logika??? Kila mozga.....Placu da im Eu oce smanjiti donacije a nece americke????? Prosjak sa stavom. Muhahahahahahahahaaaa
2014-04-14
KGK je napravila prve korake, dolazi eto i prva milijarda kao nagrada, ali vam se ne da...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:
Oko 4 milijuna.
I to, ali tradicionalni vazalni odnos nas je i dovea do toga da se još uvijek koprcamo u balkanskoj kaljuži jer "veliki" imaju interes...
Ma kakva kila mozga, to su ljudi bez mozga.abraham wrote:Zajebanciju na stranu ali zasto je problem biti i u EU i unutar inicijative tri mora??? Nije problem gurati Srbiju , Kosovi Boser u eu a u redu je sjeci kontakte sa centralnom Europom. Protiv cijeg interesa je inicijativa??? Njemackog???? Bilo kako bilo stotinjak miliona dolara...... Gljive ce se saditi u SV Rok-u a "mi" necemo graditi peljeski most. Vec je KGK,na zalost, iskocila iz inicijative na , moje misljenje, pritisak KK. Dakle , mante se centralne Europe a drste se zapadnog Balkna i strteskih interesa da Srbija Kosovo I Boser udju u istu????? Jos vise krvopija, pardon grebatora a sama DNRH kmeci da im se hoce smanjiti lemozina iz EU. Koja jebena logika??? Kila mozga.....Placu da im Eu oce smanjiti donacije a nece americke????? Prosjak sa stavom. Muhahahahahahahahaaaa
Eroo wrote:KGK je napravila prve korake, dolazi eto i prva milijarda kao nagrada, ali vam se ne da...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:
Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...
Mogla se radije boriti za proglašenje ZERP-a...to je njena domena, a ne gurati tko zna čije interese za kikiriki.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:kikiriki.
Pa dobila je fotku ispred ograde Bijele Kuće
i sastanak sa jednim junior senatorom :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Iz kojeg si ti vrtića? Medvjedići ili leptirići?Hektorović wrote:jasambrend wrote:kikiriki.
i sastanak sa jednim junior senatorom :D
Vidi se po licu da je ispunila sve svoje snove i došla čak do ograde Bijele Kuće :D
Ovo joj je i najbliže što je i ikad došla ovalnom uredu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:jasambrend wrote:kikiriki.
i sastanak sa jednim junior senatorom :
Maestralan uspjeh, nezabilježen u diplomaciji. U rangu s Ciginim posjetima frendovima iz nesvrstanih....
darth_vader-
2014-04-17
Hektorović wrote:
Vidi se po licu da je ispunila sve svoje snove i došla čak do ograde Bijele Kuće :D
Svakom iole odraslom čovjeku je taj indeksovski način ono baš dno-dna.
Hvatanje osoba u nekom pokretu...možda prolazi eventualno kod pubertetlija.
Hektorović wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hillary izgubila, Soros iskrvario milijardu dolara u kampanji
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede