Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
AKo sam ja dobro razumio ta milijarda ide svima za taj projekat koji su uključeni, a ne samo HrvatskojEroo wrote:KGK je napravila prve korake, dolazi eto i prva milijarda kao nagrada, ali vam se ne da...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:
Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...
I odjebat ove Jude što bi nas za par škuda prodale.
I to, ali tradicionalni vazalni odnos nas je i dovea do toga da se još uvijek koprcamo u balkanskoj kaljuži jer "veliki" imaju interes...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
cca nama ide preko 100 milijuna dolara...sto je u biti proracun grada splita..pa tko hoce baciti u vjetar cifru koja je kao proracun drugog grada u hrvatskoj..sretno mu..ti tu lovu mozes uloziti tamo gdje je potrebno...a ne kukati kak nemas love za to i to...poklonu se ne gleda u zube....to ti je jedan ajmo rec kvalitetniji kredit bespovratan...no zoki ce nama bolje pojasniti kako je bolje pasti travu i kukati nego uzeti tu lovu koja 'nije ni za kavu'...a sam se grebao za donaciju od 10 000 kuna..onda mu to nije bilo 'ni za kavu'Ringo10 wrote:AKo sam ja dobro razumio ta milijarda ide svima za taj projekat koji su uključeni, a ne samo HrvatskojEroo wrote:KGK je napravila prve korake, dolazi eto i prva milijarda kao nagrada, ali vam se ne da...jasambrend wrote:mutava baštarda wrote:logika... treba pomoći ovima što su nam držali sankcije i rekli brzo i bez mnogo krvi da zajebu one što su nas prvi priznali i naoružali....jasambrend wrote:
I odjebat ove Jude što bi nas za par škuda prodale.
I to, ali tradicionalni vazalni odnos nas je i dovea do toga da se još uvijek koprcamo u balkanskoj kaljuži jer "veliki" imaju interes...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i ti si ga počeo valjati majkoisusova,to nije normalnovuksadinare wrote:ja znam samo da je vili propao kao poduzetnik...da nije mogao konkurirati drugima jer ovi su navodno bolje poslove dobijali preko namjestenih natjecaja preko veze i slicno...zapao u dugove..pa je morao van...mada svi takvi imaju slicne ili jednake price...eto ja imam frenda koji je vani a imao je kafic...non stop se tuzio kak ne zarađuje dovoljno...konkurencija ovo ono..ali na koncu najvise si je ipak bio sam kriv...od tri runde on dvije castio jednu naplatio..a to tako ne ide ako hoces biti poduzetnik i imat lovu...jbg
vili40-
2015-08-02
isusati ti dragoga više..nema poklonjenih novaca o čemu ti trabunjaš? i uložit u kaj? svijet je bajka, svijet stagnira i tone od 2010 negdje, ljudi se školuju da bi radili u gradskom stambenom ili nekom poglavarstvu, ministarstvu ili negdje vrtili papire, kockali dionicama ili lupali štambilje na kredite, to je sav smisao današnjice, svuda je isto, osim nijemaca i kineza nitko nema ništa, nitko se ne trudi ništa, svi se bave uslužnim djelatnostima, jebeni servis. u kaj bi ti uložio? u još sto tona betona? kakav je to ulog? koji više jebeni kurac da nitko nema jebenog mozga, "uzmi lovu i briši" jedna jedina rečenica za cijeli jebeni svijet. šuti i jebeno štambiljaj, kad umireš okreni se na svoj život i pogledaj za koji si kurac uopće postojao.vuksadinare wrote:cca nama ide preko 100 milijuna dolara...sto je u biti proracun grada splita..pa tko hoce baciti u vjetar cifru koja je kao proracun drugog grada u hrvatskoj..sretno mu..ti tu lovu mozes uloziti tamo gdje je potrebno...a ne kukati kak nemas love za to i to...poklonu se ne gleda u zube....to ti je jedan ajmo rec kvalitetniji kredit bespovratan...no zoki ce nama bolje pojasniti kako je bolje pasti travu i kukati nego uzeti tu lovu koja 'nije ni za kavu'...a sam se grebao za donaciju od 10 000 kuna..onda mu to nije bilo 'ni za kavu'
Guest- Guest
I ti fuko
Nakon svega
Svih ovoh 30 godina gdje nas nitko ne šljivi
Ti vjerujes u pomoc i poklone ?
Nakon svega
Upravo Hrvatska upravlja dvjema najvećim institucijama u Europi: presjedava EU i Vijeću Europe.Sora wrote:I ti fuko
Nakon svega
Pored toga je i europski i NATO policajac na vanjskim granicama EU.
Mala država velikih mogućnosti.
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hillary izgubila, Soros iskrvario milijardu dolara u kampanji
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara