Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Inicijativa tri mora ne dolazi od EU, nego od amera. Njihovo legitimno pravo je da žele presjeći koridor Njemačka, Francuska --- Rusija...vuksadinare wrote:drugo..on nije za inicijativu tri mora ali ni protiv nje...dakle racanova formula..'odlucno..mozda jesam mozda nisam'
Naše pravo je da sudjelujemo u tome ili ne...
Milanović +
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
vili40-
2015-08-02
Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Bez para...
Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Bez para...
Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Bez para...
jastreb wrote:Zoki je dobro počeo.
Ne želi vazalnu Hrvatsku i to je normalno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:
svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splita
Bez para...
Izgleda da Zoki, kako mu se blizi dan inauguracije postaje onako ... sve 'nervozniji'.
Guest- Guest
vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
A tko je ikada dao lovu bez nekog vlastitog interesa?
OK, prica se o lovi, ali za sto bi trebala biti potrosena, to su nam mediji presutjeli.
Mnijem, prometna i energetska infrastruktura.
Ipak, ne iskljucujem mogucnost da bude preusmjerena u industrijski pogon proizvodnje djece kako bi se ista kao terapijsko sredstvo dodjeljivala frustriranim pedercinama i lezbacama.
Nista me vise na ovom svijetu ne moze iznenaditi.
Bas nista.
Guest- Guest
Hmda ... osim njegovog vazalstva Njemackoj.
Barem u njegovoj svakoj drugoj izjavi.
E sad ... hoce li to tako ostati ako Njemacka pocne skretati jos vise desno (jacanje AFD-a)?
Pratimo.
Guest- Guest
Ja bi reka sve prirodniji.Sovak wrote:Izgleda da Zoki, kako mu se blizi dan inauguracije postaje onako ... sve 'nervozniji'.
Eroo wrote:Ja bi reka sve prirodniji.Sovak wrote:Izgleda da Zoki, kako mu se blizi dan inauguracije postaje onako ... sve 'nervozniji'.
Pratimo.
Guest- Guest
aha, znači..počelo je
A sad će psihoanalize o Zokiju te bahat te lijen te ne skace s transportera na noge ego na glsvu
Ha ha
Kaj god
Nista i ne mogu
Samo drkati
P
Ha ha
Kaj god
Nista i ne mogu
Samo drkati
P
CovjeceSovak wrote:Eroo wrote:Ja bi reka sve prirodniji.Sovak wrote:Izgleda da Zoki, kako mu se blizi dan inauguracije postaje onako ... sve 'nervozniji'.
Pratimo.
Dok ga takvi ko ti prate Zoki moze sto god hoče i sto mu je u opisu posla
Vazno da nije s kriminslcima, da ne stavi periku na glsvi
I ima cistu košulju
U drugo se vi kurca razumijete.
Kako sacuvati integritet, suverenitet i opstanak ove kaljuže od drzave
vuksadinare wrote:Tako se moze ponasat onaj koji ima cvrstu podlogu da se tako postave a ne onaj koji ovisi o milosti onog koji moze samo stisnuti enter i mozemo plakatijastreb wrote:Zoki je dobro počeo.
kažeš da je ER HA ENDEHA RUPČAGA? septička jama? kolonija? vilayet? a ti si se zato borio. klap...klap...klap...
Guest- Guest
Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Bez para...
ma tko mi jebem ti mamu srpsku i oca turčina.
Guest- Guest
Evo nam stigao i Nagib Nizbrdica. Evala,Nagibe, š'a mai?Gnječ wrote:Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blablavuksadinare wrote:svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
Bez para...
ma tko mi jebem ti mamu srpsku i oca turčina.
vuksadinare wrote:Kao sto bi rekla evva kad nemas penez ima da ckomis i budes zahvalan na milodaru..
Jebene podguzne muhe imaju više stava.
darth_vader-
2014-04-17
Samo da ne zaratimo sa svim susjedima, osim Srba i mandat će bit pozitivan.
darth_vader-
2014-04-17
mutava baštarda wrote:Ograditi se žicon i odjebat ostalih 7 milijarda...Eroo wrote:Oko 4 milijuna.mutava baštarda wrote:Bogata smo mi zemlja, samo nam to još nitko nije objasnio... Živimo u ugodnoj klimi, lijepoj zemlji, nitko nije gladan, svi smo krcati nekretninama....Eroo wrote:Petre, samo da ti kažem, ako se sultan počne kurčit, a ti se odma odkurči, jer smo mi ipak mala zemlja.vili40 wrote:
pokloni,pokloni,velim ti da amerikanci ništa ne poklanjaju pogotovo sad kad su na relaciji EU-SAD odnosi vrlo loši.Uostalom stručnjaci bi trebali proučiti kud bi to išlo a ne kolinda i njeni krezubi siroti talibani.Ona i njeni sada bivši luftbrenzeri od savjetnika se razumiju u to ko i moja pokojna baba u nuklearnu fiziku.Gdje je obrazloženje što mi time dobivamo a što gubimo?Samo inicijativa tri mora pa inicijativa tri kurca i palca pa inicijativa blabla
Bez para...
I odjebat ove Jude što bi nas za par škuda prodale.
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hillary izgubila, Soros iskrvario milijardu dolara u kampanji
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede