Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
https://teletekst.hrt.hr/?str=116-01
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zoran ponovno u formi:'Milijardu dolara?Pih,ni za kavu'
Tako je..poruci Trumpu da ako ne iskesira zokiju u ruke bar deset mil8jardi dolara-peder
2015-09-08
Sto ce ozbiljni politicari,ekonomisti,gospodarstvenici da li je taj predsjednik ozbiljan covjek koji kaze za milijardu dolara i to poklonjenih 'pih ni za kavu'..ajd da to izjavi npt.bill gates ali zoki koji je milijardu vidio u snovima..onda sto zakljucit nakon ovog teskog debilizma..a rugali se na provalama koli
2015-09-08
Rece to covjek cija je vlada 16 (sesnaest) kvartala bila u minusu, kredirni rejting stjero u kurac krasni i koji svoj mandat nije zavrsio ni blizu milijardu necega u plusu. Dobro i drugi predsjednik je pjevao ustaske, derao se ko lud po Posusju da je to rvatska a danas je sef antifasista i zagovaratelj Sarajevske carsije. U biti nisu oni cudni. Cudni su oni sta ih biraju. Jelte. Bilo kako bilo kila mozga.....
2014-04-14
Ako sam dobro razumio Zokija ta milijarda bi se podijelila na sve zemlje uspravnice... Dakle, ako je to točno, dobili bi više ljudožderi na bliskom istoku nego mi...vuksadinare wrote:Sto ce ozbiljni politicari,ekonomisti,gospodarstvenici da li je taj predsjednik ozbiljan covjek koji kaze za milijardu dolara i to poklonjenih 'pih ni za kavu'..ajd da to izjavi npt.bill gates ali zoki koji je milijardu vidio u snovima..onda sto zakljucit nakon ovog teskog debilizma..a rugali se na provalama koli
Ni 100 kuna kad ti netko daruje a nisi ih trazio ne smijes imat primjedbe..nama je u ovom trenutku svaka lova dobro dosla..da se radi i o 10 milijuna dolara ne smijes to podcjenjivati...bliski istok ima sa cim trgovati sa amerima shodno tome i pokloni su skuplji..mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio Zokija ta milijarda bi se podijelila na sve zemlje uspravnice... Dakle, ako je to točno, dobili bi više ljudožderi na bliskom istoku nego mi...vuksadinare wrote:Sto ce ozbiljni politicari,ekonomisti,gospodarstvenici da li je taj predsjednik ozbiljan covjek koji kaze za milijardu dolara i to poklonjenih 'pih ni za kavu'..ajd da to izjavi npt.bill gates ali zoki koji je milijardu vidio u snovima..onda sto zakljucit nakon ovog teskog debilizma..a rugali se na provalama koli
2015-09-08
Vidi vuče, Amerika i Rusija su blažoj verziji hladnog rata. Amerika bi tuđim kurcem gloginje mlatila... OK, žele nas u koridoru prema Rusiji, neka nam daju aviJone... Neće ni osjetiti da im fali jedna eskadrila...vuksadinare wrote:Ni 100 kuna kad ti netko daruje a nisi ih trazio ne smijes imat primjedbe..nama je u ovom trenutku svaka lova dobro dosla..da se radi i o 10 milijuna dolara ne smijes to podcjenjivati...bliski istok ima sa cim trgovati sa amerima shodno tome i pokloni su skuplji..mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio Zokija ta milijarda bi se podijelila na sve zemlje uspravnice... Dakle, ako je to točno, dobili bi više ljudožderi na bliskom istoku nego mi...vuksadinare wrote:Sto ce ozbiljni politicari,ekonomisti,gospodarstvenici da li je taj predsjednik ozbiljan covjek koji kaze za milijardu dolara i to poklonjenih 'pih ni za kavu'..ajd da to izjavi npt.bill gates ali zoki koji je milijardu vidio u snovima..onda sto zakljucit nakon ovog teskog debilizma..a rugali se na provalama koli
Kao sto bi rekla evva kad nemas penez ima da ckomis i budes zahvalan na milodaru..
2015-09-08
Mi smo zadnji u hranidbenom lancu nismo u poziciji da ucjenjujemomutava baštarda wrote:Vidi vuče, Amerika i Rusija su blažoj verziji hladnog rata. Amerika bi tuđim kurcem gloginje mlatila... OK, žele nas u koridoru prema Rusiji, neka nam daju aviJone... Neće ni osjetiti da im fali jedna eskadrila...vuksadinare wrote:Ni 100 kuna kad ti netko daruje a nisi ih trazio ne smijes imat primjedbe..nama je u ovom trenutku svaka lova dobro dosla..da se radi i o 10 milijuna dolara ne smijes to podcjenjivati...bliski istok ima sa cim trgovati sa amerima shodno tome i pokloni su skuplji..mutava baštarda wrote:Ako sam dobro razumio Zokija ta milijarda bi se podijelila na sve zemlje uspravnice... Dakle, ako je to točno, dobili bi više ljudožderi na bliskom istoku nego mi...vuksadinare wrote:Sto ce ozbiljni politicari,ekonomisti,gospodarstvenici da li je taj predsjednik ozbiljan covjek koji kaze za milijardu dolara i to poklonjenih 'pih ni za kavu'..ajd da to izjavi npt.bill gates ali zoki koji je milijardu vidio u snovima..onda sto zakljucit nakon ovog teskog debilizma..a rugali se na provalama koli
2015-09-08
Zoki je dobro počeo.
Ne želi vazalnu Hrvatsku i to je normalno.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tako se moze ponasat onaj koji ima cvrstu podlogu da se tako postave a ne onaj koji ovisi o milosti onog koji moze samo stisnuti enter i mozemo plakatijastreb wrote:Zoki je dobro počeo.
2015-09-08
A da ce netko htjet se zrtvovat zbog zokijevih hireva cisto sumnjam..vidjeli smo na primjeru onih blokada granicnih prijelaza sa srbijmom kad su svi poduzetnici skocili na zokija pa je ovaj odmah povukaoo
2015-09-08
a da sve to što nudi Amerika i novac i uvjete, dakle sve identično ponudi picousti vučićivuksadinare wrote:Kao sto bi rekla evva kad nemas penez ima da ckomis i budes zahvalan na milodaru..
Ne bi se pitao kakve su im namjere s tim...
care..Suljo to ne moze ponuditi a i nece..shodno tome nije bas ti usporedba...to nije zaradjena lova vec se zeli darovati..sto bi moja pok.baba rekla a mudra bila..'sinko uzmi i nista ne govori potriba je uvik tu'mutava baštarda wrote:a da sve to što nudi Amerika i novac i uvjete, dakle sve identično ponudi picousti vučićivuksadinare wrote:Kao sto bi rekla evva kad nemas penez ima da ckomis i budes zahvalan na milodaru..
Ne bi se pitao kakve su im namjere s tim...
2015-09-08
jastreb wrote:Zoki je dobro počeo.
Uživo:jastreb wrote:Zoki je dobro počeo.
https://www.livecamcroatia.com/hr/kamera/peljeski-most-gradiliste
Pustimo Sveti Rok, mene zanima ka'će više taj tunel za Pelješac?
baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
vili40-
2015-08-02
svejedno kad se djeli djaba lova odbijes li vise neces imat takvu priliku..poklonima se u zube ne gleda a mi nismo u poziciji da odbijamo takve poklone...ako i dobijes 100 milja dolara za tu lovu dosta toga se moze financirat..jbg to ti je proracun splitavili40 wrote:baš si mislim koliko su amerikanci mutavi da poklanjaju velik novac a da nemaju vlastiti interes.Majka tereza.Prije američki način,ne znaš što je gore ako te posipaju bombama ili novcem,najebo si svakak.A kolinda i njene inicijative su nam isto dobro poznate.
2015-09-08
drugo..on nije za inicijativu tri mora ali ni protiv nje...dakle racanova formula..'odlucno..mozda jesam mozda nisam'
2015-09-08
Inicijativa tri mora ne dolazi od EU, nego od amera. Njihovo legitimno pravo je da žele presjeći koridor Njemačka, Francuska --- Rusija...vuksadinare wrote:drugo..on nije za inicijativu tri mora ali ni protiv nje...dakle racanova formula..'odlucno..mozda jesam mozda nisam'
Naše pravo je da sudjelujemo u tome ili ne...
Milanović +
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Hillary izgubila, Soros iskrvario milijardu dolara u kampanji
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara
» New York planira rezati milijardu dolara iz policijskog proračuna
» Vrijednost rudnika u Varešu procijenjena je na gotovo milijardu dolara
» Rusi tužili agrokor za milijardu dolara nove tužbe slijede
» Talking Tom teži od Todorića: Slovenci prodali aplikaciju za milijardu dolara