Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 11 of 37
Page 11 of 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Aha,poznato ti jel se i tamo dobiva penzija na ptsp i mito...?..!??michaellcmacha wrote:tebe, koliko je poznato u Barbot odvezu, pa te nije ovdje po pol godine....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Pa kak znas ?michaellcmacha wrote:pa kako ti onda tako dugo poživje,, koja kombiniraš alkohol i tablete za šizu već desetljećima...Sora wrote:Pa za alkosa je dugo zivio , fala Bogumichaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
Da sam ziva. ,mislim ?
Nisam. Četnik 100%.marcus-t wrote:Zato si ti 2/3 četnik a 1/3 ustaša.dzango wrote:To je jedna tvoja trećina. Šta je sa one druge dve?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Pa dobro crveni, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus,
Zato jer sam postao Hrvat.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
a,ne znam sto bih ti rekla..negativni osjecaji prema roditeljima su emocionalno razorni..pokusaj ga prihvatit kakav je..nije ti lako,vjerujem..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:
ti samo siris nacionalnu netrpeljivost
Znam, ne mogu se savladati. To je zbog pogrešnog kućnog odgoja.
I ti bi možda bila takva da imaš oca poput moga.
Smrad četnički.
2014-04-12
Šta mogu kad sam pametniji.michaellcmacha wrote:ti si baš uporan u nastojanju da završiš na forumskom stovarištu zajedno sa još nekim mutavcima.... ;)dzango wrote:Nisa, ja. Nego Kaja. Ja sam samo odgovorio na njeno pitanje. Pročitaj celu konverzaciju. Ne uleći na pola i ne budi lenj.michaellcmacha wrote:nemam šta pitat kaju, ti spominješ pedera u svojstvu napadača na policajca, samo nisi pojasnio s kim si ga stavio u poredbu....dzango wrote:Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
2014-04-19
Ja sam još jednim dijelom budala, ali trudim se maksimalno i uskoro ću biti 100% Hrvat. Isto kao tree, možda i bolji.
crvenkasti-
2014-04-17
To vrijedi samo za branitelje . Ako imaju PTSP ili nemaju posla . Ili oboje .v_vlado wrote:Aha,poznato ti jel se i tamo dobiva penzija na ptsp i mito...?..!??michaellcmacha wrote:tebe, koliko je poznato u Barbot odvezu, pa te nije ovdje po pol godine....
Koji slučaj?kaja_333 wrote:Pa idemo onda pustiti sve ubojice na slobodu a buduće ne suditi, da ne prekapamo po kostima jel. Zakopamo ubijene i zaboravimo slučaj.
2014-04-19
Teško je toliko nisko pasti.crvenkasti wrote:Ja sam još jednim dijelom budala, ali trudim se maksimalno i uskoro ću biti 100% Hrvat. Isto kao tree, možda i bolji.
2014-04-19
Picca i Pepsi su dobro sjeli..sad valja u Siestu pasti..
Guest- Guest
dzango wrote:Teško je toliko nisko pasti.crvenkasti wrote:Ja sam još jednim dijelom budala, ali trudim se maksimalno i uskoro ću biti 100% Hrvat. Isto kao tree, možda i bolji.
Samo se totalno opustiš, gravitacija sve sama.
crvenkasti-
2014-04-17
Koja tupava usporedba ali je u tvom rangu, uspoređivati dvojezičnu ploču na zgradi policije sa baščanskom pločom može samo debil. Neka se jedinica gluposti nazove po tebidebotoijusto wrote:evo zamisljam... peder uzme cekic mrtav pijan i razbija bascansku plocu a policajac ureduje...ili pederi se dogovore razbit glave prije utakmice na AC medjusobno a policija ureduje...pederska poslatre911 wrote:Zamisli galamu da je policajac razbio glavu pederu ili određenoj nacionalnoj manjini kako bi bilo galame a policajac ne da bi dobio otkaz nego bi i na sudu završio.michaellcmacha wrote:a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
Guest- Guest
I da je imao 6 to nije bitno, policajac je prekoračio ovlasti i upotrjebio preveliku silu za onakav prekršaj a posljedice su bile takve da je skoro na licu mjesta umro od zadobivenih ozljeda.asilovski wrote:Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
Guest- Guest
ajmo probati ponovo, lupi si barem dva šamara da se resetiraš.debotoijusto wrote:amo ponovo...probaj zamislit da peder/i organizirano cekicem idu razbit bascansku plocukaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
Guest- Guest
Nije to prekršaj već k.d. ovo ostalo mi se ne da ponavljati nešto što i sam znaš, ali eto ignoriraštre911 wrote:I da je imao 6 to nije bitno, policajac je prekoračio ovlasti i upotrjebio preveliku silu za onakav prekršaj a posljedice su bile takve da je skoro na licu mjesta umro od zadobivenih ozljeda.asilovski wrote:Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
Kermit-
2014-04-17
sad se zalis i da si star..kriza srednjih godina :Dcrvenkasti wrote:dzango wrote:Teško je toliko nisko pasti.crvenkasti wrote:Ja sam još jednim dijelom budala, ali trudim se maksimalno i uskoro ću biti 100% Hrvat. Isto kao tree, možda i bolji.
Samo se totalno opustiš, gravitacija sve sama.
2014-04-12
Neka je i kazneno, potpuno je nebitno za ono što je sabadoš napravio pajčiću. Ne prebijaju se ljudi na mrtvo zbog skidanja dvojezične ploče koje nisu ni smjele biti tu postavljene.asilovski wrote:Nije to prekršaj već k.d. ovo ostalo mi se ne da ponavljati nešto što i sam znaš, ali eto ignoriraštre911 wrote:I da je imao 6 to nije bitno, policajac je prekoračio ovlasti i upotrjebio preveliku silu za onakav prekršaj a posljedice su bile takve da je skoro na licu mjesta umro od zadobivenih ozljeda.asilovski wrote:Pao je jer je imao 3, tko zna koliko alkohola u krvi, to je poanta, a nakon toga događaja je pao jedno 3-5 puta po ugostiteljskim objektima i isto sa 3, tko zna koliko alkohola i onda je zadobio ove ozljede, naravno nastavio je pit...sa takvim načinom života je pravo čudo preživjetitre911 wrote:Prvo ga je zakucao u zid a onda je on bez svijesti pao na beton i još višer stradao..milicajci humanisti pressredder4 wrote:Krivac za njegovu smrt je naredbodavac koji je naredio postavljanje ploče - eto, zbog nečijih političkih poena čovjek je izgubio život + da ne govorimo još o dodatno pogoršanim međunacionalnim odnosima ! O kakvom " sukobu " pokojnog i policije se piše - zar nije milicajac s leđa povukao pokojnog i tako ga srušio pri čemu je dotični udario glavom o beton i onda još teško ozlijeđenog čovjeka nisu htjeli da odvezu u bolnicu ?Nažalost u ovoj državi veća prava imaju oni koji se za nju nisu borili i oni koji su se borili protiv nje !! PLJUC !!
Neka mu je laka zemlja !
Guest- Guest
Bašćansku ploču su ZG gospoda ukrala Bašćanskoj kotlini.tre911 wrote:Koja tupava usporedba ali je u tvom rangu, uspoređivati dvojezičnu ploču na zgradi policije sa baščanskom pločom može samo debil. Neka se jedinica gluposti nazove po tebidebotoijusto wrote:evo zamisljam... peder uzme cekic mrtav pijan i razbija bascansku plocu a policajac ureduje...ili pederi se dogovore razbit glave prije utakmice na AC medjusobno a policija ureduje...pederska poslatre911 wrote:Zamisli galamu da je policajac razbio glavu pederu ili određenoj nacionalnoj manjini kako bi bilo galame a policajac ne da bi dobio otkaz nego bi i na sudu završio.michaellcmacha wrote:a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
Treba pothitno osnovati inicijativni odbor za vraćanje Bašćanske ploče na Boduliju i u Bašćansku kotlinu.
U crkvicu Sveta Lucija,gdje joj je i mjesto.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Zorica Gregurić je stavila ciglu u vrećicu i razgovarala sa policijom ispred zgrade policije, kada su se opustili zamahnula je istom i razbila ploču pred njihovim očima. Nisu je mlatili ni tukli kao Pajčića, završila je na sudu i dobila neku uvjetnu kaznu.
SUĐENJE: Ja, Zorica Gregurić, medicinska sestra, dragovoljka Vukovara, razbila sam ćiriličnu ploču!
SUĐENJE: Ja, Zorica Gregurić, medicinska sestra, dragovoljka Vukovara, razbila sam ćiriličnu ploču!
Guest- Guest
Pa organizirajte se, no ja ovog debila upozoravam na gluposti koje piše kad uspoređuje plastičnu tvorničku ploču čija je vrijednost 30 kn sa baščanskom pločom čija je vrijednost neprocjenjiva.jastreb wrote:Bašćansku ploču su ZG gospoda ukrala Bašćanskoj kotlini.tre911 wrote:Koja tupava usporedba ali je u tvom rangu, uspoređivati dvojezičnu ploču na zgradi policije sa baščanskom pločom može samo debil. Neka se jedinica gluposti nazove po tebidebotoijusto wrote:evo zamisljam... peder uzme cekic mrtav pijan i razbija bascansku plocu a policajac ureduje...ili pederi se dogovore razbit glave prije utakmice na AC medjusobno a policija ureduje...pederska poslatre911 wrote:Zamisli galamu da je policajac razbio glavu pederu ili određenoj nacionalnoj manjini kako bi bilo galame a policajac ne da bi dobio otkaz nego bi i na sudu završio.michaellcmacha wrote:a jebiga neki od nas su imali volju to promijeniti, međutim trenutno su ljudima preče neke druge stvari u životu... al ništa zato vrlo brzo doći će vrijeme kad im i život bude prijek, e tad nek se jebu o svom trošku....
Treba pothitno osnovati inicijativni odbor za vraćanje Bašćanske ploče na Boduliju i u Bašćansku kotlinu.
U crkvicu Sveta Lucija,gdje joj je i mjesto.
Guest- Guest
kazneno djelo koje se goni privatnom tužbom, a u konkretnom slučaju po službenoj dužnosti jer se radi o državnoj imovini, međutim spriječavanje izvršenja tog kaznenog djela ni jednim pravilnikom o postupanju ne predviđa postupanje iz kojeg bi proizašla teža posljedica od one koja se po tijelu represivne vlasti štiti...tak da jebeš pravo koje si ti studirao i jebeš onog ko ti je uručio diplomu.... to što si ti naučio svak ko je pismen može pročitati u narodnim novinama, a o modusima postupanja u konkretnim situacijama ti nemaš blage veze niti ćeš ikada imati...
2015-08-08
Page 11 of 37 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 24 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 11 of 37