Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
Page 10 of 37
Page 10 of 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
nemam šta pitat kaju, ti spominješ pedera u svojstvu napadača na policajca, samo nisi pojasnio s kim si ga stavio u poredbu....dzango wrote:Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Re: Preminuo Vukovarac koji je teško ozlijeđen prilikom razbijanja ćirilične ploče na zgradi policije
To je jedna tvoja trećina. Šta je sa one druge dve?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Pa dobro crveni, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus,
Zato jer sam postao Hrvat.
Nisa, ja. Nego Kaja. Ja sam samo odgovorio na njeno pitanje. Pročitaj celu konverzaciju. Ne uleći na pola i ne budi lenj.michaellcmacha wrote:nemam šta pitat kaju, ti spominješ pedera u svojstvu napadača na policajca, samo nisi pojasnio s kim si ga stavio u poredbu....dzango wrote:Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pitanje je ...Zasto samo Hrvatskoj vrijeme ide unazad a Hrvatima ne? Posebno Hrvaticama ?
Zato si ti 2/3 četnik a 1/3 ustaša.dzango wrote:To je jedna tvoja trećina. Šta je sa one druge dve?crvenkasti wrote:kaja_333 wrote:Pa dobro crveni, na kraju si sretan sto su ti dozvolili da ostaneš u stanu i budeš kus,
Zato jer sam postao Hrvat.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
ima vise pravopisa,rjecnika,etc.crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Nije,crveni,i neces cjepidlacenjem postat brze Hrvat..strpljenja,molim..:Pcrvenkasti wrote:maggie13 wrote:Deboto,legenda si i poredba ti je legendarna :D
Hrvatski se kaže 'usporedba'. 'Poredba' ti je srpski.
Pogledaj si:
https://hr.wiktionary.org/wiki/Razlikovni_rje%C4%8Dnik_srpskog_jezika_i_hrvatskog_jezika
Moraš pazit, ispadaš četnik.
U barem jednom se kaze da se koriste obje rijeci..ti samo siris nacionalnu netrpeljivost silujuci asimilaciju..B-)
2014-04-12
ti si baš uporan u nastojanju da završiš na forumskom stovarištu zajedno sa još nekim mutavcima.... ;)dzango wrote:Nisa, ja. Nego Kaja. Ja sam samo odgovorio na njeno pitanje. Pročitaj celu konverzaciju. Ne uleći na pola i ne budi lenj.michaellcmacha wrote:nemam šta pitat kaju, ti spominješ pedera u svojstvu napadača na policajca, samo nisi pojasnio s kim si ga stavio u poredbu....dzango wrote:Pitaj Kaju. Poređenje je njeno. Ja opet debatujem u okviru zadatih postavki.michaellcmacha wrote:s kim sad porediš pedera....kad spominješ nasrtanje na policajcadzango wrote:Da je peder bio pijan ili drogiran i nasrnuo na policajca, peder bi bio kriv a ne policajac.kaja_333 wrote:Da, evo probajmo zamisliti da je policajc gurnuo ili bacio o zid pedera na paradi i da je dotični umro od posljedica pada kako kaze tre. Policajac se ne bi vozao po rijeci nego bi bio u zatvoru i na naslovnicama svaki dan , godinama.
2015-08-08
Sora wrote:Pitanje je ...Zasto samo Hrvatskoj vrijeme ide unazad a Hrvatima ne? Posebno Hrvaticama ?
Takav mentallitet, lesinarske sklonosti. Evo covjek umre i onda se skupi jato i danima mu prekapa po kostima.
darla- Admin
2015-10-22
nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
2015-08-08
Da . Psihijatrija na kub. Da odem u jednu psihijatrijsku bolnicu u posjetu , tamo se covjek osjeća normalno i blaženo mirno. Oni kaj prijete. Oružjem su dobro zavezani ...darla wrote:Sora wrote:Pitanje je ...Zasto samo Hrvatskoj vrijeme ide unazad a Hrvatima ne? Posebno Hrvaticama ?
Takav mentallitet, lesinarske sklonosti. Evo covjek umre i onda se skupi jato i danima mu prekapa po kostima.
maggie13 wrote:
ti samo siris nacionalnu netrpeljivost
Znam, ne mogu se savladati. To je zbog pogrešnog kućnog odgoja.
I ti bi možda bila takva da imaš oca poput moga.
Smrad četnički.
crvenkasti-
2014-04-17
Ti si bio na obdukciji???? Umro čovjek jer ljudi umiru a ako ste protiv umiranja branitelja nek uđe u ustav da nemogu umrijet.....michaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
tebe, koliko je poznato u Barbot odvezu, pa te nije ovdje po pol godine....
2015-08-08
Pa za alkosa je dugo zivio , fala Bogumichaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
...rusi..samo sto 8-)dzango wrote:maggie13 wrote:si vidio..u dusi..B-)dzango wrote:maggie13 wrote:Hvala sto imas tako lijepo misljenje o meni,crveni,ali,vjerovao ili nr,ne vole me svi.:D
To ovi pederi.
Peder u duši može da nam ....
2014-04-12
pa kako ti onda tako dugo poživje,, koja kombiniraš alkohol i tablete za šizu već desetljećima...Sora wrote:Pa za alkosa je dugo zivio , fala Bogumichaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
2015-08-08
Pa idemo onda pustiti sve ubojice na slobodu a buduće ne suditi, da ne prekapamo po kostima jel. Zakopamo ubijene i zaboravimo slučaj.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sora wrote:
Da . Psihijatrija na kub. Da odem u jednu psihijatrijsku bolnicu u posjetu , tamo se covjek osjeća normalno i blaženo mirno. Oni kaj prijete. Oružjem su dobro zavezani ...
Super su jos oni, ja da sam prosla petinu toga, nebi se nis prijetila, samo bi djelovala.
darla- Admin
2015-10-22
v_vlado wrote:Ti si bio na obdukciji???? Umro čovjek jer ljudi umiru a ako ste protiv umiranja branitelja nek uđe u ustav da nemogu umrijet.....michaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
Da nema četnika, nikad ne bi umro.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa kak znas ?michaellcmacha wrote:pa kako ti onda tako dugo poživje,, koja kombiniraš alkohol i tablete za šizu već desetljećima...Sora wrote:Pa za alkosa je dugo zivio , fala Bogumichaellcmacha wrote:nije darko umro od starosti pa niti zbog svoje sklonosti alkoholu, nego zbog nanešenih mu teških tjelesnih ozljeda....
Da sam ziva. ,mislim ?
Aha,poznato ti jel se i tamo dobiva penzija na ptsp i mito...?..!??michaellcmacha wrote:tebe, koliko je poznato u Barbot odvezu, pa te nije ovdje po pol godine....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 10 of 37 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 23 ... 37
Similar topics
» Sirijske izbjeglice iz zahvalnosti prema Hrvatskoj razbijaju ćirilične ploče!
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
» Anatolij Karpov teško ozlijeđen
» PUCNJAVA U PARIZU Jedan policajac ubijen, drugi teško ozlijeđen, sumnja se na terorizam
» Ameri uhitili Jugoslava Vidica koji je 16.9.1991 u tvornici GAVRILOVIC u Petrinji odsjekao ruku Stjepa Komesu koji se rukovao Tudjmanom prilikom posjeta Petrinji
» Vukovarac Nemanja Savanovic clan BBB-a i Suverenista te vijecnik vukovarske skupstine pozvan na obavijesni razgovor od strane policije jer je osumnjicen sto je bio sudionik navijacke tucnjave?
Page 10 of 37