Ustaše na minimalcu
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Ustaše na minimalcu
Oni su radili u socijalizmu pa je taj socijalizam puka pa onda doša kapitalzam i hrpa nezaposlenih i onda oni gledaju kako je bilo kad su oni radili pa te forsiraju da radiš jer oni misle da su to neke plaće i da to tako normalno da se radi za kikiriki a nemaš ništa od toga.
Dobro ga nisan izija taj dan. Pala bomba. U sekund. Samo mi se zamračilo kad mi je puka film.
Leti sve.
Dobro ga nisan izija taj dan. Pala bomba. U sekund. Samo mi se zamračilo kad mi je puka film.
Leti sve.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Sad fino lležin doma , ne mogu odat jer šepan , iden na fizikalne i psihoterapije. On mora sad to sve plaćat jer ja para neman. Auto ću prodat , problem manje , nema registracije ni troškova , ovu godinu mi istiće porez , iduće godine 2500 kuna kapa čiste love dodatno.
I to je to. Kome se radi za kikiriki izvoli pa radi , nemoj drugoga maltretirat nego izvoli pa radi liti za kikiriki.
I to je to. Kome se radi za kikiriki izvoli pa radi , nemoj drugoga maltretirat nego izvoli pa radi liti za kikiriki.
2014-04-11
I još zna kakvi san i on me ide drkat u zdrav mozak.
Pala bomba. Uteka kad je vidija kako su mi se oči okrenile ( to posli i reka ) al bilo je kasno.
Pozva si ga. Došao Đavo
Pala bomba. Uteka kad je vidija kako su mi se oči okrenile ( to posli i reka ) al bilo je kasno.
Pozva si ga. Došao Đavo
2014-04-11
Legendovich wrote:topovsko meso postanes ucas..gledati preko musice..a Irudteyebo znanosti..aben wrote:u tri miseca moreš postati marinac obučen za ubijanje ljudi suder po svitu, ali ne, za konobara triboš prvo tri godine, pa unda jos specijalizacija, pa magisterij i doktorat
fetiš na skule je neizlječiv
jel ti ne vidiš meritum ili te ni briga?
jel ti razumiš da je poanta u komplicironosti savladavanja zanimanja, a ne u svrhi?
2014-04-16
Nismo svi isti. Ovi dovodi Dravide a onda one naše babetine šivaju a ovi veća plaća od njih. Ja bi ga gađa tom šivaćon mašinom ispri svih djelatnika.
Smeće obično od poslodavca.
Ja se ne kontroliram kad me netko ide radit budalom. Samo pustim da me demon opsjedne pa šta bude brajo.
Tako se s vama raspravlja.
Smeće obično od poslodavca.
Ja se ne kontroliram kad me netko ide radit budalom. Samo pustim da me demon opsjedne pa šta bude brajo.
Tako se s vama raspravlja.
2014-04-11
jasambrend wrote:aben wrote:jasambrend wrote:kaya wrote:Strani radnici rade za bolju plaću nego domaći, imaju i neke dodatke zbog razdvojenog života, plaćen im je često i smještaj. Domaći se bune i odlaze kako si i napisao, međutim ne pali , nisu vrijedni nikom i puštaju ih niz vodu. Iz jednog razloga, hrvati nisu dobri radnici, ljeni su, ne radi im se, ucjenjuju.RayMabus wrote:Svi koji pokušaju ovo s Dravidima pa oni rade za istu plaću a smještaj i režije su im plaćeni uskoro će počet gubit domaće radnike.
Razlog : nezadovoljstvo.
Skužit će da su diskriminirani , neće biti zadovoljni , to će se odrazit na produkciju i na kraju će napravit owert.
Hrvati su dobri radnici u njemačkoj.
Tako ti stvari funkcioniraju u praksi kod poslodavaca . Oni se spase kad im stranac dođe raditi jer taj i odradi.
Naše poslodavce pobiti i dovest,
kao zamjenu Srbe, Šiptare, Kineze, Četnike, Balije, ISIL-ovce... uglavnom, svi bi bili bolji poslodavci od Hrvata vulgaris domesticus, najgore prevarantske bagre koja postoji na svijetu, čast izuzecima...
ne zun izdokle ti to, jo nika nis ču da je neko nekoga izvaro u grodu. ki su oti poslodavci?
Zadar niti nema više gospodarstva. Zeru turizma, sve ostalo je čiribu-čiriba i javni sektor te Grof i kompanija, odnosno opet javni sektor...rad u Hrvata je posta za šaku riže općenito, a više nitko ne može zajebati ni jadnike koje dovlače iz Kruševa, Obrovca i sličnih pripizdina preko kradeze podružnica... da vidiš panike kad se traže ljudi za rad u sezoni, a nitko im ne bi 500 kuna plaću diga...čistačicu, kuhara, konobara za naći im je ka na lutriji dobit...a sve zato jer nema u Hrvata dugoročnog razmišljanja, daj odmah sve i sada...
ali to su odvojene stvori, loše gospodarstvo i loši poslodavci.
loši poslodavci nika ne moru biti uzrok lošen gospodarstvu. loši poslodavci jednostavno ne moru opstati na tržištu. ono ča ti zoveš panikon jo zoven market adjustmenton
2014-04-16
Nek mi se poslodavci napuše kurca. Za ono šta oni nude to mogu i sam zaradit ležeći doma i micajući troškove koje inaće nemam ako ne idem radit.
Ne tribate mi i baš zato šta mi ne tribate triba dignit minimalac na pet tisuća kuna tako da on te svoje šivaće mašine i Dravide premjesti u Sri Lanku.
Amen.
Ne tribate mi i baš zato šta mi ne tribate triba dignit minimalac na pet tisuća kuna tako da on te svoje šivaće mašine i Dravide premjesti u Sri Lanku.
Amen.
2014-04-11
Tko god ima firmu u nekoj državi a plaće u toj firmi su dosta veće od minimalca taj bi se trebao zalagati da se minimalac još više podigne.
Zašto ?
Pa evo objasnit ću vam. U državi ima xy subjekata koji plaćaju porez. Šta vas je manje to si državi bitniji i šta vas je manje a plaće veće to ćeš imat više radnika na raspolaganju jer oni koji to ne mogu će otpuštat radnike i selit proizvodnju.
Ukratko svakoj firmi koja već sad plaća plaće puno veće od minimalca u interesu je da se isti digne jer će uništit ove firmice u državi koje funkcioniraju na šemu rad za šaku riže , dobit novu radnu snagu te postat bitniji u očima države jer je manje firmi koje mogu ucjenjivat.
Aj diži minimalac odma.
Zašto ?
Pa evo objasnit ću vam. U državi ima xy subjekata koji plaćaju porez. Šta vas je manje to si državi bitniji i šta vas je manje a plaće veće to ćeš imat više radnika na raspolaganju jer oni koji to ne mogu će otpuštat radnike i selit proizvodnju.
Ukratko svakoj firmi koja već sad plaća plaće puno veće od minimalca u interesu je da se isti digne jer će uništit ove firmice u državi koje funkcioniraju na šemu rad za šaku riže , dobit novu radnu snagu te postat bitniji u očima države jer je manje firmi koje mogu ucjenjivat.
Aj diži minimalac odma.
2014-04-11
RayMabus wrote:Tko god ima firmu u nekoj državi a plaće u toj firmi su dosta veće od minimalca taj bi se trebao zalagati da se minimalac još više podigne.
Zašto ?
Aj diži minimalac odma.
nis baš razumi, zoč bi mene bilo briga da sun bitniji državi?
naprotiv, meni se više isploti da država ukine minimalac, tako da ljudi moru više roditi i imati šoldov iskima će kupovati moje usluge
2014-04-16
Zaspa san i kurac mi se diga usnu pa san se probudija i izdrka ga.aben wrote:RayMabus wrote:Tko god ima firmu u nekoj državi a plaće u toj firmi su dosta veće od minimalca taj bi se trebao zalagati da se minimalac još više podigne.
Zašto ?
Aj diži minimalac odma.
naprotiv, meni se više isploti da država ukine minimalac, tako da ljudi moru više roditi i imati šoldov iskima će kupovati moje usluge
Zato šta Bog to tako hoće Abene. Oće da se prebaci šivanje u Sri Lanku. Nema potrebe da ih dovlačiš ovamo.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zaspa san i kurac mi se diga usnu pa san se probudija i izdrka ga.aben wrote:RayMabus wrote:Tko god ima firmu u nekoj državi a plaće u toj firmi su dosta veće od minimalca taj bi se trebao zalagati da se minimalac još više podigne.
Zašto ?
Aj diži minimalac odma.
Zato šta Bog to tako hoće Abene. Oće da se prebaci šivanje u Sri Lanku. Nema potrebe da ih dovlačiš ovamo.
well done
nego, jo dojin 50 kn na uru. pokoži mi kako mi je u interesu da toliki bude i minimalac?
2014-04-16
Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
Nije sve u lovi. Moč Moč je jako važna u biznisu.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
nišće od toga ni moj interes.
mi poslodavci nismo ortački kapitalisti
2014-04-16
Novac je samo sredstvo plaćanja. U ekonomiji je bitna moć. Moć da ti lupim carine od 100%. Moć da ti dignem minimalac na pet tisuća kuna. Samo moć.
Da ja radim ono šta ja oću a ne šta ti oćeš. To je jedino bitno u cijeloj priči oko ekonomije.
Da moji proizvodi a ne tvoji budu na policama.
Moć.
Kužiš ?
Da ja radim ono šta ja oću a ne šta ti oćeš. To je jedino bitno u cijeloj priči oko ekonomije.
Da moji proizvodi a ne tvoji budu na policama.
Moć.
Kužiš ?
2014-04-11
Vi niste grupa.aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
2014-04-11
[quote="RayMabus"]
[
nego?
Vi niste grupa.aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
[
nego?
2014-04-16
Pojedinci koji se bore za proboj na tržištu nudeći svoje usluge i dobra.aben wrote:RayMabus wrote:Vi niste grupa.aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
[
nego?
Anatomija problema je interes protiv interesa.
Da bi držao političara za muda moraš otjerat druge poslodavce u državi.
Podizanje minimalca je upravo to ako si ti taj koji daje puno veću plaću.
2014-04-11
aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
Vi poslodavci...
darth_vader-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pojedinci koji se bore za proboj na tržištu nudeći svoje usluge i dobra.aben wrote:RayMabus wrote:Vi niste grupa.aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
[
nego?
fair enough. nismo grupa, nego skup pojednicov.
ali jo ne želin držati ničigova jojo u ruci.
2014-04-16
Zato ja želim.aben wrote:RayMabus wrote:Pojedinci koji se bore za proboj na tržištu nudeći svoje usluge i dobra.aben wrote:RayMabus wrote:Vi niste grupa.aben wrote:
[
nego?
fair enough. nismo grupa, nego skup pojednicov.
ali jo ne želin držati ničigova jojo u ruci.
2014-04-11
jasambrend wrote:aben wrote:RayMabus wrote:Pa jednostavno po istom principu kako su godinama političari štitili svoj ortački kapitalizam i rad za šaku riže sad ovima šta mogu bolje platit radnika je u interesu da oni izbace druge u državi i drže vladu za muda.
Vi poslodavci...
da. zoto i znun da su poslodavci suprotno od onoga ča nan ti govoriš da jesmo
2014-04-16
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
Page 10 of 14