ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ustaše na minimalcu

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Ustaše na minimalcu - Page 6 Empty Re: Ustaše na minimalcu

Post by kaya Sun 9 Feb - 9:42

Hektorović wrote:
kaya wrote:
Hektorović wrote:Pa standard je po štekatima u gradovima da domaći konobar redovno jebe mater stranim mušterijama...
Istina, okreće očima, bježi, puši i gleda  živčano goste, krade i ne dođe na posao, pa oni rađe zaposle stranca koji će odraditi sezonu i platiti će ga bolje, nije im problem.

Pa u Dubrovniku preferiraju zapošljavati konobare iz Trebinja, više rade za manje love, i ne bahate se.

Jer ako se bahatiš ideš nazad na Bosansku plaću od 450 km
Eto, ti si bolje skužio kako funkcioniraju stvari nego ovi ovdje. Ali često im daju i bolju plaću, al da odradi.

Last edited by kaya on Sun 9 Feb - 9:43; edited 1 time in total

kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Hektorović Sun 9 Feb - 9:43

RayMabus wrote:
Hektorović wrote:Pa standard je po štekatima u gradovima da domaći konobar redovno jebe mater stranim mušterijama...
To ko moj prijatelj Romić. On je legenda. Nisi punu tasnu pića , puna riva u Trogiru gostiju a njega čuješ na kilometar kako jebe mater turistima. Svašta im izgovori. A najjači konobar majke mi.

E pa to... na elitnoj lokaciji, i tako nonstop :D Možda i govorimo o istom liku.

Isto i oni od Luxora po perisitlu.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by kaya Sun 9 Feb - 9:44

ebenica wrote:a ovo za strance, ako je ponat bit rob i ima ih koji to žele bit pa onda vratimo robovlasništvo umjesto ovog izdrkavanja.
A zašto misliš da je stranac tu rob a u hrvat u njemačkoj radnik ?
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:45

Konobari sluze goste i tu je kraj price..gosti placaju i moraju biti zadovoljni uslugom..cisto profesionalno..tak oje u svabiji,Francuskoj,cijelom svijetu..ej-men
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 9:45

kaya wrote:Tako da zadržavanje domaćih radnika poslodavcima nije opcija ni u ludilu.
Oni i idu na strance ili smanjivanje posla da im ovi uopće ni ne trebaju.
Pa to mi malo glupa logika da ti ljudi rade godinama i onda ih se rješavaš dovodeći namnerno skuplju snagu. Al dobro , možda žele selektirari tko će otić pa će ostat samo domaći robovi koji će radit za manje od Dravida al nemaju kud.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by kaya Sun 9 Feb - 9:45

Legendovich wrote:
kaya wrote:Tako da zadržavanje domaćih radnika poslodavcima nije opcija ni u ludilu.
cisti i nepatvoreni kapitalizam..trazis najbolje radnike..nema mjesta i vremena nekom prenemaganju..
Pa da.nema tu sentimenta.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:47

kaya wrote:
ebenica wrote:
kaya wrote:Pa to. Plus imaju jaku dozu ljubomore, nerealni su, tu čistaćica misli da ona donosi eure hotelu ili apartmanu, pa rekorderi su po bolovanju.
Kod švabe toga nema...
tu čistačica ne vrijedi ništa i onda kad nešto traži ispada da misli ona donosi eure, zadnji primjer ti je štrajk prosvjetara. pomoćno osoblje ne vrijedi kurca i to je piramida di samo onaj na vrhu nešto vrijedi...kod švaba da, kod švaba svatko vrijedi, bez čistačica su tu bolesti i onda ni doktor ne vrijedi ništa jer je bolesti previše. dok se prema svima ne počnemo ponašat da svatko nešto vrijedi bit ćemo nazadno i odvratno društvo. hvala devedesetima na tome, tad je sve to počelo, da samo fotelja i visoko školstvo nešto vrijedi s uzrečicom: k'o te jebe kaj nisi išao u škole.
Znaš šta, ne slažem se. Kod švabe svatko vrijedi tko radi i šuti. Ovi drugi nogu odmah dobiju. Kod nas ti ne rade a misle da vrijede. Ove sestre koje su uglavnom u sestrinskom sobi na kavi, kada ode u njemačku, nema šanse da to naprave.
ne bih rekao, kod nema sustava vrijednosti, oni na dnu ne vrijede ništa i to se vidi po vašim upisima, aimo ih zamijenit ima ih koji šute...traži se rob koji će radit za šaku riže i držat jezik za zubima, nema poštovanja osobe, svi su smeća. stranci pašu jer šute a šute jer nemaju izbora ili šutnja ili noga u guzicu, da oni progovore ni oni ne vrijede, tipični kmetski mentalitet. dok je todorić kupovao otoke, heliće i dvorce blagajnice su radile za 3 soma kn..zašto? zato jer je zakon tržišta takav i zato jer one ne donose profit nego neki menadžeri i uprave i ne smiju se dovoljno na blagajnama pa ćemo ih zamijenit robotima...mislim, koga jebeno lažemo? smij se ti 7 dana u tjednu za 3 soma kuna, budeš ako si filipinac jer moraš šutit.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya Sun 9 Feb - 9:48

RayMabus wrote:
Pa to mi malo glupa logika da ti ljudi rade godinama i onda ih se rješavaš dovodeći namnerno skuplju snagu. Al dobro , možda žele selektirari tko će otić pa će ostat samo domaći robovi koji će radit za manje od Dravida al nemaju kud.
Ma ne rade oni godinama, pa to svakom drugom kada pogledaš onaj ispis staža vidiš deset firmi u dvije godine i obavezno burza jedno 6 mjeseci unutar te dvije godine. Eto to je ogledni primjer hrvatskog radnika u tim deficitarnim zanimanjima. I odmah ti je jasno s kim imaš posla i fale ti ko koronavirus. Kada odu ovi se spase.

Last edited by kaya on Sun 9 Feb - 9:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:49

kaya wrote:
ebenica wrote:a ovo za strance, ako je ponat bit rob i ima ih koji to žele bit pa onda vratimo robovlasništvo umjesto ovog izdrkavanja.
A zašto misliš da je stranac tu rob a u hrvat u njemačkoj radnik ?
pa zato što je, znam ih masu koji danas rade po njemačkoj i pazi žive, kod nas su od života imali dizanje, rad , spavanje..i glad na kraju mjeseca. nazovi se radnikom za 4 soma kuna i živi kao osoba.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:49

Nekad se za konobare moralo ici u skolu,mislim da je toga bilo u sloveniji..no moralo ih se i platiti posteno..danas nadju neku neotesanu budalu,i dogadjaju se neugodnosti,koje vidimo i cujemo posvuda..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 9:50

Hektorović wrote:
RayMabus wrote:
To ko moj prijatelj Romić. On je legenda. Nisi punu tasnu pića , puna riva u Trogiru gostiju a njega čuješ na kilometar kako jebe mater turistima. Svašta im izgovori. A najjači konobar majke mi.

E pa to... na elitnoj lokaciji, i tako nonstop :D Možda i govorimo o istom liku.

Neće on domaćima. Njega svi znaju i znaju da je odličan momak. Neće on ni strancima al im je pun kurac njih a on spontan pa kad ga zovu on odma psuje kkoji kurac me ti sad zoveš ako već nosi tasnu negdi. Ma momak je odličan , ljudina al je spontan i otvoren a psuje ko kočijaš kad mu neki furešt digne živce a živce mu lako dignit. A duša od čovika.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:51

Ne moras ti prihvatiti posao za kikiriki,tko te tjera.a kmecati na sustav kakav jeste,yebiga..tako je..nish tu ne mozes
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sun 9 Feb - 9:53

Legendovich wrote:Nekad se za konobare moralo ici u skolu,mislim da je toga bilo u sloveniji..no moralo ih se i platiti posteno..danas nadju neku neotesanu budalu,i dogadjaju se neugodnosti,koje vidimo i cujemo posvuda..

tribalo bi osnovati fakultet za konobare, a one s doktoratom za konobarenje ploćati ko doktore medicine.

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:53

današnji poslodavci bi ubili za one koji su im radili prije 7-8 godina.
kad su odlazili bilo je: je u njemačkoj te čekaju raširenih ruku, vidjet ćemo kak ćeš se vratit na koljenima za dva mjeseca...
danas je priča puno drugačija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:55

Nije niti u svabiji drugacije,svaki 5ti svabo je na rubu siromastva,dakle Svabo,ne gastarbajter..drljaju za minimalac,jer su poslodavci porusili cijene rada,a Merkelica to podrzala..uza to ,sve vise firmija,uzima driftere preko cajt firmi(osim za bajustelu i fizikalije) i gleda da sto manje plate radnika..nije niti u svabiji sve bajno..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sun 9 Feb - 9:56

RayMabus wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

Neće on domaćima. Njega svi znaju i znaju da je odličan momak. Neće on ni strancima al im je pun kurac njih a on spontan pa kad ga zovu on odma psuje kkoji kurac me ti sad zoveš ako već nosi tasnu negdi. Ma momak je odličan , ljudina al je spontan i otvoren a psuje ko kočijaš kad mu neki furešt digne živce a živce mu lako dignit. A duša od čovika.

reci mu da premini poso

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 9:56

kaya wrote:
RayMabus wrote:
Ma ne rade oni godinama, pa to svakom drugom kada pogledaš onaj ispis staža vidiš deset firmi u dvije godine i obavezno burza jedno 6 mjeseci unutar te dvije godine. Eto to je ogledni primjer hrvatskog radnika u tim deficitarnim zanimanjima. I odmah ti je jasno s kim imaš posla i fale ti ko koronavirus. Kada odu ovi se spase.
Pa zato šta ih ne opuštaju. Ja san deset godina radija bez dana bolovanja a onda dva tri svako malo bolovanje. Zato ti se to dešava. Onda i drugi tako kad jedan to radi i može.

Priča sam o tome da je i to diskriminacija i da se takvima mora dat otkaz da ne zaraze druge radnike.

Al dobro. Izgleda u ovoj priči najebu samo normalni radnici pošto sad moraju ić ća kad ih se diskrkminira s plaćom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 9:57

aben wrote:
RayMabus wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

reci mu da premini poso
Nisan ga ja zaposolija nego gazda. Konobar je odličan. On radi odlično.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:58

Legendovich wrote:Nije niti u svabiji drugacije,svaki 5ti svabo je na rubu siromastva,dakle Svabo,ne gastarbajter..drljaju za minimalac,jer su poslodavci porusili cijene rada,a Merkelica to podrzala..uza to ,sve vise firmija,uzima driftere preko cajt firmi(osim za bajustelu i fizikalije) i gleda da sto manje plate radnika..nije niti u svabiji sve bajno..
aj ne seri bokte, nije ti ovo 1985 da se čeka dnevnik u pola osam da se ti ja viš za tanjug jer smo inače slijepi i glupi. ti si nam jedini dodir sa svijetom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 9:58

aben wrote:
Legendovich wrote:Nekad se za konobare moralo ici u skolu,mislim da je toga bilo u sloveniji..no moralo ih se i platiti posteno..danas nadju neku neotesanu budalu,i dogadjaju se neugodnosti,koje vidimo i cujemo posvuda..

tribalo bi osnovati fakultet za konobare, a one s doktoratom za konobarenje ploćati ko doktore medicine.
Znam dvojicu,odnosno poznam ih dobro,decki su zavrsili srednju ugostiteljsku smjer konobari..i decki su bili prva klasa u tome..da potrebna je skola za to..od posluzivanja,do pripreme stolova,svega oko toga..to sto bedak kao ti ne cijeni taj posao,samo jasno potvrdjuje situaciju,gdje ne cijenite nishta,pa vam je na kraju tak kako jeste,jer ne cijenite nish osoim sebea..da te podsjetim..jos je jedino Albanija ispod vas,i ne znam kojim kreditima se razbacujete,kad vec grecate trbuhom po dnu..EGO je vrlo cudna stvar kod likova kao ti.. :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by aben Sun 9 Feb - 9:58

RayMabus wrote:
aben wrote:
RayMabus wrote:
Hektorović wrote:
RayMabus wrote:

reci mu da premini poso
Nisan ga ja zaposolija nego gazda. Konobar je odličan. On radi odlično.

nis ti reko da mu doš otkaz, nego da mu rečeš da premini poso. i bogami, ne rodi dobro.

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 6 of 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics