Ustaše na minimalcu
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Ustaše na minimalcu
RayMabus wrote:Nazovi ih telepatski.aben wrote:RayMabus wrote:Pa sad triba uništit ekonomiju da nam se crnci ne doseljavaju.aben wrote:RayMabus wrote:Da to ti je u nas ta politika da ti ga dajj prekasno pa ne utječe na ništa. Zato je sve i uteklo vani.
Evo ti socijalisti u Berlinu zamrznuli cijene stanova na pet godina. E to ti je socijalizam a ne ovo kod nas kuac palac minimalac šaka riže.
da su ga izglasali na..koliko bi ti, 4000kn?...unda bi ti iseljavanje bilo brže.
minimalna ploća ne jamči veće ploće, ne, ona samo uništi de ekonomije ki bi inače postojo da minimalne ploće nemo.
change your religion
zaštiti se od silovanja tako da sun sebi zabiješ lumbrelu u guzicu?
daj mi adresu ote generalske federacije, napisati ću in pismo.
provo sun, nemo nikoga doma
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Slabe su ti antene. Kad izađeš dvista puta iz tijela ko ja možda ti se ojačaju senzori.aben wrote:RayMabus wrote:Nazovi ih telepatski.aben wrote:RayMabus wrote:Pa sad triba uništit ekonomiju da nam se crnci ne doseljavaju.aben wrote:
da su ga izglasali na..koliko bi ti, 4000kn?...unda bi ti iseljavanje bilo brže.
minimalna ploća ne jamči veće ploće, ne, ona samo uništi de ekonomije ki bi inače postojo da minimalne ploće nemo.
change your religion
zaštiti se od silovanja tako da sun sebi zabiješ lumbrelu u guzicu?
daj mi adresu ote generalske federacije, napisati ću in pismo.
provo sun, nemo nikoga doma
Kucaj jače.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Uspavalo me. Sad još jednu kavicu tj divku jer je ona lakša al to je kavica u biti.
Ako nemaš senzore ne možeš pričat s njima. Moraš se duhovno razvit. Ne zanima njh to pitanje koje ti postavljqš jer sami uređujete šta vam paše. Moš pitat kako je u njih to uređeno al kod njih nema te minimalne plaće kad je sistem baziran na pomaganju a ne na materijalizmu.
Drukčiji model ekonomije.
Ako nemaš senzore ne možeš pričat s njima. Moraš se duhovno razvit. Ne zanima njh to pitanje koje ti postavljqš jer sami uređujete šta vam paše. Moš pitat kako je u njih to uređeno al kod njih nema te minimalne plaće kad je sistem baziran na pomaganju a ne na materijalizmu.
Drukčiji model ekonomije.
2014-04-11
Ne možete se s njima uspoređivat. To je skroz drukčije društvo od ovog vašeg. Doduše i vi tome težite jer se želite riješiti parazita al niste nego vas još glođu itd.
To je sve drukčije nego ovdje. Tamo je bitna kreacija i ono šta ti želiš raditi i šta te ispunjava i onda ti je rad igra tako da sve suprotno od ovog grča i trčanja da bi se namirili paraziti.
Pola cijene goriva su vam porezi dakle financirate sistem parazita.
To je sve drukčije nego ovdje. Tamo je bitna kreacija i ono šta ti želiš raditi i šta te ispunjava i onda ti je rad igra tako da sve suprotno od ovog grča i trčanja da bi se namirili paraziti.
Pola cijene goriva su vam porezi dakle financirate sistem parazita.
2014-04-11
To je drukčiji sistem. Ti ovdje kad nemaš platit struju onda ti je isključe dok tamo imaš pravo na minimum. Nisu u grču.
To su dva različita sistema po svemu. Tamo je priča o minimalcu nepotrebna.
To su dva različita sistema po svemu. Tamo je priča o minimalcu nepotrebna.
2014-04-11
Ti u Hrvatskoj pola plaće potršiš na hranu a u Irskoj ne pa u biti model u Irskoj ti je bliži njima. Ovo ovdje su gulikože. Zato ja više ne radim a oni nek se trpaju.
Skinit će se njih na izborima prije ili poslije
Skinit će se njih na izborima prije ili poslije
2014-04-11
Uglavnom druga priča. Vjerojatno zato se ja i ovako ovdje ponašam pa neću ništa da radim za ovakvi sistem. Prenio sam taj model ovdje. Koristim ga za sebe. A vi radite za njih. A šta ću vam ja.
2014-04-11
No bolje o nekim stvarima ne razmišljat jer tek onda upadneš u depresiju. Sad smo ovdje na ovom nemirnom moru a ja san se zabija u kuću i ne zanima me vanjski svijet. Iman svoj mali svijet i kineski zid oko njega. Nije na meni da učinim ovaj svijet ni boljim ni gorim nego da plivam u ovom oceanu govana kako znam i umijem.
2014-04-11
Čovjek koji teži da bude negdje drugdje nije sretan. Zato ja o tome ne volim razmišljat.
Sad sam ovdje u ovom oceanu govana. Druže snađi se. Preživi.
Sad sam ovdje u ovom oceanu govana. Druže snađi se. Preživi.
2014-04-11
to ko njih zvuči ko socijalizam.
jel ubijaju one ki mislu drukčije?
jel ubijaju one ki mislu drukčije?
2014-04-16
Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupaaben wrote:to ko njih zvuči ko socijalizam
2014-04-11
RayMabus wrote:Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupaaben wrote:to ko njih zvuči ko socijalizam
ni bitno, ako ti se nišće ne dogodi kad ne plotiš struju, unda si budala ako ikad plotiš struju
2014-04-16
Stave te na minimum. Ono frižider i sijalice. Sve više od toga se plaća. Al ne gase nikog jer ne žele stvarati stres.aben wrote:RayMabus wrote:Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupaaben wrote:to ko njih zvuči ko socijalizam
ni bitno, ako ti se nišće ne dogodi kad ne plotiš struju, unda si budala ako ikad plotiš struju
2014-04-11
RayMabus wrote:Stave te na minimum. Ono frižider i sijalice. Sve više od toga se plaća. Al ne gase nikog jer ne žele stvarati stres.aben wrote:RayMabus wrote:Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupaaben wrote:to ko njih zvuči ko socijalizam
a voda?
2014-04-16
Zavisi od planete do planete. Uglavnom plaćaš jer dvi litre vode ti je dovoljno dnevno.aben wrote:RayMabus wrote:Stave te na minimum. Ono frižider i sijalice. Sve više od toga se plaća. Al ne gase nikog jer ne žele stvarati stres.aben wrote:RayMabus wrote:Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupaaben wrote:to ko njih zvuči ko socijalizam
a voda?
Bitno je da nisi u grču od materije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Zavisi od planete do planete. Uglavnom plaćaš jer dvi litre vode ti je dovoljno dnevno.aben wrote:RayMabus wrote:Stave te na minimum. Ono frižider i sijalice. Sve više od toga se plaća. Al ne gase nikog jer ne žele stvarati stres.aben wrote:RayMabus wrote:
Nije nego nisu na fosilnom gorivu , imaju jeftine izvore energije pa struja nije skupa
a voda?
a kako ispiru zahodsku školjku?
2014-04-16
Ima više planeta. Poanta je da nisi u grču. Stres stvara puno veće probleme za ekonomiju nego to.aben wrote:RayMabus wrote:Zavisi od planete do planete. Uglavnom plaćaš jer dvi litre vode ti je dovoljno dnevno.aben wrote:RayMabus wrote:Stave te na minimum. Ono frižider i sijalice. Sve više od toga se plaća. Al ne gase nikog jer ne žele stvarati stres.aben wrote:
a voda?
a kako ispiru zahodsku školjku?
2014-04-11
Krivo raspravljaš. Ideš s točke materijalnog a ne točke stresa i da čovječanstvo pod stresom je nisko produktivno i problematično.
S krive strane gledaš stvari ( kroz materiju ).
S krive strane gledaš stvari ( kroz materiju ).
2014-04-11
Gledaj dat ću ti primjer pa ako možeš shvatit ok a ako ne ništa.
Imao si Jugoslaviju koja se ekonomski raspala pa je uslijedio rat. Da si imao antistresnu ekonomiju pa da su znali da nikad neće ostat bez minimuma struje i kruha onda ne bi bilo stresa a vjerojatno ni rata.
Dakle to je antistresna ekonomija. Nema stresa.
Imao si Jugoslaviju koja se ekonomski raspala pa je uslijedio rat. Da si imao antistresnu ekonomiju pa da su znali da nikad neće ostat bez minimuma struje i kruha onda ne bi bilo stresa a vjerojatno ni rata.
Dakle to je antistresna ekonomija. Nema stresa.
2014-04-11
pa bogati, tapkan u škuromu.
ako su ota bića carbon based, materijalna, neidentična, unda in tribo materijol. ako in tribo materijol, unda ga tribaju nabaviti. ako ga tribaju nabaviti unda tribaju roditi. ako tribaju roditi, unda će jedni biti produktivniji od drugih. oti će proizvesti više. ako in ni dopušćeno zadržati višak, unda će početi roditi manje.
tipični socijalistički začoroni krug
ako su ota bića carbon based, materijalna, neidentična, unda in tribo materijol. ako in tribo materijol, unda ga tribaju nabaviti. ako ga tribaju nabaviti unda tribaju roditi. ako tribaju roditi, unda će jedni biti produktivniji od drugih. oti će proizvesti više. ako in ni dopušćeno zadržati višak, unda će početi roditi manje.
2014-04-16
Pa nije , to su duhovna bića. Ne boje se rada. Njima je rad igra.aben wrote:pa bogati, tapkan u škuromu.
2014-04-11
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» SKANDAL:Ustaše divljaju i kolju Srbe a Brisel ćuti i vole Ustaše
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
» FaktografHR: Istina o Milanovićem minimalcu
» Grabi se šakom i kapom a radnici na minimalcu
» Malakić: ustaše ne mogu proći, ali halal-ustaše mogu.
» Federacija BiH : Poslodavci žele ozakoniti robovlasništvo , inzistiramo na minimalcu od 1000 KM
Page 12 of 14