ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ustaše na minimalcu

Page 9 of 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Go down

Ustaše na minimalcu - Page 9 Empty Re: Ustaše na minimalcu

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:30

Nek oni dovode koga god hoće a ja ću još jednu kavicu , ove godine sam u plaćanju poreza pa malo životarimo al ako zafali koja kuna pitat ću babu a od iduće godine mi kapa čista lova od podstanara i to je 2500 kuna više u kućni proračun.

Ne triba mi ni auto dakle nema registracije nit troškova oko toga ako oču u Split il Trogir ima bus , karta ispadne koliko i trošak goriva plus nnemoram plaćat parking.

U prevodu doviđema.

Last edited by RayMabus on Sun 9 Feb - 10:31; edited 1 time in total

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 10:31

aben wrote:u tri miseca moreš postati marinac obučen za ubijanje ljudi suder po svitu, ali ne, za konobara triboš prvo tri godine, pa unda jos specijalizacija, pa magisterij i doktorat

fetiš na skule je neizlječiv
dobro,to vama balkancima ne bi niti pomoglo..prevec ste ono..kax se kaze..neprilagodjeni.. :rasta :rasta :rasta
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 9 Feb - 10:31

aben wrote:
jasambrend wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:Svi koji pokušaju ovo s Dravidima pa oni rade za istu plaću a smještaj i režije su im plaćeni uskoro će počet gubit domaće radnike.

Razlog : nezadovoljstvo.

Skužit će da su diskriminirani , neće biti zadovoljni , to će se odrazit na produkciju i na kraju će napravit owert.

Strani radnici rade za bolju plaću nego domaći, imaju i neke dodatke zbog razdvojenog života, plaćen im je često i smještaj. Domaći se bune i odlaze kako si i napisao,  međutim ne pali , nisu vrijedni nikom i puštaju ih niz vodu. Iz jednog razloga, hrvati nisu dobri radnici, ljeni su, ne radi im se, ucjenjuju.
Hrvati su dobri radnici u njemačkoj.
Tako ti stvari funkcioniraju u praksi kod poslodavaca . Oni se spase kad im stranac dođe raditi jer taj i odradi.

Naše poslodavce pobiti i dovest,
 kao zamjenu Srbe, Šiptare, Kineze, Četnike, Balije, ISIL-ovce... uglavnom, svi bi bili bolji poslodavci od Hrvata vulgaris domesticus, najgore prevarantske bagre koja postoji na svijetu, čast izuzecima...

ne zun izdokle ti to, jo nika nis ču da je neko nekoga izvaro u grodu. ki su oti poslodavci?

Zadar niti nema više gospodarstva. Zeru turizma, sve ostalo je čiribu-čiriba i javni sektor te Grof i kompanija, odnosno opet javni sektor...rad u Hrvata je posta za šaku riže općenito, a više nitko ne može zajebati ni jadnike koje dovlače iz Kruševa, Obrovca i sličnih pripizdina preko kradeze podružnica... da vidiš panike kad se traže ljudi za rad u sezoni, a nitko im ne bi 500 kuna plaću diga...čistačicu, kuhara, konobara za naći im je ka na lutriji dobit...a sve zato jer nema u Hrvata dugoročnog razmišljanja, daj odmah sve i sada...

Last edited by jasambrend on Sun 9 Feb - 10:33; edited 1 time in total
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 10:32

abenu,najvise se u toj skoli uci ophodjenje i pristup gostima,dakle usmjerena kultura..zato je to tebi nejasna materija.. lol! lol! lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:35

jasambrend wrote:
aben wrote:
jasambrend wrote:
kaya wrote:
RayMabus wrote:Svi koji pokušaju ovo s Dravidima pa oni rade za istu plaću a smještaj i režije su im plaćeni uskoro će počet gubit domaće radnike.

Razlog : nezadovoljstvo.

Skužit će da su diskriminirani , neće biti zadovoljni , to će se odrazit na produkciju i na kraju će napravit owert.

Strani radnici rade za bolju plaću nego domaći, imaju i neke dodatke zbog razdvojenog života, plaćen im je često i smještaj. Domaći se bune i odlaze kako si i napisao,  međutim ne pali , nisu vrijedni nikom i puštaju ih niz vodu. Iz jednog razloga, hrvati nisu dobri radnici, ljeni su, ne radi im se, ucjenjuju.
Tako ti stvari funkcioniraju u praksi kod poslodavaca . Oni se spase kad im stranac dođe raditi jer taj i odradi.

kao zamjenu Srbe, Šiptare, Kineze, Četnike, Balije, ISIL-ovce... uglavnom, svi bi bili bolji poslodavci od Hrvata vulgaris domesticus, najgore prevarantske bagre koja postoji na svijetu, čast izuzecima...

ne zun izdokle ti to, jo nika nis ču da je neko nekoga izvaro u grodu. ki su oti poslodavci?

Zadar niti nema više gospodarstva. Zeru turizma, sve ostalo je čiribu-čiriba i javni sektor te Grof i kompanija, odnosno opet javni sektor...rad u Hrvata je posta za šaku riže općenito, a više nitko ne može zajebati ni jadnike koje dovlače iz Kruševa, Obrovca i sličnih pripizdina preko kradeze podružnica... da vidiš panike kad se traže ljudi za rad u sezoni, a nitko im ne bi 500 kuna plaću diga...čistačicu, kuhara, konobara za naći im je ka na lutriji dobit...a sve zato jer nema u Hrvata dugoročnog razmišljanja, daj odmah sve i sada...
Ja san iša ća s posla radi tih pesto kuna. Deset godina rada bez bolovanja , život svake godine skuplji a plaća stoji. Fino diga sidro pa nek van netko drugi radi noćne i vikende za 4 tisuće kuna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:47

Ja san izračuna registracija auta , troškovi jbte četri do pet miseci radiš samo za auto. Fino imam stanove , neću registirat auto ,ima bus , ležin doma i ladin jaja.

Tih 4 tisuće kuna ono u biti radiš da bi radija za njih jbte. Jeftinije mi je doma ležat kad su mi režije i hrana osigurani a jesu.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by darth_vader Sun 9 Feb - 10:53

RayMabus wrote:
jasambrend wrote:
aben wrote:
jasambrend wrote:
kaya wrote:

Ja san iša ća s posla radi tih pesto kuna. Deset godina rada bez bolovanja , život svake godine skuplji a plaća stoji. Fino diga sidro pa nek van netko drugi radi noćne i vikende za 4 tisuće kuna.

Inflacija je obezvrijedila rad svih općenito, a to što se forsira nerealan tečaj i je razorilo ono malo preostalog gospodarstva... kupovna moć danas je negdje u rangu devedesetih ako ne i lošija...i Albanija će nas dostići, pitanje je trenutka samo...prekoglomazna administracija je iscrpila sve potencijale nekog budućeg rasta, mi smo zapravo i dempgrafski i ekonomski u spirali smrti. Kao država postojimo još samo na papiru i dijelom sportskom planu. Sve drugo je raspad nemili. Jadran liti izgleda ka ušće rijeke Po, šporak, zagađen, govna plivaju na sve strane... pitanje je trenutka kad će, bogu hvala i turizam ciknuti pa da za sobom povuče više i hipertrofirani mafijaški građevinski sektor i neka ide dalje sve u pizdu materinu. Dalmatinski gradovi i mista su preizgrađena rugla bez imalo zelenila, , Zagreb je grad slučaj, Slavonija pusta, Zagorje, Prigorje u pički materinoj, Lika i Gorski kotar jalovine bez ljudi, Rijeka socijalistička vukojebina... nema od nas ništa... ako u trideset godina nismo kao država skužili kojeg kurca uopće hoćemo onda jednostavno nismo narod koji zaslužuje vlastitu državu...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:54

Ja da iman sina ja bi mu reka da ne radi niti jedan posal ispod osan tisuća kuna da ću ga ja ranit ako triba da radije lezi doma i dilaj drogu jer ćeš više zaradit a ne ko one budale rade cili život za kikiriki a nemaju ništa.

Ne bi mu ja da radit ispod osan tisuća kuna. Radije bi ga ja ranija nego da ga drugi iskorištava.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 10:55

RayMabus wrote:Ja san izračuna registracija auta , troškovi jbte četri do pet miseci radiš samo za auto. Fino imam stanove , neću registirat auto ,ima bus , ležin doma i ladin jaja.

Tih 4 tisuće kuna ono u biti radiš da bi radija za njih jbte. Jeftinije mi je doma ležat kad su mi režije i hrana osigurani a jesu.
Cek,josh se svake godine doli ploća registracija?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 10:56

RayMabus wrote:Ja da iman sina ja bi mu reka da ne radi niti jedan posal ispod osan tisuća kuna da ću ga ja ranit ako triba da radije lezi doma i dilaj drogu jer ćeš više zaradit a ne ko one budale rade cili život za kikiriki a nemaju ništa.

Ne bi mu ja da radit ispod osan tisuća kuna. Radije bi ga ja ranija nego da ga drugi iskorištava.
A da zapucate za austriju i svabiju i radite POSTEN posa?..inace to tvoje je problem splita o kojem pricamo..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:58

jasambrend wrote:
RayMabus wrote:
jasambrend wrote:
aben wrote:
jasambrend wrote:

Inflacija je obezvrijedila rad svih općenito, a to što se forsira nerealan tečaj i je razorilo ono malo preostalog gospodarstva... kupovna moć danas je negdje u rangu devedesetih ako ne i lošija...i Albanija će nas dostići, pitanje je trenutka samo...prekoglomazna administracija je iscrpila sve potencijale nekog budućeg rasta, mi smo zapravo i dempgrafski i ekonomski u spirali smrti. Kao država postojimo još samo na papiru i dijelom sportskom planu. Sve drugo je raspad nemili. Jadran liti izgleda ka ušće rijeke Po, šporak, zagađen, govna plivaju na sve strane... pitanje je trenutka kad će, bogu hvala i turizam ciknuti pa da za sobom povuče više i hipertrofirani mafijaški građevinski sektor i neka ide dalje sve u pizdu materinu. Dalmatinski gradovi i mista su preizgrađena rugla bez imalo zelenila, , Zagreb je grad slučaj, Slavonija pusta, Zagorje, Prigorje u pički materinoj, Lika i Gorski kotar jalovine bez ljudi, Rijeka socijalistička vukojebina... nema od nas ništa... ako u trideset godina nismo kao država skužili kojeg kurca uopće hoćemo onda jednostavno nismo narod koji zaslužuje vlastitu državu...
Da , infacija i novi porezi su pojeli plaće a poslodavci se prave pametni pa im ljudi digli sidro.

Sad su im dobri i Dravidi koji su skuplji.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 10:59

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:Ja da iman sina ja bi mu reka da ne radi niti jedan posal ispod osan tisuća kuna da ću ga ja ranit ako triba da radije lezi doma i dilaj drogu jer ćeš više zaradit a ne ko one budale rade cili život za kikiriki a nemaju ništa.

A da zapucate za austriju i svabiju i radite POSTEN posa?..inace to tvoje je problem splita o kojem pricamo..
Šta ću u Austriji ? Imam dovoljno za preživit.

To s dilanjem je šala. Poanta je da ja ekonomiju imam u malom prstu i da bi svojoj vlastitoj dici zabranija da rade ispod osam tisuća kuna. Radije ću ih ja ranit nego da ih netko iskorištava.

Last edited by RayMabus on Sun 9 Feb - 11:02; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 11:01

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:

ne ti..govorish o hipotetickom sinu,da bi ga poticao da dila drogu..bolje da posteno radi vani i zaradi,naravno prije toga se skoluje :cleanteeth
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Sun 9 Feb - 11:06

odo zderati..hladna pecena Pujica,zalijevana sa hefepivom i dobro usoljena,i sad ce Rujka praviti mlince na moći od Pujice...hajte zdravo.. :kuku
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:08

Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:

ne ti..govorish o hipotetickom sinu,da bi ga poticao da dila drogu..bolje da posteno radi vani i zaradi,naravno prije toga se skoluje :cleanteeth
Šalim se za dilanje. Ode ima puno roditelja koji forsiraju dicu da rade bilo šta za kikiriki. To meni stari upa prošlo lito pa došlo do svađe ja slomija petu , zva policiju , odleža noć u zatvoru , dobija prijavu za obiteljsko nasilje i sad  idem na fizo terapije i u psihologa i ne radim.

Ma koga ćeš.ti maltretirat

Hrpa roditelja unište svoju dicu jejer ih tiraju da rade bilo šta samo da nisu njima na teret.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:14

RayMabus wrote:
Legendovich wrote:
RayMabus wrote:
Legendovich wrote:

Šalim se za dilanje. Ode ima puno roditelja koji forsiraju dicu da rade bilo šta za kikiriki. To meni stari upa prošlo lito pa došlo do svađe ja slomija petu , zva policiju , odleža noć u zatvoru , dobija prijavu za obiteljsko nasilje i sad  idem na fizo terapije i u psihologa i ne radim.

Ma koga ćeš.ti maltretirat

Hrpa roditelja unište svoju dicu jejer ih tiraju da rade bilo šta samo da nisu njima na teret.
To su ti one njihove priče tipa dobro je dok radiš.

A u prevodu radi ti za kikkriki samo da te ja ne moran ranit i onda je njima super da ti otegneš muda za sendvić samo da ne moraju oni tebe ranit.

A to ne ide tako ako se ja nisan oženija a imam hrpu nekretnina.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:18

Oni bi te poslali za tri tisuće kuna da ti radiš samo da nisi njima na trošku.

Hrpa roditelja tako uništila dicu. Ima pajdo cifra ispod koje se ne radi i to se tako kaže dici da ispod te cifre nećeš radit nego ću te radije ja ranit doma.

Po mojoj procjeni ta cifra je 6500 kuna kod nas doli u Spltu.

Moraš se ti oženit i imat veću plaću a ne samo da roditelje financiraš.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:25

To roditelji tiraju dicu da rade za kikiriki a to se tako ne radi nego ti si muško ispod 6500 kuna nećeš radit , radije ću te ja ranit i sad izvoli nać posal.

I onda dođeš kod poslodavca i odma mu kažeš cifru a ako neće aj Bog.

A ne ti morašđ, moraš., moraš.

Sad mi mora plaćat fizikalne terapije , ja sjeba nogu , šepan , ostat će mi to cili život slomljeno.

Kretenčina jedna obična.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:30

Pala bomba kad mi je tako uletija prošlo lito.

Sad iman prijavu za obiteljsko nasilje a nikad kažnjavan , sjeba stopalo  ostat će mi cili život lom , šepan , ne mogu ni odat pravilno a to bilo prije osam miseci i još se ne popravlja.

Jedan obični kreten.

Sad mu je sto puta gore nego da me nije iša maltretirat. Sad ću prodat auto pa nek zove hitnu da ga vozi u bolnicu kad ga šta zaboli.

Jeba mu ja mater šugavu. Bezobrazan skroz.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:35

A brige me. Jebe mi se i za tu prijavu ionako neću više ić radit nigdi i jebe mi se i za stopalo ionako ću ležat doma cili život i neću ništa radit. Auto ću prodat i jedna briga i trošak manje i onda iman postanare i boli me kurac šta on oće i šta drugi oće.

Ne forsirat dicu da rade za kikiriki posebnl ne muškog koji mora radit za plaću koja mora bit veća tako da ima za ženu i dicu.

To najgora stvar maltretirat dite da radi za kikirki i ništa samo da nije njima na teret.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 9 Feb - 11:41

Oni su radili u socijalizmu pa je taj socijalizam puka pa onda doša kapitalzam i hrpa nezaposlenih i onda oni gledaju kako je bilo kad su oni radili pa te forsiraju da radiš jer oni misle da su to neke plaće i da to tako normalno da se radi za kikiriki a nemaš ništa od toga.

Dobro ga nisan izija taj dan. Pala bomba. U sekund. Samo mi se zamračilo kad mi je puka film.

Leti sve.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 14 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14  Next

Back to top

- Similar topics